2015 Şubat Anneleri

Iyi geceler kızlar bu saatten hiç girmedim bugüne nasip miş:) uyku gel gel

Ilk Başlarda hep sata göre önde olsa bile zamanında doğuyormuş bebişler diye konuşurduk. Şimdi Dr lar da etkili oluyor sanırım. Benimki de bişey demedi daha. Bakalım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişleri.

Aman saglikla kucagimiza alalim da 2 hafta once 2 hafta sonra fark etmez

günaydın kızlar hayırlı pazarlar herkese
yahu hafta içi 11 de zor uyanıyorum pazar günleri 8 de uyanıyorum 8 den beri yatakta dönüyorum yaaa

Günaydın herkese. Bizim daha kahvaltı faslımıza 3 saat var. Uyansam ne olacak sanki.

Gunaydin. Ne tarafa yatsam altta klan bacak curuyor tutuluyor. Yatmamak daha iyi ha

sadece sola yatmaktan sol tarafım türkiyenin deprem haritası gibi heryer kırık çizik içinde birde uyuşuyorki sorma
oturduğum yerden uyuyacağım artık

Günaydın kızlarrrr bol tepikler hepimize :) düne göre daha iyiyim canım sıkkın olduğundan pek sizi takip edemedim baya yazmışsınız eşim çok kızıyor ben kafaya takıp üzülünce o yüzden iyi olmaya ve görünmeye çalışıyorum hepimize iyi pazarlar sağlıklı günler

günaydın,mutlu pazarlar herkese..
cok ama cok zor bır gece gecırdım dun..aksam yemekten yaklaşık 2 saat sonra muthıs karın ağrım oldu..ne yaptıysam gecmedı..tum gun karnım sureklı tas gıbı olup duruyordu zaten hepten tas oldu..
kasıklarıma doğru ınce sızılarda gelınce eyvah dedım doğum başlıyor..
Allaha yalvara yalvara bır hal oldum doğurmayım Allahım n olur dıye..
sabaha kadarda doğru duzgun uyumadım..Allahtan kı çocuk hareket halındeydı..
esım bıle karnımın sag tarafındakı yukseklıgı farkedınce (pipili hep orda)endıse ettı,

düne gore sımdı daha ıyıyım..ınsaallah gununu tamamlamadan gelmesın yavrular..ben doğum ıcın hıcte hazır olmadığımı farkettım..

bu arada 15 kılo alarak tamamladığım ılk hamılelıgımde 1 tane catlagım yokken..
sadece 6 kılo aldığım bu hamılelıgımde pipilinin dayandığı yerden ılk çatlakları görmüş bulunuyorum.

vatana mıllete hayırlı olsun.

Canım sen kendini çok yoruyosun sürekli iş görüyosun. Belki onunla ilgili bi şeydir. Dinlenince bebeler de rahat edip kalıyolar yerlerinde galiba. Geçmiş olsun, dikkat et.

Bekleme sen aç aç ye bi şeler... İlk defa bu pazar erkenden yaptık kahvaltımızı çok mutluyum :)
Amann şu bekleme işini hiç sevmiyorum.geçen hafta gece dörde kadar oturdum pazar sabah geç uyanayım diye,bu hafta yine bekle bekle
Tamam çalışıyor,yoruluyor ama bir erişkin insan evladının da ihtiyacı olan uyku 8 saattir. Bu keyif.

Günaydın hamişlerrrr.. Bende geceyi zor geçirenlerdenim. Ama neden? Dün kv gittik ya. Evinde yemek varken sevdiğim yemeği yaptı. 3 tabak yemek yedim. Arkasından çay, arkasından yine sevdiğim tatlıyı yapmış bide tatlı. Ölüyorum anneee dedim. Sn beni erken doğurtmaya kararlısın galiba dedim. Bişey olmaz diyo hala:) eve geldik bütün gece kıvrandım.
Bana diyoki eve temizlikçi aldığında ara anneni yada beni gelirim. Sen ayakta kalma. Hastanedede gece istersen ben kalırım dedi. Annen ameliyatlı yazık kadına gündüz o kalır. Ama sen nasıl istersen işine ksrışmayım dedi yinede. Bazen diyorum kendi kendime lan bı nasıl kayınvalide:) gerçekten annem belinden ameliyatlı ve kv kadar hareketli değil. Ve benden çok görüşürler birbirleriyle. Allahrazı olsun. Huysuz kv Allah hidayet versin.

Iyi pazarlar biz de güne epey erken başladık kızım saolsun tüm gece zirt pırt uyanıp mizirdanmasi yetmemiş gibi yedide dikildi ayağa sersem gibiyim hala ayilamadim basim catliyor resmen. Kahvaltı yaptık esimin isi vardı bugun çalışıyor onu gecirdim camasir yikadim astım. Ev batmıs gitmiş heryer heryerde biyanim dürtüyor lavabolari temizle bir süpürge tut bari diye biyanım da ellesme halin yok diyor. Dağ gibi ütü göz kırpıyor ordan sonra komidinin uzerine yigdigim odevler bizi sec bizi bitirmek zorundasin diyor. Kızım bagriyor içerden balon oynayalim evcilik oynayalım diye. Kac tane ben lazım bu eve bugun oyyy oturup bön bön bakasım var herseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…