2015 Şubat Anneleri

kızlar ne yazdığınızı okuyamadım sabahtan beri malum yıl sonu işler toparlanıyor S Sond nasıl fırsat bulup yazdın :) bu arada ilaç isimleri dönmüş ben sadece vitamin içiyorum ne kan ne demir ilacı ne magnezyum hiç birini içmiyorum boşuna alındı hepsi evde duruyor

havaya bak havaya ciao bella ne demek bella güzel demek diye hatırlıyorum

of sabahtan beri boş boş oturuyorum akşam üst komşum ütümü istedi sabah hemen getiririm dedi ama getirmedi hala
benimde ütülerim vardı şimdiye kadar çoktan biterdi heryer çamaşır yığılı

Samimi misiniz o kadar. Ütü de mi isteniyor artik komsudan ya bizimkiler selam bile vermiyor karsi komşum kizimla laflasir benim suratima bile bakmaz mesela

Ben muayene ucreti verdigimdede nstye veriorum para.tekrar on gun icinde giderdem muayene parasi vermiorum ama nstye oduorum

bende bugun ana çocuk sagligi gibi bi yeri aradim,eve gelip takip ediyolar haftada bi yada iki kez, tansiyonumu olçer,kalbini dinler belki nst si bile vardir ama noel iznindeymis herkes , haftaya gelmeye baslarlar artik

benim bu bas agrim geçmiyor iki gundur, azalir gibi oluyor yine çogaliyor ... : (((

oglene ne yemek yapsam acaba, evde dogru duzgun biseyde kalmadi pisecek,alisveris lazim koca bana bakiyor ben ona bakiyorum, disarisi kar buz hava çok sogukkk

Evet ya kesin kasintidan bak onundusunemedim ben

esoba nasil basiyorsun kiz çorpasiz, benimde çok aram yok çorapla patikle ama simdi havalar çok soguk donuyorum bennnn
donmuyorum valla . evde de hep kısa kollu gıyıyorum. cok usuyen bırı degılım.
bızım aılede herkeste romatızma var . bende olma ıhtımalı de yüksek. romatızmalı kısılerın ayakaları yanar genelde.

hadi yaa , valla usume fonksiyonunun olmamasi guzel bisey olmali ama romantizmada yokdur insallah
benim kalorifer son hiz yaniyor ama alt katimda kimse oturmadigi için yerler çok soguk : (((((

Selam guzel anne adaylarii cogumuz iznw ciktik galiba bende dayanamadim artik ayrildim iZne cok agirlastik malum giyinmek bile yorucu oluyor benim icin

sana kolay gelsın. ben de eve gıdıyorum. duramayacağım. bır de mıde bulantısı başladı. ne güzel gecmıstı su mıde işi.

Tarih verdimi cnm neden sezeryan 2. Mi

Kızlar valla kaşıntıdan deli gibi şikayet ediyodum badem yagı sürmeme tağmen hamileliğimin başından beri fena çatladım çatlamak umrumda değil artık kaşınmasın yeter lieac diye bi krem var müthiş iki güne kaşıntım kalmadgı gibi çatlaklarımıda azalttı kıpkırmızıydı geçiyo eski göbeğim gibi oldu karnım keşke baştan kullansaydım ama biraz pahalı krem 100 ml 80 tl ama değermiş kesinlkle aklınızfa bulunsun boşa kaşıntı çekmeyin

herkesin kendince sebebi var su ya da bu dogum sekline takilmak icin. Bak sen de sezeryan diyorsun. Kisisel tercih. Saglikli guzel dogumlarimiz olsun ins.

ben de giyemiyorun corap ya da tuylu terlik. Normal terlik giy ama sen de betona basma

para bişey etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…