kurtajlarda verdiler bana o rahim yumusatmasi icin fitili. Bir de agizdan hap. Sancisi fena oluyor ya. Suyun az az gelince mecbur mudahele etmis dr.
Sadece acilmaya gore suni sanci almayin yumusama da cok onenli diye okumustum.
Hadi maşaAllah:) ütüyü habgi piskopat ev kızı buldu acaba:)))senden güç aldım ben de 3 makinelik ütümü bitirdim
Kizlar bebegin kiyafetlerini neyle yikamaliyiz en sagliklisi hangisi? Bi doktor arkadas uni baby nin sivi bebek deterjani en katkisiz olani dedi ama bilemedim. Toz kullanmak iyi degilmis zaten.
çok fazla forum da vakit geçiremiyorum canım dizilere de ara verdim
bende 33+2 yim hala ters farkedebiliyorum pazartesi günü kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek :)
bunu bende duşundum..o fıtılden hemen sonra sıddetlı sancım başladı..acaba ondanmı oldu dıye..ama 3 kez serum verdıler doğum yapana kadar seruma da sancımı hafifletecek ılac koydular..delırıyorum sanmıştım cunku..böylede dusununce hem sancıyı verıp hem durdurmaya calısmazlardı heralde dıyorum..amann ne bılıyım..bılmeyınce ne derlerse he dıyon ısteo fitiller suni sancı değildi dimi. bana da hem ağızdan hem vajinal baya bir verdiler 5. günün sonunda ilki zor düşmüştü.ama ağrısı çok oluyor gerçekten de
kım doğurdu kı..sag bastan say bölük varmı fıre verenBu ne yaa doğuran doğurana çok heyecanlanıyorum amaaaa
O kdr cok ilac iciorumki en sonunda karıştırdım hepsinin saatini
Adalati aksatma cnm kasılmayı engelliyen o zaten.ben unutunca hemen icioru ikinciyide ona gore ayarliyorumbende şu adalatı dün içmedim fazla olmayınca kasılma baktım bugün fazla oldu hemen içtim hiç içime sinmiyor daha şimdiden bu kadar ilaç içmek ama nabalım onlar iyi olsun da biz içeriz.
bunu bende duşundum..o fıtılden hemen sonra sıddetlı sancım başladı..acaba ondanmı oldu dıye..ama 3 kez serum verdıler doğum yapana kadar seruma da sancımı hafifletecek ılac koydular..delırıyorum sanmıştım cunku..böylede dusununce hem sancıyı verıp hem durdurmaya calısmazlardı heralde dıyorum..amann ne bılıyım..bılmeyınce ne derlerse he dıyon ıste
Adalati aksatma cnm kasılmayı engelliyen o zaten.ben unutunca hemen icioru ikinciyide ona gore ayarliyorum
25 gundur kullaniorum diye heralde alisti benim bunyem icmeyince bende kotu oluyorum iki uc gun biraktim baktim gozler kaydi yine basladim.smdi bide demir vitamin haplari var ayrica fitillerim var iyice ilackolik oldunya yan etkisi çok oluyor canım kafam kalkmıyor o ilaçtan sonra. haftaya doktor kontrolüm var sancı yine çıkarsa nste de doktora söyleyecem çok yan etki yapıyor diye. yoksa bende aksatmam ilaçları ama bu ilaç nefret ettirdi kendinden.
suni sanciyi serumla veriyorlar. Ama bilmiyorum ilaclarin iceriklerini fln farkli mi degil mi.o fitiller suni sancı değildi dimi. bana da hem ağızdan hem vajinal baya bir verdiler 5. günün sonunda ilki zor düşmüştü.ama ağrısı çok oluyor gerçekten de
suni sanciyi serumla veriyorlar. Ama bilmiyorum ilaclarin iceriklerini fln farkli mi degil mi.
Ins rahim agzimiz falan kendiliginden yumusasin.
: ))) aslinda benimkinin elinden gelir ama usengeçlikden parmagini kipirdatmaz o ayri davaAynı benim eş, çıldırmamalı elde değil ya bende geldiğimde evi o halde buldum Bulaşık yoktu ama dağ gibi çamaşır ooo ev darma dumandı.
saol canim,40+3 de dogdu,burda cin gibi duruyor ama uç ay boyunca sadece emmek için uyanirdi, emriridim uyurdu uyanurdi geri uyurdu : ))Maşallah subhanallah. Ne kadar sağlıklı görünüyor. Hiç yeni doğmuş gbi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?