2015 Şubat Anneleri

bu resim dogumdan sonra 15 dk içinde faaln çekilmis olmali, hemsire daha gobegini yeni baglamis yada baglamamis, olçumlerini falan ypmaya çaliisyor, bundan oncede ben emzirdim kucagimda kaldi bi kaç dk

Amaaa bu fotoğraf çoooooooook güzel
Allah'ım dayanamıyorum
Yemek istiyorum onu
Şuan senin çocuğuna aşerdim ben ? Ne olucak ?
Kafasına da şapka takmışlar
Hahah
Maşaallah ona , Allah kötü bakanlardan korusun inşaallah

bu resim dogumdan sonra 15 dk içinde faaln çekilmis olmali, hemsire daha gobegini yeni baglamis yada baglamamis, olçumlerini falan ypmaya çaliisyor, bundan oncede ben emzirdim kucagimda kaldi bi kaç dk
masallah kilosu gelisimi cok iyiymisn ne buyuk mucize. Hepimize guzel dogumlar saglikli bebekler nasip etsin allah. Duygulandim ben bu fotoya bakip bakip aglayabilirim

yine 2 çikolatayı mideye indirerek kendime geldim hayır olsun benim sonum

MaRaL_ bu nasıl bir çirkinlik allahım nazarlardan korusun şu bebeleri. gözlere bak birde poz veriyor yavrum benim ne olduğunu anlamaya çalışıyormuş gibi anlamlı anlamlı bakmış

Son düzenleme:

Ya bu neeee, resmen poz vermiş doğar doğmaz.Maşallah bıdığa annesi.

aşırı datlılık içeriyor bu resim :) maşallah bizim bebişlerde bi doğsada görsek :)

ama sen çooook tatlısın yaa.maşallah sana :)

Ben iki kurtaj yasadim sonr testler vs. Genetik sorun oldugu ortya cikti. Sonra tup bebek denedik ama genetik tanili olanindan. Saglikli embriyo cikmadi bile. Ya hic cocugum olmayacakti ya dogunca max 1 yil yasayacak sagliksiz bir cocugum olacakti. Dr asla norml deneme dedi. Dr dr gezdim normal denemenin cok ta yanlis olmadigini soyleyeni buldum. Okudum arastirdim basima gelenin uzmani oldum. Sonra dogal yolla oglum geldi. Hamilelik stresliydi. Korkumuzu stresimizi kullanip sezeryan yapmak istediler. Belki de sahip olacagim tek saglikli cocuktu. Ben yine okudum arastirdum dr gorusleri aldim. Bunca kiynetli bir cocukla dogum aninin mucizesini yasamaliydim. O mucizevi ani beynime kazimaliydim. Sarilik olmamliydi yok yere.
Doguma giderken basima gelecek ihtimalleri biliyordum. Hazirdim. En iyisini diledim. En iyisi mi bilmem ama guzel bir dneyimdi.
Herkesin motivasyonu farkli. Bunu anlatnak icin yazdim bunlari. Herkesin sartlari ve sartlara verdigi tepkiler farkli. Bnimki asla bir dogum seklinde diretmek degil. Yasama sansim varsa en iyi ihtimli yasamaya talip olmak

ağdanı yaptırman konusunda sana çok özendim kardeş Darısı başıma

MaşaAllah yaaa:) bende kızımınkini yükleyim bi ara kıskandım:)

senin şu motivasyonun zaten beni rahatlatıyor. ben normalde hiç korkmam normal doğumdan,ama sezeryan deyince tüylerim diken diken oluyor. bu hem bebek açısından hemde kendim açısından sıkıntılı bir süreç ha çok başarılı geçen binlerce sezeryan vardır mutlaka. ama ben inanıyorum ki normal doğumda bebeğin adaptasyon süreci daha farklı oluyor. birde kim sezeryan olduysa etrafımda çocuklarda sarılık oldu. zaten ben kendimi sezeryan diye korkutmayayım çünkü benim zaten üni hastanesi kimse hadi gel seni sezeryan yapalım demez o yüzden kafam rahat. anca bir sıkıntı olmalı ki bana sezeryan önerilsin yoksa bu konuda özel doktor olmadığından rahatım

iyi cesaretlisin sen valla,senin yaşadıklarını yaşadıktan sonra aman bebeğe bişey olmasında sezeryan oluversin diye boyun eğenlerden değilsin,doktorlar sezeryan yanlısı maalesef,şimdi benim doktorumda sezeryan diyor,ben de mesela senin cesaretin yok sanırım,çünkü bende çok zorluklarla buldum,şimdi doktor ne derse onu yapıyorum belki gereksiz yere ben de de rahim dikişi falan olunca 40. haftayı görmeyiz diyor,hayırlısı olsun artık hepimizin hakkında,Allah doktorların göğsüne de merhamet versin

Ayyy ilk kızımda bu beşikten çok istemiştim. Abim alıcaktı hatta sonra vazgeçtik. İyi kide vazgeçmisizz. süsü püsü bizi kandırıyo.. Bide ucuz bişide değill

Canım; bu rahim kısalıgı ultasonda mı belli oldu ? Merak ettim.

rahim uzunluğuna ultrasondan bakılabiliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…