Atakta mıdeğişik olmuş gerçekten. Yan yatınca acır diye mi düşündü acaba hemşire. B12 iyi bişeymiş gerçekten ben de iki haftada bir vurulmuştum. Kanda Çok yüksek çıktı bu sefer de öyle bıraktık. Ben şimdi okula gidiyorum sınav yapacak öğrencileri. Ciao Bella
of sabahtan beri boş boş oturuyorum akşam üst komşum ütümü istedi sabah hemen getiririm dedi ama getirmedi hala
benimde ütülerim vardı şimdiye kadar çoktan biterdi heryer çamaşır yığılı
Ben muayene ucreti verdigimdede nstye veriorum para.tekrar on gun icinde giderdem muayene parasi vermiorum ama nstye oduorumkızlar muayene ücreti ödediğiniz gün nst ücreti de alınıyor mu? peki kontrole gittiğinizde muayene ücreti ödenmiyor ya yine nst girerseniz nst üceti alınıyor mu? özel hastanelerin bu konudaki tutumunu anlamaya çalışıyorum da.
Caatliyosa nemlendirici sur bol bol cnm:) benimde göbeğimin alt kısmı fena kaşınıyor,çatlıyorum zannımca çok gıcık oldum bu duruma
Yaklasio bir aydir kilo almiyorum cnm benimde durdu ama bebis aliyoya kızlar ben 2 haftadır aynı kilodayım bebek büyümüyor mu acep hiç ? niye durdu kilo alımım ? sizinki de öyle oldu mu
Evet ya kesin kasintidan bak onundusunemedim benkasinti fln diyorsun ya huzursuz olunca yiyemiyor insan. Keskr benim dr kapansa. Ne kadar cok yesem de 2 saate acikiyorum
Ay oglum gorse bayilirdi onlara. Dergiden gordu tilkileri cok merak ediyor kedi gibi sokakta gormeyi bekliyor : ))
guzel haberlerle gel ins
donmuyorum valla . evde de hep kısa kollu gıyıyorum. cok usuyen bırı degılım.esoba nasil basiyorsun kiz çorpasiz, benimde çok aram yok çorapla patikle ama simdi havalar çok soguk donuyorum bennnn
hadi yaa , valla usume fonksiyonunun olmamasi guzel bisey olmali ama romantizmada yokdur insallahdonmuyorum valla . evde de hep kısa kollu gıyıyorum. cok usuyen bırı degılım.
bızım aılede herkeste romatızma var . bende olma ıhtımalı de yüksek. romatızmalı kısılerın ayakaları yanar genelde.
Kasiniyorum geceleri uyuyamiyorum keyifsizim belki onun etkisidir ozamnÇoğu zaman Öyleyim. Bir düşüncen falan mı var. Insan birşeyleri takıp düşününce yemek de yiyemiyor.
sana kolay gelsın. ben de eve gıdıyorum. duramayacağım. bır de mıde bulantısı başladı. ne güzel gecmıstı su mıde işi.Atakta mıdeğişik olmuş gerçekten. Yan yatınca acır diye mi düşündü acaba hemşire. B12 iyi bişeymiş gerçekten ben de iki haftada bir vurulmuştum. Kanda Çok yüksek çıktı bu sefer de öyle bıraktık. Ben şimdi okula gidiyorum sınav yapacak öğrencileri. Ciao Bella
ben bi kere 3 ay önce falan gördüm kuzumu, bi daha da göremiyorum sen sık mı görüyorsun bebişi :)
Tarih verdimi cnm neden sezeryan 2. Mikızlar bugun kontrolüm vardı. çok şükür herşey yolunda.sezeryanı ve genel anestezi ile olmam gerektiğini öğrendim. sezeryanı biliyodum da epidural olurum diyodum hep. napalım nasip hayırlısı olsun hakkımızda
herkesin kendince sebebi var su ya da bu dogum sekline takilmak icin. Bak sen de sezeryan diyorsun. Kisisel tercih. Saglikli guzel dogumlarimiz olsun ins.Ya doğum şeklind niye bu kadar takıldınız anlamadım sağlıklıdı hangisiyse o olsun milyonlarca da sezeryan olan kadın var. Benim doktorum da normalci sezryanın adını ettirmiyor ama ben kararlıyım helede şu kordondan sonra normal istemiuorum sezeryan diye direticem
ben de giyemiyorun corap ya da tuylu terlik. Normal terlik giy ama sen de betona basmaçorap yakıyor benı sıkıntı basıyor çorapla. eve gırer gırmez çorapları atıyorum. alışamadım bir turlu.
terlikte oyle yunlu terlık gıyemem mutlaka plastık olmalı.
aksam gıdeyım patık gıyeyım barı. bır sure deneyım bakayım. iyiki dedın.
işte evde bırının öyle olması gerekiyor. ıyıkı sende degıl hesap kıtap ısı.
cidden bır evı ıdare etmek çok zor. her sey pahalı. faturalar cok geliyor onu bunu ayarlıyım derken cok stres yasıyorsun.
ikimiz de çalışıyoruz ve evımıze iyi para gıdıyor ama yine de yetmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?