2015 Şubat Anneleri

bende aldım valla dalinin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısıyla yıkadım,arkadaşım önerdi,2.5 yaşında şimdi çocuğu,maşallah taş gibi :)

ben kendi çamaşırlarıma bile kullanmam yumuşatıcı bebeğe hiç kullanmam. dalan ile yıkadım hem mis gibi koktular hemde yumuşacık oldular.
yumuşatıcı kullanan kimsenin bebeğinde sıkıntı çıktığını duymadım ama herkesin kendi tercihi. benim çamaşır takıntım vardı eskiden makinaya ayrıca 3 4 kilo su koyardım yumuşatıcı ve deterjanı en bolundan koyardım geçmeyen kötü kokulu akıntım ve kaşıntım olduğundan doktor çamaşırlarına yumuşatıcı ve aşırı deterjan koyma demişti ne zamanki doktorun dediklerini yaptım ne kaşıntı kaldı ne de kötü kokulu akıntı demekki bir zararı var deyip eve yumuşatıcıyı sadece perdeleri yıkamak için kullanır oldum

çok tatlısı ya çk guldum : )))

Ya kızlar gerçekten burası çok aktifmiş ya çok hızlı ilerliyor bizim forumda dogumlar iyice yaklaştgndanmidir nedir çok yavas ilerliyor burayami geçsem napsam ; )))

benim kayınvalide aldı bundan bana kırmızı al dedim,sen ne renk aldın,güzel mi birde :) görmedim de ben ...
kırmızı aldım canım bende çok güzel kullanışlı kırmızısı hem cırtlak değil tonu çok güzel güle güle kulan sende :)

kafam karıştı,kullanmayalım bari,yazık bebişlerimizin yumuşacık tenine

Of Allah sabır versin , Allah korusun cok Kotü oldum

Evet çünkü çocuğum iki hafta önden gidiyor ölçümleri. Büyük ihtimal Şubat a kalmayacağız. Oyüzden
çok mantıklı aslında ya şubat ya ocak olacak o yuzden iki forumada yazması iyi bişey . Hangisinde dogarsa dogsun iki forumda tanıyor artık seni bn sevdim bu fikri .

Evet çünkü çocuğum iki hafta önden gidiyor ölçümleri. Büyük ihtimal Şubat a kalmayacağız. Oyüzden
bu topiğinde yarısı ocakta doğurcak :) bende öle ama burdaki arkadaşlara çok alıştım gitmem ocak annelerine başından beri burda herşeyi paylaşıyoruz

kafam karıştı,kullanmayalım bari,yazık bebişlerimizin yumuşacık tenine
alerjisi olan bebeklerde sorun olabiliyor. Bende dalan roxy ile yıkadım iki kez durulama yapın kalıntıda olmuyor. Mis gbi oluyor en dogali bnce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…