2015 Şubat Anneleri

Yeni
merhabalar güzel annişler. doğumu bekleyenlere de kolay ve mutlu bir şekilde bebeklerine kavuşmalarını diliyorum. benim sizlere bir sorum olacak. henüz yeni evliyken. daha doğru dürüst eşimle ilişkiye giremeden hamile kaldım. ilişki esnasında kendimi kilitlediğim için normal bir ilişkiyi hiç yaşamadan hamile kaldım. şimdi doğumuma çok az kaldı. vajinal muayaneden çok korkuyorum. normal doğum istiyorum ama bu şartlarda biraz zor gibi. aranızda benim gibi bir durum yaşayan var mı. planlarınız neler. bu durumu doktorunuzla paylaştınız mı. ben doktoruma da henüz söylemedim. paylaşımlarınızı heyecanla bekliyorum

Herkese mrb. okuyabildiğim kadar okudum ama hızınıza yetişmek ne mümkün :)) biz geçen hafta cuma günü 32. hafta da muayenede 1800 gr ve 42 cm idik. bebek dönmüş dedi doktor ama ben bu hafta yine ayaklarını ve kafasını yanlarda hissediyorum sanki tekrar ters döndü gibi. bir o tarafa geçiyor bir bu tarafa... Çok az kaldı heyecan ve korku başladı bende :)

bana ızın verecek kımse yok kendı kendıme verıcem ama telımı falan kapatmam gerek yoksa o kadar manyak varkı çevremde gece bıle ararlar.
artık iş kaybı da olursa olsun umrumda degıl. zaten bebek doğunca oyle seylerı pek umursamıyormuşsun.

kalkabılıyorsa mutlaka kaldırın cunku yatak alışkanlık yapıyormuş ve zamanla artık kalkmak ıstemıyorlar.
kalkmıyo hep inat ediyo aslında kalkabiliyo hemen yorulduğu için kalkmak istemiyo doktoruyla konuştuk kalkcak diyo 45 gündür yatmaktan ayak kasları erimeye başlamış hiç mücadele etmiyor

dedık dımı o kadar..Allah evladından guldursun,sıkma canını ıyı olucak

ee kac kıloymus kı?
ınsaallah banada duymayınasıp eder Allah şu bebek dönmüş cumlesını haydı gozun aydın..
kilosunu hiç söylemıyım yaa:) eslaa nın sanırım kılosu benden fazlaydı. senın mı yoksa. bırının fazlaydı.
kim ise öğrensin söylesın ben sonra soylıyım.
çok dıyım sadece. koca göbek dedı doktor. göbek ölçümü 3 hafta ılerdeymıs.
boyu 47 cm ama.

suana kadar en fazla olan benımkıydı..33+0da 2808 gr ..yanı soyleyebılırsın

kafa ve boy 2 hafta göbek 3 hafta fazla cıktı bızde 33 tekı kontrolde..

kalkmıyo hep inat ediyo aslında kalkabiliyo hemen yorulduğu için kalkmak istemiyo doktoruyla konuştuk kalkcak diyo 45 gündür yatmaktan ayak kasları erimeye başlamış hiç mücadele etmiyor
zamanla alışıyorlar. benım babam 5 ay yattıya yoğun bakımda 45 kilo falan verdı. komple yatak yarası vardı.
sonra hastaneden çıkınca sedye ıle eve geldı bir gun sonra ben yuruyecem dedı. bacakları görsen kas mas kalmamış çöp gibiydi. koluna gırdı eşim falan adam bir adam atıyor peşinden bacak yarım saat titriyordu . denge sağlayamıyordu.
bir hafta sonra dışarı çıktı. herkes şok oldu.
azim varsa çözüm de vardır. zamanla yorgunluğu geçer ama istemıyorsa ne yapacaksın.
işte benım annemınde işine geliyor yatmak. hayattan geçmiş.

Evet doğru daha geçen gün gecenin bir vakti densiz bir adam seni aramıştı yanlış hatırlamıyorsam.Tabi ki canım , bence de öyle olacak dünya yansa umrumuz olmayacak.

aynen öyle canım hayattan geçmiş.

bari sizin evde olmasın da başka bi arkadaşınızın evinde toplansaydiniz bi de ikram falan mı yapacaksın hamile halinle

benim pipili canım fazla olan. haftaya sorayım kaç kilo olduğunu geçen hafta vajinal baktığından bebeğe bakmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…