2015 Şubat Anneleri

hele de yalın ayaksan geçmez zaten. yani ılık su içilmeli demiyorum da annem öyle yaparak ilaçsız geçiriyor enfeksiyonunu. ama ayaklar çıplak olmayacak. en azından terlik giymelisin.

Uykusuz gecenin ardindan uyumadan öğleni ettik yine. Kızı okula götürdum ütü birikmisti kızınkileri hallettim anca utu cok yoruyor benii artik belim kopuyo reresmen anca kahvaltı cay keyfi derken oglen oldu. Biraz daha mayısırsam odevler kalıcak yine sürekli bişeyler yapmak zorunda olmak yapmadan yoruyor yahu

bir unutan da benim :S
haydaa. yav mutfakta gozunuzun onunde bır yere koyun. yatmadan once falan ıciverın.
tabii ben sureklı mutfakta durduğum ıcın.
ferrum ıcıyorum bır de magnezyum. ferrumu unutamam zaten kanım düşmüş. diğeride ağrıyı keser dıye ıcıyorum suda erıyor zaten.

ben o ürünü e bebekte görmüştüm yorumları çok güzel ama benim herşeye meraklı bir arkadaşım var o almış
verdiğin paraya yazık ben pişman oldum doğru göstermiyor bir süre sonra hep aç gösteriyor dedi

babet çorabı giyebilirsin o zaman belki
yada babetler için olan ince çoraplardan al
bir süre zorla kendini giymeye çalış sonra alışırsın ben şuan yataktan inerken bile terliklerimi giyiyorum

kızlar muayene ücreti ödediğiniz gün nst ücreti de alınıyor mu? peki kontrole gittiğinizde muayene ücreti ödenmiyor ya yine nst girerseniz nst üceti alınıyor mu? özel hastanelerin bu konudaki tutumunu anlamaya çalışıyorum da.

Hadi ya , ben de yorumları görünce alalım diyordum.Hiç mi doğru göstermemiş peki?

Dogumdan sonra mutlaka giy öyle cibildak gezme sana da bebene yol su elektrik olarak döner sonra aman he

of sabahtan beri boş boş oturuyorum akşam üst komşum ütümü istedi sabah hemen getiririm dedi ama getirmedi hala
benimde ütülerim vardı şimdiye kadar çoktan biterdi heryer çamaşır yığılı

esoba ayağını üşütmemek gerekiyormuş,çorap,patik giy,bebik gazlı olurmuş Allah korusun

merhaba hatunlar , massalalh ne çok yazmisiniz 100 syafadan fazla olmus aksamdan beri
herkes raporlu evde galiba : )))))

esoba nasil basiyorsun kiz çorpasiz, benimde çok aram yok çorapla patikle ama simdi havalar çok soguk donuyorum bennnn

Atakta mı değişik olmuş gerçekten. Yan yatınca acır diye mi düşündü acaba hemşire. B12 iyi bişeymiş gerçekten ben de iki haftada bir vurulmuştum. Kanda Çok yüksek çıktı bu sefer de öyle bıraktık. Ben şimdi okula gidiyorum sınav yapacak öğrencileri. Ciao Bella

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…