2015 Şubat Anneleri

Kurdesen yani urtiker olmasin, tecrubeyle sabittir. Serum ve igne yedim bu yuzden

Kurdesen yani urtiker olmasin, tecrubeyle sabittir. Serum ve igne yedim bu yuzden

öle bişi olsa koca cildiyeci anlamazmıydı yav 3 tüp kan verdim kan değerleri ile karaciğere bakmıştı troide baktı hiç bir döküntüm yok benm boş kuru kaşınıyorum bişi geziniyor ısırıyor gibi hissediyorum.

Al benden de o kadar. Dun gece rahatlayim diye sıcak duşa bile girdim.

Ah litchi keşke Türkiye'de de olsa afiyet olsun canım.

Toz iyi degil dediler bilemedim ki of herkws farkli soyluyor bu konularda :)
Mantıken sabun tozu sadece sabundan yapıldığından bi zararı olmaz fakat deterjansız her türlüsü zararlı ki bebekler için asla kullanmayı düşünmem . Evimde deterjan çamaşır suyu barındırmam bile, her seyın doğalını kullanmalı

Bak sende benim durumuma dustun cnm ya ilknkizimda cildiye dahiliye okdr test ve giden paralar hic biri bisey bulamadi yani gebelik alerjisi demek.bukadrmi zor anlamadim neyse o kasinti berbat bisey doktoruna sole hafifleticek bi hap yazsin bari yoksa dayanipmaz suan benim kullandigim hap fayda etmemeye basladi icmeme rahmen 2 gecedir kasinmaktan uyuyamiyorum yirttim heryerimi cekilcek cile degil allah yardimcimiz olsun

Yaa ne yiyorsun bana da soyle canm yaa benim bebis 1220 30.haftada. Kucucuk. Hareket ediyor musun yoksa sakin mi yasiyorsun vb vb

Canım benim ilk kızımda gelişim geriliği çıktı anne karnında. Büyüyemedi. Neler yedim neler.. gram gram aldı... Zorla 2100 gr dogdu. Normal dogumuda önermiyorlar bebek küçük oldugu için. sezeryanla 38 .ci haftada alındı.

Sanada gelişim geriliği söylendi mi? Bu tip bebekler yakından takkip ediliyor. Hareketlerine dikkat et demişti bebeğin. Allah korusun... Her hafta gittim. Gerekirse 3 günde bir gittim.

Bir doktora gitme. Başka doktorlarada gitmenizi öneririm.

Al benden de o kadar. Dun gece rahatlayim diye sıcak duşa bile girdim.
Canim sicak su kasintiyi cogaltir soguk iyi geliyo ya kasinan yerlerine buz veye soguk su tut yada ilik suyla dus al sicak degdirme sakin ben buz torbasi koyuyorum kasinan yerlere

Toz iyi degil dediler bilemedim ki of herkws farkli soyluyor bu konularda :)
Ben ananemden bikirim.hep hacisakirle yikamis bebek kiyafetlerini niye zararlo ben ilk kizimda ve simdiki bebegimdede hacisakir granul toz sabun kullandim biseycikde olmadi

Gerisim geriliginden bahsedilmedi canm.Doktorum normal diyor. Cizginin altinda seyretse de gelisimi endiselenecek bisey yok dedi. Normal doguracagim gozukuyor. Kizinda ileriki donemlerde sorun cikti mi canm?

Son düzenleme:
Gece bu saatlerde doğum hikayelerini okuyup ya da aklımdan duyduklarımı bir bir geçirip korkudan köşemde pısıyorum. Psikolojim bozuldu artık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…