2015 Şubat Anneleri

sen haftada 2 kere sılıp supurcen öylemıartık hayatta ınanmam..senın ev örümcek ağından gecılmıyordur

cık cık cık ne ayıp ev temiz değil diye içimden yapmak gelmiyordu hele bir temizlensin eskisi gibi manyak temizlik delisi olmasam da gene derli toplu durmasını sağlarım herhalde
ne biçim etki bırakmışım üstünüzde be ben bu hallere düşecek karımıydım güzelim deterjanlarım öksüz kaldı,viledam ellenmeye ellenmeye pas oldu,süpürgemi hiç söylemiyorum çok duygulandım şuan öpesim geldi hepsini az kaldı yavrularım kavuşmamıza

dogru tahmın etmısım desene
neyse hadı bakalım senden buyuk bır atakbeklıyorum..bebe doğunca hepten bası bos bırakma evıde .. yok bu çocuk uyumuyor durmuyo kusuyo vc ye gıdemıyom bıde temızlıkmı yapacam demezsın ıns

doğum iznine ayrılmadın mı. ?

Benim eşim de tam tersi. Bir şey yapma sürekli biri gelip temizlesin. Halı yıkama yenisini alalım,perde takma yenisini al.
Nerdeyse birisi gelsin çamaşır yıkasın assın diyecek.
Para kazanmak kolay sanki.
Ben yapılacaklar listesi yaptım. H.sonu büyük işler h.içi benim yapabileceklerim.
Bu haftadakiler tamam. Bakalım yavaş yavaş olacak.

Kimisi öyle işte. Kız diyor camları sildim sabah doğuma gittim. Ben tezgahın önünde beş dk fazla dursam karnım.semsert oluyor resmen geriliyor. Bel ağrısını saymıyorum ama evi silip süpürüyorum.
aman o tipler sezeryan da olsa normal de olsa hemen ayaklanir gelene pasta borek yaparlar. Moklari da pembedir kesin. Yani kendini o kadar yor parcala sonra ya takinti sahibi olurlar ya bel fitigi fln. Ayy huyum kurusun derler bir de. Nesilden nesile gecen bir cesit psikolojik rahatsizlik bnce bu. Biz normaliz bence.

Ben canta surada dursun daha hastane cikisi kendime pjama falan bile almadim.somestr tatilinde almayi dusunuyorum.gec mi sizce?
onemli olan saglikla dogsun da canta iki ay hazir beklese ne olur son anda hazirlansa ne olur. Burda herkes dogumu hemen olacak gibi dusunuyor ama son gunu bekleyen de cook oluyor. Bilemezsin ne yasayacagini. Nasip yani icin nasil rahat edecekse oyle yap

perşembe kadın gelecek yeni evi temizleyecek
eşimde başladı evi toplamaya
o kadar çok kitap var ki topla topla bitmiyor
biraz y. odasını topladı az bişey kaldı..
halılar yıkamaya gidecek, ev temizlensin taşınmadan önce perdeleri yıkayıp eşime vercem gidip taksın
mutfak eşyasını önden götürsün yerleştirsin o karışıklıkta bi de bardak çanak aramayalım
ocağın ilk haftası finaller başlıyor ders yok rahat rahat evi yerleştirirler annemde gelmiş oolur
evi yerleştirelim bebeğin kıyafetleri yıkanıp ütülenecek çanta hazırlanacak
tertemiz sıcacık yeni evimize gelecek bebişimiz sağlıkla zamanında inş

Sen taşınıyor musun canım ya

Peşindeyim.

Sen taşınıyor musun canım ya

evet canım
ev sahibi densizlik etti eşimde dk durmam burda dedi
bebek doğmadan olsun istedi doğunca daha zor olacaktı
hayırlısıyla bir yerleşseydik ben bişey yapmıyorum ama yinede biran önce olsun bitsin diye kafa yoruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…