kalkabılıyorsa mutlaka kaldırın cunku yatak alışkanlık yapıyormuş ve zamanla artık kalkmak ıstemıyorlar.babamda alıştı kalkmıyor nasıl çözcez bunu :S hepsimi böle oluyor
bana ızın verecek kımse yok kendı kendıme verıcem ama telımı falan kapatmam gerek yoksa o kadar manyak varkı çevremde gece bıle ararlar.Ah be esoba senin de epey sıkıntın varmış cidden :/ Yazdıkların bana güç verdi, silkenlenmemi sağladı açıkçası.Arada iniş çıkış oluyor hormonlardan sanırım :) Allah hepimize yardım etsin güç, kuvvet,sabır versin,yol göstersin tek temennim bu.Doğum iznin olacak değil mi ama?
kalkmıyo hep inat ediyo aslında kalkabiliyo hemen yorulduğu için kalkmak istemiyo doktoruyla konuştuk kalkcak diyo 45 gündür yatmaktan ayak kasları erimeye başlamış hiç mücadele etmiyorkalkabılıyorsa mutlaka kaldırın cunku yatak alışkanlık yapıyormuş ve zamanla artık kalkmak ıstemıyorlar.
kilosunu hiç söylemıyım yaa:) eslaa nın sanırım kılosu benden fazlaydı. senın mı yoksa. bırının fazlaydı.dedık dımı o kadar..Allah evladından guldursun,sıkma canını ıyı olucak
ee kac kıloymus kı?
ınsaallah banada duymayınasıp eder Allah şu bebek dönmüş cumlesınıhaydı gozun aydın..
suana kadar en fazla olan benımkıydı..33+0da 2808 gr ..yanı soyleyebılırsınkilosunu hiç söylemıyım yaa:) eslaa nın sanırım kılosu benden fazlaydı. senın mı yoksa. bırının fazlaydı.
kim ise öğrensin söylesın ben sonra soylıyım.
çok dıyım sadece. koca göbek dedı doktor. göbek ölçümü 3 hafta ılerdeymıs.
boyu 47 cm ama.
zamanla alışıyorlar. benım babam 5 ay yattıya yoğun bakımda 45 kilo falan verdı. komple yatak yarası vardı.kalkmıyo hep inat ediyo aslında kalkabiliyo hemen yorulduğu için kalkmak istemiyo doktoruyla konuştuk kalkcak diyo 45 gündür yatmaktan ayak kasları erimeye başlamış hiç mücadele etmiyor
iyi o zaman normal demekkı benımkide . sevındım senınkınınde oyle olmasına.suana kadar en fazla olan benımkıydı..33+0da 2808 gr ..yanı soyleyebılırsın
2,941iyi o zaman normal demekkı benımkide . sevındım senınkınınde oyle olmasına.
benımkıde 33+6
1.941 gr
kız neresı cok 2941 yazacaktın heralde..iyi o zaman normal demekkı benımkide . sevındım senınkınınde oyle olmasına.
benımkıde 33+6
1.941 gr
Evet doğru daha geçen gün gecenin bir vakti densiz bir adam seni aramıştı yanlış hatırlamıyorsam.Tabi ki canım , bence de öyle olacak dünya yansa umrumuz olmayacak.bana ızın verecek kımse yok kendı kendıme verıcem ama telımı falan kapatmam gerek yoksa o kadar manyak varkı çevremde gece bıle ararlar.
artık iş kaybı da olursa olsun umrumda degıl. zaten bebek doğunca oyle seylerı pek umursamıyormuşsun.
hemen hemen basa bas sayılırız..Allah sonumuzu hayretsın
aynen öyle canım hayattan geçmiş.zamanla alışıyorlar. benım babam 5 ay yattıya yoğun bakımda 45 kilo falan verdı. komple yatak yarası vardı.
sonra hastaneden çıkınca sedye ıle eve geldı bir gun sonra ben yuruyecem dedı. bacakları görsen kas mas kalmamış çöp gibiydi. koluna gırdı eşim falan adam bir adam atıyor peşinden bacak yarım saat titriyordu . denge sağlayamıyordu.
bir hafta sonra dışarı çıktı. herkes şok oldu.
azim varsa çözüm de vardır. zamanla yorgunluğu geçer ama istemıyorsa ne yapacaksın.
işte benım annemınde işine geliyor yatmak. hayattan geçmiş.
Canim sert avokadoyu soyduktan sonra dilimleyi biraz kaynat yumusar.bu avakadoyu merak edip almıştım taş gibi bişeydi biraz dolapta bekledi baktım bi gelişme yok kesmeye calıştım olmadı bende çöpe attım
bu kadar kıymetli bişeyi nasıl atmışım...
bari sizin evde olmasın da başka bi arkadaşınızın evinde toplansaydiniz bi de ikram falan mı yapacaksın hamile halinleama zaten her yıl o şekılde kutluyor. bu yıl başka olsun demiyor. aylar öncesinden plan yaptı.
güya arkadaşları dısarda kutlayalım demış de bu da ben eşimden ayrı gecıremem demıs. ıyılık yapıyor aklınca bana
.
kilosunu hiç söylemıyım yaa:) eslaa nın sanırım kılosu benden fazlaydı. senın mı yoksa. bırının fazlaydı.
kim ise öğrensin söylesın ben sonra soylıyım.
çok dıyım sadece. koca göbek dedı doktor. göbek ölçümü 3 hafta ılerdeymıs.
boyu 47 cm ama.
Gel bacı gel :)Uff canım çekti size geliyorum bana da yapar mısın
suana kadar en fazla olan benımkıydı..33+0da 2808 gr ..yanı soyleyebılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?