2015 Şubat Anneleri

kızlar hastanemizde doğum fotoğrafçısı var ve 250 tl istiyor 50 poz fotoğraf veriyor sadece sadece onu içeri sokuyorlar biraz fazla geldi parası az çekiyo hemde bizde kendi fotoğrafçımızı aradık paramı alcam sizden arayın yeter dedi çok sevindik içerdede hemşireye telefon vercez doğum anını o çekecek :) allahım sorunsuz doğum nasip etsin inşallah

bir tane foto atmıştım zaten ,boyut nerden küçültülüyor acaba?
Canım telefondan giriyorsan eğer dosya yükle yerine tıkla ordan fotoğraf çek de. Ordan çekip yükle.
Evet canım rahim kendini sıktıkça bebeği itiyo. Bebekte yavaş yavaş gelirken dışardan oksijeni almaya başlıyo.ve nefes almaya alışıyo.Yavaş yavaş nefes almaya başlıyo. Ama sezeryande direk bi anda oksijenle temas oluyo zorlanıyo diye duymuştum.

doğru..ınsanın daha once yasamadıgı bırseyı yonetebılmesı ımkansız..olumsuz seylerı bılmedıgınden düşünmüyorsun ama olumlu olan kısmıda bılmedıgın ıcın dusunemıyorsun halıyle.. oylekı basına gelecek en ufak bır olayı bıle bılmıyosun,körü körü ne bağlanmak denmez buna.. bılmedıgın yerde bılene teslım olursun denır..cunku başka caren yoktur..herzaman ısrarla ıstedıgımız sey hakkımızda en ıyısı olmayabılır,sartlar zorlanmalı ama anne ve bebekıcın dönusu sıkıntılı yokuşlara surulmemelı ..
ne kadar zor olursa olsun her annenın o doğum anını yasaması gerektıgıne ınanıyorum..oan anlatılmaz cunku..cennettesın ve kucağında mıs kokulu bır melek..ıste anlatılacak olsada ancak böyle anlatılır
rabbım bunda yasamayı nasıp etsın sanada yenıden banada ve ısteyen tum anne adaylarına da ınsaallah

rahım bebegı kovuyo cok güldüm ılahı..
bence rahım bebegı kovmuyor bebek rahmı terkedıyor..sankı bır rızık meselesı..orda yıyecegı bıtmıs mekan degısıyor
sancıyı başlatan bebek..nıye başlatıyor?ordan çıkmak ıcın..dogumpozısyonuna baksana bebek ayağıyla ıttırıyor kendını dışa doğru..ona bunu yapmayı neden ogretmıs olurkı Allah?

bebegın anıden çıkarılması yüzünden yakınbır ablamız cokzor zamanlar yasadı..bebegı aylarca makinelere bağlı yasadı..yenı yenı duzelıyor..

aa duymuştum canım da İstanbul doğum Akademisi diyince ank la ilgisi yoktur diye arastirmamistim çok teşekkür ederim iyi oldu bunu söylediğin :)

Çok güzel bir düşünce. Zaten ipleri hiç elimizden bırakmayalım. Kaderimizde de iyisi vardır inşallah. Canım senin burcun ne?
yay canim

sancilar uzun bir surec. Bebek farkediyor. Pozisyonu uygunsa hareketleriyle destekliyor hatta dogumu. Sanciyi yapan bir hormon, bizden bebege gciyor. Bebegi hazirlayan hormon biraz. Biraz surec. Cigerlei yavas yavas suyunu bosaltip havaya hazirlaniyor. Sezeryana ben karsi degilim ama planli sezeryani cok sorguluyorum okuduklarimdan sonra

bebek ne zaman dogar rahim ne zaman kasilir, guzel soru
size bi resim gondericem , bakin bakalim gununde kendi karariyla dogan bi bebek nasil oluyor : )))))

Günaydın:)
Kahvaltı yapıyorum
Dün ağdamı yaptırdım çok şükür , mis gibi oldum :)
Akşama misafirim var hazırlık yapıcam , saolsun annem gelicek bi iki saate yardım için
Ayrıca 1 de doktor randevum var , aklımdan geçenleri not aldım sorucam hep
Onu beklemicem yani
Şu vajinal kültürü de yapsın
Daha önce iki kere kültür testi yapıldı sinek ısırığı gibi birşey sanırım bunun da ondan farkı yoktur.

Yazdıklarınızı inşallah akşama misafirleri gönderdikten sonra tek tek okucam

Allah'a emanet olun öptüm güzel karınlarınızdan :)

İçimiz de kocaman bir dünya var , ne de güzel resmedilmiş :)

Eklentiler

• image.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 68
Canım İsviçre'nin sokakları temiz zaten. Türkiye'de sokaklar pis o yüzden ayakkabıyla eve giremeyiz.
Ben burada da ayakkabiyla girmem evime. Turkiyede zaten terlikle evde geziliyor. Anlatmak istedigim halisini aldigindan beri yikamamis, temizlememis arkdasimin cocugu 1yasinda surunuyor yerlerde ve kolay kolay hasta oldugunu duymadim. Biz cocuklari cok korudugumuzdan evde steril ortamdan cikan cocuk disarida vucudunun tanimadigi mikroplara karsi daha gucsuz oluyor,daha kolay hastalaniyor dusunuyorum.
P.s. dun litchi yerken aklima sen geldin. Yazmasam da buraya sizi takip ediyorum bayadir. Artik ruyalarima gireceksiniz:))

sancımız geldikten sonra sezeryan olunabiliyo mu?

ben 2 ocakta çıkicam inşallah canım yola.. Hepimiz için herşey çok güzel olur inşallah

S serefraz85 benim hastane dosyamda dogurma tarihim 2 mart ,dr o gune kadar dogum olamzsa hastaneye geleceksin dedi, imzamdaki 25 subat 40 haftanin sonu ,2 martda 41 haftanin sonu oluyor tabii .. burda herkese oyle yapiyoalr yani,son gune kadar ebkliyolar anne yada bebekde bi sorun yoksa boyle oluyor tabi

oglumda mesela makrozomi riski vardi yani iri bebek , çok kilolu olacagi için daha afzla kilo almasin diye suni sanci vermeyi dusunduler dogumdan bi kaç hafta once, bi kaç dr un gorusunu alip beklemeye karar verdiler sonunda, ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…