2015 Şubat Anneleri

ablamın oglu kronık bronsıt astım tedavısı goruyor..daha 3 ay once yoğun bakımda yattı 3 yasında..nıyebılıyomusun yumuşatıcı yüzünden.
sırf yumuşak olsun ve güzel koksun dıye ablam doldururdu makineye ama sımdı bası resmen dertte..

kendımıze de kullanmam çocuğuma hele hıc kullanmam..cok cok zararlı..hatta ılk kızımda hıc bebek deterjanı falanda kullanmadım..camasırlarınıda bızımkılerle beraber yıkadım hep..ama hijyene dıkkat ederım..hamdolsun en ufak bır sorunla karşılaşmadım..

bi zahmet alıversin,zaten herşeyini kendimiz yaptık...
kv kızımı görmeye 3 aylıkken geldı ızmırden..hamıleyken bana bılezık alacağını soylerdı doğumumda..degıl bılezık kızıma soyle akıllı uslu bır takım alıp gelmedı..orda konu komsusu hedıyeler gondermıs utanmadan onları verdı bana ..

o bu degılde kadına dıyorumkı anne ver Gülfem rana yı emzıreyım acıktı çocuk huysuzlanıyor,yok dıyor bosver sutu sen biberona mama yap ben yedıreyımkadın resmen sasırmış..anne sutum varken nıye mama vereyim dedım götürme cocugu yanımdan dıye dıyom dıyo.kendı cocugumu benden kıskandı durdu..yahu goturupte sankı 3 ay gelmeyecem sabah kalkıyomkı çocuk yatağında yok erkenden kalkmış yanımdan almış ana kucağında yatırıyor kendı yanında..mamada yapmış benuyurken ac kalmasın mıs.ben bu kadını öldurebılırım.

Herkese merhaba,
ben aslında Temmuz ayında anne olacağım. Buraya bambaşka bir sebeple yazıyorum. Bir arkadaşım doğum fotoğrafları ve videosu çekiyor. Aslında yeni başlıyor desem daha iyi olur. Portfolyosuna koymak için tamamen ücretsiz çekim yapacak. Albüm ve doğum filmi de ücretsiz olacak. Tek isteği fotoğrafların ve videonun internet sitesinde yer almasına izin vermeniz. Çekimler istanbul'da olacak. İlgilenen olursa bana özeldrn mesaj atarsa iletişim bilgilerini veririm.
Umarım bebeklerinizi sağ salim alırsınız kucağınıza.. tabi ben de:)

bu topiğinde yarısı ocakta doğurcak :) bende öle ama burdaki arkadaşlara çok alıştım gitmem ocak annelerine başından beri burda herşeyi paylaşıyoruz
ben olsam bnde geçmem cnm bu forumdan baska yere çok sanslısınız çok gzl bi forum. İmza alanımı subat diyemi degiştrsem napsam bilemedim şimdi

Ayyyy benim kv dugunde esim bilezik aldi verdintaksin diye bide ev hediyesi bipe almadi milletede gelince eli bos gitmez zaten emekli maasi var kira derdi ev gecindirme derdide yok ole fena ole fenaki aman allah yakin olsun benim en uzagimda kalsin vallahi ondan gelicek hayr allah tan gelsin

Hatta 2 min3 mu ne evlilik yapmis bi tane daha alsada yurt disina falan ciksa artik en uzak nereyse oraya gitsin mumkunse gormim hic

Anammmm bakalım biz neler görüp geçireceğiz, benimkide pek bilgiçtir,daha çocuk yokkenden benim kaynanam şöyle yapardı,banyodan sonra zeytinyağı sürerdi,ben hiç seslenmezdim falan,bebek şekeri yaptım ,merak ettim bi fotografını at,adama dedim beğenmezse yenisinimi yaptıracakmış annen,güvenemedimi bana dedim,anasına lafta söyletmiyorlar,konuşmadı bi gece benle,bakalım biz neler görücez,inşallah kavga etmem

zaten hep öle bilip konuşurlar ama bi işe yaramazlar allahtan benim koca kızıyor annesine

bız ıplerı kopardık yazın..dedımkı telde ne yaparsan yap bosamayacam oğlunu ..sen evlendırmedın bızı sende bozamayacaksın yuvamızı dedım,daha benım gıbı bır gelınım var deme senı tanımıyorum,evıme gelmeyeceksın dedım..tabı o sırada bana hakaret etmekle meşguldü kendısı..suratına kapattım..

onca seyden sonra görümceme bıletımı kes gıdıyım doğumunda ona bakıyım dıyormus yapım edım hıcbırsey olmamış ayağına yatıyım derdınde..bas belasııı

bızım kv dede kendını kucaklayıp gelır artık

benimki pamuk yorgan yaptırmış; pikoya vereceğim diye aramıştı geçen hafta (ben 2 ayı geçti aramıyorum)
ben de civil'deydim, bize de alacak şeyler bırak dedi. dedim sen alacaksan 3-6 ay al yeni doğanı tamamladım ben zaten.

benim kv m de kızıma bilezik takacak sanırım, yani tatilde görümcem dedi ötekine taktın bilezik bu da kız buna da takıcaksın (eltimin kızı var) diye; huzurumu kaçırmasın da ne takarsa ne yaparsa yapsın. amaaa kp den yüzsüzlükle ben isteyeceğim bilezik

böyle bir şey yapsın kovmam da kaçırırım en kötü
benim kv de çok nazlanır; hele biri hasta olsun falan ilgiyi hemen kendine çekmeye çalışır; doğumda öyle bir şey yaparsa kusura bakma anne git evine kızın baksın, derim

Okudum canım Felak nas da okudum. Allahım korusun inşallah.

benimki annesiyle bozuşsam benle konuşmaz,çok anneci,kaynanamda çok cin gibidir,zaaflarını kullanarak dediğini yaptırmaya çalışır,içte içten böyle,bende durumlar çok tehlikeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…