2015 Şubat Anneleri

Sizinkilerin yanında benim baby baya skinny :))
Anası dombik babası dombik ailede Zayıf yok yavrum Minnak mı kalacak.. Yoksa benden değil mi bu çocuk , dur kalkiim da bi süt içim yarasın yavru aslana
Sen misin dombik?

Evet valla.
niye sence bu kadar çok.
Normal mi yani?
Senin ilki de böyle miydi?
Boyuda uzun ama yapısal olamaz mı? Bende kemikli biriyim eşim 1,90 boyu.
Doktor direkt yemeye bağlıyor.
bence yemekle alakası yok..tamamen genetık faktörler..
kızım 3300 dogdu sımdı doğuma 1,5 ay var ve nerdeyse pipili o kıloda..
kızımda cok duzgun beslenmıstım..ama o o kadar dogdu..pipiliyle kızımın usg kâğıtlarını karşılaştırıyorum dr a gıtmeye başladığımdan bu yana..pipili hep fazla cıkıyodu kılosu..
benım esımde uzun boylu ve yapılı..ben 161 boy 58 kılo ıdım..normaldım yanı..kızım bana oğlum babasına cekmıs gorunuyor..
yemeden kaynaklı olsa ben 6 kılo aldım suana kadar yarısı çocuk..mantıksız yanı..aman herbırı bısey dıyo bosver..

kızım 8 aylık kontrolde 3300 kg ıdı.tam 40 haftalık dogdu 1 ay sonra yıne 3300 dogdu..1 ayda hıcmı kılo almadı..usgler bana pek doğruyu yansıtıyormuş gıbı gelmiyor..

kızlar göbeği çok ellemek erken doğuma neden olurmuş böyle bişey duydunuzmu

arkadaşa doktoru karnın sertleştiğinde elleme çocuk anne şefkatini hissedip hemen gelmek için acele ediyor demiş
benim elim karnımdan ayrılmıyor hiç

Aaaa gerçekten mi?Benim de elim hep göbeğimde sürekli bir sevgi selindeyim.

Yok ikram yapmam ben.
Eşim çok sever öyle şeyler hazırlamayı.
Ama daha önce bahsettim bir eltim var. O geceyi onunla geçirmek istemiyorum.Birde herkes sigara içiyor ve camı açıp benim yanımda da içiyorlar.

ooo kac kurtar kendini ordan sen cekilir sey mi bu halde usutcen hasta etcen kendini bir de

Benimde elim hep karnımda. Hiç duymadım öyle bir şey.
Bebek ordan şefkati mi hissediyormuş.
Ben ovmuyorum ama elim otom.olarak karnıma gidiyor.

Tel bırakmıyor mesaj yazayımda 6000.sayfaya geçelim.
Reklama geçiyor sürekli

Yok ikram yapmam ben.
Eşim çok sever öyle şeyler hazırlamayı.
Ama daha önce bahsettim bir eltim var. O geceyi onunla geçirmek istemiyorum.Birde herkes sigara içiyor ve camı açıp benim yanımda da içiyorlar.
balkon falan yok mu ya orda icsinler bari

Benimde elim hep karnımda. Hiç duymadım öyle bir şey.
Bebek ordan şefkati mi hissediyormuş.
Ben ovmuyorum ama elim otom.olarak karnıma gidiyor.

akşam izne ayrıldım sefte bismillah bacaklarımı uzatıp dinlenemeden misafir geldi
gelen arkadaş söyledi
bende sürekli elim karnımda duruyormuşum
doktoru ona öyle söylemiş
elleme karnını dedi
bende bana doktorum öyle bişey demedi ilk kez duydum dedim

Aaaa gerçekten mi?Benim de elim hep göbeğimde sürekli bir sevgi selindeyim.

bende öyleyim
sürekli okşuyorum konuşuyorum
ne yani hiç mi sevmeyeceğiz karnımızı

Dr b12 iğnesi ve magnezyum verdi.
İğneyi haftada bir dedi ama reçetede günde bir yazıyor.
Vurulan varsa nasıl vuruluyor acaba?

ben cok takintiliyim galiba simdi aradi kizdim kv kussen soyle aramami istemiyonda aramam dedim.bozuldu yok tel yanimda degildi misafir vardi falan filan diyemedi bana sakalar yapiyo demek yaptigindan utandi ozur.diliyor illa hatasini yuzune vuracan

Canım ben özelde yapicam ama çok yoğun bi hastane doktorumuzun çok hastası var ben oğlumu da kızımı da o hastanede dogurdum oğlumun doğumuna ayni doktor girmişti kızımın doğumuna da girecekti ama doktorunun kendisi doğum izninde olduğu için farklı bir doktor girdi.
Ogluma hamileyken ve doğumunda hastane daha sakin ve nezihti kizimla arasında 4 yas var o gecen 4 yılda hastane ayni devlet gibi olmuş dopdolu.isin garibi ucretleri de öyle ucuz falan değil millet geliyor ama su an başka şansım yok dediğim gibi eşim kalicak yanimda hastaneyi aradım sordum yer ayirtin diyor ama nerden bileyim ne zaman olacağını doğumun normal doğum sonuçta. Doktorunuzla bi görüşün o zaman dediler telefonda konuşmak olmaz hem doğuma daha var zaten simd8den rahatsız etmek istemedim randevum da ayin 8ine o zamana kadar doğum olmasa Konuşayım bi bakayım doktorum ne dicek ama çok stres yaptım nedense su an farklı bi hastanede dogumu bile düşünür oldum o kadar para verip neden rezil olalım yani ben de zor durumda kalıyorum bak kızımın doğumunda esimi istemediler diye annemi getirttirdiler kadincagiz sancilandigimi görünce tansiyonu şekeri çıktı benden çok yardıma ihtiyacı oldu kaldı ki bana bi faydası dokunmadı millet bana yardim etti yani neden bu durumlara duseyim genel odada kaldım diye daha az mi para versin sanki hoş parasında da degilim neyse verelim de rahat edeyim bi kere olacak birşey yani yapacak birşey yok ne için çalışıp didiniyoruz hem çocuklarımız hem rahatimiz icin simdi olmasa ne zaman rahat edicem değil mi ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…