Yok yine yuzu vrdum :)
hap içmeyı unutmada sızde duydum valla. ben pek nızamı butun ılaclarımı alıyorum valla. zaten ağrıdan odum kopuyor mecburen ıcıyorum.
benim başından beri aşırı akıntım,koku ve enfeksiyon var. çok su ıcıyorum ama soğuk. ılık mı ıcmek gerek acaba.
birde ayağıma hıc corap gıymıyorum betona basıyorum hep çıplak ayakla. belkıde ondan gecmıyor.
eskılerı dinlemek gerek bıraz.
haydaa. yav mutfakta gozunuzun onunde bır yere koyun. yatmadan once falan ıciverın.bir unutan da benim :S
Atarim cnm eve gidincebi nst kağıdının fotosunu çekip atabilirmisin canım,akşam falan,nasıl oluyor bi bakalım ...
Günaydın canlar, dün gece rüyamda hayır olsun topiği gördüm, sanırım özledim ondanYeni bir haftaya daha başlıyoruz, hepimizin sağlığı keyfi yerinde olsun inşallah.Biz de bu Cuma bebiki görmeye gideceğiz çok heyecanlıyım, bu hafta itibariyle artık her hafta gideceğim.Alınacaklar listesi hemen hemen bitmek üzere, ama insanın sürekli aklına yeni şeyler geliyor,herşeyi alasım varrr Whycry diye bir ürün var gördünüz mü?Bebeğin ağladığında neden ağladığını gösteren bir ürün.Kullananlar çok memnun kalmış , özellikle ilk bebeğini bekleyen benim gibi tecrübesiz anneler için çok alınası bir şey.Google a yazın çıkıyor hemen.
çorap yakıyor benı sıkıntı basıyor çorapla. eve gırer gırmez çorapları atıyorum. alışamadım bir turlu.
terlikte oyle yunlu terlık gıyemem mutlaka plastık olmalı.
aksam gıdeyım patık gıyeyım barı. bır sure deneyım bakayım. iyiki dedın.
Hadi ya , ben de yorumları görünce alalım diyordum.Hiç mi doğru göstermemiş peki?ben o ürünü e bebekte görmüştüm yorumları çok güzel ama benim herşeye meraklı bir arkadaşım var o almış
verdiğin paraya yazık ben pişman oldum doğru göstermiyor bir süre sonra hep aç gösteriyor dedi
babet çorabı giyebilirsin o zaman belki
yada babetler için olan ince çoraplardan al
bir süre zorla kendini giymeye çalış sonra alışırsın ben şuan yataktan inerken bile terliklerimi giyiyorum
çorap yakıyor benı sıkıntı basıyor çorapla. eve gırer gırmez çorapları atıyorum. alışamadım bir turlu.
terlikte oyle yunlu terlık gıyemem mutlaka plastık olmalı.
aksam gıdeyım patık gıyeyım barı. bır sure deneyım bakayım. iyiki dedın.
Hadi ya , ben de yorumları görünce alalım diyordum.Hiç mi doğru göstermemiş peki?
Anladım canım.Yine işimiz annelik içgüdülerine kalıyor o zaman deseneilk zamanlar göstermiş ama sonra yanıltmış yani bana söylediği oydu
bende almak istemiştim öyle söyleyince almadım
Ah onu bilmiyorum işte hemşire yapıyordu banaiçeriği etken maddesi ne o ilacın ? : ))
benim başından beri aşırı akıntım,koku ve enfeksiyon var. çok su ıcıyorum ama soğuk. ılık mı ıcmek gerek acaba.
birde ayağıma hıc corap gıymıyorum betona basıyorum hep çıplak ayakla. belkıde ondan gecmıyor.
eskılerı dinlemek gerek bıraz.
nasıl yatıcam ben şimdi yan mı dedim de hayır ayakta dur dedı. komık oldu bıraz ama ayakta vurdu.
yok acımadı. ben hayatım boyunca hıc kalçadan ığne vurulmamıştım ilk kez düşük tehlikesi nedeniyle önceki gebelikte vuruldum.
çok korkardım eskıden ama sagolsun o gebelik bana çoğu şeyı yaşattı. .
ondan da bır seyler ogrenmıs oldum olumsuzda olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?