- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Bende Elifimde. Gündüz kv ile evi hallettik, dışarı işlerini hallettik. Eve geldik. Akşam hepimiz banyoya girdik paklandık:) sonra wc gittim işaret geldi:) ertesi günkü yemeğime kadar herşey hazırdı. Çantamızı alıp gittik doğuma:)
Canım tuvalete gittiğimde idrardan sonra az bişey kan geldi. Afedersin ama böyle temiz bi kandı. Tuvaletten çıktım hastaneye giderken suyum gelmeye başlamıştı zaten.işareti nasıl anladın suyun mu geldi kanama mı oldu
benim bu ara akıntım arttı sulu akıntı
bazen korkuyorum suyum gelse anlamayacağım diye
bu arada bende çantayı hazırlamıştım kapının arkasında duruyordu
eşim bu sabah diyor çantayı neden hazırladın erkenden
ne erkeni be ha geldi ha gelecek erkeni mi kaldı 8 ayı bitirdik şurda dedim
hala doğumun 9 ay olduğunu sanıyor e hani 14 şubatta doğacaktı diyor
Bende dun temizlikçi çağırdım. Tabi perde ütüsü ve takması eklenince bazı şeyler eksik kaldı. Bi kısmını bgn yaptım yavaştan. Haftaya izne ayrılınca tamamen işleri tamamlarım inşallah. Tabi fındık kurdumun gelesi tutmazsa :)ablamda gündüz dip köşe temizlik yaptı camları sildi balkonu yıkadı akşam düğüne gitti oynadı gece doğuma gitti
ben el süpürgesini çalıştırsam sanki koltuk kaldırmış gibi oluyorum
Cnmm sen doğurdun mu yoksa ilkini mi anlatıyorsunCanım tuvalete gittiğimde idrardan sonra az bişey kan geldi. Afedersin ama böyle temiz bi kandı. Tuvaletten çıktım hastaneye giderken suyum gelmeye başlamıştı zaten.
Bende dun temizlikçi çağırdım. Tabi perde ütüsü ve takması eklenince bazı şeyler eksik kaldı. Bi kısmını bgn yaptım yavaştan. Haftaya izne ayrılınca tamamen işleri tamamlarım inşallah. Tabi fındık kurdumun gelesi tutmazsa :)
Canım tuvalete gittiğimde idrardan sonra az bişey kan geldi. Afedersin ama böyle temiz bi kandı. Tuvaletten çıktım hastaneye giderken suyum gelmeye başlamıştı zaten.
Kız bu erkeklerde bi hoş ya. Kendi anasının canı canda seninkinin patlıcan herhalde. Sen temizlikçi çağır nasılsa eksik bişiler kalıyorbende ilk kez çağıracağım
eşimle ne zamandır konuşuyorum o da seninki gibi ablanı çağır anneni çağır diyor
kaynanamı çağırayım dedim bende
annem gelmezki diyor
gelmez tabi zaten bana kadın tut diyen annen dedim
zaten kendi annemde bel fıtığı var temizliğe diye geliyor süpürge yapamıyor dedim
nasıl istersen öyle yap dedi
Yo o kdr hemen değil. Hazirlanabilirsin. Ama 12 saat fln beklememek gerekiyor. Artk bebişin koruyucu bi kalkanı yok çünküay senin 35 olmuş haftan maşallah
hala çalışıyorsun
ben ayrıldım izne
dayanamadım artık
yavaş yavaş eksikleri tamamlarım anca
su gelince hemen hastaneye gitmek gerekirmi
ben düşünüyorumda duş alıp hazırlanana kadar 1 saat geçer evden çıkana kadar
doğum 9 ay değil mi :) hatta 10 ay yani 40 hafta :) yani tam o zaman gelmese de bebiş şimdi beklemekte erken değil mi 37 38 de falan beklerim diye düşünüyordum . çok şaşırdım:9 gidim de çanta hazırlayayım bariii ben de 3 şubatta falan gelir sanıyordum :)işareti nasıl anladın suyun mu geldi kanama mı oldu
benim bu ara akıntım arttı sulu akıntı
bazen korkuyorum suyum gelse anlamayacağım diye
bu arada bende çantayı hazırlamıştım kapının arkasında duruyordu
eşim bu sabah diyor çantayı neden hazırladın erkenden
ne erkeni be ha geldi ha gelecek erkeni mi kaldı 8 ayı bitirdik şurda dedim
hala doğumun 9 ay olduğunu sanıyor e hani 14 şubatta doğacaktı diyor
Napayımay senin 35 olmuş haftan maşallah
hala çalışıyorsun
ben ayrıldım izne
dayanamadım artık
yavaş yavaş eksikleri tamamlarım anca
su gelince hemen hastaneye gitmek gerekirmi
ben düşünüyorumda duş alıp hazırlanana kadar 1 saat geçer evden çıkana kadar
Napayımsanırım yanlış hatırlamıyosam sen işi tamamen bırakacaksın benim bebişe bakacak güvenilir kimse yok ki olsa da ilk 5 6 ay yanında olmalı bunun için ne kdr geç çıkarsam o kdr iyi dedim. Ama 36 da ayrılacağım inşallah. Bi hafta kendimi şımartma hakkım ı kullanacağım
doğum 9 ay değil mi :) hatta 10 ay yani 40 hafta :) yani tam o zaman gelmese de bebiş şimdi beklemekte erken değil mi 37 38 de falan beklerim diye düşünüyordum . çok şaşırdım:9 gidim de çanta hazırlayayım bariii ben de 3 şubatta falan gelir sanıyordum :)
Olsun bak Allah beterinden saklasın hastanede değil evdesin değil mi .. Ama yalnız olmaman lazım
doğum 9 ay değil mi :) hatta 10 ay yani 40 hafta :) yani tam o zaman gelmese de bebiş şimdi beklemekte erken değil mi 37 38 de falan beklerim diye düşünüyordum . çok şaşırdım:9 gidim de çanta hazırlayayım bariii ben de 3 şubatta falan gelir sanıyordum :)
Cuma kontrolum vardi. Doktorum artik 34 u tamamladin suan psikolojik, fizyolojik, cantan falan herseyinle doguma hazir olmalisin dedi. Bu haftalarda baslayan dogumlar durdurulmaz artik dedi. Benim hala cantam hazir degil ama hazirliycam insallah bu hafta... Genellikle 39. Haftada doguyolarmis ama yine de hazirlikli olmak lazimdoğum 9 ay değil mi :) hatta 10 ay yani 40 hafta :) yani tam o zaman gelmese de bebiş şimdi beklemekte erken değil mi 37 38 de falan beklerim diye düşünüyordum . çok şaşırdım:9 gidim de çanta hazırlayayım bariii ben de 3 şubatta falan gelir sanıyordum :)
Ben canta surada dursun daha hastane cikisi kendime pjama falan bile almadim.somestr tatilinde almayi dusunuyorum.gec mi sizce?Cuma kontrolum vardi. Doktorum artik 34 u tamamladin suan psikolojik, fizyolojik, cantan falan herseyinle doguma hazir olmalisin dedi. Bu haftalarda baslayan dogumlar durdurulmaz artik dedi. Benim hala cantam hazir degil ama hazirliycam insallah bu hafta... Genellikle 39. Haftada doguyolarmis ama yine de hazirlikli olmak lazim
Ben Çamaşır yıkadıktan sonra üç kerede falan boşaltıyorum makineyi. Bir seferde hepsini çıkarmıyorum dikkat edelim ne olur.
sen haftada 2 kere sılıp supurcen öylemıya benimde bu hafta sonu yapılacak temizliğim. eve deterjan stoğu yaptım ben pazartesi artık vitrin içlerimi makinaya atar içlerini silerim bunlar kolay iş diye,sonra mutfak dolaplarımın alt taraflarını hallederim. yatak odamdaki gardırabomun içini silerim yavaş yavaş geriye sadece genel temizlik kalır. doğuma kadarda batmaması için siler süpürürüm haftada 2 defa. artık yavaş yavaş herkesi sardı bir heyecan bizim minik kelebekler kozadan çıkmaya başlayacaklar yavaş yavaş
havasızmı yasıyon kızz10 dk hava almak ne guzel seymis
sız böyle konusunca ben ağrılarıma ve ağrıyan yerlerıme hak verıyorum vallahı..bende ilk kez çağıracağım
eşimle ne zamandır konuşuyorum o da seninki gibi ablanı çağır anneni çağır diyor
kaynanamı çağırayım dedim bende
annem gelmezki diyor
gelmez tabi zaten bana kadın tut diyen annen dedim
zaten kendi annemde bel fıtığı var temizliğe diye geliyor süpürge yapamıyor dedim
nasıl istersen öyle yap dedi
Ben canta surada dursun daha hastane cikisi kendime pjama falan bile almadim.somestr tatilinde almayi dusunuyorum.gec mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?