yani! değil mi_?Bacım ben olsam sezaryen olurum. Bu kdr Şart , ihtimal beni yorar .
off bizimkide evde ama benım koca kalabalık partı tarzı bir şeyler planlıyor. hiç sevmez öyle sakın şeylerı. ee benım saat 10 da uykum geliyor. aksamları yattığım yerden kalkamıyorum.Evde yayılmaca,pijamalarımla yeni yıla girmece,eşim de sakin girelim istiyor.Bir de o güne özel olmayacak ama sınırsız yemeyi düşünüyorum :) İnsanın evi gibisi yok ya. Sizin var mı planlar?
ne güzel planlarınız var sızın. of off tam benlık planmış ama nerdeeeEvdeyim ben :) köy tavuğundan Fırında dolma yapcam :) sıcak yuvamızda : p göbeğimizle beraber
ne güzel işte günler azalıyor.O değil de 30 lu günlere merhaba dedim bugün, biraz telaş ve heyecan bastı kızlar beni.Kalbim pır pır.
biz attırıyoruz onları sizin için :)Yılbaşı programı yapmayız biz. Bizde kutlanmaz. Evdeyiz, evimizin salon camları büyük fransız cam dediklerinden. Ve önümüz alabildiğince boş. Heryerde havai filek atıyorlar onları izliyoruz. Bizim evde daha keyifli geçiyor o saatler. Kızım artık alıştı havai fişeklere. Sesi duyduğu an koşuyo camın önüne. Hergün mıtlaka en az 1 yerde atıyorlar:)
Tabi ki çok güzel ama öte yandan korkmuyor da değilim.Bunu yazarken de çok samimi söylüyorum, kendime bile itiraf edemiyorum belki ama hepimiz de sanırım bu bizi neler bekliyorun endişesi mi diyeyim ne diyeyim bilmiyorum vardır herhalde değil mi?Yoksa bir tek ben miyim böyle olan?Sanırım bunun sebebi ailemden uzakta olmam ve eşimin ailesinin süper ilgisizliği.Annem benimle yalnızca 15 gün kalabilecek sonra gidecek çünkü çalışıyor.Daha geçen gün eltim aradı , kayınvalidem haftada belli günler onun kızına bakıyor.Ve bana defalarca sordu daha önce de cevaplamama rağmen hala annem gelecek mi kaç gün kalacak onu soruyor sebebi kayınvalidem gelmesin bana.Yani ne bileyim kızlar kimsesiz gibi hissediyorum kendimi bu da bebike iyi bakabilecek miyim ya ağlar da duymazsan ne yaparım gibi şeyleri sık sık düşündürüyor bana.ne güzel işte günler azalıyor.
ben mıllete 15-20 gunum var derken sımdı bır ayım var . hazırlıklar ıçinde artık acele etmeme gerek yok sanırım.
Ah benim canımmm ,bir gececik sabredeceksin o zaman.Ya da dayanamazsan git içeri millete ne uyuklarsan azıcık kaçamak yapıp.off bizimkide evde ama benım koca kalabalık partı tarzı bir şeyler planlıyor. hiç sevmez öyle sakın şeylerı. ee benım saat 10 da uykum geliyor. aksamları yattığım yerden kalkamıyorum.
ayrıca iki tane yılbaşı sepeti aldı. full alkol.
gerısını sen dusun.
canım onların hepsı olur merak etme.Tabi ki çok güzel ama öte yandan korkmuyor da değilim.Bunu yazarken de çok samimi söylüyorum, kendime bile itiraf edemiyorum belki ama hepimiz de sanırım bu bizi neler bekliyorun endişesi mi diyeyim ne diyeyim bilmiyorum vardır herhalde değil mi?Yoksa bir tek ben miyim böyle olan?Sanırım bunun sebebi ailemden uzakta olmam ve eşimin ailesinin süper ilgisizliği.Annem benimle yalnızca 15 gün kalabilecek sonra gidecek çünkü çalışıyor.Daha geçen gün eltim aradı , kayınvalidem haftada belli günler onun kızına bakıyor.Ve bana defalarca sordu daha önce de cevaplamama rağmen hala annem gelecek mi kaç gün kalacak onu soruyor sebebi kayınvalidem gelmesin bana.Yani ne bileyim kızlar kimsesiz gibi hissediyorum kendimi bu da bebike iyi bakabilecek miyim ya ağlar da duymazsan ne yaparım gibi şeyleri sık sık düşündürüyor bana.
ama zaten her yıl o şekılde kutluyor. bu yıl başka olsun demiyor. aylar öncesinden plan yaptı.Ah benim canımmm ,bir gececik sabredeceksin o zaman.Ya da dayanamazsan git içeri millete ne uyuklarsan azıcık kaçamak yapıp.
canım bide şöyle düşün en azından annen 15 gün gelip kalacak o sırada acemiliğini atarsın sonrasındada kv nin gelme ihtimali var. ben sana kendimi anlatayım bide benim korkularımı düşün babam yeni ameliyat oldu ve sapasağlam adam şuan yataktan kalkamıyor bir saat yanlız kalamıyor yattığı için wc ihtiyacı bile anneme bakıyor ve annemden başka ona bakacak yok ablam desen iki çocuğu var hemde çalışıyo gelip bakmaz diğer ablam ş. dışında yaşıyor kv ben yeni doğan çocuğu tutamam gece uyanık kalamam evimden başka yerde kalamam diyor hem bir gün kalsa 1 yıl laf eder hep o baktı olur. yani bence haline şükret korkularını anlıyorum hemde çok ama çok iyi anlıyorum allah onun sabrını veriri eminim hem herkes yardımcı olarak büyütmüyor çocuğu elbet bizde büyütürüz. hele bi sağlıkla doğuralım da hepsi olurTabi ki çok güzel ama öte yandan korkmuyor da değilim.Bunu yazarken de çok samimi söylüyorum, kendime bile itiraf edemiyorum belki ama hepimiz de sanırım bu bizi neler bekliyorun endişesi mi diyeyim ne diyeyim bilmiyorum vardır herhalde değil mi?Yoksa bir tek ben miyim böyle olan?Sanırım bunun sebebi ailemden uzakta olmam ve eşimin ailesinin süper ilgisizliği.Annem benimle yalnızca 15 gün kalabilecek sonra gidecek çünkü çalışıyor.Daha geçen gün eltim aradı , kayınvalidem haftada belli günler onun kızına bakıyor.Ve bana defalarca sordu daha önce de cevaplamama rağmen hala annem gelecek mi kaç gün kalacak onu soruyor sebebi kayınvalidem gelmesin bana.Yani ne bileyim kızlar kimsesiz gibi hissediyorum kendimi bu da bebike iyi bakabilecek miyim ya ağlar da duymazsan ne yaparım gibi şeyleri sık sık düşündürüyor bana.
babamda alıştı kalkmıyor nasıl çözcez bunu :S hepsimi böle oluyorcanım onların hepsı olur merak etme.
benım arkadaş eşinin işi nedeniyle gemlık e taşındı. kız 19 yasında bebegı oldu. k.validesı ile arası ıyı degıldı.
kımse gıtmedı yanına kendısı baktı çocuğuna .
kimseye mınnet etmemek ıcın de hıc sesını çıkarmadı.oğlu bir yaşında ve tombalak çok şeker bir şey.
bebeğe bakmak içten gelen bir sey demekkı.
ben ne yapayım. iznim bile yok. ne zaman işe gelebılırım dusuncesındeyım. k.validem yıllarca çocuk yapın ben bakıcam dedı öğrendikten bır hafta sonra tekırdağa taşındı,annem evde amleliyatlı yatıyor. doktor yuru dedıgı halde yurumuyor alıştı kalkmıyor yataktan. on gun aramazsam sormuyorlar nasılsın dıye.
ablam tutturdu ben çanakkaleye taşınıcam ev bakıyor ordan.
yine de bebegıme bakabılır mıyım dıye hıc endıse etmıyorum.
bakarım elbet . benım derdım sadece bebek bır ıkı aylık olana kadar bır yardım edenım olsa hemen bakıcıya bırakmak zorunda kalmasam cunku bızım işte her şey zamanlı.
bu kadar derdım ama çok endıselı degılım . dıyorum Allahım zamanı gelınce bır yolunu bır kolayını gosterır mutlaka.
Ah be esoba senin de epey sıkıntın varmış cidden :/ Yazdıkların bana güç verdi, silkenlenmemi sağladı açıkçası.Arada iniş çıkış oluyor hormonlardan sanırım :) Allah hepimize yardım etsin güç, kuvvet,sabır versin,yol göstersin tek temennim bu.Doğum iznin olacak değil mi ama?canım onların hepsı olur merak etme.
benım arkadaş eşinin işi nedeniyle gemlık e taşındı. kız 19 yasında bebegı oldu. k.validesı ile arası ıyı degıldı.
kımse gıtmedı yanına kendısı baktı çocuğuna .
kimseye mınnet etmemek ıcın de hıc sesını çıkarmadı.oğlu bir yaşında ve tombalak çok şeker bir şey.
bebeğe bakmak içten gelen bir sey demekkı.
ben ne yapayım. iznim bile yok. ne zaman işe gelebılırım dusuncesındeyım. k.validem yıllarca çocuk yapın ben bakıcam dedı öğrendikten bır hafta sonra tekırdağa taşındı,annem evde amleliyatlı yatıyor. doktor yuru dedıgı halde yurumuyor alıştı kalkmıyor yataktan. on gun aramazsam sormuyorlar nasılsın dıye.
ablam tutturdu ben çanakkaleye taşınıcam ev bakıyor ordan.
yine de bebegıme bakabılır mıyım dıye hıc endıse etmıyorum.
bakarım elbet . benım derdım sadece bebek bır ıkı aylık olana kadar bır yardım edenım olsa hemen bakıcıya bırakmak zorunda kalmasam cunku bızım işte her şey zamanlı.
bu kadar derdım ama çok endıselı degılım . dıyorum Allahım zamanı gelınce bır yolunu bır kolayını gosterır mutlaka.
40+3 te 3100 gr dogdu benimki. Ama cabuk toparladi. Emiyordu kafayi bile tutmaya calisiyordu da nedense kilo almmisti. Olsn kolay dogurdum hem.amin canim insallah, 9 ay 10 gunu tamamlayip dogunca iste boyle cin gibi oluyoalr :)))))
Canım biliyorum senin durumunu. umarım baban da doğacak torununun şansına en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur.Niyetim zaten kimsenin durumunu düşünmeden nankörlük etmek değil, sadece insanların bir anda nasıl da bencilleştiğini görünce dumura uğradım.Halime tabi ki hep şükrediyorum. kimsenin de ben baktım demesini istemem hatta kayınvalidemin gelmesini ben de istemem çünkü aynen o da minnet bekler.Sanırım doğumdan sonra hepimize süper bir güç gelecek, dediğin gibi insanlar ne koşullarda tek başına büyütüyor.canım bide şöyle düşün en azından annen 15 gün gelip kalacak o sırada acemiliğini atarsın sonrasındada kv nin gelme ihtimali var. ben sana kendimi anlatayım bide benim korkularımı düşün babam yeni ameliyat oldu ve sapasağlam adam şuan yataktan kalkamıyor bir saat yanlız kalamıyor yattığı için wc ihtiyacı bile anneme bakıyor ve annemden başka ona bakacak yok ablam desen iki çocuğu var hemde çalışıyo gelip bakmaz diğer ablam ş. dışında yaşıyor kv ben yeni doğan çocuğu tutamam gece uyanık kalamam evimden başka yerde kalamam diyor hem bir gün kalsa 1 yıl laf eder hep o baktı olur. yani bence haline şükret korkularını anlıyorum hemde çok ama çok iyi anlıyorum allah onun sabrını veriri eminim hem herkes yardımcı olarak büyütmüyor çocuğu elbet bizde büyütürüz. hele bi sağlıkla doğuralım da hepsi olur
allah eminim onun kuvvetini verir bize canım babam hiç mücadele etmiyor salıyo kendini diyorum toparlan annem bana lazım ama tık yok salıyor kendini boşver kimseye minnet etmeden atlatırız bunudaCanım biliyorum senin durumunu. umarım baban da doğacak torununun şansına en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur.Niyetim zaten kimsenin durumunu düşünmeden nankörlük etmek değil, sadece insanların bir anda nasıl da bencilleştiğini görünce dumura uğradım.Halime tabi ki hep şükrediyorum. kimsenin de ben baktım demesini istemem hatta kayınvalidemin gelmesini ben de istemem çünkü aynen o da minnet bekler.Sanırım doğumdan sonra hepimize süper bir güç gelecek, dediğin gibi insanlar ne koşullarda tek başına büyütüyor.
,allah eminim onun kuvvetini verir bize canım babam hiç mücadele etmiyor salıyo kendini diyorum toparlan annem bana lazım ama tık yok salıyor kendini boşver kimseye minnet etmeden atlatırız bunuda
dedık dımı o kadar..Suyum 3 gunde normale dönmüş bebek 3 gunde 100 gr daha almis 1700 olmus sancilarim var hissetmiyorum pazartesi bi daha gitcem
ee kac kıloymus kı?doktor ne dedi?
1- diyetisyene git artık kilo almasın bebek dedi.senın ıcın problem degıl ama bebek asıl kiloyu bu ay alacak dedı.
2- suyun biraz fazla ama sınırda problem değil dedı
3- doğum sırasında rahim kasıldığı ıcın yırtılma olabılır ama olmayabılırde , bunu senı amaliyat eden doktor bılır dedı.
bir risk var ama herhangi bir sorununda olmayabılır dedı. eğer sen ılle de ben normal doğum ıstıyorum demıyorsan riske atma istersen dedi.
ben de oyle bır takıntım yok dedım ama hastane yukardakılerın hastanesı olduğu ıcın sezaryene karşılar bıraz. 39.haftada olurmuş doğum.
o kadar neden bekliyoruz dedım. ılk doğumlarda son zamana kadar bekliyoruz dedı.
kafama takıldı ya o sırada doğarsa bebek. zaten 4 cm açılma olursa o zamana kadar normal yaparsın ama suni sancı veremeyiz senı rıske atamayız dedı. yahuu o kadar açıldıktan sonra doğar zaten.
bir de bebek buyuk ıhtımal 4 kilonun ustunde olur dedı. koca bebek ya doğmak ısterse.
kafam cok karıştı.
ınsaallah banada duymayınasıp eder Allah şu bebek dönmüş cumlesınıselam kızlar ,
doktora gittim minnoşum dönmüş ben yanlış hissediyormuşum :) doğum pozisyonu almış dedi çok mutlu oldum. 2250 gr 45 cm olmuş 15 gün sonra tekrar çağırdı artık nstye gireceksin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?