2015 Şubat Anneleri

Bu arada herkese iyi geceler :) ne kadar konuşmuşsanız sayfa atlıya atlıya baktım :) son iki gündür çok ayaktayım ayaklarım şişmiş :( bir paket pampers aldım 2. Num 3-6 arası yarın nasipse çantamı hazırlayacam bir kaç eksiğim kaldı yine ne bitmezmiş. Kızlar maşallah sağa sola yatınca iyisiniz ben kasılıyorum, bu gece Sırt üstü yatmışım çok rahatım normal insan gibi bomboştu sanki karnım o_O

Kaynanalardan konusmussunuz ya benimkide kapidan girerken direk oglumu gormeye geldim diyo:KK70: bende seni gormeye gelmis diyorum esime 15bdk durup gdiiyo bide aliskanlik olmus gunde 30 kez arar esimi :KK57:

Barış yaaa :) cok tatlısın sen o Kimbilir ne kdr seviodur
Valla kadına çekmemişim. Birde dokuz ay uyuyormuş.
Hastanede karışmış olamam evde doğmuşum.
Kocam geldi yanından geçerken sırıttım onda sırıttı. Offf kendimi neden tutamadım.sonra bozuntuya vermedim.
Yine ben barışmış olcam.
Bu saatte uyudu sonra

Bu arada herkese iyi geceler :) ne kadar konuşmuşsanız sayfa atlıya atlıya baktım :) son iki gündür çok ayaktayım ayaklarım şişmiş :KK43: bir paket pampers aldım 2. Num 3-6 arası yarın nasipse çantamı hazırlayacam bir kaç eksiğim kaldı yine ne bitmezmiş. Kızlar maşallah sağa sola yatınca iyisiniz ben kasılıyorum, bu gece Sırt üstü yatmışım çok rahatım normal insan gibi bomboştu sanki karnım o_O
Dmi bi Uyanıyorsun bi kac Sn hamile olduğumu unutuyorum

Kapıyı açarken "anne Gözünü kapa ben gelin " die belirtmek gerek demk :))₺
Kaynanalardan konusmussunuz ya benimkide kapidan girerken direk oglumu gormeye geldim diyo:KK70: bende seni gormeye gelmis diyorum esime 15bdk durup gdiiyo bide aliskanlik olmus gunde 30 kez arar esimi :KK57:

Etki Altın'da kalıyor demk ki.. Inş bebekle birlikte gözü açılır , mutlaka bi değişiö olur üzülme btnm
kızlar çok moralim bozuk. kaynanam gelecekmiş bu gece bize hastane var yakınımızda arkadaşının yanında refakatçiymiş. tmm dedim gelsin. bu gün de kardeşimin doğum günü sabahtan evi topladım öğlen çıkacaktım anneme. eşim dedi annem arkadaşarının kızlarınıda getircekmiş buraya yemeğe gece. biraz söylendim düşüncesizliğine ama tmm dedim. kaçta gelecekler dedim. gece 9 dan sonra dedi. tmm beni 8 de al annemde eve gelip bişeyler hazırlarım. sonra eşim geldi aldı beni annemden, markete uğrayalım dedim annem geldi gitti bile dedi. eeee dedim hani gece gelecekti. geldi işte dedi sen gezmekten evde durmadığın için! ağırlamamışım anasını. ya kadın beni arayıp şu saatte gelcem bile demiyo kafasına esiyo geliyo ben evdemiyim bir programım varmı soran yok. zaten hep böyle emrivaki yapar. kocam da nasıl söylendi bana yok evde durmuyomuşum ki bir aydır evdeyim hafta sonları dahil.. hiçbir zaman yanımda değil hep o dengesiz annesinin yanında. çok bıktım çok bunaldım. diyo ki bi de bana hadi git içerde ağla sinir kirizi geçir diyo. çok sinirlendim hiç bir zaman için çözemeyeceğim bir konu bu bu kadar anacı bir erkekle evlenmenin sonu bu işte. kendimi çok yalnız hissediyorum :KK43:

Benimki yine ayaşını.soktu o.yumruk.kadar midenin içine ( hoş.Benimki büyümüştür bu yemeye)
Midem.öldürdü beni yattım uyuyamadım.
Ne güzeldi kaç gündür

Barış yaaa :) cok tatlısın sen o Kimbilir ne kdr seviodur
Barışalımda sonrası ne olacak hep.aynı.hatalar.
Bizim için pazar kahvaltıları özeldir mecbur kahvaltıda barışırız çünkü her sabah ne yiyelim konuşması geçer aramızda ve gidip piyasadaki bütün kahvaltılıkları getirir.

benim kimsem yok canim hiç, annem rahmetli oldu , kizkardesim yok, arkadas desen kimseye guvenmoyorum milletin isi gucu dedikodu arkami donmeden baslarlar, kuzen muzen hak getire daha beterler

ben senelerdir içimi forumlarda dokerim,paylasirim,belki bisey yapamaz okuyan ama dinler en azindan, bana hak vermesi bile beni rahatlatir,yazimin basinda aglamaya baslarim cevplar gelmeye basladiginda aglamam geçmistir ..

simdi sen kaynanai kocani anlatiyorsun mesela ben nerden bileyim kimsin nerdesin kiminlesin : ) ne arkandan konsuruum ne gidip birilerine yetistirriim
ne zaman canin SIKILSA gel yaz burda olan birileri mutlaka dinler seni:KK66:
Cok duygulandım .. Allah Eşinden çocuklarından güldürsün inş

Barışalımda sonrası ne olacak hep.aynı.hatalar.
Bizim için pazar kahvaltıları özeldir mecbur kahvaltıda barışırız çünkü her sabah ne yiyelim konuşması geçer aramızda ve gidip piyasadaki bütün kahvaltılıkları getirir.
Haklısın onda da aman ne Blm yarın mutlu ol! Öbür günün ztn garantisi yok

Sağlık Bakanı "sezaryen ile doğum bu işin fıtratında yok,manavdan muz mu alıyoruz demiş"

Günaydın kızlar. 3 te yatıp 7 de uyananlar varsa benden selam olsun :) kafa dolu olunca uyku da durmuyor bünyede.

Günaydın kızlar. 3 te yatıp 7 de uyananlar varsa benden selam olsun :) kafa dolu olunca uyku da durmuyor bünyede.
Günaydın dertli kadın :)
Allahtan eşimin ailesiyle öyle sorunlarım yok,eşimle olanlar yetiyo bana.. İlk zamanlar söylerdi hep,ara ara yine söylüyo yok çağırmıyosun yok gitmiyosun ama umrumda bile değil.. Böyle mesafeli olmak iyi,gereksiz samimiyete gerek yok :D
Ayrıca benim ailem nasıl muamele görüyosa onunki de aynısını görür,bunu ona da söyledim ve gereğini yapıyorum :)))

Sağlık Bakanı "sezaryen ile doğum bu işin fıtratında yok,manavdan muz mu alıyoruz demiş"
boyke konusacagina ebeligi duzgunce uygula vatandasi hakkiyla egit. Cikip atip tutmayi bilir bizimkiler ancak. Devlet hastanesinde ebelerin kotu tavrini duyan normal mi dogurur. Bak sinirlendim yine. bu ulkeye cocuk doguruyoruz bir de

Back
X