2015 Şubat Anneleri

çocuklarla kek yaptik bu saatde
biri yumurta kirdi biri akristirdi, insalalh kalibtan çiakrda emekelri bosa gitmez
kalip ta keki beceremiyorum bi turlu ben yaaaaaaa
su annelrin keki meshur olur ya hep, benim cocuklarin oyle bi çocukluk hatriralari olmayack buyuk ihtimalle

Kızlar dün bişey izledim tv den sağlık bakanindan epidurale devlet desteği gelecekmis.normal doğumu teşvik için. Bize yetişir mi sizce

Yani seninde az kaldı.

Kızlar dün bişey izledim tv den sağlık bakanindan epidurale devlet desteği gelecekmis.normal doğumu teşvik için. Bize yetişir mi sizce
sen subat sonunasin yetisebilir, canlari istedimi dakkasinda kanun çiakiryolar valla yukardakiler

Reactions: zyc
Ben çok güzel kek yaparım pofuduk pofuduk

Ya benin de sivi bi akintim geldiyaaaa ama gecti. Yorgunluktan mi acaba? Suyum gelmemistir insallah. Doktorum 5ine kadar izinli.

neyi yanlis okudun kiz benmi yanlis soyledim
nisan gibi gelen suyu diyorum
telaslanma ama tedbiride elden birakma , git bi baksinlar , hersey yolundadir umarim ..
Nişan kanlı geliyormuş, benimki normal su gibi sapsarı.. Aklıma ne getirdi ya tövbe tövbe gece gece ilk geceden sonra benden su gelmişti iki gün boyunca doğum yapar gibi o geldi aklıma ya Gidecem gidecem ev ahalisi uyusun eşimle gece Gidecez. Adam çalışmaktan eve geldiği yok ki.

Deme öyle ya :)) bizde oğluşumla yapıyoruz geçen gün haşhaşlı revani yapıyordum arkamı döner dönmez mikseri açtı ortalık hamur oldu. :)) yağla kabı hafif unla çıkıyor.

Ya şu ütü çok sürüyor diyenlere minnacık şeyler iki dk da ütüleniyor diyordum.cidden sıkıntı bastı akşamdan beri

iyi geceler kızlar,
off bnm kaşıntılar şimdi şimdi baş gösterip başlıyorlar
öncesinde gün içinde zaten mide yanması vardı şimdi mide deli gibi yanıyor şimdide kaşıntılar başlıyor.

Çok halsizim ben giderek çöküyorum gibi geliyor bana enerji bulmak için napmam lazım kızlar

Bu arada başıma gülmeyin ama size bişi sorabilirmiyim ysmnfth canım yaptığın o pastalar var ya bebek için onları öle tülle veriyorsunuz ya ikram olarak onları açıp yiyorlar mı yoksa öle süs die saklıyorlar mı bnmde hoşuma gidiyor da cidden bilmiyorum insanlara yesinler die mi ikram ediliyor yoksa saklasınlar die mi

Bu arada bebek hareketleri gün içinde ne kadar oluyor sizin pek hareketli değil gibi arada bi vuruyor iyi diyorum..

Ne kadar pimpirikli oldum ya

Bu arada bebek hareketleri gün içinde ne kadar oluyor sizin pek hareketli değil gibi arada bi vuruyor iyi diyorum..

bnmkide bu gün eski günlere göre az hareketli çok azar azar tepişiyor ufak pıtlar yapıyor onlarda olmasa bnde cidden tedirginim.

iki gundur benimkide pek vurmiyor canim,butun gun hissetmedigim saat dilimi olmazdi ama simdi oyle deil, gunde bi kaç kez anca hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…