2015 Şubat Anneleri

bebek iriydi ya daha 31+5 te 2 kilo 400 gr. çıkmıştı geçen seferkinde rahim ağzına baktı ultrasonla bebeğe bakmadı haftaya cuma yine bakar o zaman belli olur kaç kilo olduğu

benimkinin kilosu haftasıyla uyumlu 30. haftada 1400 dü.. ama son ayda 1 kilo alıp 3 olur mu diye endişe ediyorum..şuan kaç oldu bilemiyorum
bu aralar kilosuna taaktım gerçi normal ne az ne çok
son haftalarda ne yemek ne içmek gerekiyor

Yok yine cok hareketli ama takip altina alindim uc gunde bir kontrol var.azalma olursa hareketlerde acil gidicem bebegimde yine fazla kilo almamis 1600 gr
sen hıc dınlenmıyormusun?hergun rutın bır sekılde yemeklerıne dıkkat et.yorgunluk suyun dahada azalmasına sebep oluyormuş aklında olsun..ye iç yan gel yat.aynen böyle yap.

doğum konusu keısnlestımı sezo mu normalmı eslaa.

daha bir şey demiyor doğum konusunda geçen cuma nstye girdim kağıdımı doktora gösterdim sen nstye giricek kadar büyüdünmü diye güldü bile herhalde haftaya konuşur diye düşünüyorum doğum şeklini.

sen hıc dınlenmıyormusun?hergun rutın bır sekılde yemeklerıne dıkkat et.yorgunluk suyun dahada azalmasına sebep oluyormuş aklında olsun..ye iç yan gel yat.aynen böyle yap.
Cnm zaten yurumem yasak acilma var diye uc haftadr yatiorum

deseydın koca gobegımı gözüne mı sokayım buyudum buyudum pınarla buyudum

Yaaaaa zor olmuyo mu böyle eşin alıp gelse ya

kilosuna hiç takma sağlıklı ise hiççç önemli değil inan. normali sizler gibi olması fazlasında doktor şeker testini yaptırdın mı diye sordu doktorum değişmişti şeker testinden sonra bilmiyordu yaptırıp yaptırmadığımı.ama normal çıkınca yine de birşey demedi.

ben ekstra birşey yemiyorum dikkat ettiğim söylenmez yediklerime açıkçası patates,muz,mandalina,portakal,peynir,süt,çikolata bunlar en çok tükettiğim yiyecekler.

Cnm zaten yurumem yasak acilma var diye uc haftadr yatiorum
sıkma canını..Allaha güven ve dayan..bende sıkıtılıyım ama suan ne bır kımse nede bırsey care olmuyor Allahtan başka hayır dıleyebılecegım kımse de yok..dua et elınden gelenı yap..uzulmemeye calıs,hamdolsun ben burda bebeklerınde ne hastalıklar olan annelerın dertlerını okudumda sükürlerım şaha kalktı..bunlar fasa fıso ..cok az kaldı

Tabi cnm yine halime sukrediorum ama iste can olunca farkli oluyomus doktora gitmeye korkar oldum

ben de aynı şekilde yiyorum
doktoe az demedi ama ister istemez son ay 1 kilo alır mı almaz mı ya taktım işte
tek sağlıkla zamanında gelsinde doğunca alsın kilosunu

Kızlar bn dun gece dogurdum yaziyordumki ucuz yirttik...dun doktora gittik bebek ulturasonda hareket etmedi kordondan giden kan akisi yavaslamis o yuzdende hareketler azalmis cok korktuk dun gece hastanede gecti 2 doz ciger gelistirici serumlar nst surekli bagli ama sanirim bnm bebeğim donerken kordonun üzerine yatmis bugun normale döndü cikisimiz yapildi bundan sonra sik kontrol var gece boyu korkudan uyuyamadim ama kurtulduk suan herseyi iyi gidiyor 2 3 güne bir kontrole gidicez egrrki duzelmeseydi oglum dogmus olacakti minik yavrum bi yaramazlik yapmis cok sukur duzeldi evimize ciktik :):)suan oyle mutluyumki dun iyiki gitmisim herkes iyiki gittin rahatladin dediler suan dinleniyouz cok yorulmusuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…