benimkinin kilosu bendeki seker hastaligi yuzundendi canim40+3 te 3100 gr dogdu benimki. Ama cabuk toparladi. Emiyordu kafayi bile tutmaya calisiyordu da nedense kilo almmisti. Olsn kolay dogurdum hem.
En iyisi hemen tepki vermemek kv.ye . Annen de otursun gitmesin bi yere, sana annen lazım . Sinirlerin yayılınca düşünülür kvNefret damarimi kabartiyorlar zorla kayganaam triplere girmis telefonlarima cevap vermiyor annem kayganan belki ben yanindayimdir diye kiziyodur ondan acmiyo ben gideyim diyor koca umursamaz tavirda bos ver diyo bende mi sorun kayganama gel dedim yok simdi ne isim.var dedi qnam geldi birde bunun dogum sonrasi var swvmiyorum biyle durumlari kimse gelmesin ben kensi basimin caresine bakarim dicem tamamen baglari koparasim geldi
ne bileyim canım ymuşamayacak sandım ne biçim bişey bu dedim attım çok oluyor gerçi konusu geçince hatırladım haftasonu migrosa bakayım var mı tadını bilmediğim bişey hatunlar canımı cektirdiCanim sert avokadoyu soyduktan sonra dilimleyi biraz kaynat yumusar.
kendi haline bırak naz çekecek halde değilsin annen sana lazım çok istiyorsa annen gidincede o gelsinNefret damarimi kabartiyorlar zorla kayganaam triplere girmis telefonlarima cevap vermiyor annem kayganan belki ben yanindayimdir diye kiziyodur ondan acmiyo ben gideyim diyor koca umursamaz tavirda bos ver diyo bende mi sorun kayganama gel dedim yok simdi ne isim.var dedi qnam geldi birde bunun dogum sonrasi var swvmiyorum biyle durumlari kimse gelmesin ben kensi basimin caresine bakarim dicem tamamen baglari koparasim geldi
yok hic takmiyorum. Dedigin gibi vaktinde dogsun sglikli olsun yeter.benimkinin kilosu bendeki seker hastaligi yuzundendi canim
gerçi kizda ona yakinda kiloda ama dogum kilosunun çok onemi yok bence( kuveze girmeediigi surece tabiki ) benim kiz su an çita gibi bacaklar, kollari bacaklarini gorsen afrikalilara benziyor : ) oglan desen ondan iki yas kuçuklerle yani kiloda boyu kisa oldugu için çok belli olmuyor ..
sagliklica dogsunlarda inanin kilosu vs hiçç onemli deil ..
Televizyonu taşısaydınız ya da koltukta yatsaydın neden salona taşıdı.Annem yatagi salona tasidi tam hastaneye döndü ev
5 kilo olcak sizinkiler maşallahhh:)hemen hemen basa bas sayılırız..Allah sonumuzu hayretsın
kocan bosver diyorsa bosver sende ne takiyorsun, arayinca açmiyorsa bi daha arama sendeNefret damarimi kabartiyorlar zorla kayganaam triplere girmis telefonlarima cevap vermiyor annem kayganan belki ben yanindayimdir diye kiziyodur ondan acmiyo ben gideyim diyor koca umursamaz tavirda bos ver diyo bende mi sorun kayganama gel dedim yok simdi ne isim.var dedi qnam geldi birde bunun dogum sonrasi var swvmiyorum biyle durumlari kimse gelmesin ben kensi basimin caresine bakarim dicem tamamen baglari koparasim geldi
valla dogru soyluyorsun, benim oglan 32 de 2.300 mu neydi çok fazla diyolardi : )))5 kilo olcak sizinkiler maşallahhh:)
Evet valla.hemen hemen basa bas sayılırız..Allah sonumuzu hayretsın
Yok ikram yapmam ben.bari sizin evde olmasın da başka bi arkadaşınızın evinde toplansaydiniz bi de ikram falan mı yapacaksın hamile halinle
bu hamilelik naisl biseyki tadini bilemdigin seyi canin istiyor : )))))))))ne bileyim canım ymuşamayacak sandım ne biçim bişey bu dedim attım çok oluyor gerçi konusu geçince hatırladım haftasonu migrosa bakayım var mı tadını bilmediğim bişey hatunlar canımı cektirdi
Maşallah canım gözün aydın :)Slm ben de dr'dan geldim bugun. 2500 gr 48 cm olmus. Suyu iyi. Pozisyon normal. Hersey yolunda sukur.
Seninki de bizim gibidir. Benim senin haftanda 2.257 idi senin 3 çıkar kesin.31+5 te benimde 2.400 dü kilosu haftaya bende öğreneyim kaç oldu S:
Seninkide boylu maşallah.Slm ben de dr'dan geldim bugun. 2500 gr 48 cm olmus. Suyu iyi. Pozisyon normal. Hersey yolunda sukur.
Tvnin karsisindayim koltukta rahat edemedimTelevizyonu taşısaydınız ya da koltukta yatsaydın neden salona taşıdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?