2015 Şubat Anneleri

günaydın hamişler,
ben artık doğurmak istiyorum :D
akşamdan beri bu düşünce sardı çok ağrım vardı ondan heralde herkesler iyidir umarım geçmişi okuyamıyorum artık

günaydın kızlar...:KK54:
goruyorumkı suan nerdeyse hemen hemen herkesın bebegı ters..grupça tersız :KK48:

dun annelmle konuştum kızım daha döner sıkma canını göbekte son haftalarda assagı ıner dedı.. bı rahatladım,oluruna bıraktım..ne yapalım..

kızım sesleniyor
..-ANNEMM: KARNIMDAN GURUK GURUK SESLER GELIYORRR..:KK70::KK70::KK70:

-BEN COK ACIKMISIMMM ANNEMMM...

pipili de cok acıktı hemen takvıye yapmak lazım..tıkınıp gelıyoruzzz anacımmm..bızı ösleyinnnnnnnnnnn:cry:

Oluruna bıraksak gerçekten dönecekler belki de burda birisi bebişim dönmüş dedikçe bizimki niye dönmedi diye stres yapıyoruz gibi geliyor bana

hahahah niyeymis,makarna pilavdan iyidir : ))))))))))
o deidklerini ben yemiyorum çocuklarda yemoyor bi alip tadina abksak iyi olur ama avokadoyu yemeisni cidden bilmiyorum : (

avakadoyu hiç sevmedim yaw ,yağlı kabak gibi : )) acaba bi yeme yöntemimi var ?

Günaydın ben de bugun yatmak isterdim evde ama kadın gelicek diye sabahtan çıktım. Eşim dalga geçiyor kadın gelicek diye evden kaçıyorum diye.
ben okula gidiyorum daha artik ogrenciler garipsiyor. Hocalar burda doguracaksin diyor ama evden cikmak iyi geliyor bana. Kanguru gibi bebegi kesemize koysak ordan emse. Eve kapanmayi sevmiyorum. Sen de kadin bahanesiyle cik gez iste. Bebise alisveris yap. Dogumdsn sonra bebekle kacamicaksin nasilsa. Yani cikarsin ds tum gun cikamazsin

Canım sen neredeydin? Bir de baygın yatarken bebiş ne yemiş? Sütün geldi mi hemen? Sezeryanın zararı sütü engellemesi diye duydum daha doğrusu süt hemen gelmiyormuş.

Ben almanyadayim canim, Kizimi ilk bu saat filan küveze koymuslar üsüyomus yavrum. Sonra annemler zemzem suyu icirmisler. Ben gelince emzirdim. Bende meme ucu ufak olanlardanim malesef zorlandik su uclar varya onlardan taktim hatirladigim kadariyla 1 saat filan kizim tutana kadar ugrastik ama emdi sütüm de gelmisti Cok spkür. Ama sadece 4 Ay emzirdbilmidim malesef. bizi ayirmaya calisanlar olunca üzüntüden süt filan kesildi haliyle ilk hamileligim dogum ve sonrasi Cok kötüydü hicbi tat alamadim allah bunlari Bana kizima yasatsnlardan hesabini sorsun ins. Ay Pardon ya konuyu sapittim kusura bAkma ama Aklima geldikce Hala aglarim.

Bak avokadoda çok Demir var limon sıkıp yersen Kansızlık için çok iyi. Ben bazen ekmeğe Tereyağ gibi sürüp yiyorum bazen yeşil salataya koyuyorum üzerine de balsamik sirke mmmm güzel oluyor :KK66:

ya bu avakado çok faydalıymış ben normal yedim hiç sevmedim, tv de , kuru soğanla falan karıştırıyolardı da hatırlayamadım , sen biliyo musun onu nasıl yapıyolar ? güzel oluyo mu ?

Canım başka turlu uyumaz ki benim minik kuşum,e babası mi sallicak yani ayağında :KK53: arada sallarken oyun sanıp karnıma tekme atıyor yada ittiriyor onlar da olmasa sorunsuz salliyorum ne yapıyım uyimasa aglasa daha mi iyi..

Maasallah 40 haftayı bekleyip kaç kilo doguyorlar?bir de sezeryan mi normal mi??
Batmali kaşıntı var yine herrr tarafimda Nasil rahat rahat yaticam bilmiyorum.. Bi de dudak kenarlarım yirtilmis ağzımda da o kadar aft çıkmış ki anlatamam çok aciyor :KK43: demir hapı kullanmiyorum pekmez yiyorum acaba ilaca mi gecsem ama o da kabız yapiyor o_O
alisinca zordur birakdirmasi ama gerekiyorsa babasi sallasin nolucak ki, senin için zor olucak, 3 çocuk biri ayakda biri kucakda canina yazik valla, ben hiç ayagimda sallamadim, 2012 yazinda izindeyken ortam degisik olunca oglani uyutamazdim eltiler alir odaya geçer uyuturlardi , bende hiç sormadim nasil becerdiklerini, sonra eve geldim çocuk uyumuyor ,kucagimda,ugras ugras sonunda sallamayma uyudu meger beim eltiler gidip odada ayakda sallarlarmis : ))) ki ben asla sallamam çocugu ayakda, ne dizim dayanir buna ne belim ne bacagim , neyse ben o gunlerde dizimden sakatlandim ve hemen birakdim tabi sallamayi, boraz daha uzun surdu uyumasi ama basardik sukur,simdi gidip yatagaina yatip uyyor erken yada geç bensiz uyyor : ))

sezeryanim yok benim, 1. 3.800 ,2. ise 4 kg dogdu çocuklar,

pekmezi birak canim ya, inan sekerden baska hiçbisey yok onun içinde,demir zaten yok da baska bisey olsa içim yanamyaack posasi alinmis sadeece sekerli su ve inan sagliga çok zararli, durup durup kendine seker yuklemesi yapiyorsun
bence hapini kullan, bol su ins kabiz olmazsin, bide her gun bi kofte kadar et yemeye çalis
benim çocuklarin pekmezin tadini bilmezler hiç vermedim ( çocuklara her gun pekmez falan verenler varmis ya bagisiklik için kan için vs ) ikisininde bagisikliklari super, demir eksikligide yok gayet guzel kan degerleri ... gunde et yada yumurta mutlaka yerler ..

demir hapi ni kullan yada kullanma sen bilirsin ama pekmezden vazgeç lutfen ...

esti bana ama esmez olaydı :KK34::KK34: sezeryandan zaten korkuyordum şimdi 10. bin kat daha çok korkuyorum ne mutlu bana korktuğum başıma gelmese bari :eek:
her serde bi hayir varmis
sezeryan hakkinda boyle dusunmende guzel : ))
normal dogum gibisi varmi : ))))

ya bu avakado çok faydalıymış ben normal yedim hiç sevmedim, tv de , kuru soğanla falan karıştırıyolardı da hatırlayamadım , sen biliyo musun onu nasıl yapıyolar ? güzel oluyo mu ?
kuru soğanlı bilmiyorum da canım ben limonlu sarimsakli bi sos hazırlayıp avakadoyu da eziyorum sonra üstüne o sosu gezdiriyorum çok beğeniyorum :)

Günaydın kızlarrrr bol tepikler hepimize :) iki gündür bizim hareketlerde değişti ufak tefek dokunuşlar var sadece bi iki zıplama hıçkırığa benzeyen. Ama özlüyorum o güçlü tekmeleri çalkalamaları çünkü sakin hareketler insanı meraklandırıyor . Bizim kontrolde yarın inşAllah . Doktora gidecekler güzel haberlerle gelin :)

gunaydın kızlar umarım herkes ıyıdır... malum yıl sonu ıslemlerı cok sık gıremıyorum... benım bebegımde dogum pozısyonunu almıs ama zaten sezecık olcaz gunumuzu aldık soyledımmı hatırlamıyorum ama buyuk gun 3 şubat hayırlısıyla bakalım....ben daha bu hafta aktardım ıznımı 23 ocaga kadar gıdıcem kısmetse ama doktorum benden pek umutlu deıl son 2 hafta dayanamazsın dıyo :) sızlerde ne var ne yok?

Back
X