- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
benim de karnımin alt orta kısmına bicaklar saplaniyor sanki ? sancı böyle mi oluyor ?bugun bebeğim karnımın ortasında sağda solda toplanıp duruyo. sancı mı acep? pztsi kontrolüm var
akıllı ol lütfen bebeğim ve zamanını bekle
Sen misin dombik?Sizinkilerin yanında benim baby baya skinny :))
Anası dombik babası dombik ailede Zayıf yok yavrum Minnak mı kalacak.. Yoksa benden değil mi bu çocuk , dur kalkiim da bi süt içim yarasın yavru aslana
bence yemekle alakası yok..tamamen genetık faktörler..Evet valla.
niye sence bu kadar çok.
Normal mi yani?
Senin ilki de böyle miydi?
Boyuda uzun ama yapısal olamaz mı? Bende kemikli biriyim eşim 1,90 boyu.
Doktor direkt yemeye bağlıyor.
Aaaa gerçekten mi?Benim de elim hep göbeğimde sürekli bir sevgi selindeyim.kızlar göbeği çok ellemek erken doğuma neden olurmuş böyle bişey duydunuzmu
arkadaşa doktoru karnın sertleştiğinde elleme çocuk anne şefkatini hissedip hemen gelmek için acele ediyor demiş
benim elim karnımdan ayrılmıyor hiç
Yok ikram yapmam ben.
Eşim çok sever öyle şeyler hazırlamayı.
Ama daha önce bahsettim bir eltim var. O geceyi onunla geçirmek istemiyorum.Birde herkes sigara içiyor ve camı açıp benim yanımda da içiyorlar.
Benimde elim hep karnımda. Hiç duymadım öyle bir şey.kızlar göbeği çok ellemek erken doğuma neden olurmuş böyle bişey duydunuzmu
arkadaşa doktoru karnın sertleştiğinde elleme çocuk anne şefkatini hissedip hemen gelmek için acele ediyor demiş
benim elim karnımdan ayrılmıyor hiç
Kaçayım valla en iyisi.ooo kac kurtar kendini ordan sen cekilir sey mi bu halde usutcen hasta etcen kendini bir de
Olabili tecrubeli annelere sormak lazim.bi yerde uzaninca karniniz elinizin altinda toplanir gibi oluyosa sanci diyodu.benim de karnımin alt orta kısmına bicaklar saplaniyor sanki ? sancı böyle mi oluyor ?
balkon falan yok mu ya orda icsinler bariYok ikram yapmam ben.
Eşim çok sever öyle şeyler hazırlamayı.
Ama daha önce bahsettim bir eltim var. O geceyi onunla geçirmek istemiyorum.Birde herkes sigara içiyor ve camı açıp benim yanımda da içiyorlar.
Benimde elim hep karnımda. Hiç duymadım öyle bir şey.
Bebek ordan şefkati mi hissediyormuş.
Ben ovmuyorum ama elim otom.olarak karnıma gidiyor.
Aaaa gerçekten mi?Benim de elim hep göbeğimde sürekli bir sevgi selindeyim.
Heralde sabahtan beri hazırlık yapıyor :) koydu kafaya gecenin en güzel kadını olacak :) bgn çok az girdi :)
ben cok takintiliyim galiba simdi aradi kizdim kv kussen soyle aramami istemiyonda aramam dedim.bozuldu yok tel yanimda degildi misafir vardi falan filan diyemedi bana sakalar yapiyo demek yaptigindan utandi ozur.diliyor illa hatasini yuzune vuracankocan bosver diyorsa bosver sende ne takiyorsun, arayinca açmiyorsa bi daha arama sende
benim pek ilgim olmadiig için galiba pek anlamiyorum bu kaynana iletiisminden ..
ben dogum yaptigimda esimin ailesinden bi Allahin kulu arayip sormuyor , insan bi msaj gonderir kaç kurus parasi gider ama adamlarin içinden gelmiyor,eltiisi gorumcesi kp kv hepsi ayni
çokda tinmiyorum, eltim odgum yapti bende onu ozel aramadim denkgelince hayrli olsun dedim oldu bitti : ))))
bu sene oglum izindeyken ameluyat oldu, tatile gittik kaza geldi basina acil ameliyta aldilar oglumu,kayinlarim arayip konustu esimle ama yanindaki karisi ver bide ben konusyum demedi, hepsi odun, ben çok onem verrim oyle seylere ama herkes ayni olmuyor, onuda yazdim bi kenara, Allah vermesin ama insaniz hepimiz basimiza hersey geliebilir, bende onlara oyle davranicam bundan sonra
bende amma doluymusum ha : )))
devlet hastanesindemi doğurucan orada doğum zamanı ayırtabilir eşin. mesela ben kürtaj olmadan önce 5 gün hastanede yatmıştım. doğum yapan insanların yanına vermeyin beni dedim onlarda bana özel bir oda verdiler herhangi bir para talep etmediler hatta. şimdi doğumu üni hastanesinde yapacam zaten odalar tek kişilikmiş. onlarda 50 tl mi ne ücreti varmış bu benim için daha iyi oldu.
ama ben kadın doğum hastanesinde kaldığımda eşimi içeri sokmadılar tamamen kadın refakatçiler vardı.ilk gittim bir tane bayanın olduğu bir odaya vermişler beni bir girdim odaya ayının teki boş olan hasta yatağına pis kokan çoraplarıyla yatmış tv seyrediyordu eşide yan yatakta yatıyordu eşim bağırdı adama bende yatmam o yatakta diyince bana özel oda verdiler
toplanmiyor da batıyor böyleOlabili tecrubeli annelere sormak lazim.bi yerde uzaninca karniniz elinizin altinda toplanir gibi oluyosa sanci diyodu.
kalcadan haftada bir yapıyordum ben ananeme canımDr b12 iğnesi ve magnezyum verdi.
İğneyi haftada bir dedi ama reçetede günde bir yazıyor.
Vurulan varsa nasıl vuruluyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?