2015 Şubat Anneleri

Hersey tamammis gibi bide suyumda sorun çıktı

olsun deme öyle düzelir düzelmez ise de yettiği kadar ile şu riskli haftayı tamamlarsan doğumun olur. çok var su azalması yaşayan,sağlıcakla yavrusunu kucağına alan. sadece sende her şey üst üste geldi,rabbim sağlıcakla almayı nasip etsin hepimize inşallah.

Amin ins bakalim ust uste cikiyo hersey.bu havuc kurunu bulamadim ben

Tartisma aninda soyledi. Ben de kotu konustumm

yalniz degilmisim

hepimiz ayniyiz yalniz degilim sukur

iki isim de gundemde bizde. Bence bilge. Ama girumcemin cocugunda da var

evde bir de cocuk olunca beklentisiz olmuyor. Of offf

Bazen biz mi adamları böyle yapıyoruz diye düşünüyorum. Yüzüne gülüyoruz her istediğini yapıyoruz her zaman öyle olmamızı istiyorlar. Gerçekten ihtiyacımız olduğu anları algılayamıyorlar. Illa şunu yap bunu yap diye Söylemek gerekiyor. Bir de tabii aklımızın bin türlü karışmasına neden olan hormonlar var.

bebek iriydi ya daha 31+5 te 2 kilo 400 gr. çıkmıştı geçen seferkinde rahim ağzına baktı ultrasonla bebeğe bakmadı haftaya cuma yine bakar o zaman belli olur kaç kilo olduğu

maşallah :) çok iyiymiş bebeğin. benim şimdi 2400 civarıdır.

Bu benim karnımın düşmemiş hali burda 33 haftalıktık
Yeni foto çekerim akşama şu çamaşır işini hallediyim bi
maasallah füze gıbı
Düzeltiyim sabah güneş doğarken kalkıp kahvesini hazırlamalar

cıdden yorgun gebe.. nasıl hamılelık bu ya yoksabızımı kandırdın cabuk suleee..bebek nerdeeeeee
Kizlar suyum azalmis ne arttirir
havuç suyu sabah aksam bol bol buyuk bardaklarla..bıde bol armut ye canım..
Eki Görüntüle 1347803

benim göbek inmiş mi? hiç bir değişiklik yok ama
ınmemıs maasallahı var ama

maşallah :) çok iyiymiş bebeğin. benim şimdi 2400 civarıdır.

baştan beri öyle idi canım hep 2 hafta fark çıkıyor. normali seninki gibi olması neyse geri kalmasın kilolarıda iri olsun haftasıa uygun olsun yeterki sağlıklı olsunlar.

baştan beri öyle idi canım hep 2 hafta fark çıkıyor. normali seninki gibi olması neyse geri kalmasın kilolarıda iri olsun haftasıa uygun olsun yeterki sağlıklı olsunlar.
doğum konusu keısnlestımı sezo mu normalmı eslaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…