2015 Şubat Anneleri

Bir de herkesin dilinde ya kan sulandırıcı iğne olanlar sezeryan olucak diye. Ben de bilimsel bir açıklama çıkacak sandım hepimiz için. Pikinin o sorunu yüzündense tamam Allah yardımcısı olsun inşallah.

Var canım.

bende de var..ama normal zannediyorum ..gunde3 kez camasır degısıyorum..geçenlerde oyle pimpiriklendım kı şu turnusol kâğıdından alıyım dedım ama bu seferde kesılır gıbı azaldı baya baya..dr da hep cok ıyı suyun dıyo

Canim bi site vercem orda cesit csit var ben kendi firmama tasarlattim cikarttim matbaalar uyguna cikartiyo
http://www.zazzle.com/baby stickers?pg=9

Cok tesekkur ederim canım burdakiler cikti almaya uygun halde öyle mi hemen bakiim ins hallederim istanbula gelmeden saolasin

Yok yüz lira değil dört sefer önce girmiştim sonra parayı ödedik bundan sonra da daha ne kadar girersek yani. Sonrakiler için ödemiyoruz.

Hmm iyi bari nisbeten iyi yani

Bebek ütüsü zamanı.
Üşen Üşen nereye kadar.
Birde çay demliyim kendime geleyim azucuk
Sıkıntı bastı. Eşim 20 gündür mesaide. Yıl sonu millet habire araba alıyor. Otomotiv sektörü hareketli.

Kolay gelsin de aksam aksam yorulmaz misin şimdi.

Bebek ütüsü zamanı.
Üşen Üşen nereye kadar.
Sıkıntı bastı. Eşim 20 gündür mesaide. Yıl sonu millet habire araba alıyor. Otomotiv sektörü hareketli.
kendı araba satıyor ama arabası yokmu..degısıkmıss..

çok zahmetli değil tıp fak. ücretsiz yapılabilir
illa öncesinde kayıp yaşamak gerekmiyor
bebek düşünen herkes bence bu testi yaptırmalı ben öyle düşünüyorum
ama genelde kayıp yaşadıktan sonra bakılıyor pıhtı bozuklugu var mı yokmu
bende 2 kayıp oldu prof un biri 3 yü bekleyelim ondada aynısı olursa testi yaparız demişti
güler misin ağlar mısın
ama ben o psikolojiyle 3.yü bkleyemezdim hemen yaptırdım sonuç 5 gen heterozigot
birde öyle bişey var işte
gerçi insan başına gelmeyince bilmiyor böyle testlerin varlığını

Bebek ütüsü zamanı.
Üşen Üşen nereye kadar.
benımde utum var aslında ama bu saatlerde yapmıyoruz bız elektırık pahalıdevlete fazladan verdıgım 1 tl ye bıle ağlayasım gelıyoneyse bıraz daha bırıksın doğumdan once esıme yaptırırm.. çocuk büyüyene kadar gıysın dursun 1 sene

Bir de herkesin dilinde ya kan sulandırıcı iğne olanlar sezeryan olucak diye. Ben de bilimsel bir açıklama çıkacak sandım hepimiz için. Pikinin o sorunu yüzündense tamam Allah yardımcısı olsun inşallah.

pikinin durum bizden farklı
ama yinede doktorlarda görüş birliği yok illa sezeryan diyen var
doğum şeklini etkilemez normal olan diyende

ben bi vitamin bi magnezyum içiyorum onun için bile alarm kuruyorum :/ Herşeyi unutuyırum. bugün işe laptopu getirmeyi unutmuşum

bende de bolca unutkanlık var geçen gün namaz kılarken hangi rekatı kıldığımı unuttum artık iyice abarttım dedim kendimden korktum normal mi bu durum? yoksa benim kafa hafiften gidiyormu kızlaarrr

''evlat cok güzel şeyde ahh birde doğurması olmasa'' ..yazmış kadıncağızın bırı..

bende de bolca unutkanlık var geçen gün namaz kılarken hangi rekatı kıldığımı unuttum artık iyice abarttım dedim kendimden korktum normal mi bu durum? yoksa benim kafa hafiften gidiyormu kızlaarrr
normal..hamılelıkle alakası yok sehıv secdesine baglasaydın hemen

üniversite hastanesine gidiyorum açıkçası umurlarında değil vitamin kan ilacı falan sadece kan sulandırıcı iğnem ilgilendiriyor onları

Vitamini bence doğuma kadar hatta doğumdan sonra da kullanman gerekiyor. Çok kilo alıyorsan anca o zaman bıraktırıyor Dr lar yoksa devam.

amniyoz sivisi deil demi canim o gelen ?

Genetik test heryerde yapılmıyor daha. Diğer Şehirlerden kan numuneleri Ankara'ya istanbula yani genetik test yapan yerlere yollanıyor. Normal fiyatı da altıyüz civarı. Emekli sandığı ile yüzaltmış liraya yapılabiliyor. Geçmişte bebiş kaybın olmadığı sağlıklı bebişin olduğu için Dr lar bakma Gereği duymamış olabilir. Bazı yerlerde üç kayıp yaşamadan patolojik araştırma bile yapmıyor Dr lar. Kayıp bizim kaybımız biz Acısını çekiyoruz onlara göre hava hoş.

Cok tesekkur ederim canım burdakiler cikti almaya uygun halde öyle mi hemen bakiim ins hallederim istanbula gelmeden saolasin

Hmm iyi bari nisbeten iyi yani

Kolay gelsin de aksam aksam yorulmaz misin şimdi.
Sehpada ütülüyorum.çarşaf serdim. Ütü masam yok.zaten. Atmıştım.vaktinde yerde ütülemeyi seviyorum. Ayda yılda bir kumaş pantolon giydiğimizden ütü masası gereksiz gelmişti
Gerekliymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…