- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
şimdi daha riskli gibi geliyor sanki ya doğunca da zorluğu çoktur eminim de ne biliyim şimdi içerde bilmedigimiz şeyler oluyor daha önce yaşamadigimiz şeyler insan ayırt edemiyor ki..bebis olmasa ben ağrı siziyi hiç onemsemem. .ama işin içinde canından bi can olunca korkuyorsunvallaha yaaa
hayırlısıyla bi doğursak omuydu bumuydu demesek
ama bu seferde yok gazıydı yok uykusuydu o dert başlar
hadi o neyse bi şekilde olurda bu durumda doktoru arasakmı evde yatsakmı bilemiyoruz
Yaa bende onlara üzülüyorum çok. Onca sene tıp oku git orda otur. Ne kadar işe yaramaz hissediyorlardır.işte o ortopedik terlikten nefret ediyorum ama giymeden de olmuyor keşke aile hekimi falan olaydim reçete yazıp tahlil isteyeydim ne zaman gitsem oturuyorlar çok özeniyorum
Aynı benim eş, çıldırmamalı elde değil ya bende geldiğimde evi o halde buldum Bulaşık yoktu ama dağ gibi çamaşır ooo ev darma dumandı.: )))) yok kiz o kadarda deil : ))
valla benim ev baya bi pis oluyor eve geldigimden esim 4 gun boyunca bekar hayati yasayinca dusunun evin halini
bulasik falan birakmaz ama silme supurme huyu yokdir saolsun
kapidan girince çocugu maxi cousi den hiç çikarmam zaten uyyor oluyor, onu goturur koyarim bi koseye temizlige girisirim ilk isim boyle olur,çarsaflar faaln aman Allahim dusunmek bile istemiyorum : ))))
Yaaaa O kadar kısa sürede doğurmak iyi mi kötü mü bilemedim valla kimi saatlerce sancı çekiyor kimi pit diye çıkarıyorkımse çıkmasın yılbaşında sokağa..ellerler valla,ben karısmam
bugun sohbette bı abla dedıkı sancısı gelmıs hastaneye gıderken yolda arabada bebegın bası cıkmıs,bagırmıs bebek geliyor dıye,kadına ablası demıs kı it onu gerı ıcerı sokgerı soktum basını dedı..hastaneye gıttık koşarcasına kendımı hastane kapısından ıcerı attım ve yere oturdum anında cıktı çocuk etegımın altından dedı saka gıbı yaa...
Nasil yani o cocuk cikana kadr okdr acilma olana kadr hicmi suyu sancisi yada doktora gitmek icin baska belirtisi olmamismikımse çıkmasın yılbaşında sokağa..ellerler valla,ben karısmam
bugun sohbette bı abla dedıkı sancısı gelmıs hastaneye gıderken yolda arabada bebegın bası cıkmıs,bagırmıs bebek geliyor dıye,kadına ablası demıs kı it onu gerı ıcerı sokgerı soktum basını dedı..hastaneye gıttık koşarcasına kendımı hastane kapısından ıcerı attım ve yere oturdum anında cıktı çocuk etegımın altından dedı saka gıbı yaa...
Allahtan benim esim kalicakta yanimda ole bi sorun olmuyo:)Aynı benim eş, çıldırmamalı elde değil ya bende geldiğimde evi o halde buldum Bulaşık yoktu ama dağ gibi çamaşır ooo ev darma dumandı.
Valla yanyana binalarda biz harıl harıl çalışırken onlar çay kahve içtiginde kendime uzuluyodum ben daha çok ama dediğin de doğru..zaten ben o kdr boş otursam sıkıntıdan patlarim..Yaa bende onlara üzülüyorum çok. Onca sene tıp oku git orda otur. Ne kadar işe yaramaz hissediyorlardır.
Ben bile işler rutine binince üzülüyorum kendime bir şey katamadım diye.
ve kadını gorsenız 160 boy var yok 45 kılo gelır gelmez kurumuş dal gıbı..4 kılo dogmus çocukta..Nasil yani o cocuk cikana kadr okdr acilma olana kadr hicmi suyu sancisi yada doktora gitmek icin baska belirtisi olmamismi
Kız Burda ilaç verip açıyorlar, yada sana veriyorlar evde yapıyorsun :)dipnot: rahmin yumuşaması, normal doğumun kolaylaşması için son aya girildiğinde bir su bardağı suyun içine 2-3 tane karanfil atıp bekletip o suyu içmeliymişiz.
benım kendı ablama bu tarz bır doğuma ornek..mıllete nıye sasırıyorsam aklıma geldı bak sımdı..8 aylık hamıleydı banyoya gıttı bağırdı anneeeeben işiyorum ama tutamıyorum dıye..annem hemen anladı babamı aradık enıstenın ısı uzak yerde dıye..babam geldı hemen ..ablam babamdan utanmış sancısı geldıkce gıkını cıkaramamıs arabada..20 dk ıcınde hastaneye varmışlar kolıdorda gelmıs yegenımın bası hemende pırtlamış..Yaaaa O kadar kısa sürede doğurmak iyi mi kötü mü bilemedim valla kimi saatlerce sancı çekiyor kimi pit diye çıkarıyor
Oh oh ne güzelve kadını gorsenız 160 boy var yok 45 kılo gelır gelmez kurumuş dal gıbı..4 kılo dogmus çocukta..
fıtıl gıbı bırsey dımı o altına yerlestırıyorsun..ben doguma gıdınce cok sert rahmın bunu koyuyum yumuşasın demıstı benım drKız Burda ilaç verip açıyorlar, yada sana veriyorlar evde yapıyorsun :)
Inşallah darısı bize, kaç kilo doğmuştu öyle :) pek imrendim :)benım kendı ablama bu tarz bır doğuma ornek..mıllete nıye sasırıyorsam aklıma geldı bak sımdı..8 aylık hamıleydı banyoya gıttı bağırdı anneeeeben işiyorum ama tutamıyorum dıye..annem hemen anladı babamı aradık enıstenın ısı uzak yerde dıye..babam geldı hemen ..ablam babamdan utanmış sancısı geldıkce gıkını cıkaramamıs arabada..20 dk ıcınde hastaneye varmışlar kolıdorda gelmıs yegenımın bası hemende pırtlamış..
Yakıyormuydu Allah alev alıyordu resmen ben kendim yapmadımda hemşi3e yapıyordu sabah akşamfıtıl gıbı bırsey dımı o altına yerlestırıyorsun..ben doguma gıdınce cok sert rahmın bunu koyuyum yumuşasın demıstı benım dr
Masallah diyelim ozamn baya genismis catisi demekki:)ve kadını gorsenız 160 boy var yok 45 kılo gelır gelmez kurumuş dal gıbı..4 kılo dogmus çocukta..
pek ımrenılesı degıl dı canım..2200 gr dogdu..ama o kadar kontrolde farkedılmeyen bırsey oldu..yegenım ıc organları dısarda dogdu,gobek derısı olusmamıs dedı dr lar..haftalarca kuvezde kaldı zordu sonrası yanı..Inşallah darısı bize, kaç kilo doğmuştu öyle :) pek imrendim :)
hemen sancılar başladığından yanıyormuydu yanmıyormuydu hatırlamıyorum canım yaa..başka yerlerım yanıyordu ama kesın bılıyorum :)Yakıyormuydu Allah alev alıyordu resmen ben kendim yapmadımda hemşi3e yapıyordu sabah akşam
iki kardes ne kdr farklı doğumlar yasamissiniz..senin uzun sürmüştü diye hatırlıyorum..bu sancı demekki katlanilabilir bişi mi dicem gıkını cikarmadigina göre ama o kdr kısa sürede gerçekleşmiş ki normal ötesi doğum olmuşbenım kendı ablama bu tarz bır doğuma ornek..mıllete nıye sasırıyorsam aklıma geldı bak sımdı..8 aylık hamıleydı banyoya gıttı bağırdı anneeeeben işiyorum ama tutamıyorum dıye..annem hemen anladı babamı aradık enıstenın ısı uzak yerde dıye..babam geldı hemen ..ablam babamdan utanmış sancısı geldıkce gıkını cıkaramamıs arabada..20 dk ıcınde hastaneye varmışlar kolıdorda gelmıs yegenımın bası hemende pırtlamış..
ablamın 3 cocugu var..hem hamılelıklerı hem doğumları cok kolay gecıyor ..dogumyapmayı cok sevıyorum dıyor dusun :) benımkı sancı olayı uzun surdu doğum gayet normaldıiki kardes ne kdr farklı doğumlar yasamissiniz..senin uzun sürmüştü diye hatırlıyorum..bu sancı demekki katlanilabilir bişi mi dicem gıkını cikarmadigina göre ama o kdr kısa sürede gerçekleşmiş ki normal ötesi doğum olmuş
grıpmı oldu hayırdır..boğaz enfeksıyonumu?Iki gündür oğlum hasta dün sabaha kadar yatamadım gece 4'te ılık duş aldırdım, Ateş'ten nasıl titredisabah 9'da yarım saat uyudu. Tabi bende iyi değilim başım ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?