bebek iriydi ya daha 31+5 te 2 kilo 400 gr. çıkmıştı geçen seferkinde rahim ağzına baktı ultrasonla bebeğe bakmadı haftaya cuma yine bakar o zaman belli olur kaç kilo olduğu
Valla agladim artik sinirden biri bitmeden baska bisey cikiyo kiloda almiyobak ayva kıloda aldırıyor bebeğe..ben haftalık 4 5 kılo ayva yıyorum dr hep suyun cok ıyı maasallah der..bebegın kılosu zaten malum
sen hıc dınlenmıyormusun?hergun rutın bır sekılde yemeklerıne dıkkat et.yorgunluk suyun dahada azalmasına sebep oluyormuş aklında olsun..ye iç yan gel yat.aynen böyle yap.Yok yine cok hareketli ama takip altina alindim uc gunde bir kontrol var.azalma olursa hareketlerde acil gidicem bebegimde yine fazla kilo almamis 1600 gr
şu kürü bulalım sana canım bi araştırıyorum bulurum şimdiHavuc salatasi ayva
ne var ağlayacak..doverım bak senı..herhangı bır sağlık sorunsalı varmı yok! eee kılosu mu dert oldu sımdı..ya sen elınden gelenı yap ve Allaha tevekkül et oldumu..Valla agladim artik sinirden biri bitmeden baska bisey cikiyo kiloda almiyo
muz kilo aldırıyo bide gece yatmadan içilen süt dene canım biValla agladim artik sinirden biri bitmeden baska bisey cikiyo kiloda almiyo
doğum konusu keısnlestımı sezo mu normalmı eslaa.
yumurta sut muz ceviz falan tüketiyor musun canımValla agladim artik sinirden biri bitmeden baska bisey cikiyo kiloda almiyo
Cnm zaten yurumem yasak acilma var diye uc haftadr yatiorumsen hıc dınlenmıyormusun?hergun rutın bır sekılde yemeklerıne dıkkat et.yorgunluk suyun dahada azalmasına sebep oluyormuş aklında olsun..ye iç yan gel yat.aynen böyle yap.
deseydın koca gobegımı gözüne mı sokayımdaha bir şey demiyor doğum konusunda geçen cuma nstye girdim kağıdımı doktora gösterdim sen nstye giricek kadar büyüdünmü diye güldü bileherhalde haftaya konuşur diye düşünüyorum doğum şeklini.
Hepsini yapiorum ama dogum kanalinda bide suyu az diye fazla kilo alamiyoyumurta sut muz ceviz falan tüketiyor musun canım
Eşim kızımın yanına gitmiş, görüntülü aradı. Kızım beni görünce suratı değişti, üzüldüğünü hissettimBen konuşamadım bile çok kötü oldum. Eşimde anladı, kapattı. Ayyy özledim kuzumuuuu
benimkinin kilosu haftasıyla uyumlu 30. haftada 1400 dü.. ama son ayda 1 kilo alıp 3 olur mu diye endişe ediyorum..şuan kaç oldu bilemiyorum
bu aralar kilosuna taaktım gerçi normal ne az ne çok
son haftalarda ne yemek ne içmek gerekiyor
sıkma canını..Allaha güven ve dayan..bende sıkıtılıyım ama suan ne bır kımse nede bırsey care olmuyor Allahtan başka hayır dıleyebılecegım kımse de yok..dua et elınden gelenı yap..uzulmemeye calıs,hamdolsun ben burda bebeklerınde ne hastalıklar olan annelerın dertlerını okudumda sükürlerım şaha kalktı..bunlar fasa fıso ..cok az kaldıCnm zaten yurumem yasak acilma var diye uc haftadr yatiorum
Tabi cnm yine halime sukrediorum ama iste can olunca farkli oluyomus doktora gitmeye korkar oldumsıkma canını..Allaha güven ve dayan..bende sıkıtılıyım ama suan ne bır kımse nede bırsey care olmuyor Allahtan başka hayır dıleyebılecegım kımse de yok..dua et elınden gelenı yap..uzulmemeye calıs,hamdolsun ben burda bebeklerınde ne hastalıklar olan annelerın dertlerını okudumda sükürlerım şaha kalktı..bunlar fasa fıso ..cok az kaldı
Gobek nerde:))Eki Görüntüle 1347777 yorgun gebe
ben de aynı şekilde yiyorumkilosuna hiç takma sağlıklı ise hiççç önemli değil inan. normali sizler gibi olması fazlasında doktor şeker testini yaptırdın mı diye sordu doktorum değişmişti şeker testinden sonra bilmiyordu yaptırıp yaptırmadığımı.ama normal çıkınca yine de birşey demedi.
ben ekstra birşey yemiyorum dikkat ettiğim söylenmez yediklerime açıkçası patates,muz,mandalina,portakal,peynir,süt,çikolata bunlar en çok tükettiğim yiyecekler.
Yok yine cok hareketli ama takip altina alindim uc gunde bir kontrol var.azalma olursa hareketlerde acil gidicem bebegimde yine fazla kilo almamis 1600 gr
Etmezmiyim son iki haftadir acayip dikkat etmeye basladik ama olmuyoyemene dikkat ediyor musun, balık yağı içebilsen süper olur aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?