2015 Şubat Anneleri

Ne eşmiş yav. Hediye alır,ütü yapar,temizlik yapar,çocuk bakar,çalışır.
Benim eşim bunların hiç birini yapmıyor ve hala dışardan kılıbık görünüyor. Ben kötü eş oluyorum.

Bir şey soracağım.
Şu alt üst takımları takım olarak mı dolaba koysam, yoksa bütün altları ayrı,üstleri ayrı mı?
Annecikler.bilir hangisi kullanışlı olur.

Bir şey soracağım.
Şu alt üst takımları takım olarak mı dolaba koysam, yoksa bütün altları ayrı,üstleri ayrı mı?
Annecikler.bilir hangisi kullanışlı olur.
Ben alt ust olarak koydum alirken kolay olur diye sapkasiyla eldiveninide ustlerine koydum takimlarin.tek olanlari birlikte koydum

selam kızlar halı yıkatmayı düşünenler varsa halıcı 10 günde teslim ederiz dedi haberiniz olsun geç kalmayın

Evet cnım ben yaptım. Herkesinkini yapıyorum ama daha kendiminkine sıra gelmedi:)
Baskı mı yapıyorsunuz üstüne.
Güle güle kullanın. Ne güzel eğlenceli hazırlanıyorsunuz, tadını çıkararak. maşallah.
Ben halsizlikten daha bir şey yapasım gelmiyor. Yapıyorum.ama yetişemiyorum.

Yok canım o taç şekli falan hazır satılıyor alıp ütüyle yapıştırıyorsun. Ayrıca bunlarda benim değil, kardeşimin görümcesinin. Diyorum ya sıra benim kızıma gelemedi bi türlü:) süsleri hazır bi ara halledeyim artık:)

Bir de herkesin dilinde ya kan sulandırıcı iğne olanlar sezeryan olucak diye. Ben de bilimsel bir açıklama çıkacak sandım hepimiz için. Pikinin o sorunu yüzündense tamam Allah yardımcısı olsun inşallah.
Yoo bende kullanıyorum dr um dediki epidural için sdc bi risk söz konusu. Oda şöyle eğer o gün yani sancım geldiğinde( normal beklendiği için) kan tahlili yapılıp kan sulandırıcı nın etkisine bakılacak dedi. Eğer çok artmışsa değerler epidural olmaz. Ya paşa paşa epiduralsiz doğurursun yada genel anestezi ile sezercik . Inşallah değerler epidural e izin verir hayırlısıyla tabi. Sezeryan bile genel. Ben uyanana kadar bebiş ne olacak

Yok ya bence haftamızın normal hali bu

doğum sonrası aldığım kiloları verebilmeyi tercih ederdim heralde : )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…