masallah kilosu gelisimi cok iyiymisn ne buyuk mucize. Hepimize guzel dogumlar saglikli bebekler nasip etsin allah. Duygulandim ben bu fotoya bakip bakip aglayabilirim
ağdanı yaptırman konusunda sana çok özendim kardeşGünaydın:)
Kahvaltı yapıyorum
Dün ağdamı yaptırdım çok şükür , mis gibi oldum :)
Akşama misafirim var hazırlık yapıcam , saolsun annem gelicek bi iki saate yardım için
Ayrıca 1 de doktor randevum var , aklımdan geçenleri not aldım sorucam hep
Onu beklemicem yani
Şu vajinal kültürü de yapsın
Daha önce iki kere kültür testi yapıldı sinek ısırığı gibi birşey sanırım bunun da ondan farkı yoktur.
Yazdıklarınızı inşallah akşama misafirleri gönderdikten sonra tek tek okucam
Allah'a emanet olun öptüm güzel karınlarınızdan :)
İçimiz de kocaman bir dünya var , ne de güzel resmedilmiş :)
ağdanı yaptırman konusunda sana çok özendim kardeşDarısı başıma
Ben iki kurtaj yasadim sonr testler vs. Genetik sorun oldugu ortya cikti. Sonra tup bebek denedik ama genetik tanili olanindan. Saglikli embriyo cikmadi bile. Ya hic cocugum olmayacakti ya dogunca max 1 yil yasayacak sagliksiz bir cocugum olacakti. Dr asla norml deneme dedi. Dr dr gezdim normal denemenin cok ta yanlis olmadigini soyleyeni buldum. Okudum arastirdim basima gelenin uzmani oldum. Sonra dogal yolla oglum geldi. Hamilelik stresliydi. Korkumuzu stresimizi kullanip sezeryan yapmak istediler. Belki de sahip olacagim tek saglikli cocuktu. Ben yine okudum arastirdum dr gorusleri aldim. Bunca kiynetli bir cocukla dogum aninin mucizesini yasamaliydim. O mucizevi ani beynime kazimaliydim. Sarilik olmamliydi yok yere.
Doguma giderken basima gelecek ihtimalleri biliyordum. Hazirdim. En iyisini diledim. En iyisi mi bilmem ama guzel bir dneyimdi.
Herkesin motivasyonu farkli. Bunu anlatnak icin yazdim bunlari. Herkesin sartlari ve sartlara verdigi tepkiler farkli. Bnimki asla bir dogum seklinde diretmek degil. Yasama sansim varsa en iyi ihtimli yasamaya talip olmak
Merhaba ben geldim!
diyor kızım size
Ben iki kurtaj yasadim sonr testler vs. Genetik sorun oldugu ortya cikti. Sonra tup bebek denedik ama genetik tanili olanindan. Saglikli embriyo cikmadi bile. Ya hic cocugum olmayacakti ya dogunca max 1 yil yasayacak sagliksiz bir cocugum olacakti. Dr asla norml deneme dedi. Dr dr gezdim normal denemenin cok ta yanlis olmadigini soyleyeni buldum. Okudum arastirdim basima gelenin uzmani oldum. Sonra dogal yolla oglum geldi. Hamilelik stresliydi. Korkumuzu stresimizi kullanip sezeryan yapmak istediler. Belki de sahip olacagim tek saglikli cocuktu. Ben yine okudum arastirdum dr gorusleri aldim. Bunca kiynetli bir cocukla dogum aninin mucizesini yasamaliydim. O mucizevi ani beynime kazimaliydim. Sarilik olmamliydi yok yere.
Doguma giderken basima gelecek ihtimalleri biliyordum. Hazirdim. En iyisini diledim. En iyisi mi bilmem ama guzel bir dneyimdi.
Herkesin motivasyonu farkli. Bunu anlatnak icin yazdim bunlari. Herkesin sartlari ve sartlara verdigi tepkiler farkli. Bnimki asla bir dogum seklinde diretmek degil. Yasama sansim varsa en iyi ihtimli yasamaya talip olmak
Merhaba ben geldim!
diyor kızım size
Ayyy ilk kızımda bu beşikten çok istemiştim. Abim alıcaktı hatta sonra vazgeçtik. İyi kide vazgeçmisizz. süsü püsü bizi kandırıyo.. Bide ucuz bişide değillKızlar arkadaşım bana bu bambu beşiklerden hediye almış ben hiç bakmamıştım bugün çıkarayım şu yatağı yorganı yıkayayım dedim. Ki şimdiye kadar beşik var nasıl olsa diye oda ve yatak konusunda ya n gelip yatmıştım bugün bi baktım yatağı incecik battaniye gibi bişey yorgan varla yok arası yastık yok içinde anca ıvıt zıvır süs püs cibinlik şimdi ben napıcam bu beşikleri olanlar içind yatak nasıl yapıyorsunuz uffff geride verilmez hediye sonuçta sma bence alacaklar sakın düşünmeyin böyle bişeyi
Kızlar bugün doktor günümdü kahrolası nst de yine sancım çıktıdoktor yine sancın çıkmış dedi. progestan a devam dedi. Bebeğimin kilosu iyi maşallah 2380 olmuş. Bu çocuğa süt yumurta iyi geliyor :) 5 günü de atlatırsak küvez riskimiz kalmaz dedi. Yine yat dedi, yatıyorum işte....Bu arada rahim kısalığım 1 cm e düşmüş, 1.48 di geçen hafta pöffff
Ee Bu Çok Güzel Olmuş Canım Bayıldım Vallabakayım atabildim mi
1600 benimki
Ee Bu Çok Güzel Olmuş Canım Bayıldım Valla
Ayyy ilk kızımda bu beşikten çok istemiştim. Abim alıcaktı hatta sonra vazgeçtik. İyi kide vazgeçmisizz. süsü püsü bizi kandırıyo.. Bide ucuz bişide değill
Canım; bu rahim kısalıgı ultasonda mı belli oldu ? Merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?