2015 Şubat Anneleri

40+3 te 3100 gr dogdu benimki. Ama cabuk toparladi. Emiyordu kafayi bile tutmaya calisiyordu da nedense kilo almmisti. Olsn kolay dogurdum hem.
benimkinin kilosu bendeki seker hastaligi yuzundendi canim
gerçi kizda ona yakinda kiloda ama dogum kilosunun çok onemi yok bence( kuveze girmeediigi surece tabiki ) benim kiz su an çita gibi bacaklar, kollari bacaklarini gorsen afrikalilara benziyor : ) oglan desen ondan iki yas kuçuklerle yani kiloda boyu kisa oldugu için çok belli olmuyor ..
sagliklica dogsunlarda inanin kilosu vs hiçç onemli deil ..

Sizinkilerin yanında benim baby baya skinny :))
Anası dombik babası dombik ailede Zayıf yok yavrum Minnak mı kalacak.. Yoksa benden değil mi bu çocuk , dur kalkiim da bi süt içim yarasın yavru aslana

Nefret damarimi kabartiyorlar zorla kayganaam triplere girmis telefonlarima cevap vermiyor annem kayganan belki ben yanindayimdir diye kiziyodur ondan acmiyo ben gideyim diyor koca umursamaz tavirda bos ver diyo bende mi sorun kayganama gel dedim yok simdi ne isim.var dedi qnam geldi birde bunun dogum sonrasi var swvmiyorum biyle durumlari kimse gelmesin ben kensi basimin caresine bakarim dicem tamamen baglari koparasim geldi

En iyisi hemen tepki vermemek kv.ye . Annen de otursun gitmesin bi yere, sana annen lazım . Sinirlerin yayılınca düşünülür kv

kendi haline bırak naz çekecek halde değilsin annen sana lazım çok istiyorsa annen gidincede o gelsin

yok hic takmiyorum. Dedigin gibi vaktinde dogsun sglikli olsun yeter.

bugun bebeğim karnımın ortasında sağda solda toplanıp duruyo. sancı mı acep? pztsi kontrolüm var
akıllı ol lütfen bebeğim ve zamanını bekle

kocan bosver diyorsa bosver sende ne takiyorsun, arayinca açmiyorsa bi daha arama sende
benim pek ilgim olmadiig için galiba pek anlamiyorum bu kaynana iletiisminden ..

ben dogum yaptigimda esimin ailesinden bi Allahin kulu arayip sormuyor , insan bi msaj gonderir kaç kurus parasi gider ama adamlarin içinden gelmiyor,eltiisi gorumcesi kp kv hepsi ayni
çokda tinmiyorum, eltim odgum yapti bende onu ozel aramadim denkgelince hayrli olsun dedim oldu bitti : ))))

bu sene oglum izindeyken ameluyat oldu, tatile gittik kaza geldi basina acil ameliyta aldilar oglumu,kayinlarim arayip konustu esimle ama yanindaki karisi ver bide ben konusyum demedi, hepsi odun, ben çok onem verrim oyle seylere ama herkes ayni olmuyor, onuda yazdim bi kenara, Allah vermesin ama insaniz hepimiz basimiza hersey geliebilir, bende onlara oyle davranicam bundan sonra

bende amma doluymusum ha : )))

hemen hemen basa bas sayılırız..Allah sonumuzu hayretsın
Evet valla.
niye sence bu kadar çok.
Normal mi yani?
Senin ilki de böyle miydi?
Boyuda uzun ama yapısal olamaz mı? Bende kemikli biriyim eşim 1,90 boyu.
Doktor direkt yemeye bağlıyor.

bari sizin evde olmasın da başka bi arkadaşınızın evinde toplansaydiniz bi de ikram falan mı yapacaksın hamile halinle
Yok ikram yapmam ben.
Eşim çok sever öyle şeyler hazırlamayı.
Ama daha önce bahsettim bir eltim var. O geceyi onunla geçirmek istemiyorum.Birde herkes sigara içiyor ve camı açıp benim yanımda da içiyorlar.

ne bileyim canım ymuşamayacak sandım ne biçim bişey bu dedim attım çok oluyor gerçi konusu geçince hatırladım haftasonu migrosa bakayım var mı tadını bilmediğim bişey hatunlar canımı cektirdi
bu hamilelik naisl biseyki tadini bilemdigin seyi canin istiyor : )))))))))
ben az once bakdim marketdeki yumusak di, yani ne biliyim boyle solmus taze gibi gelmedi o yuzden almadim, daha goruntuus guzelini bulup alicam ins : ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…