2015 Şubat Anneleri

Merak ettim simdi ne oldu da degisti.

Maşallah ne kdr gzl bi insan :)

Saat 4.40 tan 11'e kdr kabus gördüm :/ uyanıyorum devam bi daha. En sonunda eşime nolur beni kaldır dedim ole kurtuldum ay uyumasam hiç. Kanserin her türünü gördüm ayrı ayrı partlarda. Oyh şükür allahım sağlıklıym gerisi önemli mi diyerek bir pazar Gününe Başlamış bulunmaktayım , size de keyifli bi pazar dilerim bebeklerinizin yaramaz Babaları ile

tunaydin hanimlarr
dun gece dus aliyim dedim, ben suyu ilik yapamam donarim oyle sicakdi ama yakacak gibi deil en azindan ben yanmiyorum, esime kalsa çok sicakmis ayarladiigm su neyse
birden midem bulanmaya basladi, kendimi yataaga zor attim , iyi deildim ama anlatamamda ahlimi, bas donmesi deilde yer ayagimin altina kyyor sanki bosluga absiyordum,basim, çatliyordu ense kokumden kalakn bi agriyla , oylece uyumusum biraz sonra esim uyandridi uzerini giyin diye, daha once ogluma hamileykende bi kere boyle olmustum ama o zaman dr un masasindaydim tansiyonum çok dusmusmus oyle demislerdi simdi aynisi oldu ama sicak suda tansiyon yukselmezmiki,oynadi biseylerde noldu bilmiyorum, sabaha kadar hiç uyanmadan uyumuusum ..

aman siz siz olun eve yalnizken banyoya girmeyin, Allah korusun ne olur ne olmaz , yada benim gibi suyu sicak yapmayin girsenizde : )))

gerçi benim esim evdeydi ama adamin aklina gelmemis bana baakmak, dusup kalsam orda kalirdim herhamde, sen her zaman çok duruyorsun suda nerden bileyim boyle oldugunu diyor bide

burda kar var arabalarin istu dolu : ) çocuklar zorla babalarini asagi goturdu kar topu oynamaaya, kardan adama hevesleniyolar ama o kadar kar yokki maalesef ..

Kahvaltida oyle cok yedim ki nefes alamiyorum. Ztn normalde de nefes zor. Herkes ayni yazmis niye ikinci hamilelikler daha zor ki.
Alisverise cikicaktik haftasonu usenmekten yatmaktan kaldik oyle. Bu gidisle bu bebegin ne kiyafeti olcak ne adi. herkes isim soruyor bulamadik yaa

Kızlar günaydın şimdiye kadar hiç kasılma veya sertleşme yaşamamıştım ama dünden beri karnım taş gibi bebeğimin hareketlerini hissediyorum ama birgün önce daha netti hareketleri sizce normalmi lütfen aynı durumu yaşayan varmı çok tedirgin oldum

Hayırlı günler, ya bugun yataktan kalktım karnım dahada küçülmüş gibiydi iç karnım çok mu geniş acaba benim bu ne ya büyüyeceğine küçülüyor bu göbüşten bi tosuncuk daha çıkmaz ya çok merak ediyorum :)

Benimde göbeğimin üst kısmı, göğsümün tam alt kısmı acıyor. Rahim genişliyormuş. Ama bildiğiniz acıyo yani

Bebiş doğunca yanından alıp mama yedirmiş ya. Resmen hanzel ve grateldeki cadı gibi.
benzetme muthıs yalnız ama cok kıskanıyor cocugumu,esımıde kıskanıyor,esım aksam gelsın hemen yemek hazırlayımmı oğlum,acmısın oğlum,cartmısın oğlum curtmusun oglumzıkkımın kökü..sanane.onları benım demem gerek ama fırsat vermıyor,sonrada kadınlık yapamıyon dıyo,eee lafı haketmıyomu ama bende sen bılıyosan kadınlığı oğluna sen yap dıyom..kötugelın oluyom
Merak ettim simdi ne oldu da degisti.
bunu en az senın kadar merak edıyorum yemın ederım.

Benimde göbeğimin üst kısmı, göğsümün tam alt kısmı acıyor. Rahim genişliyormuş. Ama bildiğiniz acıyo yani
kızımda bır kez ck sancım oldu.ertesı gun hemen dr a gıttık..ama ne sancı esım sehır dışındaydı evde kafamı kapılara vurdum doguruyom ben kımsem yok dıye

dr daha usg ye bakar bakmaz senın bugünlerde cok sancın olmus dedı nerdenbıldınız dedım..çocuk yer açmış doğum kanalına gırmek ıcın baya bır ugrasmıs vede gırmış dedı..bıranda olunca hepsı..

sımdı hem pozısyon degıstırmek ıcın hemde kanala gırmek ıcın bırazda yer açmak ıcın uğraşıyor sıpalar ıcerde..doğuma kadar normal dıyedusunuyorum,tabı doğurmadıgınız surece

Yine herke hasta ve dertli.
Bende dün hamile olduğumu unuttum.merdivenlerden hoppidi hoppidi indim aşağıda aklıma geldi.
Bu mızmızlıklar birazda psikolojik sanki.
Yabii ağrı sızı var ama iyiyim dedikçe iyi oluyorsun sanki.

Beben aşağı inmiş olabilir mi? Doğum kanalına falan girince göbek küçüklebilir diye bi şe duymuştum sanki. Tecrübeli anneler siz daha iyi bilirsiniz.

senın yarın nasılsa bı yerın ağrır ,gorurum o zaman..

Canım neden tedirgin oluyorsun ki 35. Haftandasin sonuçta doğumun yaklaşıyor iste?

Mattika ogretmendin degil mi?32.hafta calisabilir raporu 32+ 0 dami aliniyor illaki.

Beben aşağı inmiş olabilir mi? Doğum kanalına falan girince göbek küçüklebilir diye bi şe duymuştum sanki. Tecrübeli anneler siz daha iyi bilirsiniz.
Bu hiç yukarı çıkmadıki çok aşağıda zaten ilk hastane kontrolünde bir kadına rastlamıştım sadece göbeği vardı kadının allahım şuna bak kessen sadece orayı kadında kilo yok ek gibi duruyor demiştim :) benimkide aynısı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…