saol teyzesiama sen çooook tatlısın yaa.maşallah sana :)
BEn de merak ettim şimdi profiline baktım, dün girmiş aslında. @meLikeee görürsen ses ver bize. Nasılsın?GERCEKTEN yazmadı hıc. ben onu unutmazdım ama nasıl unuttum ç. iyi haberlerını alırız ınsallah.
Suyum 3 gunde normale dönmüş bebek 3 gunde 100 gr daha almis 1700 olmus sancilarim var hissetmiyorum pazartesi bi daha gitcem
susayım, merak etmeyeyım dedım ama ıkı gundur bir avakado konusu devam ettım. butun forum denemeden son bulmayacak sanırım. eşime soylıyımde aksam alsın. ben yemezsem o yer sever degısık seylerı.bi deneyeyim bakim ya , faydalı şeyleri severim : ))
iyi ne güzel suyun düzelmiş,bebişte pazartesiye kadar biraz daha kilo alır inşallah,gözün aydın...
gözün aydın canım hadi sıkma artık kendini herşey normale dönecek sıkıntılı bir durum yok eminim p. tesiye kadar 2 kiloyu geçer böle giderseSuyum 3 gunde normale dönmüş bebek 3 gunde 100 gr daha almis 1700 olmus sancilarim var hissetmiyorum pazartesi bi daha gitcem
yok canim benim oglum çok kolay dogdu çocugun kilosuyla dogumun zor lugunun kolayliginin pek alakais yok benceBi ayağına yatırıp sallaması var,bir de ayakta durup çocuğu kucakta sağa sola sallamak var.o ayakta durup sallama isini kesinlikle yapmam (büyük sözüme tövbe ama) ama oturdugum yerden gucum yettiğince sallamaya çalışıyorum bir de sen de bilirsin çocuklar birbirini tetikliyor oglan ne zaman kızı uyutmaya kalksam hemen hareketlenir mutlaka kardeşini de uyandıracak yada canlandıracak aktivitelere girişirsimdi bebek de olunca o ağlayıp onu uyandıracak o da ötekini uyandıracak sonuçta hepimiz ayakta olacağız gibi gözüküyor bakalım Nasil idare edeceğim..
Maasallah bebislerinin kilosu çok güzel doktorum da bana bebeklerin zamanı da dogsa 4 kg civarı doğar diyor ama vücut tasimayinca yapacak birşey yok en güzeli de şükürler olsun ki kuvoze girmeden Herhangi bir sıkıntı olmadan bebislerimi kucagima alıyorum 3 kg da fena sayılmaz hem bir de doğurması bile zor oluyor 3 kgi düşün ki 4-4,5 olsa Nasil olurgerçi sen hep öyle dogurmussun zaten.peki senin yapın Nasil yani normalde kilon kaçtır mesela boyun kaç?
Pekmez konusuna gelince ilaç içmeyi hic sevmiyorum her fırsatta söylüyorum bende migren var mesela kafam ayrılıyor gibi olasiya kesinlikle ilaç alman Kİ migren ağrısını bilenler bilir çok fena yapar adamı.ama yine de almamaya calisiyordum o zaman da zaten su an hic almiyorum minosetmis parolmus bunlar migrene vız gelir tiris gider yani 1 hap 2 iğneyle acilen kaldırıldığımi daha da zar zor ayakta durdugumu bilirim off gitsin de gelmesin.pekmezi tahinle birlikte karıştırıp yiyorum sabahları ne bileyim canim et de tuketiyorum gerçi eşim doğulu olduğu için eti çok sever ve her yemeğe koyarız hemen hemen.olmazsa ilaca basliyim zaten az da zaman kaldı yapabildiğim bütün enerji yuklemelerini yapiyim kendime
evet canim bu benim iki numara, eve gelince 3 numara beze baslamistim direk, simdi 5 yasinda ablasi o kilodan eser kalmadi :))))Ay maşallah bu senin bebis mi..yeni doğan gibi değil valla ya 4 kilo doğan bu mu :)
Sabah kahvaltida avakadoyu bir tabağa güzelce çıkarın icerisine biraz süzme bal ekleyip ezin ister ekmekle ister catalla yiyin afiyet olsun süper oluyorbi deneyeyim bakim ya , faydalı şeyleri severim : ))
Çok iyi ya maşallah hadi gözün aydın bak hersey güzellesiyor :)Suyum 3 gunde normale dönmüş bebek 3 gunde 100 gr daha almis 1700 olmus sancilarim var hissetmiyorum pazartesi bi daha gitcem
hadi gözün aydın. inşallah böyle güzel devam eder.Suyum 3 gunde normale dönmüş bebek 3 gunde 100 gr daha almis 1700 olmus sancilarim var hissetmiyorum pazartesi bi daha gitcem
ben seçemedim . ben zaten doktor bak şurası burası dıyınce de hıc anlamıyorum neresı. kafa ters bende başka yönden goruyorum her seyı.şu minik elin arkasında görülen dudaklarımı yaben öyle gördüm sanki baksana silikonlu gibi emek hanımın dudaklar maşallah EMEK'e
yok canim benim oglum çok kolay dogdu çocugun kilosuyla dogumun zor lugunun kolayliginin pek alakais yok bence
ben iri deilim kiz oyle, 1.63 boya 60 kg civari dolaniyorum, turk standartlarinin ortasindayim yani : ))))
nasil kolayina geliyorsa oyle yapican tabi , Allah kolaylik versin , iki numara kuçuk galiba , benimkiler artik pek birbirini etkilemiyor uyku konusunda, uykusu olan yatiyor , tabi otekide ses çikarmiyor o uyyana kadar alistilar artik , birbirlerini idare etmeyi ogendiler,sabah uyanan sesszice yanima gelir salona gider, tv açsa sesini kisar oyle zorluklari yok sukur
sen al hapini, en son ne zaman bakildi kanina, hgb nin 11 olmasi lazeim
yolunda sanırım. ancak geçmişi okuyorum geldıgımden berı. okumadan da yazmıyorum yalnız öyle kurallarım var.:)Ayyy ne tatlı yaa maşallah kuzuya :) hersey yolunda di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?