2015 Şubat Anneleri

Ben de rapor aldım. 34.haftada idim ama verdi yinede.
Bek inanmadım benin de doğum parası alabileceğime ama en azından denerim dedim. Bizim para alabilmemiz için prim borcumuzun olmaması gerekiyormuş.zaten yatırdığım parayı geri almış olucam.
Faydası nerde anlamadım.

Benimde bebişin hareketleri 2 gündür çok narin, benim bide karnımın sertleştiği yere dokunduğumda karnımın o yeri acıyor gibi oluyor bugün,Allah hayırlısıyla bu süreci tamamlamamızı nasip eylesin bize

o aci banada oluyor canim
sanki orasi morarmisda aciyor gibi bi aci deilmi ?
geecn ay dr asordum normal deid, bende disardan dokununcada aciyor içerde tekmelenincede aciyor , nasil bi karnim kasim varsa artikk

kiz burda ki millet hep oyle, turkler ve araplar hariç : )))))))
arkadan normal giorunuyor hiç aklina gelmez hamile oldugu, onune geçince gpruyorsun kadinin karni burnunda : ))))

Ağrıyor daa. Ayağa kalkınca 3 dk ayakta duruyorum sonra adım atıyorum ama normali bu heralde diyorum.
kiz o nasil oluyor ,evin içinde duraklayark mi geziyorsun
benim pyjamamr ustumde kahvalti masada bekliyor
basim agriyor kipirdayack halim yok, çocuklarda haliuyi çekdi evin için bisiklet suruyolar iyimi , su uç tekerli olanlardan kazik kadar oldular hala gozeleri kuçuk seylerde : )

Kızzz ne güzel işte. Keşke benimki de öle olsaydı. Top gibi yuvarlanıyom

o aci banada oluyor canim
sanki orasi morarmisda aciyor gibi bi aci deilmi ?
geecn ay dr asordum normal deid, bende disardan dokununcada aciyor içerde tekmelenincede aciyor , nasil bi karnim kasim varsa artikk

evet öyle işte daha önce olmamıştı öyle bişey,bide daha dün doktordan geldim,dün olsa sorucam anam iyice psikopata bağladım,dünde ocak annesini duyunca 39+4 olanı çok psikolojim bozuldu,tırsıyorum...

bende gecn aydan beridir var iste dr normal dedi seninkinde oyleidr, hatta ben aciyi tarif etmeye çalisiyordum dr kendi dedi morarmis gibi bi acimi diye :))

ben o anneyi bulamadim daha , ocak annelerinin haberi yok ki bu durumdan

Kızlar çok yakın bir arkadaşım hamile olduğunu öğrendi,haliyle çok sevindik ama dr a gittiğinde rahminde 3 tane kist olduğunu görmüş dr. bebek düşebilir demiş. kistler çok kan çekip bebeğin beslenmesine engel olabilirmiş böyle bir şey yaşayan var mı aranızda?

bende gecn aydan beridir var iste dr normal dedi seninkinde oyleidr, hatta ben aciyi tarif etmeye çalisiyordum dr kendi dedi morarmis gibi bi acimi diye :))

aman Allah korusun zaten olmasın öyle şeyler ...

aman Allah korusun zaten olmasın öyle şeyler ...
Kizlar moralinizi bozmak istemem ama birde bebegini kaybedenler forumuna girseniz doguma cok az kala bebegini kalp durmasi ,kordon dolanmasi yuzunden kaybeden o kadar cok anne varki ben de cok korkuyorum

Kizlar resmem catim ayriliyor gibi sizliyor..kafasini sokusturup duduyor bnce.. Ama hic heves etme kizim normal dogmayacaksin ( ilki sezeryandi . Sirt agrisida cabasi kizlarrd.. saglicakla bi kucagimiza alsak

Koltukta bir süre oturunca tutuluyorum.ayağa kalkıp adım atamıyorum. Biraz beklemem gerekiyor.
Ay evet o çocukların küçüklük eşyalarına merakı azalmıyor. Hele bebek doğunca onlarda küçülecek.
Ablamın kızı 4. Sınıfa gidiyor
Geçen bize geldi gelirken oyuncakçıdan plasik yazarkasa almış.
Dedim abla Allah aşkına bu ne zaman büyüyecek. Yani öyle plastik ütü işe otnayacak yaşı geçti sanki.8-9 yaşında.

@maral cım sen paylaşmamıştın biliyorum bu hbri ama bence boşuna araştırıp okuyup canını sıkma

Kizlar moralinizi bozmak istemem ama birde bebegini kaybedenler forumuna girseniz doguma cok az kala bebegini kalp durmasi ,kordon dolanmasi yuzunden kaybeden o kadar cok anne varki ben de cok korkuyorum
kızlar bence zaten bu tür haberleri forumda paylaşmamak en iyisi herkesin son ayı ve psikopatlık zirvede herşeye ağlayasımız takasımız var bide olumsuzlukları paylaşıp can sıkmaya gerek yok bu benim görüşüm katılmayan varsa itşraz edebilir.

Amin canim sertlesince bi garip hissettim ilk defa oldugu icin heralde ams simdi kahvalti ettim normale dondu hareketleri masallah

bizim topik kadar bebek kaybetmenin farkında olan yoktur canım. hepimiz sanki bütün kötü yollardan geçip buraya toplanmışız. bizim korkularımız baştan beridir var allah kimseye yaşatmasın evlat acısı ama o topiktekileri arada bir okuyorum umarım en kısa sürede tekrar yavrularına kavuşurlar. korkular malesef kucağımıza alınca bile geçmeyeceği için bol bol dua okuyup allaha bırakmaktan başka birşey gelmez elimizden.

Cankm boyle seyleri okuma. Neyin garantisi var ki hayatta.Rabbimin izniyle alacagiz kucagimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…