2015 Şubat Anneleri

devlet hastanesindemi doğurucan orada doğum zamanı ayırtabilir eşin. mesela ben kürtaj olmadan önce 5 gün hastanede yatmıştım. doğum yapan insanların yanına vermeyin beni dedim onlarda bana özel bir oda verdiler herhangi bir para talep etmediler hatta. şimdi doğumu üni hastanesinde yapacam zaten odalar tek kişilikmiş. onlarda 50 tl mi ne ücreti varmış bu benim için daha iyi oldu.
ama ben kadın doğum hastanesinde kaldığımda eşimi içeri sokmadılar tamamen kadın refakatçiler vardı.ilk gittim bir tane bayanın olduğu bir odaya vermişler beni bir girdim odaya ayının teki boş olan hasta yatağına pis kokan çoraplarıyla yatmış tv seyrediyordu eşide yan yatakta yatıyordu eşim bağırdı adama bende yatmam o yatakta diyince bana özel oda verdiler

Ne güzel baya detaylı konuşmussunuz..olumsuz bişi de yok çok şükür..mAral in bebisi görmedin mi ya 4 kilo ve nasıl tatlı :)

çok yazmamışsınız neyseki bugun okuyabıldım. 6000 sayfa olmadan yetıstım. benımde aranızda olmam gerekiyor sayı atlarken.
yılbaşı planı olan var mı?

kafamda deli sorular aynı şekilde kilo konusu bende de var. açıkçası teredütte kalıyorum bakalım haftaya ultrasona sokarsa kilosu ne kadar olmuştur. hiç te dikkat etmiyorum yediklerime,yani zaten benim hastane üni olduğundan kolay kolay sezeryan demeyecekleri için bu da korkutuyor beni ben normalden korkmuyorum ama normal diye diretirseler ya bir sıkıntı çıkarsa korkusu da var.haftaya bu konuyu açık açık konuşmam lazım artık nasıl olacak diye. çünkü ben oradaki hangi hastaya sorduysam doğum nasıl olacak diye 3ü normal dediyse 5 i sezeryan dedi neye göre kime göre sezeryan dendi soramadım fazla.
ayrıca doğumu o kadar bekletmesi güzel birşey demekki farkında bebeklerin erkenden alınmayacağının o yüzden erken diye diretme,eğer ki bebek erken gelmek isterse yapacak birşey yok allah kolaylığını verir. onu oraya o kadar kiloda koyduysa çıkarmasını da bilir. zaten müdahele etme şansları var hemen 4. cm açılmayla doğum olsa keşke 10 cm için çok çok uğraşmak zorundasın o yüzden doktorunu dinle sen.

selam kızlar ,
doktora gittim minnoşum dönmüş ben yanlış hissediyormuşum :) doğum pozisyonu almış dedi çok mutlu oldum. 2250 gr 45 cm olmuş 15 gün sonra tekrar çağırdı artık nstye gireceksin dedi

ben dedım 25 ocakta falan doğum yaparım. şubatta geçmış olur ağrılarım. ama planladgım gıbı olmadı.

bu resim dogumdan sonra 15 dk içinde faaln çekilmis olmali, hemsire daha gobegini yeni baglamis yada baglamamis, olçumlerini falan ypmaya çaliisyor, bundan oncede ben emzirdim kucagimda kaldi bi kaç dk

Oyy tontik yesinler seni masallah ya

sancımız geldikten sonra sezeryan olunabiliyo mu?

Sartlar uygunsa evet drlarin cogu bunu risk goruyor bizde ama normal dogum surecinde son anda sezeryana dönusler nasil oluyor Onu unutuyolar herhalde

ben 2 ocakta çıkicam inşallah canım yola.. Hepimiz için herşey çok güzel olur inşallah

Hadi az kaldi insallah sselametle gideriz

Cok sanslisiniz gercekten olagan akısa saygıli elinden geleni son ana dek yapan bir saglik Sisteminiz var

Suyum 3 gunde normale dönmüş bebek 3 gunde 100 gr daha almis 1700 olmus sancilarim var hissetmiyorum pazartesi bi daha gitcem

oh hadi masallah daha da iyi olcak insallah

ben dedım 25 ocakta falan doğum yaparım. şubatta geçmış olur ağrılarım. ama planladgım gıbı olmadı.[/QUOT

Planlama zaten gunluk hayatin rutin bir işi degilki birak emek hanim karar versin start cizgisine hersey yolundaymis bak ne guzel gerisi de hallolur hersekilde. Bence sen normal dogurcaksin niyeyse oyle doğuyor icime ayrıca doktorunu tuttu gozum beklmesi güzel

Bacım ben olsam sezaryen olurum. Bu kdr Şart , ihtimal beni yorar .

çok yazmamışsınız neyseki bugun okuyabıldım. 6000 sayfa olmadan yetıstım. benımde aranızda olmam gerekiyor sayı atlarken.
yılbaşı planı olan var mı?
Evde yayılmaca,pijamalarımla yeni yıla girmece,eşim de sakin girelim istiyor.Bir de o güne özel olmayacak ama sınırsız yemeyi düşünüyorum :) İnsanın evi gibisi yok ya. Sizin var mı planlar?

çok şeker bir bayan gerçekten . ben de çok sevdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…