2015 Şubat Anneleri

Ayyy benim kızımıda bi görseniz yoğurt kesesi gibi.. Bembeyaz pamuk gibi. Sapsarı saçlar ve masmasvi gözleri var. Ruslardan mı aldınız diyorlar...

Benim kızında lakabı kaymak; yoğurt kesesi, pamuk oldu....

Burda öyle :))) aynen araplarda Türkler Hariç. Diğerleri acayip fit sanki hamile değil gibi :))

Okullarda küçüklüklerinden beri jimnastik dersi olduğu için öyleler yoksa yemek ya da genetik bir durum değil. Bizim beden eğitimi dersleri hep sınav çalışmayla geçiyor.

cay mak. demısken benımde su kıraathanelerdeki makıneler varya 200 bardak cay çıkaran :)) Bende ondan goturuyum en ıyısı..anca keserrr

Ben seni hep sarışın düşünmüştüm.

nıye konusmuyonuz kızz..?
cokmu mesgulsunuz?
Valla bugün benim içime sen kaçtın sanki. Yatak odasında yatağın yerini değiştirdik beşiğe yer açtık.
Altını falan sildim. Eşimin en nefret ettiği şey stor perde. Taa evlendiğimizden beri zorluyorum tak diye.sonunda taktırdım.
Gelen giden olur oda bir şeye benzesin dedim.

hafta içi kadın çağıracağım temizliğe
dip köşe temizlesin sonra ben 2 günde bir kendim süpürür toz alırım azar azar
dün çamaşır yıkadım çamaşır selesini kaldırdım akşama kadar sancılandım
bugün uyku setini yıkadım eşime astırdım onu
hayranlıkla dinliyorum son ana kadar temizlik yapıp cam silenleri
daha 7 haftam var ama sanki hapşursam çıkacak benim sıpa

Ben Çamaşır yıkadıktan sonra üç kerede falan boşaltıyorum makineyi. Bir seferde hepsini çıkarmıyorum dikkat edelim ne olur.

ya benimde bu hafta sonu yapılacak temizliğim. eve deterjan stoğu yaptım ben pazartesi artık vitrin içlerimi makinaya atar içlerini silerim bunlar kolay iş diye,sonra mutfak dolaplarımın alt taraflarını hallederim. yatak odamdaki gardırabomun içini silerim yavaş yavaş geriye sadece genel temizlik kalır. doğuma kadarda batmaması için siler süpürürüm haftada 2 defa. artık yavaş yavaş herkesi sardı bir heyecan bizim minik kelebekler kozadan çıkmaya başlayacaklar yavaş yavaş

Ben Çamaşır yıkadıktan sonra üç kerede falan boşaltıyorum makineyi. Bir seferde hepsini çıkarmıyorum dikkat edelim ne olur.

ben zaten makinayı sonuna kadar kesinlikle doldurmam çünkü çok ağır oluyor sele onu taşıyacam derken su kesesi filan açılır allah muhafaza. yormadan her işimizi yaparsak zaten biter oturduğum yerden ben neler yaptım geçen akşam misafir odamın dolap içlerini düzenledim sildim mis gibi toplu oldular sıra yatak odamda ve gümüşlüklerimde :)

Kimisi öyle işte. Kız diyor camları sildim sabah doğuma gittim. Ben tezgahın önünde beş dk fazla dursam karnım.semsert oluyor resmen geriliyor. Bel ağrısını saymıyorum ama evi silip süpürüyorum.

annem bana şubatın ilk haftası gelir yaparız temizliğini dedi
gerek yok çocuk doğsun sonra yaparız diyecektim
kendim mutfak dolaplarını silemem içlerindeki herşeyin boşaltılması lazım
ablama dün dedim bu mutfak başkasında olacak dolaptan bardak alıp su içmem midem kalkıyor artık
evim büyük ve çok saçma
salonum beyaz koridorum siyah kalebodur
diğer odalar parke yolluklarım tay tüyü
sabah süpürdüm yine her yer kıl
yardımcı kadın alayımda sonra kendim yavaş yavaş yaparım bu kadar batmaz
8 aydır daha dip köşe temizlik yapılmadı
kadın gelecek ondan da utanıyorum ne pis kadın diyecek bana
tipik türk kadını gibi temizlikçi gelmeden ben mi temizlesem acaba

benim banyomun hemen karşısında çamaşır odam
uğraşmamak için tek seferde çıkarıp sürüklüyorum seleyi
ama dün hadi kaldırayım bişey olmaz dedim
demez olaydım

Kizlar siz ev temizliyosunuz bende kenfimi temizliom.. Ohhh sukurr paklandim. Yarin doktora gidicem bakalim yaramazz kizim ne kadar buyumusss. 29+3 de 1535 grmdi. Skmdi kac acaba

Kimisi öyle işte. Kız diyor camları sildim sabah doğuma gittim. Ben tezgahın önünde beş dk fazla dursam karnım.semsert oluyor resmen geriliyor. Bel ağrısını saymıyorum ama evi silip süpürüyorum.

ablamda gündüz dip köşe temizlik yaptı camları sildi balkonu yıkadı akşam düğüne gitti oynadı gece doğuma gitti
ben el süpürgesini çalıştırsam sanki koltuk kaldırmış gibi oluyorum

Bende bugün temizlikçi okayını konuştum eşimle. Normalde eve kadın çağıran biri değilim, zaten ev hanımıyım kendi işimi görüyorum. Doğuma dr tarih verince kadın çağırırım dip köşe yaptırırım dedim. Kadına ne gerek var biz yaparız dedi. Biz derken dedim? Sen ben dedi:) oldu canım dedim. Sonrada kardeşlerin gelsin yapsın dedi. ( beni sinirlendirmeue çalışıyor) kardeşlerim senin evinin temizlikçisimi, uşağımı dedim. Ananı çağırırım temizler dedim:) tamam ne zaman dersen çağırırız temizlikçiyi, hatta işi bitmezse söylersin biraz daha kalır farkı neyse veririz dedi. Madem fikrin böyle beni niye kızdırıyosun diyorum, hoşuma gidiyo diyo cins. Kızıma hamileykende çağırmıştım son ayda.

ablamda gündüz dip köşe temizlik yaptı camları sildi balkonu yıkadı akşam düğüne gitti oynadı gece doğuma gitti
ben el süpürgesini çalıştırsam sanki koltuk kaldırmış gibi oluyorum
Bende Elifimde. Gündüz kv ile evi hallettik, dışarı işlerini hallettik. Eve geldik. Akşam hepimiz banyoya girdik paklandık:) sonra wc gittim işaret geldi:) ertesi günkü yemeğime kadar herşey hazırdı. Çantamızı alıp gittik doğuma:)

bende ilk kez çağıracağım
eşimle ne zamandır konuşuyorum o da seninki gibi ablanı çağır anneni çağır diyor
kaynanamı çağırayım dedim bende
annem gelmezki diyor
gelmez tabi zaten bana kadın tut diyen annen dedim
zaten kendi annemde bel fıtığı var temizliğe diye geliyor süpürge yapamıyor dedim
nasıl istersen öyle yap dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…