çocuklarla kek yaptik bu saatde
biri yumurta kirdi biri akristirdi, insalalh kalibtan çiakrda emekelri bosa gitmez
kalip ta keki beceremiyorum bi turlu ben yaaaaaaa
su annelrin keki meshur olur ya hep, benim cocuklarin oyle bi çocukluk hatriralari olmayack buyuk ihtimalle
Yok canım o taç şekli falan hazır satılıyor alıp ütüyle yapıştırıyorsun. Ayrıca bunlarda benim değil, kardeşimin görümcesinin. Diyorum ya sıra benim kızıma gelemedi bi türlü:) süsleri hazır bi ara halledeyim artık:)
biri yumurta kirdi biri akristirdi, insalalh kalibtan çiakrda emekelri bosa gitmez
su annelrin keki meshur olur ya hep, benim cocuklarin oyle bi çocukluk hatriralari olmayack buyuk ihtimalle
Kızlar aranızda su gibi akıntısı olan varmı, ya bende bi rahim ağrısı oluyor Bıçak sokuyorlar resmen afedersiniz sıvı sarı su geliyor habire... nette baktım bu damla damla da olabilirmiş açık sarı su şeklindeymiş..
neyi yanlis okudun kiz benmi yanlis soyledim
nisan gibi gelen suyu diyorum
telaslanma ama tedbiride elden birakma , git bi baksinlar , hersey yolundadir umarim ..
Nişan kanlı geliyormuş, benimki normal su gibi sapsarı.. Aklıma ne getirdi ya tövbe tövbe gece gece ilk geceden sonra benden su gelmişti iki gün boyunca doğum yapar gibi o geldi aklıma ya Gidecem gidecem ev ahalisi uyusun eşimle gece Gidecez. Adam çalışmaktan eve geldiği yok ki.
Deme öyle ya :)) bizde oğluşumla yapıyoruz geçen gün haşhaşlı revani yapıyordum arkamı döner dönmez mikseri açtı ortalık hamur oldu. :)) yağla kabı hafif unla çıkıyor.
iyi geceler kızlar,
off bnm kaşıntılar şimdi şimdi baş gösterip başlıyorlar
öncesinde gün içinde zaten mide yanması vardı şimdi mide deli gibi yanıyor şimdide kaşıntılar başlıyor.
Çok halsizim ben giderek çöküyorum gibi geliyor bana enerji bulmak için napmam lazım kızlar
Bu arada başıma gülmeyin ama size bişi sorabilirmiyim ysmnfth
canım yaptığın o pastalar var ya bebek için onları öle tülle veriyorsunuz ya ikram olarak onları açıp yiyorlar mı yoksa öle süs die saklıyorlar mı bnmde hoşuma gidiyor da cidden bilmiyorum insanlara yesinler die mi ikram ediliyor yoksa saklasınlar die mi