canım ben pembe mavidyim şimdş bu arada. Necdet kırkere gidiyorum artık. Jimerden daha pahalı ama dr cenk çok yoğundu bıraktım onu baya da oldu
nasıl yatıcam ben şimdi yan mı dedim de hayır ayakta dur dedı. komık oldu bıraz ama ayakta vurdu.Enerji verdiği için biraz öyle hissedebilirsin. Nasıldı? Acımadı di mi?
kullanmadım şuan öyle bir erken doğum belirti de yok bu dediğim olay en az 4 hafta önceydi. ilk başta kullandım 1 kutu zaten ama ondan sonra kaşıntı başlayınca bana daha ağırını yazdı. idrar yolu enfeksiyonu için ayrı kullan kaşıntı için ayrı oldu canım dedim D:
hap içmeyı unutmada sızde duydum valla. ben pek nızamı butun ılaclarımı alıyorum valla. zaten ağrıdan odum kopuyor mecburen ıcıyorum.Bu arada kızımızın odasının duvar kagıdını yaptık ve mobilyalarımızı kurduk cok güzel bi duygu hanımlar rabbim isteyen herkese nasip etsin
kısa bi şey paylaşmak istiyorum, benim annem bazen idrar yolu enfeksiyonu olur. ilaç kullanmadan, ayaklarını sıcak sıya sokar, ve ılık su içer kısa zamanda atlatır. acaba dr'unuza danışarak bunu deneseniz en azından ilaç kullanmamak için.
benim başından beri aşırı akıntım,koku ve enfeksiyon var. çok su ıcıyorum ama soğuk. ılık mı ıcmek gerek acaba.kısa bi şey paylaşmak istiyorum, benim annem bazen idrar yolu enfeksiyonu olur. ilaç kullanmadan, ayaklarını sıcak sıya sokar, ve ılık su içer kısa zamanda atlatır. acaba dr'unuza danışarak bunu deneseniz en azından ilaç kullanmamak için.
benim eşimin muayene parasından bile haberi yok. sorsam şimdi doğum kaç para onu bile bilmez.
bizim evde hesap kitap, fatura, ödemeler,krediler hepsi bende .
alıyor maaşını veriyor bana kenara çeklıyor. ,
ben ona harçlık veriyorum .
keyfı yerınde. sonra stresı ben yaşıyorum. ondan dolayı hesabımı kitabımı bilmek zorundayım
ama söz konusu bebek olunca hesap kıtap kalmıyor. alıyorum alıyorum bıtmıyor hep almak ıstıyorum.
Bnm hastanede 8 tl:)
Esobacığım sen iyi hasta olmuyorsun ateşlenmiyorsun, dikkat et biraz kendine.Hiç dikkat etmiyormuşsun ama kendine, zaten hava tam hastalık havası, son haftalarda hasta olma aman.benim başından beri aşırı akıntım,koku ve enfeksiyon var. çok su ıcıyorum ama soğuk. ılık mı ıcmek gerek acaba.
birde ayağıma hıc corap gıymıyorum betona basıyorum hep çıplak ayakla. belkıde ondan gecmıyor.
eskılerı dinlemek gerek bıraz.
:)) hayranım bende bütün ilaçlarını alabilen insanlara. Gecen hafta hastalandım kutu kutu ilaç aldım cok ilaç olunca böyle oluyo sanırım ilaç içmelerden midem alt üst oldu zatenhap içmeyı unutmada sızde duydum valla. ben pek nızamı butun ılaclarımı alıyorum valla. zaten ağrıdan odum kopuyor mecburen ıcıyorum.
Selam canlar
Uzun zamandır giremiyordum artık sona yaklaştık.
Benim afedersiniz alt kemiklerim ağrıyor sizde de var mı ? Biraz araştırdım çatı kemiği ağrısaymış dönemiyorum yatakta. Yürüyemiyorum
Güle güle kullanmak nasip olsun inşallah hepimize.Biz de duvar kağıdı bekliyoruz 1,5 aydır stok kalmamış beğendiğimiz gelecek diye.Bir tek o kaldı, oda takımı geldi.Bu arada kızımızın odasının duvar kagıdını yaptık ve mobilyalarımızı kurduk cok güzel bi duygu hanımlar rabbim isteyen herkese nasip etsin
Central diye bi yer valla bisey diyemiosen nereye gidiyorsun böyle, çok pahalıymış ya hu.. iyi kocan dayanıyo, bir şey demiyo, benim ki her gün ocağıma incir diktin diyo :)
benim başından beri aşırı akıntım,koku ve enfeksiyon var. çok su ıcıyorum ama soğuk. ılık mı ıcmek gerek acaba.
birde ayağıma hıc corap gıymıyorum betona basıyorum hep çıplak ayakla. belkıde ondan gecmıyor.
eskılerı dinlemek gerek bıraz.
işte evde bırının öyle olması gerekiyor. ıyıkı sende degıl hesap kıtap ısı.ay ne güzel keşke benim eşimde öyle olsa ama benimkide tam tersi herşeyi kuruşu kuruşuna hesap eder
eli çok açıktır çok para harcar ama maddi konularda bana bile güvenmez hesabı karıştırırım diye
bakalım benimki kaç alacak
daha ctesi gideceğim kontrole
belki nst ye sokmaz
hoş 34. haftaya girmiş olacağım o zaman
biz onları görüyoz onlarda bizi görüyodur belki : )) belki nasıl doğduklarını görüyolardır
kızlaaarr, canlaaar, nasılsınız bayadır yazamıyorumkocişim kıl dönmesi ameliyatı oldu ay ne menem bişeymiş, canımız çıktı.. ondan sonra bende kayış koptu, sırtım belim pelvis bölgem kasıklarım her yanım çok ağrıo.. bu hafta işteki son haftam sanırım artık dayanılmaz gelio kalkıp hergün işe gitmek.. eşim yattı bi hafta hiç bişey yapamadı, ikimiz yarım insan, yere bişey düşse birbirimize bakıyoruz, kim eğilip alcak diye.. görümcem her yerde laf ediodu, ay kardeşim şöyle yardım edio böle yardım edio, bizim geline göre ne var fln die, nazar değdirdi şimdi herşeyi ben yapıorum mutlu olsun
ben 32+0 da gittim cuma gunu yazmadı. 32+6 dan sonra yazıorum dedi. haftaya cagırdı yani bu cumaya.
Bebis 1754 gr olmus suyu normal yine nstye baglandim
kızlar bugun kontrolüm vardı. çok şükür herşey yolunda.sezeryanı ve genel anestezi ile olmam gerektiğini öğrendim. sezeryanı biliyodum da epidural olurum diyodum hep. napalım nasip hayırlısı olsun hakkımızda
çorap yakıyor benı sıkıntı basıyor çorapla. eve gırer gırmez çorapları atıyorum. alışamadım bir turlu.soğuk içme ılık su iç yani oda sıcaklığında olsun ve asla yere terliksiz basma çorap bile bazen yeterli olmuyor
ben bu enfeksiyonlar yüzünden 1 yıl tedavi gördüm ağustos ayında bile çorap ve terlik giyiyordum
doktor öyle söylemişti bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?