2015 Şubat Anneleri

Burada o kadar çok kars kasari muhabbeti döndü ki benim canim çekmesi gerekirken herifinki çekmiş saka gibi.. Almis gelmiş ama güzel değil yahuuu... Tadida aci gibi anlamadim

ben gelddiiiiimmmmmmmmmmmm :KK54::KK55:
şu kars kaşarını bnde merak ettim yav o kadar anlattınz ki.
buralardakiler iyi ve orjınal olmazmış bnm kociş öle diyor karsta okumuştu da kndisi ben pek eski kaşar sevmem tazesi daha iyi :kk77::kk77:

Hayırlı ve lütfen bol şifalı bir gün olsun cumlemize. Şimdiye dek pek çok defa hasta oldugumu agir gecrdgimi yazdım gebeligin başından beri ama bu son gecrdigim sey hepsini sildi süpürdü:mad: dunden beri giderek can cekisir hale geldim yataktan cikamiyorum gozumu acamiyorum. Butun vucudum kemiklerim inim inim inliyor agridan. Grip goz nezlesi derken sinuzuitimi de azdirdi yetmedu bogaza indi hain mikroplar yutkunamiyorum hem yara gibi hem bademcik sis. Agzim bogazim aft doldu kabusun icindeyim sanki surekli sıtma tutuyor gun icinde iki uc kez atesim de yukseliyor deliricem yeminle acımdan agliyorum resmen:cry: aksi gibi cumartesi doktora gideyim dedim ama duzgun birini bulamam da yatrsalar serum igne ne varsa dayasalar azcik bari iyi olayim artik nolur yarabbim :KK61:
kesinlikle hastanede yatarak tedavi girmen taraftariyim canim.. Dogumu bile tetikleyebilir bu hastaliklarin surekliligi...
Ya bişey sorucam bazı sitelerde hastane çantasında göğüs kalkanı da koyun diyor yumuşatması için gerçek ihtiyaç var mı buna yararlı oluyot mu?
kendisinin ne oldugunu dahi bilmiyorum.. Cokta gerekli gormuyorum :)
Çok ilginç ilk defa Sırt üstü yatılır dien doktor duydum , ben yatamıyorum zaten bebek toplanıp Kasılıyor Sırt üstü
ustume kamyon oturmus gibi oluyor sirtustu yatinca hep sol yada sagdayim bende ;) cocugun hareketlerinden bile belli bu sekilde rahat ettigi ;)
İşte lizözümüz :nazar: annemin ellerine sağlık :KK66:
Eki Görüntüle 1343948
ben lizoze guzel demem lizoz benim olmadikca :'( cok kiskandimmmm

ben gelddiiiiimmmmmmmmmmmm :KK54::KK55:
şu kars kaşarını bnde merak ettim yav o kadar anlattınz ki.
buralardakiler iyi ve orjınal olmazmış bnm kociş öle diyor karsta okumuştu da kndisi ben pek eski kaşar sevmem tazesi daha iyi :kk77::kk77:
esim karstan getirtmis tastamam orjinal ama hic guzrl degil hem sert hem kuflu hem biraz kokulu hemde tadi acimtirak.. Normal kasara kurban olayim :D

Bi pazar birazda market gördük ve resmen mahfoldum. Belimin agrisin dan yollarda otura otura evi buldum kalan eksikleri de eşime havale ettim..ama bana mustahak benim ne yaptigimi görseniz cildirirdiniz :KK43: dayanamadim dun evleri supurdum sohbete gidip geldim ama belimde sizladi durdu sürekli oturmaktan.. Kizimin odasinda biraz sekil ve düzen değişikliği yapmak istedim eeşini bekledim geldi dedim yapalim EE yarin yaparizda bilmem nebugun de evde değil bende israr ettim ama o inat ille yarin dedi yapmadi .Cikardim odadan ve koca kitap ligi odanin diger tarafına çektim.. kizimin besigini topladim kaldirdim ..oglana kucuk besik alicam cunku..gereksiz yere durmasin dedim..Sildim falan derken bugün belim kitlendi iste.. Acisindan agladim nefret ediyorum su tezcanliligimdan ama kurtulamiyorum da arkadas..neyse iste ole..

Hasta beziyle kendime tulot :) aldim bugün inş hazirlicam cantayi..

kesinlikle hastanede yatarak tedavi girmen taraftariyim canim.. Dogumu bile tetikleyebilir bu hastaliklarin surekliligi...

kendisinin ne oldugunu dahi bilmiyorum.. Cokta gerekli gormuyorum :)

ustume kamyon oturmus gibi oluyor sirtustu yatinca hep sol yada sagdayim bende :KK66: cocugun hareketlerinden bile belli bu sekilde rahat ettigi :KK66:
ben lizoze guzel demem lizoz benim olmadikca :'( cok kiskandimmmm

esim karstan getirtmis tastamam orjinal ama hic guzrl degil hem sert hem kuflu hem biraz kokulu hemde tadi acimtirak.. Normal kasara kurban olayim :D

Canım sana bir de krizantemciğe lizöz yaptıralım hemen ;)

Bi pazar birazda market gördük ve resmen mahfoldum. Belimin agrisin dan yollarda otura otura evi buldum kalan eksikleri de eşime havale ettim..ama bana mustahak benim ne yaptigimi görseniz cildirirdiniz :KK43: dayanamadim dun evleri supurdum sohbete gidip geldim ama belimde sizladi durdu sürekli oturmaktan.. Kizimin odasinda biraz sekil ve düzen değişikliği yapmak istedim eeşini bekledim geldi dedim yapalim EE yarin yaparizda bilmem nebugun de evde değil bende israr ettim ama o inat ille yarin dedi yapmadi .Cikardim odadan ve koca kitap ligi odanin diger tarafına çektim.. kizimin besigini topladim kaldirdim ..oglana kucuk besik alicam cunku..gereksiz yere durmasin dedim..Sildim falan derken bugün belim kitlendi iste.. Acisindan agladim nefret ediyorum su tezcanliligimdan ama kurtulamiyorum da arkadas..neyse iste ole..

Allahım Allahım gümüşlük kitaplık :( canım yapma artık ne olur yaw.

TE="Litchi, post: 38424816, member: 522935"]Allahım Allahım gümüşlük kitaplık :KK43: canım yapma artık ne olur yaw.[/QUOTE]
Oyle Sinirlendim ki aksam 90 kiloluk bedeniyle onun bile kitaplari indirerek cektigi kutuptahe yi ben oldugu gibi cektim.. Tartistik bir suru biliyon huyumu gel yardim et demi gicik

tezcan olma sen de bu huyunu sevmiyorsan. Aksiyon yasamayi mi seviyorsunuz yoksa ben mi cok enerjisizim bilemedim

Selam kizlar bebislerinizin esyalarini hangi deterjanla yikadiginizi sorabilirmiyim birde makinanin hassas yikama bolumundemi yikadiniz acaba simdiden cok tekekkurler:KK49:

Selam kizlar bebislerinizin esyalarini hangi deterjanla yikadiginizi sorabilirmiyim birde makinanin hassas yikama bolumundemi yikadiniz acaba simdiden cok tekekkurler:KK49:

ben hacışakir in granül deterjanıyla yıkadım canım yumuşatıcı da dalin kullandım ve hassas bölümünde yıkadım makinenin Hoppa

Back
X