tesekkurler canimkesınlıkle ÖMER
benimkide o odunlardanbende öyleyimdir
sevgiliyken çiçek almış doğum günümde onu vermeyi bile becerememiş arabaya binince arka koltukta çiçek var al onu sana aldım demişti
öyle pahalı şeylerde gözümün olmadığını bilir
arada bitter çikolata alır gelirken bunu sana aldım der çocuk gibi sevinirim
ona kalsa kart bendeya ne beğendiysem alayım o öder
ama ben onu değil gelirken kapıdaki çiçekten bir çiçek koparsa yeter
ama adam odun
geçen gün gelmiş sana çiçek alacaktım ama sonra vazgeçtim dükkan çok kalabalıktı diyor
evet yaptırdım ama bişey çıkmadı yinede tedbir olsun diye verdi doktor
Benım kıde benden ıncedır bu ozel gun ve hedıye noktasında..4 senedır 1 kez bıle hedıye almadım..amao evlılık yıldonumu nu falan gectım..yok tanışma gunumuz yok soz gunumuz cart gunumuz curt gunumuz dıye sureklı bısey alır..pahalı bırsey alacaksa takı gıbı mutlaka ıcıme sınen olsun dıye uğraşır..onun dışında paçalı don almıslıgıda var...suslu bır hedıye kutusunu cesıt cesıt cıkolatayla doldurup al askım hedıyen demıslıgı de var..çok güzel olmuş çok cici
bende öyleyimdir
sevgiliyken çiçek almış doğum günümde onu vermeyi bile becerememiş arabaya binince arka koltukta çiçek var al onu sana aldım demişti
öyle pahalı şeylerde gözümün olmadığını bilir
arada bitter çikolata alır gelirken bunu sana aldım der çocuk gibi sevinirim
ona kalsa kart bendeya ne beğendiysem alayım o öder
ama ben onu değil gelirken kapıdaki çiçekten bir çiçek koparsa yeter
ama adam odun
geçen gün gelmiş sana çiçek alacaktım ama sonra vazgeçtim dükkan çok kalabalıktı diyor
gorumcemın çocuğuna bu ısmı esımleben koydum,onda olmasaydı pipiliye koymak cok ısterdım..tesekkurler canim
esim ilk defa bi isme içten tamam dedi oda omer
dedesinin ismiymis bilmiyordum tesaduf oldu : )
kulaag hos geliyor demi
tesekkurler canim
kulaag hos geliyor demi
Benım kıde benden ıncedır bu ozel gun ve hedıye noktasında..4 senedır 1 kez bıle hedıye almadım..amao evlılık yıldonumu nu falan gectım..yok tanışma gunumuz yok soz gunumuz cart gunumuz curt gunumuz dıye sureklı bısey alır..pahalı bırsey alacaksa takı gıbı mutlaka ıcıme sınen olsun dıye uğraşır..onun dışında paçalı don almıslıgıda var...suslu bır hedıye kutusunu cesıt cesıt cıkolatayla doldurup al askım hedıyen demıslıgı de var..
bazen ummadık yerden cıkolata çıkıyor kımbılır ne zaman koymus onları oraya,,soruyorum görünce sevın dıye getırıp elıne vermektense saklamak daha hoşuma gıdıyo dıyo..
elın adamıda bır garıp anam.
benimkide o odunlardan
yontma sekli yokmuki hiççç
dogum gunume ehdiye için goturdu beni saat seçtirdii
Bende severim çok sevimli.tesekkurler canim
kulaag hos geliyor demi
Bende sulu akinti sandim megerse o akintiyla beraber suyum geliyomusKızlar aranızda su gibi akıntısı olan varmı, ya bende bi rahim ağrısı oluyor Bıçak sokuyorlar resmen afedersiniz sıvı sarı su geliyor habire...nette baktım bu damla damla da olabilirmiş açık sarı su şeklindeymiş..
Kızlar aranızda su gibi akıntısı olan varmı, ya bende bi rahim ağrısı oluyor Bıçak sokuyorlar resmen afedersiniz sıvı sarı su geliyor habire...nette baktım bu damla damla da olabilirmiş açık sarı su şeklindeymiş..
Eki Görüntüle 1355302
Bitmiş hali:)
Koku yok, sarı su gibi.. Gece Gidecem acileBende sulu akinti sandim megerse o akintiyla beraber suyum geliyomus
Canim korkutmiyim benimde kokusuz ama bildigin ic çamaşırım islaniyo onemsemedim suyun azaldi diyince dedim boyle oldu akintinla beraber suyun siziyo dedi fitil kullanmaya basladimKoku yok, sarı su gibi.. Gece Gidecem acileeşim sabah akşam çalıştığından gecede geç geldi..
Onun Öncesinde koyu normal alıntıydı bu son zamanlarda çıktı
Kızlar aranızda su gibi akıntısı olan varmı, ya bende bi rahim ağrısı oluyor Bıçak sokuyorlar resmen afedersiniz sıvı sarı su geliyor habire...nette baktım bu damla damla da olabilirmiş açık sarı su şeklindeymiş..
Nette okudum birebir bende var ya, aynen bende öyleyim önce koyuydu sonra sapsarı su oldu... Hadi gel korkmabende uzun süredir var. sarı sarı akıntım çok fazla, günlük pedi yetiştiremiyorum. Suyum hep normal çıkıyor
Aynen benimde öle sarı sulu ve çok günde 3 tane günlük ped kullanıyorum dr her seferinde soruyorum suyun iyi diyobende uzun süredir var. sarı sulu akıntım çok fazla, günlük pedi yetiştiremiyorum. Suyum hep normal çıkıyor
Aman ya Allah korusunCanim korkutmiyim benimde kokusuz ama bildigin ic çamaşırım islaniyo onemsemedim suyun azaldi diyince dedim boyle oldu akintinla beraber suyun siziyo dedi fitil kullanmaya basladim
bişey yazyım dedim bi sürü tekrar yapmış silemedim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?