beni bir keresinde arap kızlarına benzetmişlerdi düşün yani araplar esmer olur ben bildiğin yoğurt gibiyim. hatta lisede millet yoğurt peynir vs diye çağırırdı beninerem arap kızına benziyorsa artık anam trakyalı babam bursalı
Burda öyle :))) aynen araplarda Türkler Hariç. Diğerleri acayip fit sanki hamile değil gibi :))
cay mak. demısken benımde su kıraathanelerdeki makıneler varya 200 bardak cay çıkaran :)) Bende ondan goturuyum en ıyısı..anca keserrrBenimde sadece göbekten ibaretim. 4 kg aldım zaten. Alamıyorum arkadaş. Yediklerimi görseniz dünyayı yiyorum ama yok. Gerçi çokta hareketliyim:) bu ara muz yemeye sardım bakalım.
Epidural sezeryan düşünen arkadaşlar varsa bi önerim var. Arkadaşım öyle doğum yaptı, dr doğumdan sonra kafeinli bişeyler tüket demiş. Başağrısı riskini azalttığı için. Nescafe, çay, bitter çikolata gibi. Bende koycam çantama. Çay makinemide götürcem. Sezeryande en az 2 gün yatırırlar heralde.
nıye konusmuyonuz kızz..?
cokmu mesgulsunuz?
Ben seni hep sarışın düşünmüştüm.benim işyerimdeki terapistler vücudun rus tipinde diyorlardı bana
onlarda arkadan baksan hamile olduğunu anlamazsın ama önde kocaman göbekleri olur onlar gibi oldun diyorlardı
ruslarda hiç çatlak olmazmış birde
bende de yok hiç çatlak
ama ben bitter rus olurum heralde olsam olsam
Valla bugün benim içime sen kaçtın sanki. Yatak odasında yatağın yerini değiştirdik beşiğe yer açtık.nıye konusmuyonuz kızz..?
cokmu mesgulsunuz?
hafta içi kadın çağıracağım temizliğe
dip köşe temizlesin sonra ben 2 günde bir kendim süpürür toz alırım azar azar
dün çamaşır yıkadım çamaşır selesini kaldırdım akşama kadar sancılandım
bugün uyku setini yıkadım eşime astırdım onu
hayranlıkla dinliyorum son ana kadar temizlik yapıp cam silenleri
daha 7 haftam var ama sanki hapşursam çıkacak benim sıpa
Ben Çamaşır yıkadıktan sonra üç kerede falan boşaltıyorum makineyi. Bir seferde hepsini çıkarmıyorum dikkat edelim ne olur.
Kimisi öyle işte. Kız diyor camları sildim sabah doğuma gittim. Ben tezgahın önünde beş dk fazla dursam karnım.semsert oluyor resmen geriliyor. Bel ağrısını saymıyorum ama evi silip süpürüyorum.hafta içi kadın çağıracağım temizliğe
dip köşe temizlesin sonra ben 2 günde bir kendim süpürür toz alırım azar azar
dün çamaşır yıkadım çamaşır selesini kaldırdım akşama kadar sancılandım
bugün uyku setini yıkadım eşime astırdım onu
hayranlıkla dinliyorum son ana kadar temizlik yapıp cam silenleri
daha 7 haftam var ama sanki hapşursam çıkacak benim sıpa
ya benimde bu hafta sonu yapılacak temizliğim. eve deterjan stoğu yaptım ben pazartesi artık vitrin içlerimi makinaya atar içlerini silerim bunlar kolay iş diye,sonra mutfak dolaplarımın alt taraflarını hallederim. yatak odamdaki gardırabomun içini silerim yavaş yavaş geriye sadece genel temizlik kalır. doğuma kadarda batmaması için siler süpürürüm haftada 2 defa. artık yavaş yavaş herkesi sardı bir heyecan bizim minik kelebekler kozadan çıkmaya başlayacaklar yavaş yavaş
Ben Çamaşır yıkadıktan sonra üç kerede falan boşaltıyorum makineyi. Bir seferde hepsini çıkarmıyorum dikkat edelim ne olur.
Kimisi öyle işte. Kız diyor camları sildim sabah doğuma gittim. Ben tezgahın önünde beş dk fazla dursam karnım.semsert oluyor resmen geriliyor. Bel ağrısını saymıyorum ama evi silip süpürüyorum.
Bende Elifimde. Gündüz kv ile evi hallettik, dışarı işlerini hallettik. Eve geldik. Akşam hepimiz banyoya girdik paklandık:) sonra wc gittim işaret geldi:) ertesi günkü yemeğime kadar herşey hazırdı. Çantamızı alıp gittik doğuma:)ablamda gündüz dip köşe temizlik yaptı camları sildi balkonu yıkadı akşam düğüne gitti oynadı gece doğuma gitti
ben el süpürgesini çalıştırsam sanki koltuk kaldırmış gibi oluyorum
Bende bugün temizlikçi okayını konuştum eşimle. Normalde eve kadın çağıran biri değilim, zaten ev hanımıyım kendi işimi görüyorum. Doğuma dr tarih verince kadın çağırırım dip köşe yaptırırım dedim. Kadına ne gerek var biz yaparız dedi. Biz derken dedim? Sen ben dedi:) oldu canım dedim. Sonrada kardeşlerin gelsin yapsın dedi. ( beni sinirlendirmeue çalışıyor) kardeşlerim senin evinin temizlikçisimi, uşağımı dedim. Ananı çağırırım temizler dedim:) tamam ne zaman dersen çağırırız temizlikçiyi, hatta işi bitmezse söylersin biraz daha kalır farkı neyse veririz dedi. Madem fikrin böyle beni niye kızdırıyosun diyorum, hoşuma gidiyo diyo cins. Kızıma hamileykende çağırmıştım son ayda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?