Saol cnmhavuç suyu kürü diyorlar Saraçoğlu nun
Hersey tamammis gibi bide suyumda sorun çıktıbir bardak havuç suyu iç canım ibrahim saraçoğlunun kürü . yapanların yükselme olmuş .
Hersey tamammis gibi bide suyumda sorun çıktı
maşallah tam hamile göbeği
rica ederim canım doktorun bişi önerdi miSaol cnm
bence normal .maşallah nasıl büşümüşsün öyle:)
bence normal .maşallah nasıl büşümüşsün öyle:)
Amin ins bakalim ust uste cikiyo hersey.bu havuc kurunu bulamadim benolsun deme öyle düzelir düzelmez ise de yettiği kadar ile şu riskli haftayı tamamlarsan doğumun olur. çok var su azalması yaşayan,sağlıcakla yavrusunu kucağına alan. sadece sende her şey üst üste geldi,rabbim sağlıcakla almayı nasip etsin hepimize inşallah.
bebek kaç kilo çıktı son kontroldediyorum diyorum kimseyi inandıramıyorum 23 kiloyu boşuna almadım benhayır işin kötüsü çatlak vs de yok bu kadar koca göbeğe doğum sonrası sarkarsa yandım
Havuc salatasi ayvarica ederim canım doktorun bişi önerdi mi
bebek kaç kilo çıktı son kontrolde
Kizlar suyum azalmis ne arttirir
Tartisma aninda soyledi. Ben de kotu konustumm
yalniz degilmisim
hepimiz ayniyiz yalniz degilim sukur
iki isim de gundemde bizde. Bence bilge. Ama girumcemin cocugunda da var
evde bir de cocuk olunca beklentisiz olmuyor. Of offf
bebek iriydi ya daha 31+5 te 2 kilo 400 gr. çıkmıştı geçen seferkinde rahim ağzına baktı ultrasonla bebeğe bakmadı haftaya cuma yine bakar o zaman belli olur kaç kilo olduğu
maasallah füze gıbıBu benim karnımın düşmemiş hali burda 33 haftalıktık
Yeni foto çekerim akşama şu çamaşır işini hallediyim bi
Düzeltiyim sabah güneş doğarken kalkıp kahvesini hazırlamalar
cıdden yorgun gebe.. nasıl hamılelık bu ya yoksabızımı kandırdın cabuk suleee..bebek nerdeeeeeeEki Görüntüle 1347777 yorgun gebe
havuç suyu sabah aksam bol bol buyuk bardaklarla..bıde bol armut ye canım..Kizlar suyum azalmis ne arttirir
ınmemıs maasallahı var ama
maşallah :) çok iyiymiş bebeğin. benim şimdi 2400 civarıdır.
bak ayva kıloda aldırıyor bebeğe..ben haftalık 4 5 kılo ayva yıyorum dr hep suyun cok ıyı maasallah der..bebegın kılosu zaten malumHavuc salatasi ayva
Yok yine cok hareketli ama takip altina alindim uc gunde bir kontrol var.azalma olursa hareketlerde acil gidicem bebegimde yine fazla kilo almamis 1600 grAllah Allah, hareketlerinde değişme var mı peki?
doğum konusu keısnlestımı sezo mu normalmı eslaa.baştan beri öyle idi canım hep 2 hafta fark çıkıyor. normali seninki gibi olması neyse geri kalmasın kilolarıda iri olsun haftasıa uygun olsun yeterki sağlıklı olsunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?