yav nerden çıkıyor bu laflar pikinin nörolojik bir pıhtı sorunu var. normal pıhtı sorununda normal doğuma engel olan birşey yok. o zaman her mutasyon probleminde sezeryan yapılır.çok var türkiyede bu problem,ıkınmak niye zararlı olsun olsa olsa anca çok kanama vs olur.
Canım sende pıhtılaşma var mı? Tedbir amaçlı mı kullanıyorsun? Bende çıkmamıştı ama tedbir olsun diye vermişti doktırum şimdi doktorum değişince şimdiki 36 da bırakıcaz dedi ben bırakmak istemiyorum diğer doktor doğuma kadar kullan demişti sana ne dediler?
bende de var..ama normal zannediyorum ..gunde3 kez camasır degısıyorum..geçenlerde oyle pimpiriklendım kı şu turnusol kâğıdından alıyım dedım ama bu seferde kesılır gıbı azaldı baya baya..dr da hep cok ıyı suyun dıyoKızlar aranızda su gibi akıntısı olan varmı, ya bende bi rahim ağrısı oluyor Bıçak sokuyorlar resmen afedersiniz sıvı sarı su geliyor habire...nette baktım bu damla damla da olabilirmiş açık sarı su şeklindeymiş..
Canim bi site vercem orda cesit csit var ben kendi firmama tasarlattim cikarttim matbaalar uyguna cikartiyo
http://www.zazzle.com/baby stickers?pg=9
Yok yüz lira değil dört sefer önce girmiştim sonra parayı ödedik bundan sonra da daha ne kadar girersek yani. Sonrakiler için ödemiyoruz.
Bebek ütüsü zamanı.
Üşen Üşen nereye kadar.
Birde çay demliyim kendime geleyim azucuk
Sıkıntı bastı. Eşim 20 gündür mesaide. Yıl sonu millet habire araba alıyor. Otomotiv sektörü hareketli.
kendı araba satıyor ama arabası yokmu..Bebek ütüsü zamanı.
Üşen Üşen nereye kadar.
Sıkıntı bastı. Eşim 20 gündür mesaide. Yıl sonu millet habire araba alıyor. Otomotiv sektörü hareketli.
Simdi benim ilkinde de böyle bir araştırma vb olmadi adi bile gecmedi hatta. Sezeryan da oldum eeğer böyle bir sorunum varsa belli ederdi diymi kendini. Hayir madem muhim bisey niye tedbiren bakilmiyor ki cok mu zahmetli maliyetli öğrenmesi
benımde utum var aslında ama bu saatlerde yapmıyoruz bız elektırık pahalıBebek ütüsü zamanı.
Üşen Üşen nereye kadar.
Bir de herkesin dilinde ya kan sulandırıcı iğne olanlar sezeryan olucak diye. Ben de bilimsel bir açıklama çıkacak sandım hepimiz için. Pikinin o sorunu yüzündense tamam Allah yardımcısı olsun inşallah.
ben bi vitamin bi magnezyum içiyorum onun için bile alarm kuruyorum :/ Herşeyi unutuyırum. bugün işe laptopu getirmeyi unutmuşum
normal..hamılelıkle alakası yokbende de bolca unutkanlık vargeçen gün namaz kılarken hangi rekatı kıldığımı unuttum artık iyice abarttım dedim kendimden korktum normal mi bu durum? yoksa benim kafa hafiften gidiyormu kızlaarrr
üniversite hastanesine gidiyorum açıkçası umurlarında değil vitamin kan ilacı falan sadece kan sulandırıcı iğnem ilgilendiriyor onları
Bencede ömer keşke bende bulabilsem bi isim oğlum isimsz doğacaaktesekkurler canim
esim ilk defa bi isme içten tamam dedi oda omer
dedesinin ismiymis bilmiyordum tesaduf oldu : )
kulaag hos geliyor demi
amniyoz sivisi deil demi canim o gelen ?Kızlar aranızda su gibi akıntısı olan varmı, ya bende bi rahim ağrısı oluyor Bıçak sokuyorlar resmen afedersiniz sıvı sarı su geliyor habire...nette baktım bu damla damla da olabilirmiş açık sarı su şeklindeymiş..
Simdi benim ilkinde de böyle bir araştırma vb olmadi adi bile gecmedi hatta. Sezeryan da oldum eeğer böyle bir sorunum varsa belli ederdi diymi kendini. Hayir madem muhim bisey niye tedbiren bakilmiyor ki cok mu zahmetli maliyetli öğrenmesi
e al sana isim omer koy iste :))Bencede ömer keşke bende bulabilsem bi isim oğlum isimsz doğacaak
canım sorunca burayada yazarsın bilgilenelim
Sehpada ütülüyorum.çarşaf serdim. Ütü masam yok.zaten. Atmıştım.vaktinde yerde ütülemeyi seviyorum. Ayda yılda bir kumaş pantolon giydiğimizden ütü masası gereksiz gelmiştiCok tesekkur ederim canım burdakiler cikti almaya uygun halde öyle mi hemen bakiim ins hallederim istanbula gelmeden saolasin
Hmm iyi bari nisbeten iyi yani
Kolay gelsin de aksam aksam yorulmaz misin şimdi.
Araba satmıyor arabaya elektronik sistem yapıyorlar. Şu ünlülerin bindiği araçlar varya onları yapıyorlar.kendı araba satıyor ama arabası yokmu..degısıkmıss..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?