Kurdesen yani urtiker olmasin, tecrubeyle sabittir. Serum ve igne yedim bu yuzdeniyi geceler hatunlar ne çok çene yapmışsınz yav oku oku zor bitirdim
ben oğluşumla hep konuşuom elim karnımda kocişim hep öpüyor konuşuyor krnımı,
Ben elimi karnıma koyup çok dua ediyorum salavat getiriyorum fln erken mi doğurcam şimdi
Bu arada cildiyeden tahlil sonuçlarını aldık karaciğer değerlerimde hiç bir yükseklik yok idrarda da bişi yokmuş kanım 12.4 tü 1 ay önce şimdi 12.3 olmuş troidim ise 0.94 çıkmış kadın dedi kolestazı değil bu kaşıntılar gebelikle ilgili olabilir dedi ama gebelikten kaynaklı tahlilleri biz yapamıyorz burada dedi tam olarak ne demek istedi bilmiyorum bebeği etkileyecek bişi olmasnda dedim oda şimdilik öle bişi gibi durmuyo dedi değerler gaye iyi dedi hata bilirubn değerim düşük bile, üre ve kreatinde düşük bu nie düşük anlamadım dedi dahiliyeciler daha iyi anlar fln dedi. 3 ilaç yazdı 1 hap 2 krem biri nemlendirci sürekli kullanabilirsin dedi ama diğer kremle hapı zor durumda kalmadıkça kullanma dedi hamillikte ilaç kullanımını önermiyorum asla dedi. netten baktım ilçlar c kategorisinde. kullanmk pek içime sinmiyor böyle kaşınıcam durcam galiba bu cildiyeci bi cacık faydası sağlamadı bana sadece kolestazı ihtiali yokmuş onu öğrenebildik ama kaşınmaya devam
haftaya cuma bizde bebeğimizi görmeye gitcez dr. göstercem cildiyenin yaptığı testleride ayrıca b12 takviyesi bna nie yapmıyor anlamıyorum halsizlikten geberiyorum ben yorgunum enerjim yok bunlar b12 eksikliğinden mi acaba die düşünüyorum.
Seninkide boylu maşallah.
Benimde yarın hayırlı hbrlerimiz olur inşAllah@krizantemcik yarın bnm de randevum var :) inş güzel seyler duyar rahatlarız cnm
Inşallah cnm :) sen kaçta gideceksinBenimde yarın hayırlı hbrlerimiz olur inşAllah
Yaa ne yiyorsun bana da soyle canm yaa benim bebis 1220 30.haftada. Kucucuk. Hareket ediyor musun yoksa sakin mi yasiyorsun vb vbsuana kadar en fazla olan benımkıydı..33+0da 2808 gr ..yanı soyleyebılırsın
Kurdesen yani urtiker olmasin, tecrubeyle sabittir. Serum ve igne yedim bu yuzden
öle bişi olsa koca cildiyeci anlamazmıydı yav 3 tüp kan verdim kan değerleri ile karaciğere bakmıştı troide baktı hiç bir döküntüm yok benm boş kuru kaşınıyorum bişi geziniyor ısırıyor gibi hissediyorum.
Ben burada da ayakkabiyla girmem evime. Turkiyede zaten terlikle evde geziliyor. Anlatmak istedigim halisini aldigindan beri yikamamis, temizlememis arkdasimin cocugu 1yasinda surunuyor yerlerde ve kolay kolay hasta oldugunu duymadim. Biz cocuklari cok korudugumuzdan evde steril ortamdan cikan cocuk disarida vucudunun tanimadigi mikroplara karsi daha gucsuz oluyor,daha kolay hastalaniyor dusunuyorum.
P.s. dun litchi yerken aklima sen geldin. Yazmasam da buraya sizi takip ediyorum bayadir. Artik ruyalarima gireceksiniz:))
Ya ama benim ağzım hiç durmuyo habire bişeyler yemek istiyorum
Sabun tozu :) bebekler için olanından
Mantıken sabun tozu sadece sabundan yapıldığından bi zararı olmaz fakat deterjansız her türlüsü zararlı ki bebekler için asla kullanmayı düşünmem . Evimde deterjan çamaşır suyu barındırmam bile, her seyın doğalını kullanmalıToz iyi degil dediler bilemedim ki of herkws farkli soyluyor bu konularda :)
kacakkkkkk nasil gecti gecen. iyisin degil mi ?Ah litchi keşke Türkiye'de de olsaafiyet olsun canım.
Bak sende benim durumuma dustun cnm ya ilknkizimda cildiye dahiliye okdr test ve giden paralar hic biri bisey bulamadi yani gebelik alerjisi demek.bukadrmi zor anlamadim neyse o kasinti berbat bisey doktoruna sole hafifleticek bi hap yazsin bari yoksa dayanipmaz suan benim kullandigim hap fayda etmemeye basladi icmeme rahmen 2 gecedir kasinmaktan uyuyamiyorum yirttim heryerimi cekilcek cile degil allah yardimcimiz olsunöle bişi olsa koca cildiyeci anlamazmıydı yav 3 tüp kan verdim kan değerleri ile karaciğere bakmıştı troide baktı hiç bir döküntüm yok benm boş kuru kaşınıyorum bişi geziniyor ısırıyor gibi hissediyorum.
Yaa ne yiyorsun bana da soyle canm yaa benim bebis 1220 30.haftada. Kucucuk. Hareket ediyor musun yoksa sakin mi yasiyorsun vb vb
Canim sicak su kasintiyi cogaltir soguk iyi geliyo ya kasinan yerlerine buz veye soguk su tut yada ilik suyla dus al sicak degdirme sakin ben buz torbasi koyuyorum kasinan yerlereAl benden de o kadar. Dun gece rahatlayim diye sıcak duşa bile girdim.
Ben ananemden bikirim.hep hacisakirle yikamis bebek kiyafetlerini niye zararlo ben ilk kizimda ve simdiki bebegimdede hacisakir granul toz sabun kullandim biseycikde olmadiToz iyi degil dediler bilemedim ki of herkws farkli soyluyor bu konularda :)
Gerisim geriliginden bahsedilmedi canm.Doktorum normal diyor. Cizginin altinda seyretse de gelisimi endiselenecek bisey yok dedi. Normal doguracagim gozukuyor. Kizinda ileriki donemlerde sorun cikti mi canm?Canım benim ilk kızımda gelişim geriliği çıktı anne karnında. Büyüyemedi. Neler yedim neler.. gram gram aldı... Zorla 2100 gr dogdu. Normal dogumuda önermiyorlar bebek küçük oldugu için. sezeryanla 38 .ci haftada alındı.
Sanada gelişim geriliği söylendi mi? Bu tip bebekler yakından takkip ediliyor. Hareketlerine dikkat et demişti bebeğin. Allah korusun... Her hafta gittim. Gerekirse 3 günde bir gittim.
Bir doktora gitme. Başka doktorlarada gitmenizi öneririm.
Yok canım beraber değiller komik olurdu beraber. DelüüHahah at ve kelebek :) ikisi ayrı motiflerde mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?