- 9 Ocak 2011
- 275
- 85
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım iyiyim ilaç baya rahatlattı 7 dakikada 1 oluyor bazen bazen 10 dakika sürüyor ama düzensiz artık ölçüyorum. gece de rüya gördüm doğum yapıyordum o derece korkmuşum :)
Ya ilk günler herkes deli gibi uyurken ben sabahladım. Şu sıralarda uyumam gerekiyır gündüz falan. Kafam kazan gibi.
Kusma birde bende.
Geldim dr.a hizli bir usg bakti. Dönmus bebek dogru hissetmisim. Suyu normal raporu verdi ama nst girmem lazimmis. Onu bekliyorum sira var
Kapaklı olsun hatta , tahriş olursa kullanırlır diodu bi de , acemi olacağımız için belki de tahriş olabilir die almayı düşünüyorum bn deYa bişey sorucam bazı sitelerde hastane çantasında göğüs kalkanı da koyun diyor yumuşatması için gerçek ihtiyaç var mı buna yararlı oluyot mu?
Geldim dr.a hizli bir usg bakti. Dönmus bebek dogru hissetmisim. Suyu normal raporu verdi ama nst girmem lazimmis. Onu bekliyorum sira var
Doktor sağa yatmanında kan akışını engellediğini söylüyor bana o yüzdenSağa dönünce için niye rahat değil? Sırt üstü yatılmaması gerekiyor sırt üstü yatma.
geçmiş olsun canım.Hayırlı ve lütfen bol şifalı bir gün olsun cumlemize. Şimdiye dek pek çok defa hasta oldugumu agir gecrdgimi yazdım gebeligin başından beri ama bu son gecrdigim sey hepsini sildi süpürdüdunden beri giderek can cekisir hale geldim yataktan cikamiyorum gozumu acamiyorum. Butun vucudum kemiklerim inim inim inliyor agridan. Grip goz nezlesi derken sinuzuitimi de azdirdi yetmedu bogaza indi hain mikroplar yutkunamiyorum hem yara gibi hem bademcik sis. Agzim bogazim aft doldu kabusun icindeyim sanki surekli sıtma tutuyor gun icinde iki uc kez atesim de yukseliyor deliricem yeminle acımdan agliyorum resmen
aksi gibi cumartesi doktora gideyim dedim ama duzgun birini bulamam da yatrsalar serum igne ne varsa dayasalar azcik bari iyi olayim artik nolur yarabbim
![]()
Çok ilginç ilk defa Sırt üstü yatılır dien doktor duydum , ben yatamıyorum zaten bebek toplanıp Kasılıyor Sırt üstü
bizde deli gibi bi kahvaltı yaptık suan nefes alamıyorum. .Dr az az sık sık ye dedi ben çok çok uzun aralıklarla yiyorum :)Gunaydin herkese. 5 cesit peynir aldik eve hepsinden yedim deli gibi. Fesat geciriyorum. Hamile kalali her gun buyuk pazar kahvaltisi yapiyorum.
85 kilo olmusum. 72 ile baslamistim biraz cok oldu ama naasip kismet artikin.
Dr bebege bakar mi acaba simdi rapor icin gidicez.
Guzel haftasonu olsun hepimize.
Canım çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah.Hayırlı ve lütfen bol şifalı bir gün olsun cumlemize. Şimdiye dek pek çok defa hasta oldugumu agir gecrdgimi yazdım gebeligin başından beri ama bu son gecrdigim sey hepsini sildi süpürdüdunden beri giderek can cekisir hale geldim yataktan cikamiyorum gozumu acamiyorum. Butun vucudum kemiklerim inim inim inliyor agridan. Grip goz nezlesi derken sinuzuitimi de azdirdi yetmedu bogaza indi hain mikroplar yutkunamiyorum hem yara gibi hem bademcik sis. Agzim bogazim aft doldu kabusun icindeyim sanki surekli sıtma tutuyor gun icinde iki uc kez atesim de yukseliyor deliricem yeminle acımdan agliyorum resmen
aksi gibi cumartesi doktora gideyim dedim ama duzgun birini bulamam da yatrsalar serum igne ne varsa dayasalar azcik bari iyi olayim artik nolur yarabbim
![]()
ben aldim da cantaya koyacak miyiz onları ? zaten 1-2 gece bişi kalicaz gerekli olur mu onlar ?Kapaklı olsun hatta , tahriş olursa kullanırlır diodu bi de , acemi olacağımız için belki de tahriş olabilir die almayı düşünüyorum bn de
Süper o zaman :)sırt üstü yatma basınç yapar damarlara bebek, tansiyon düşer -dedi doktor- sağa sola yatabilirmişiztuccc
Cok acıkıyoruz ama kahvaltıya kdr :) ben kahvaltıda be bulsam yiyorum adeta bi aceleyle :) Sevinçten taklalar Başlıyor Ardındanbizde deli gibi bi kahvaltı yaptık suan nefes alamıyorum. .Dr az az sık sık ye dedi ben çok çok uzun aralıklarla yiyorum :)
selam kızlar çok kötü grip oldum dün akşam misafirlerim vardı biraz temizlik biraz hazırlık yapmak için iş yerinden izin aldım ama hem grip hem hamilelik öldürdü bitirdi beni gece yatarken belimin ağrısından ağlıyacaktım...benim çok anlayışlı sevgili kocacım bu akşamda yemeğe misafir alalım diyor neymiş doğu beyimizin odasını gösterecekmiş haberi olmadan boşanıcam doya doya ağırlicak misafirlerini....
yok anacım öyle aperatif bir şeylerde hazırlarız demiyor baya baya uğraştırıcı yemek istiyor yemek yap sofra kur kaldır bulaşık yıka çay servis et Allahım kriiiiiizzzzzzzzzz.....oyle bi örmek yaşadık da koptum yazdığını okurken , kadına ihtar edilmeden kocayı boşadılardı :)) hahah
Yemeğe fln kimseyi çağırmasın arkadas benm sonum hastanede bitti misafir sebebiyle daha mı asssla