Günaydın hamişlerrrr.. Bende geceyi zor geçirenlerdenim. Ama neden? Dün kv gittik ya. Evinde yemek varken sevdiğim yemeği yaptı. 3 tabak yemek yedim. Arkasından çay, arkasından yine sevdiğim tatlıyı yapmış bide tatlı. Ölüyorum anneee dedim. Sn beni erken doğurtmaya kararlısın galiba dedim. Bişey olmaz diyo hala:) eve geldik bütün gece kıvrandım.
Bana diyoki eve temizlikçi aldığında ara anneni yada beni gelirim. Sen ayakta kalma. Hastanedede gece istersen ben kalırım dedi. Annen ameliyatlı yazık kadına gündüz o kalır. Ama sen nasıl istersen işine ksrışmayım dedi yinede. Bazen diyorum kendi kendime lan bı nasıl kayınvalide:) gerçekten annem belinden ameliyatlı ve kv kadar hareketli değil. Ve benden çok görüşürler birbirleriyle. Allahrazı olsun. Huysuz kv Allah hidayet versin.
dun hıcbır ıs yapmadım hatta yapıyım dedım gozum yemedı..Canım sen kendini çok yoruyosun sürekli iş görüyosun. Belki onunla ilgili bi şeydir. Dinlenince bebeler de rahat edip kalıyolar yerlerinde galiba. Geçmiş olsun, dikkat et.
ayyy vallahı aynıyız desem yerı...Iyi pazarlar biz de güne epey erken başladık kızım saolsun tüm gece zirt pırt uyanıp mizirdanmasi yetmemiş gibi yedide dikildi ayağasersem gibiyim hala ayilamadim basim catliyor resmen. Kahvaltı yaptık esimin isi vardı bugun çalışıyor onu gecirdim camasir yikadim astım. Ev batmıs gitmiş heryer heryerde biyanim dürtüyor lavabolari temizle bir süpürge tut bari diye biyanım da ellesme halin yok diyor. Dağ gibi ütü göz kırpıyor ordan sonra komidinin uzerine yigdigim odevler bizi sec bizi bitirmek zorundasin diyor. Kızım bagriyor içerden balon oynayalim evcilik oynayalım diye. Kac tane ben lazım bu eve bugun oyyy oturup bön bön bakasım var herseye
ılk hamılelıgımde kv bana oyle bır davranırdıkı Allahım derdım ben ne ettımkı ödül nıyetıne bana bu kadını verdın.Günaydın hamişlerrrr.. Bende geceyi zor geçirenlerdenim. Ama neden? Dün kv gittik ya. Evinde yemek varken sevdiğim yemeği yaptı. 3 tabak yemek yedim. Arkasından çay, arkasından yine sevdiğim tatlıyı yapmış bide tatlı. Ölüyorum anneee dedim. Sn beni erken doğurtmaya kararlısın galiba dedim. Bişey olmaz diyo hala:) eve geldik bütün gece kıvrandım.
Bana diyoki eve temizlikçi aldığında ara anneni yada beni gelirim. Sen ayakta kalma. Hastanedede gece istersen ben kalırım dedi. Annen ameliyatlı yazık kadına gündüz o kalır. Ama sen nasıl istersen işine ksrışmayım dedi yinede. Bazen diyorum kendi kendime lan bı nasıl kayınvalide:) gerçekten annem belinden ameliyatlı ve kv kadar hareketli değil. Ve benden çok görüşürler birbirleriyle. Allahrazı olsun. Huysuz kv Allah hidayet versin.
Al bendende okdar ilk kizimda oldugim yerde duramazdim cok aktif enerjiktim bunda kafami koyacak yer ariyorumdun hıcbır ıs yapmadım hatta yapıyım dedım gozum yemedı..
ılk hamılelıgımde 1 kezbıle sancı agrı cekmeyınce bu hamılelık bana bıraz agır geldı neyalan dıyım
buna sukur
benımde esım dısardaydı..geldı rahatsızım dıye kahvaltıyı hazırladı..yedırdı ıcırdı gerı gıttı..saolsun elın oglu ,anasınıda sevmem falan ama arada merhamet gostermıyor degılgünaydın bebeklerçok pis açım eşimde yok kendi kendime kemireyim bir şeyler ama ilk önce gideyim ekmek almaya
Gunaydin arkadasimGünaydınnnn arkıdeşlerrr
benımde esım dısardaydı..geldı rahatsızım dıye kahvaltıyı hazırladı..yedırdı ıcırdı gerı gıttı..saolsun elın oglu ,anasınıda sevmem falan ama arada merhamet gostermıyor degıl
Bu ne kızlar. Kocalar hep mi dışarda bugün.günaydın bebeklerçok pis açım eşimde yok kendi kendime kemireyim bir şeyler ama ilk önce gideyim ekmek almaya
ılk hamılelıgımde kv bana oyle bır davranırdıkı Allahım derdım ben ne ettımkı ödül nıyetıne bana bu kadını verdın.
yanımda nefes al yavrum ne ıs neyemek ıstemem senden derdı..aksama kadar esımle gezerdik evegelırdımm kızım ayakların cok sısmıs dur tabure cekeyım uzat bacağını derdı,ben utanırdım o yetmez gıbı tabure ayağını acıtmasın dur yastıkta koyuyum derdı...aksama kadar gezmeyı bılıyon kalk bıde suişimi tut demezdı..kp koltukta yanıma kımseyı oturtmazdı gülümü rahat bırakın sıkıştırmayın onun yuku ona yeter derdı..azcık yuzum egılsın esıme kızarlardı gülümüze ıyı davran karsında bızı bulursun derlerdı..
oooo daha neler neler ama sımdı hersey zıttı bıle degıl uçurumlar var arada..
Bebek asagiya indigi icin baski yapiyor olabilir.kendi dr yoksa bile nobetci dr falan gorun bence.kızlar sağ kalçamdan ayak bileğime inen bir sancı var 3 gündür yürüyemiyorum bile ağrıdan ağlıyorumuyuşmada oluyor fıtık belirtilerinede benziyor karnımın üst tarafı biraz boş gibi sanki karnım 2 cm inmiş gibi dr ulaşamıyorum benim gibi olan varmı ilaçda içemiyorum sizce ne olabilir
inş bişey yoktur akşam gidicem inş.Bebek asagiya indigi icin baski yapiyor olabilir.kendi dr yoksa bile nobetci dr falan gorun bence.
Bu ne kızlar. Kocalar hep mi dışarda bugün.
Bizimkide uyandı sonunda kahvaltılık almaya gitti. Şükürr.
kızlar sağ kalçamdan ayak bileğime inen bir sancı var 3 gündür yürüyemiyorum bile ağrıdan ağlıyorumuyuşmada oluyor fıtık belirtilerinede benziyor karnımın üst tarafı biraz boş gibi sanki karnım 2 cm inmiş gibi dr ulaşamıyorum benim gibi olan varmı ilaçda içemiyorum sizce ne olabilir
inş bişey yoktur akşam gidicem inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?