bi sıkıntı mı var ? neyi değerlendircek ki i sende sancı ağrı bişey olmadı yanlış hatırlamıyorsam , başka neleri baz alıyorlar acaba
zaten baska seye ihtiyacimiz yok. Makine ne bilsin az once emdi mi kustu mu. Karnindan gaz curuldamasi mi geliyorAnladım canım.Yine işimiz annelik içgüdülerine kalıyor o zaman desene
Gecmis olsun canim ins destek kuvvetin tez iyilesr
Ama oyle hafta farki olmycak mi ki 32+0da veriyolar hep
Oh masallah pasaya soz dinleyecek insallah akılli kuzu
hakkinda hayirlisi olsun canim iyi olun da
Caatliyosa nemlendirici sur bol bol cnm
herkesin kendince sebebi var su ya da bu dogum sekline takilmak icin. Bak sen de sezeryan diyorsun. Kisisel tercih. Saglikli guzel dogumlarimiz olsun ins.
Öyle tabi tercihlere bişey demiyorum da neden normal olmuyor diye üzülenler var o yüzden söyledim bu kadar takıntı yapmamak gerek bence hayırlısı ne ise o olsun bence
nerde olacaksın sezeryanı canımkızlar bugun kontrolüm vardı. çok şükür herşey yolunda.sezeryanı ve genel anestezi ile olmam gerektiğini öğrendim. sezeryanı biliyodum da epidural olurum diyodum hep. napalım nasip hayırlısı olsun hakkımızda
agrım var benım son 3-5 gundur. nst de bısı cıkmadı ama yıne de emın olamadı. ıgne vermıstı. gecen cuma bırını oldum. bırını de bu cuma olcam. tekrar bakcam bi sıkıntı olmadıgına emınsem yazarım yoksa erken dogum olacaksa calısmana gerek yok dınlenırsın dedi. o yuzden cuma gunu karar vercez.
aılevı sorunlar da var o yuzden sureklı aglıyorum stres sıkıntı halındeyım. dusunmıım dıorum engel de olamıorum hormonlardan mıdır nedir. o da bu olayı tetıklıyor tabi ki
sabah bebeyağı akşam lierac sürüyorum yinede çatlıyorum hayırlısı bakalım
Samimi misiniz o kadar. Ütü de mi isteniyor artik komsudan ya bizimkiler selam bile vermiyor karsi komşum kizimla laflasir benim suratima bile bakmaz mesela
haydaa. yav mutfakta gozunuzun onunde bır yere koyun. yatmadan once falan ıciverın.
tabii ben sureklı mutfakta durduğum ıcın.
ferrum ıcıyorum bır de magnezyum. ferrumu unutamam zaten kanım düşmüş. diğeride ağrıyı keser dıye ıcıyorum suda erıyor zaten.
Valla 2 kez nst ye girdim ben biri muayene ücreti ödediğim gün diğeri kontrol günüm ikisinde de nst ye ücret odemedimkızlar muayene ücreti ödediğiniz gün nst ücreti de alınıyor mu? peki kontrole gittiğinizde muayene ücreti ödenmiyor ya yine nst girerseniz nst üceti alınıyor mu? özel hastanelerin bu konudaki tutumunu anlamaya çalışıyorum da.
valla unutmamak için tek seçeneğim telefonun alarmı. kuruyorum 08:00'de tiroid ilacı, 11:30'da multivitamin, 14:00'te demir hapı, Ptesi - Çarşamba - Cuma günleri 17:30'da kalsiyum olmak üzere içmeye çalışıyorum.
Bnm hastanede 8 tl:)
Valla 2 kez nst ye girdim ben biri muayene ücreti ödediğim gün diğeri kontrol günüm ikisinde de nst ye ücret odemedim
Ne biliyim o da muayenin bi parçası gibi yani tahlil dEğil röntgen değil ultrasona extra para vermek gibi bişi tuhaf nst den para almaları..Bi kez de ank da gittiğim dr de girdim nst ye gerçi o muayenehane ama o da almadı nst den ücretay o da iyiymiş, bizim ayrı olarak nst ücreti var.
kızçe büyüdükçe ayaklarıyla göğüslerime vura vura silikonlar gittizaten inek memesi gibi oldular tövbe ya
8tl evt komik geldi bana dabenim 25 neresiymiş öyle bedava, her hafta 25 tl veriyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?