haftalarda aynı aslında ama henüz 34. hafta bitmediği için benim o şekilde yazdım :)Allah Allah srnle doğum tarihlerimiz ayni gözüküyor peki haftalar Nasil farklı olur
haftalarda aynı aslında ama henüz 34. hafta bitmediği için benim o şekilde yazdım :)
yoksa sitede 34 haftalık görünüyor benimde
ya kıloyla cokbaglantılı degıl..kemıkler ayrılıyor.en mınyon ınsanbıle devgıbı gorunuyor hamısken..ben 6 kılo aldım ama kendımı cok ırılesmıs hıssedıyorum sahsen..lıcthı nınkıde o hesap
çok mantıklı aslında ya şubat ya ocak olacak o yuzden iki forumada yazması iyi bişey . Hangisinde dogarsa dogsun iki forumda tanıyor artık seni bn sevdim bu fikri .
Hareket ediyorsa dert etme.Kızlarrr kafam bi türlü rahat etmedi doktordan beridir bu kordon olsyına takıldım canım sıkıldı ağlayasım geliyor şu son günleri de hayırlısıyla atlatsak Allahın izniyle . Kafaya bi sürü soru işareti takılıp sinir bozuyor
Hareket ediyorsa dert etme.
Hoş etme desekte edersin ama olmazsa h.sonu dayan p.tesi yeniden gidersin.
Endişeli durmak çok.zor. Benimde bu az hareket yüzünden uzun süre oynamayınca dünyam zindan oluyor.
Ama.sık.sık dolanıp çözülüyorlarmış.belki o ana denk gelmiştir.
allah aşkına bu sancı nasıl bişey :S ben garip şeyler hissediyom ama ne olduğunun farkında değilim
ya kızlar..hanı dr lardıyorya hareketlerıne dıkkat edın bebeklerın dıyee..boşa demiyorlar haaa
ocak annelerinden bırı 39+4 mus dun oglenden sonra delı gıbı kıpırdayan oğlumun kıpırtısı kesıldı bekledim aksama kadar ama hıc kıpırdamadı demıs..sabah dr a gıttıklerınde cocugun öldugunu ogrenmısler..
cok uzuldum..aman dıkkat sona bu kadar yaklaşmışken
Kız maşallah çok boyluBiz geldik suyumuz,kafa ölçüsü,göbek ölçüsü herşeyimiz normalmiş şükür,bebişte 2378 gr 48 cm miş,oraya bebeği olmayan bir çift geldi,doktor şöyle yapıcaz,böyle yapıcaz,rahim filmi çekicez,olmazsa aşılamaya geçicez dedi,onlara çok dua ettim,Allahım olmayan herkese versin inşallah :)
yok canım yürümeye başladıktan sonra zayıflamısım şimdide öle kilolu değilim hamileliğimde bile 7 kilo aldım5900 dogmussun da çocukluğun Nasil geçti yani kilolu muydun? Ve şimdiki halin Nasil iri misin?
Allah başa vermesin çocuk hareketi bırakınca yapacak birsey yok. O takdir meselesi. Bu konuda erken tanı diye birşey yok ne yazıkki. . Allah sabır versin arkadasa
vallagerçekten mi hayata maceralı bir giriş yapmışsın :)
Yok ya onlar on günde bir kelime yazıyor. Bize gelmez orasıbu topiğinde yarısı ocakta doğurcak :) bende öle ama burdaki arkadaşlara çok alıştım gitmem ocak annelerine başından beri burda herşeyi paylaşıyoruz
garip insanlar kendilerine baksın bence burdaki herkes birbirine yardımcı oluyor sıkıntı dert neşe hepsini paylaşıyoruzYok ya onlar on günde bir kelime yazıyor. Bize gelmez orası
Hem biz popüleri.
Gerçi kimilerine göre burası sıkıcıymış,garip insanlar varmış
tıkınırken deyınce aklıma geldı..bızım bır arkadaş buzluğuna ıclı köfte yapıp atmış..karnı tok olduguhalde cıkarmıs pısırmıs yemıs catlayacam bugun doğurmazsam daha doğurmam ama yemeseydim vallahı aklımda kalırdı demıs ıclı köfteler ıcın..anaa kız bunu yazdı cok gecmedı suyum geldı hastaneye gıdıyoz dıye yazdı ve doğum yaptıvallatıkınırken suyu gelmiş :)
içli köfte yemiş içi çıkmış tövbe yarebbitıkınırken deyınce aklıma geldı..bızım bır arkadaş buzluğuna ıclı köfte yapıp atmış..karnı tok olduguhalde cıkarmıs pısırmıs yemıs catlayacam bugun doğurmazsam daha doğurmam ama yemeseydim vallahı aklımda kalırdı demıs ıclı köfteler ıcın..anaa kız bunu yazdı cok gecmedı suyum geldı hastaneye gıdıyoz dıye yazdı ve doğum yaptı
Ayyyy benim kv dugunde esim bilezik aldi verdintaksin diye bide ev hediyesi bipe almadi milletede gelince eli bos gitmez zaten emekli maasi var kira derdi ev gecindirme derdide yok ole fena ole fenaki aman allah yakin olsun benim en uzagimda kalsin vallahi ondan gelicek hayr allah tan gelsin
Pırasa:-(zeytınyaglı pırasa vetarhana çorbası ımmmmmmmmmmmm bende aynen böyle yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?