- 2 Haziran 2014
- 1.295
- 790
- 168
Bakalım ne diyecek bana da doktor?
Ne zaman gideceksin? Çıkışta haber et bize

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakalım ne diyecek bana da doktor?
Biz de artık senin çevren sayılıriz :)) biz de 39 dan önce dogurmayiz inşallah :)
Gel bi de bana sor onu :)))Senin 32-36 bana çabuk geçti sanki![]()
Aaa ne zaman canım olabilir valla :)))Bana baby shower yapacaklarmış pek o havada değişim ama Ankara'ya gelmiş olucaksın o zaman sen de Katılmak ister misin canım.
günaydın kızlar...
goruyorumkı suan nerdeyse hemen hemen herkesın bebegı ters..grupça tersız
dun annelmle konuştum kızım daha döner sıkma canını göbekte son haftalarda assagı ıner dedı.. bı rahatladım,oluruna bıraktım..ne yapalım..
kızım sesleniyor
..-ANNEMM: KARNIMDAN GURUK GURUK SESLER GELIYORRR..
-BEN COK ACIKMISIMMM ANNEMMM...
pipili de cok acıktı hemen takvıye yapmak lazım..tıkınıp gelıyoruzzz anacımmm..bızı ösleyinnnnnnnnnnn![]()
Aaa ne zaman canım olabilir valla :)))
hahahah niyeymis,makarna pilavdan iyidir : ))))))))))
o deidklerini ben yemiyorum çocuklarda yemoyor bi alip tadina abksak iyi olur ama avokadoyu yemeisni cidden bilmiyorum : (
Çok isterim canım inşallah bi aksilik olmazsa gelirim10 undan sonra olsun dedim bakalım tarihi bildirecekler. O hafta içi ya da hafta sonu olabilir. Çukurambar Liva da olabilir.
ben okula gidiyorum daha artik ogrenciler garipsiyor. Hocalar burda doguracaksin diyor ama evden cikmak iyi geliyor bana. Kanguru gibi bebegi kesemize koysak ordan emse. Eve kapanmayi sevmiyorum. Sen de kadin bahanesiyle cik gez iste. Bebise alisveris yap. Dogumdsn sonra bebekle kacamicaksin nasilsa. Yani cikarsin ds tum gun cikamazsinGünaydın ben de bugun yatmak isterdim evde ama kadın gelicek diye sabahtan çıktım. Eşim dalga geçiyor kadın gelicek diye evden kaçıyorum diye.
direk kesip kesip mi yedin canımavakadoyu hiç sevmedim yaw ,yağlı kabak gibi : )) acaba bi yeme yöntemimi var ?
Canım sen neredeydin? Bir de baygın yatarken bebiş ne yemiş? Sütün geldi mi hemen? Sezeryanın zararı sütü engellemesi diye duydum daha doğrusu süt hemen gelmiyormuş.
Bak avokadoda çok Demir var limon sıkıp yersen Kansızlık için çok iyi. Ben bazen ekmeğe Tereyağ gibi sürüp yiyorum bazen yeşil salataya koyuyorum üzerine de balsamik sirke mmmm güzel oluyor![]()
İnşallah gönlüne göre olur.
Narkoz sana ağır gelmiş sanki. Herkes mi geç uyanıyor acaba
alisinca zordur birakdirmasi ama gerekiyorsa babasi sallasin nolucak ki, senin için zor olucak, 3 çocuk biri ayakda biri kucakda canina yazik valla, ben hiç ayagimda sallamadim, 2012 yazinda izindeyken ortam degisik olunca oglani uyutamazdim eltiler alir odaya geçer uyuturlardi , bende hiç sormadim nasil becerdiklerini, sonra eve geldim çocuk uyumuyor ,kucagimda,ugras ugras sonunda sallamayma uyudu meger beim eltiler gidip odada ayakda sallarlarmis : ))) ki ben asla sallamam çocugu ayakda, ne dizim dayanir buna ne belim ne bacagim , neyse ben o gunlerde dizimden sakatlandim ve hemen birakdim tabi sallamayi, boraz daha uzun surdu uyumasi ama basardik sukur,simdi gidip yatagaina yatip uyyor erken yada geç bensiz uyyor : ))Canım başka turlu uyumaz ki benim minik kuşum,e babası mi sallicak yani ayağındaarada sallarken oyun sanıp karnıma tekme atıyor yada ittiriyor onlar da olmasa sorunsuz salliyorum ne yapıyım uyimasa aglasa daha mi iyi..
Maasallah 40 haftayı bekleyip kaç kilo doguyorlar?bir de sezeryan mi normal mi??
Batmali kaşıntı var yine herrr tarafimda Nasil rahat rahat yaticam bilmiyorum.. Bi de dudak kenarlarım yirtilmis ağzımda da o kadar aft çıkmış ki anlatamam çok aciyordemir hapı kullanmiyorum pekmez yiyorum acaba ilaca mi gecsem ama o da kabız yapiyor
![]()
her serde bi hayir varmisesti bana ama esmez olaydısezeryandan zaten korkuyordum şimdi 10. bin kat daha çok korkuyorum ne mutlu bana korktuğum başıma gelmese bari
![]()
kuru soğanlı bilmiyorum da canım ben limonlu sarimsakli bi sos hazırlayıp avakadoyu da eziyorum sonra üstüne o sosu gezdiriyorum çok beğeniyorum :)ya bu avakado çok faydalıymış ben normal yedim hiç sevmedim, tv de , kuru soğanla falan karıştırıyolardı da hatırlayamadım , sen biliyo musun onu nasıl yapıyolar ? güzel oluyo mu ?