çocuk doğunca alırsın hazırlarsın çantanı da aceleye gerek yokBen canta surada dursun daha hastane cikisi kendime pjama falan bile almadim.somestr tatilinde almayi dusunuyorum.gec mi sizce?
Ne zmn gelicek yanına :)ama yalnızım
sen haftada 2 kere sılıp supurcen öylemıartık hayatta ınanmam..senın ev örümcek ağından gecılmıyordur
dogru tahmın etmısım desenecık cık cık ne ayıpev temiz değil diye içimden yapmak gelmiyordu hele bir temizlensin eskisi gibi manyak temizlik delisi olmasam da gene derli toplu durmasını sağlarım herhalde
ne biçim etki bırakmışım üstünüzde beben bu hallere düşecek karımıydım güzelim deterjanlarım öksüz kaldı,viledam ellenmeye ellenmeye pas oldu,süpürgemi hiç söylemiyorum çok duygulandım şuan öpesim geldi hepsini az kaldı yavrularım kavuşmamıza
Niye oyle diyon yaa daha 7 8 hafta var kismetse.çocuk doğunca alırsın hazırlarsın çantanı da aceleye gerek yok
Ben canta surada dursun daha hastane cikisi kendime pjama falan bile almadim.somestr tatilinde almayi dusunuyorum.gec mi sizce?
Niye oyle diyon yaa daha 7 8 hafta var kismetse.
kız yattaıgın yerde bır pencere ac gurban olduğum ..Kiz ben yatiom yurumek yasakya :)iremguzum
Ben de biran panik olmustum.sagol somestrde alsam yeter o zaman.Aramizda hemen hemen 3 hafta varmis. Pijamalarimi gecen hafta aldim ben de ona gore hesap et iste sen kendininkini :)
doğum iznine ayrılmadın mı. ?ben bıraktım işi yaaa
kimsenin haberi yok ama bıraktım yani
eşiminde kanına girdim 2 aylık bebeği kime emanet edeyim 2 hafta 4-12 de yazık günah değilmi sütten kesilecek dedim
dün akşam arkadaşa tamam işte bıraktı artık gitmeyecek işe diyor
benim erken doğum riskim var bu yüzden hazırladım hazır durması hiç hazırlanmamasından daha iyi siz nasıl isterseniz öyle yapın
aman o tipler sezeryan da olsa normal de olsa hemen ayaklanir gelene pasta borek yaparlar. Moklari da pembedir kesin. Yani kendini o kadar yor parcala sonra ya takinti sahibi olurlar ya bel fitigi fln. Ayy huyum kurusun derler bir de. Nesilden nesile gecen bir cesit psikolojik rahatsizlik bnce bu. Biz normaliz bence.Kimisi öyle işte. Kız diyor camları sildim sabah doğuma gittim. Ben tezgahın önünde beş dk fazla dursam karnım.semsert oluyor resmen geriliyor. Bel ağrısını saymıyorum ama evi silip süpürüyorum.
onemli olan saglikla dogsun da canta iki ay hazir beklese ne olur son anda hazirlansa ne olur. Burda herkes dogumu hemen olacak gibi dusunuyor ama son gunu bekleyen de cook oluyor. Bilemezsin ne yasayacagini. Nasip yani icin nasil rahat edecekse oyle yapBen canta surada dursun daha hastane cikisi kendime pjama falan bile almadim.somestr tatilinde almayi dusunuyorum.gec mi sizce?
Hayırlı olsun canım beyazın masumiyeti sarmış odanızıSelam millet dolabimiz ve sifonyerimiz geldi. Dolabimiz yan gorunuyo olabilir. Idare edin artik :)))
Sen taşınıyor musun canım yaperşembe kadın gelecek yeni evi temizleyecek
eşimde başladı evi toplamaya
o kadar çok kitap var ki topla topla bitmiyor
biraz y. odasını topladı az bişey kaldı..
halılar yıkamaya gidecek, ev temizlensin taşınmadan önce perdeleri yıkayıp eşime vercem gidip taksın
mutfak eşyasını önden götürsün yerleştirsin o karışıklıkta bi de bardak çanak aramayalım
ocağın ilk haftası finaller başlıyor ders yok rahat rahat evi yerleştirirler annemde gelmiş oolur
evi yerleştirelim bebeğin kıyafetleri yıkanıp ütülenecek çanta hazırlanacak
tertemiz sıcacık yeni evimize gelecek bebişimiz sağlıkla zamanında inş
Peşindeyim.ay bugün ben 35+0 oldum allahıma şükür gelebildik 36. haftalara,az mı kaldı ne eşimin dilinde 2 haftaya kadar gelicek diye bir laf var. kızdım dün akşam o da diyor nabayım dayanamıyorum adam şimdiye kadar belli etmiyordu şimdiden heyecanı sardı sanırım
Bnmde öyle o yüzden heran doğuracak modundayım. Kendi çantamı hazırlamadım40 haftamın dolmasına 1.5 ay var ama dr ocak 17 de dogurursun dıyor ..heran dogurabılırım.yanııı herkesı kendım gıbı sanıyom zaar
Sen taşınıyor musun canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?