- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
bnm de düzenli değil bi öğlen 2 de falan oldu bi de az önce..ay ne biliyim vakit yaklaştıkça acaba doğum mu başlıyor diye düşünüyor insanBatm
Batma benimde arada oluyo.duzenli araliklarla olmuyo diye umyrsamiyorum simdilik.artik yalanci sanci yasiyoruz sanirim
benim eşim bırak kendi evini başkasının evinde iç deseler bile asla içmez duvarlara koltuklara perdelere koku siniyor diye birde hamilesin nasıl izin veriyor yahuuuYa biraz aklı olan ve çocuğu olan insanlar içmiyorlar.
Eşim diyor yakın abi diye karşısındaki hayır demiyor.
Kaç kez kavga ettim bu nedenle. Ona göre misafire ayıp olur.
Diyorum onların sigara İçmesi ya da ayıp olması çocuğundan önemli mi ne alakası var diyor.
Ya değişik yapıda insanlar. Bizim gibi değiller.
Sülalecek aşırı rahatlar.
bebekte toplanma olunca ne oluyorya doktorun bunu yazsa da altına kaşesini bassa bnm kocise göstersek ne güzel olur var ya
bi amcamız var herkesin evinde her yerde içer millette ayıp olacak diye içme demez onunda aklına gelmez eşimde amca mutfakta iç diyemem dediği için ve sırf benim evimde de içecek diye eve davet etmiyorum adamı ayıpsa ayıp onun ki daha ayıp hatta görgüsüzlük....
benım sıgaraya hıcmı hıc tahammulum yok..kım olursa olsun kar kıs kıyamet olsa balkona cıkamk zorunda..esımde sıgara ıcmıyor sukur kı ıcse evlenmezdim,cunku sıgara nefesımı kesıyor,ölecekmısım gıbı kalbım hızlanıyor nefes alamıyorum dumanında falan..bi amcamız var herkesin evinde her yerde içer millette ayıp olacak diye içme demez onunda aklına gelmez eşimde amca mutfakta iç diyemem dediği için ve sırf benim evimde de içecek diye eve davet etmiyorum adamı ayıpsa ayıp onun ki daha ayıp hatta görgüsüzlük....
Korkuyoruz elde degil.bi arkadsimjn nst de cikmisti sancisi serum fln vermisti hic bi sikayeti yoktu.insallah bizimkilerde artmaz da kontrolu rahat gecerizbnm de düzenli değil bi öğlen 2 de falan oldu bi de az önce..ay ne biliyim vakit yaklaştıkça acaba doğum mu başlıyor diye düşünüyor insan
Uyuz oluyorum evin içinde sigara içenlere. Bende eşimde kullanmıyoruz. Ama ikimizin anneside babalarımızda kullanıyor. Ama bize gelen anne baa akraba dost arkadaş herkes balkonda içer. Belki evde çocuk var diyedir ama içerdede içirmem yani. Babam normalde kendi evlerinde salonda içer. Ama biz gittiğimizde gider mutfak camında içer. Biraz anlayış şartbi amcamız var herkesin evinde her yerde içer millette ayıp olacak diye içme demez onunda aklına gelmez eşimde amca mutfakta iç diyemem dediği için ve sırf benim evimde de içecek diye eve davet etmiyorum adamı ayıpsa ayıp onun ki daha ayıp hatta görgüsüzlük....
ayy sorma bizde de bir dünya ütü ve bir dünya yıkanacak çamaşır var yarın akşama da misafir gelecek piifff temizlik hazırlık akşama pertim çıkacak yine Allah yardımcımız olsun....Arkadaşlarrrr, arkadaşlık sadece burda kalmasın.. Ütü yapıcam, toplanın gelin. Herkes bir parça ütülese biterBi insan hergün gönlek giyermi yaaaa deli olcam Hani derler ya erkeğin fazla kıyafeti olmaz diye, bizde tam tersi:) kocaaa gardrobun küçük bir kısmı benim. Hepsini toplayıp atcam şimdi camdan heee
Arkadaşlarrrr, arkadaşlık sadece burda kalmasın.. Ütü yapıcam, toplanın gelin. Herkes bir parça ütülese biterBi insan hergün gönlek giyermi yaaaa deli olcam Hani derler ya erkeğin fazla kıyafeti olmaz diye, bizde tam tersi:) kocaaa gardrobun küçük bir kısmı benim. Hepsini toplayıp atcam şimdi camdan heee
Teşekkür ettim.Dodex vermiştir büyük ihtimal.Ben de kullanıyorum.Periyodik vurulması gerekiyor.Normalde hergün ama hamile olunca bana da haftada 1 demişti drum.Hergün olsun daha çabuk yükselir diye düşünmüştüm ama öyle değilmiş iyi yükseltiyor değeri.Hamileler genelde haftada 1 oluyor.
Ya göğüse dokunma uyarırsın bebek doğar, karnına dokunma erken doğar. Yok hapşurma yok öksürme.ellerimizi yana açıp dolaşalım o zaman.ya burda daha önce konuşulmustu okşamak doğumu falan başlatıyor diye ben o günden beri sadece elimi koyuyorum karnıma oksamiyorum ama eşim inanmadı bu teoriye okşayip duruyor yapma diyorum dinlemiyor..Bilimsel bi yazi olsa da göstersem dedim ama bulamadım bişi
bilmiyorum ki bende toplanma olmuyor ama o toplanma kasılma oluyor iste heraldebebekte toplanma olunca ne oluyor
benim son 3 gündür toplanması arttı
bugün nefesimi çeviremediğim anlar oldu
Ettim kız ben kaçırır mıyım? Yazdık oraya6000 i bulmuşuz da muhabbetten fark etmemişsiniz
yarın var bnm kontrolüm inşallah bi sıkıntı yoktur bakalımKorkuyoruz elde degil.bi arkadsimjn nst de cikmisti sancisi serum fln vermisti hic bi sikayeti yoktu.insallah bizimkilerde artmaz da kontrolu rahat geceriz
Saymadım.bir kutu. Pembe sıvısı da. Artık pzt ya da acilde vurulurum. Hemen etki ediyor mu? Enerji veriyor mu.? Ferrumu da ikiye çukardıgünde 1 canım..normal popodan yapılıyor..hıc acıtmıyor..kac tane yazmış? ben 5 tane yaptırmıştım ınanılmaz ıyı gelmıstı bana
Ettim kız ben kaçırır mıyım? Yazdık oraya
ben hamılelıgımın son ayındaydım.hergun 1 tane yaptırdım 5 gun boyunca.annem dedıkı senın gıbı bır hamıle gormedım bıraksak duz duvara tırmanacaksın..doğuma gıttıgım gece yatakta taklalar attım..dusun ..doğ artık doğ artık dıye sarkılar soyledımSaymadım.bir kutu. Pembe sıvısı da. Artık pzt ya da acilde vurulurum. Hemen etki ediyor mu? Enerji veriyor mu.? Ferrumu da ikiye çukardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?