valla ben nedense bır turlu senın ördugunu kabullenmedim. kıskandım mı nedır ?Güzel di mi? Annem ben bebişken örmüş aynısından ben de bebişe öreyim dedim. Boyun Bölgesi'nden başlanıyor dildörtgen bir yaka ördekten sonra kenarlardan artırılarak kollar bitene kadar örülüyor. Bel kısmı da ayrı bir Dikdörtgen olarak örülüyor sonra ili parça birbirine dikiliyor. Kenar oyaları yapılıyor en son. Biraz uzun sürdü yapmam
benden de soda.günaydın hatunlar
uyananlar uyanmayanlar
herkeşşee benden çay
yat bacım keyfıne bak. ben sımdı yatakta olmak istedim.Yatarak beklemek çok sıkıcı. Keşke bu kadaryormasaydım en başından kendimi. Ayağa kalktığım an baskı biniyo aşağı. Korkuyorum yürümeye bile
valla ben spinal falan anlamıyorum . komple bayıltacaklar işte. bana kımse sormadı ne ıstıyorsun dıye. sorsalarda bayıltın benı derdım.Esoba tarihin hayırlı olsun canım,genel anestezi mi olcak,yoksa spinal falan mı,bide benim belli olsada şu belirsizliklerden bi kurtuluversem,ne güzel herşeyini hazır edersin tarih belli :)
Güzel di mi? Annem ben bebişken örmüş aynısından ben de bebişe öreyim dedim. Boyun Bölgesi'nden başlanıyor dildörtgen bir yaka ördekten sonra kenarlardan artırılarak kollar bitene kadar örülüyor. Bel kısmı da ayrı bir Dikdörtgen olarak örülüyor sonra ili parça birbirine dikiliyor. Kenar oyaları yapılıyor en son. Biraz uzun sürdü yapmam
merhaba,
bende aşağı yukarı sizinle aynı haftalık hamileyim.Muhtemel doğum tarihimiz 14/02/2015
benim bu haftalarda kanım falan alınmadı.Sağlık ocagına da çağıran olmadı.
merak ettim sizin neden kanınız alındı
atladığımız bişeyler olmasın.
Benim de 1 haftadir filan cok oluyor o sertlesme..rahim komple bir tabaka gibi oluyor sanki..seninki normal,doguma hazirlik dedi benim dr da..periyodik hale gelirse dogum demekmis..
Yazmıştım arada kaynamiş.okulun gürültüsü,belimin bacağımın ağrısı.iki dr a gidiyorum ikiside ayrı telden çalıyor.dr hafta sonu şehir dışına gidecekmiş.kesin sanci gelir o zamankocam hamile sanki ben degil.yoruldum.sezeryan olacak anestezi kararsizligim var.korkuyorum
bende öyleyım de 4 e razıyız canım keşke 4 saat uyusak.
aynıyım aslında çok dönmek dışında ve wc ye 30 kez gıtmek dışında uyudum sayılır. ama demek cok bolunuyor verimsiz oluyor.
sabah da gıttım b12 iğnemı vuruldum duz duvara tırmanacaksın demıslerdı tırmanmadım
Benim de ozellikle bikac gundur nerdeyse surekli sert..ayaga kalkinca daha cok oluyor sanki..benim dr da cok mu rahat anlamadim,cmt muayenedeydim usg de de bakti ya,normal deyip geciyor.nst ye de ihtiyac duymadi..canim da acimayinca ben de onemsememeye calisiyorum..3-4 dakikada bir gelip belli bir sure olmasi gerekiyormus sanirim ama benimki masallah bayagi bi suruyoraynen canım düzenli olunca doğum demek dedi banada bugün ebe
daha ne kadar düzenli olacak hiç yumuşamıyorki dedim bende
kanaman veya suyun gelirse hiç panik yapma ılık bir duş al çantanı sırtlan hastaneye git dedi
birde doğum yapınca 3 gün içinde beni ara bilgilerini girmem gerek dedi
unutmazsam ararım dedim
peki kaç ilmekle başlanıyor
vallahi bayıldım yaaa çok güzel olmuş panço gibi duruyor tam baharlık
gözümü alamadım nazar değdireceğim diye korkuyorum
Eşortman giydik Güneşte yürüyoruz biz kızçe de içerden yürüyor hava mis
Eşortman giydik Güneşte yürüyoruz biz kızçe de içerden yürüyor hava mis
Tığ işi olduğu için zincir çekiliyor ikili trabzan yapılıyor 21 tane sonra uzun bir Dikdörtgen örülüyor kaç sıra olduğunu unuttum her sırayı sayarak yaptım. Annemin yaptığı yelek de bu bak. Onun sıralarını sayarak yaptım. Birdaha örücek olursam her sırayı yazayım bari.Eki Görüntüle 1381370
hamileligin basinda bakildi bunlara benimkızlar günaydın, ben geçen hafta yeni bir doktora gittim oda benden anti hcv, anti hıv, hbs ag tahlilleri istedi yani hepatit c-b ve aıds testi doğumdan önce bakılmalı dedi size bakıldımı kafam karıştı bu güne kadar 4 dr gittim kimse bundan bahsetmemişti
biz yetistirdik canim. Bir aksama yok.lise benimki. Ile gore de degisir uygulamakımı öldurdun sabah sabah kızz?
mattika sen ders ıslemıyom demıssın ya tatılde kalan dersler ıcın kocaelı de MEB takvıye derslerı yaptırıyor butun okullara...kımı okul hafta sonu bıle tatıl yapmadı ogretmenler derslerı tatıle kadar yetıstırecek dıye..esımın okuluda yarım gun du ama tatıle gırene kadar aksam 5 e kadar dersı var..
sızde durum ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?