- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
ılk hamılelıgımde kv bana oyle bır davranırdıkı Allahım derdım ben ne ettımkı ödül nıyetıne bana bu kadını verdın.
yanımda nefes al yavrum ne ıs neyemek ıstemem senden derdı..aksama kadar esımle gezerdik evegelırdımm kızım ayakların cok sısmıs dur tabure cekeyım uzat bacağını derdı,ben utanırdım o yetmez gıbı tabure ayağını acıtmasın dur yastıkta koyuyum derdı...aksama kadar gezmeyı bılıyon kalk bıde suişimi tut demezdı..kp koltukta yanıma kımseyı oturtmazdı gülümü rahat bırakın sıkıştırmayın onun yuku ona yeter derdı..azcık yuzum egılsın esıme kızarlardı gülümüze ıyı davran karsında bızı bulursun derlerdı..
oooo daha neler neler ama sımdı hersey zıttı bıle degıl uçurumlar var arada..
Maşallah ne kdr gzl bi insan :)Günaydın hamişlerrrr.. Bende geceyi zor geçirenlerdenim. Ama neden? Dün kv gittik ya. Evinde yemek varken sevdiğim yemeği yaptı. 3 tabak yemek yedim. Arkasından çay, arkasından yine sevdiğim tatlıyı yapmış bide tatlı. Ölüyorum anneee dedim. Sn beni erken doğurtmaya kararlısın galiba dedim. Bişey olmaz diyo hala:) eve geldik bütün gece kıvrandım.
Bana diyoki eve temizlikçi aldığında ara anneni yada beni gelirim. Sen ayakta kalma. Hastanedede gece istersen ben kalırım dedi. Annen ameliyatlı yazık kadına gündüz o kalır. Ama sen nasıl istersen işine ksrışmayım dedi yinede. Bazen diyorum kendi kendime lan bı nasıl kayınvalide:) gerçekten annem belinden ameliyatlı ve kv kadar hareketli değil. Ve benden çok görüşürler birbirleriyle. Allahrazı olsun. Huysuz kv Allah hidayet versin.
Aynen bendede var canımBenimde göbeğimin üst kısmı, göğsümün tam alt kısmı acıyor. Rahim genişliyormuş. Ama bildiğiniz acıyo yani
benzetme muthıs yalnızBebiş doğunca yanından alıp mama yedirmiş ya. Resmen hanzel ve grateldeki cadı gibi.
bunu en az senın kadar merak edıyorum yemın ederım.Merak ettim simdi ne oldu da degisti.
kızımda bır kez ck sancım oldu.ertesı gun hemen dr a gıttık..ama ne sancı esım sehır dışındaydı evde kafamı kapılara vurdum doguruyom ben kımsem yok dıyeBenimde göbeğimin üst kısmı, göğsümün tam alt kısmı acıyor. Rahim genişliyormuş. Ama bildiğiniz acıyo yani
Hayırlı günler, ya bugun yataktan kalktım karnım dahada küçülmüş gibiydiiç karnım çok mu geniş acaba benim bu ne ya büyüyeceğine küçülüyor bu göbüşten bi tosuncuk daha çıkmaz ya çok merak ediyorum :)
Yine herke hasta ve dertli.
Bende dün hamile olduğumu unuttum.merdivenlerden hoppidi hoppidi indim aşağıda aklıma geldi.
Bu mızmızlıklar birazda psikolojik sanki.
Yabii ağrı sızı var ama iyiyim dedikçe iyi oluyorsun sanki.
Kızlar günaydın şimdiye kadar hiç kasılma veya sertleşme yaşamamıştım ama dünden beri karnım taş gibi bebeğimin hareketlerini hissediyorum ama birgün önce daha netti hareketleri sizce normalmi lütfen aynı durumu yaşayan varmı çok tedirgin oldum
Mattika ogretmendin degil mi?32.hafta calisabilir raporu 32+ 0 dami aliniyor illaki.Kahvaltida oyle cok yedim ki nefes alamiyorum. Ztn normalde de nefes zor. Herkes ayni yazmis niye ikinci hamilelikler daha zor ki.
Alisverise cikicaktik haftasonu usenmekten yatmaktan kaldik oyle. Bu gidisle bu bebegin ne kiyafeti olcak ne adi. herkes isim soruyor bulamadik yaa
Ağrıyor daa. Ayağa kalkınca 3 dk ayakta duruyorum sonra adım atıyorum ama normali bu heralde diyorum.
senın yarın nasılsa bı yerın ağrır ,gorurum o zaman..
Bu hiç yukarı çıkmadıki çok aşağıda zatenBeben aşağı inmiş olabilir mi? Doğum kanalına falan girince göbek küçüklebilir diye bi şe duymuştum sanki. Tecrübeli anneler siz daha iyi bilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?