2015 Şubat Anneleri

haftalarda aynı aslında ama henüz 34. hafta bitmediği için benim o şekilde yazdım :)
yoksa sitede 34 haftalık görünüyor benimde

Ben de zaten sitedekinden bahsetmiştim canım bi gariplik var sanki senin satın kaç?

Edit:hımm aynıymış zaten altalta yazınca fark ettim Neden ban öyle geldi ki

Hareket ediyorsa dert etme.
Hoş etme desekte edersin ama olmazsa h.sonu dayan p.tesi yeniden gidersin.
Endişeli durmak çok.zor. Benimde bu az hareket yüzünden uzun süre oynamayınca dünyam zindan oluyor.
Ama.sık.sık dolanıp çözülüyorlarmış.belki o ana denk gelmiştir.

Ben de onu diyorum ama sakalımız yok sözümüz dinlensin

allah aşkına bu sancı nasıl bişey :S ben garip şeyler hissediyom ama ne olduğunun farkında değilim

Karnın taş gibi oluyormuş kasılıyırmuş. Yatıp ovduğunda yumuşarsa yalancı kasılmaymış yumuşamazsa gerçekmiş Dr a gitmeliymişiz.

Kız maşallah çok boylu
.

bu topiğinde yarısı ocakta doğurcak :) bende öle ama burdaki arkadaşlara çok alıştım gitmem ocak annelerine başından beri burda herşeyi paylaşıyoruz
Yok ya onlar on günde bir kelime yazıyor. Bize gelmez orası
Hem biz popüleri.
Gerçi kimilerine göre burası sıkıcıymış,garip insanlar varmış

Yok ya onlar on günde bir kelime yazıyor. Bize gelmez orası
Hem biz popüleri.
Gerçi kimilerine göre burası sıkıcıymış,garip insanlar varmış
garip insanlar kendilerine baksın bence burdaki herkes birbirine yardımcı oluyor sıkıntı dert neşe hepsini paylaşıyoruz
kıskanıyor onlarda ondan öle diyorlar

valla tıkınırken suyu gelmiş :)
tıkınırken deyınce aklıma geldı..bızım bır arkadaş buzluğuna ıclı köfte yapıp atmış..karnı tok olduguhalde cıkarmıs pısırmıs yemıs catlayacam bugun doğurmazsam daha doğurmam ama yemeseydim vallahı aklımda kalırdı demıs ıclı köfteler ıcın..anaa kız bunu yazdı cok gecmedı suyum geldı hastaneye gıdıyoz dıye yazdı ve doğum yaptı

içli köfte yemiş içi çıkmış tövbe yarebbi

Benimde sizinkinden. Geçen eşim kıyafetlerin resimlerini çekmiş. Annesine gösterdi. Annesi ordan bir tulum gösterdi yüz kez sordu bu kaç.tl bundan alıcam diye.
Bana fiyatını duyurmak istiyor.
Ya para mı dert sev yeter. Çok hassasım yine. Neden önemsemiyorlar torunlarını. Millet ölüyor üstüne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…