2015 Şubat Anneleri

Slm kızlar uzun zamandır yazamadım hem misafirim vardı hem de hastalandım azıcık.herkes iyidir inşallah.biz bebişin dolabını sipariş verdik.park yatak seçmeye çalışıyoruz şimdi.tavsiyesi olan var mı ?

bi sıkıntı mı var ? neyi değerlendircek ki i sende sancı ağrı bişey olmadı yanlış hatırlamıyorsam , başka neleri baz alıyorlar acaba

agrım var benım son 3-5 gundur. nst de bısı cıkmadı ama yıne de emın olamadı. ıgne vermıstı. gecen cuma bırını oldum. bırını de bu cuma olcam. tekrar bakcam bi sıkıntı olmadıgına emınsem yazarım yoksa erken dogum olacaksa calısmana gerek yok dınlenırsın dedi. o yuzden cuma gunu karar vercez.
aılevı sorunlar da var o yuzden sureklı aglıyorum stres sıkıntı halındeyım. dusunmıım dıorum engel de olamıorum hormonlardan mıdır nedir. o da bu olayı tetıklıyor tabi ki

Gecmis olsun canim ins destek kuvvetin tez iyilesr

Ama oyle hafta farki olmycak mi ki 32+0da veriyolar hep

Oh masallah pasaya soz dinleyecek insallah akılli kuzu

hakkinda hayirlisi olsun canim iyi olun da

benım bıraz agrım vardı rısk gordu belkı o yuzden yazmak ıstemedıgınden erteledı belkı de. o kısmı tam anlayamadım.

nerde olacaksın sezeryanı canım
epudural neden olmuyormuş

anladım canım, stres etkiliyodur tabi düşünmemeye çalış , hiç değilse biraz ertele düşünmeyi dicem ama sonrası da lohusalık, daha farklı bi sürece girecez, hormonlar yüzünden herşeyi ikiye katlayıp düşünüyoruz zaten onunda etkisi vardır problem eşinle değildir umarım , kendi ailendense sana yansıtmasalar hiç değilse

bende hazırlanayım da gideyim iğneyi yazdırayım artık son kutular az kaldı ha sabır . sonrada aslında yarın olan hemşire kontrolüme bugün gideyim son izlemimmiş e bırakta son olsun doğurucam artık neredeyse

bu arada bak demedi demeyin eşim beni 2 haftaya doğurtuyor bir şeyi kırk kere söylerse olurmuş ya adamın dilinde 15 gün takılı kaldı artık kızmıyorum da hayırlısı be gülüm diyorum sanırım sıkıntılı dönemler azaldıkça doğum korkusu geçti bende. cuma da doktor randevum var. hayılrı haberlerle gelelim inşallah hepiciğimzi

sabah bebeyağı akşam lierac sürüyorum yinede çatlıyorum hayırlısı bakalım

hiç bakmıyordum göneğimin alt taraflarına , dün baktımm Aman Allahh fena olmuşum kırmızı kırmızı çizgiler çok çatlamışım çok , bişey sürmemiştim ben , bi arkadaşım güreşçi gibi yağlandığım halde belime kadar çatladım demişti de krem falan demekki fayda etmiyor diye bi bilinç oluşturmuştum

Samimi misiniz o kadar. Ütü de mi isteniyor artik komsudan ya bizimkiler selam bile vermiyor karsi komşum kizimla laflasir benim suratima bile bakmaz mesela

dün sinemaya gitmişler giderken aceleyle kendi ütüsünü prizde takılı unutmuş şimdi çalışmıyormuş
benim komşumla aram çok iyi maşallah
zaten ev sahibimin eltisi
müstakil ev yani
sesimi duymasın hemen arar sürekli gelir gideriz birbirimize
bir kızı var üniversitede birde oğlu var ortaokula gidiyor bütün aile heyecanla benim doğurmamı bekliyor çocuk sevmek için :)

kızçe büyüdükçe ayaklarıyla göğüslerime vura vura silikonlar gitti zaten inek memesi gibi oldular tövbe ya

valla unutmamak için tek seçeneğim telefonun alarmı. kuruyorum 08:00'de tiroid ilacı, 11:30'da multivitamin, 14:00'te demir hapı, Ptesi - Çarşamba - Cuma günleri 17:30'da kalsiyum olmak üzere içmeye çalışıyorum.

Valla 2 kez nst ye girdim ben biri muayene ücreti ödediğim gün diğeri kontrol günüm ikisinde de nst ye ücret odemedim

ben bi vitamin bi magnezyum içiyorum onun için bile alarm kuruyorum :/ Herşeyi unutuyırum. bugün işe laptopu getirmeyi unutmuşum

ay o da iyiymiş, bizim ayrı olarak nst ücreti var.
Ne biliyim o da muayenin bi parçası gibi yani tahlil dEğil röntgen değil ultrasona extra para vermek gibi bişi tuhaf nst den para almaları..Bi kez de ank da gittiğim dr de girdim nst ye gerçi o muayenehane ama o da almadı nst den ücret

kızçe büyüdükçe ayaklarıyla göğüslerime vura vura silikonlar gitti zaten inek memesi gibi oldular tövbe ya

benimkilerde hala misket limon gibi minicik
çok üzülüyorum sütüm gelmeyecek bebeği emziremeyeceğim diye yaaa
hala 75 takıyorum emzirme sütyeni bulamıyorum bedenime göre
ne yapsamda büyüseler bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…