Kız normali zor yuruyoz ördeği nasıl yurucekmisiz.çöküp kaliveririz kalkamayiz da.Ya bi şe dicem benim doktor ördek yürüyüşü yap dedi. Tam nası bi şe bu ördek yürüyüşü? Çömelip yürüme mi? Biliyonuz mu?
Ben yumos kullaniyorum,pembesi..hosuma gidiyor kokusu...yoksa bebek icin mi sordun? Ben bebek kiyafetlerini dun yikadim ilk kez dalan sabun tozu ile...yumusatici kismina az sirke koydum,sabun-kimyasal artiklari temzledigi icin..kokusu kalmiyor tabiki:)kızlar çamaşırlarda yumuşatıcı ne kullanıyosunuz
vernel kullanıyodum bitecek , çok kalıcı gelmedi bana kokusu
ne alsam ? şöyle güzel kokan, kalıcı ?
dr a tamam dedın de nasıl yapıldığını nıye sormadın kız..Ya bi şe dicem benim doktor ördek yürüyüşü yap dedi. Tam nası bi şe bu ördek yürüyüşü? Çömelip yürüme mi? Biliyonuz mu?
bence sen emegı falan bosver VERGI koy kızanın ısmını..cok daha anlamlı olur..ben vergi dairesine gıdıyorum yıne
çok korkuyorum kızanım orda doğar dıye.
neyseki vergi dairesi karşısında hastane var.
bu kadar detay düşünmek senı yormuyormu..sen hasta yatagında yatarken bırılerıgıder alır gelır yapar dımıBende de hastaneden çıktıktan sonra evde ne pişirilecek telaşı başladı. Sonuçta bizim sağlıklı beslenmemiz lazım o yemekleri kim yapıcak? Gitmeden yapsak dicem ama hastanede ne kadar kalıcaz belli değil. En az bir haftalık yemek listesine ihtiyacım var. Ona göre eve alışveriş yapıp yemeği Yapacakları belirlemeliyim.
Bende de hastaneden çıktıktan sonra evde ne pişirilecek telaşı başladı. Sonuçta bizim sağlıklı beslenmemiz lazım o yemekleri kim yapıcak? Gitmeden yapsak dicem ama hastanede ne kadar kalıcaz belli değil. En az bir haftalık yemek listesine ihtiyacım var. Ona göre eve alışveriş yapıp yemeği Yapacakları belirlemeliyim.
Yok bisey demedi, 15 Dakika Cok sakindi uyuyo olabilir dedi son 5 dk normal Ama yinede Tekrar bakalim cuma dedi.
Nebilim Aklima birsürü sey geliyo zayif diye gücsüzmü kaldi acaba. Dogum isini Tekrar düsüncem dedigin gibi
Drlar daha iyi bilir.ama hem zayıf hem kalbi duzensizse riskli sanki.cunku normal doğumda bebegin işbirliği de önemli.zayifsa kendini ittiremiyebilr.uzun sure doğum kanalında kalırsa da o sırada kalp atışları bozuluyo.zaten duzensizse hepten problem.ben ittiremedigim için sure uzamisti.ebe. hadi gayret et.daha fazla kalamaz orda kalp atışları bozulcak dedi.tabi beni korkutmak için de demiş olabilir bilmiyorum.ama daha bekleyip güçlenme ihtimali varsa o zaman başka.Selam bacilar
Kontrolden geldim Moralim bozuk, doktor kizima zayif ufak diyor suan 2100-2200 görünüyo, hadi onu gectim kalp atisida düzensiz ve sakin cikti cuma yine nst baglancam. Cok moralim bozuldu. Simdi düsünüyom sezeryan sonrasi normal dogumu diretsemmi yoksa kizimi zorlamadan zamaninda aldirsammi. Basima agrilar girdi Cok üzüldüm.
Buraya,İstanbula gel birlikte gezelimGünaydın canım inşallah öyle olur. Mersinin Havası güzel mi? Ankara'da azıcık güneş olsa da biraz hava almaya çıksak diye Bakıyoruz :)
çömelip ayak bileklerinden tutarak yürüyorsun. lisede beden eğitimi dersinde az yapmadık
ama neden yapılıyor bu hareket. ayyy birde çok zor koca göbeklerimizle nasıl olacakki
Kız normali zor yuruyoz ördeği nasıl yurucekmisiz.çöküp kaliveririz kalkamayiz da.
dr a tamam dedın de nasıl yapıldığını nıye sormadın kız..bı göstersene deseydın ..cok merak edıyorum ne tepkı verırdı senın çatlak dr
neden yap dedi doktor ne için gerekliymiş ördek yürüyüşü?İşte tam annamadım nasıl yapılacağını. Çömelerek yürümeye çalıştım anaamm pek zorlandım. Böle değildir herhal dedim :)
Ya bi şe dicem benim doktor ördek yürüyüşü yap dedi. Tam nası bi şe bu ördek yürüyüşü? Çömelip yürüme mi? Biliyonuz mu?
canım ızne ayrıldım evdende gırıs yapamıyorum ıyıyım ben saol canm umarım sende ıyısındır... cımcımeye hapı gonderemedım cunku aksuaksudan alamadım ama pazartesı yıne hastn ye gıdıcem orda olursa bu sefer alıp yollayabılırım ınsallah... aksuaksunun kucuk ruyası hala yogun bakımda ıcten bır dua edersenız sevınırım.. kenınıze ıyı bakın okuyorum an be an ama gırıs yapıp msj atamıorum....
Selam bacilar
Kontrolden geldim Moralim bozuk, doktor kizima zayif ufak diyor suan 2100-2200 görünüyo, hadi onu gectim kalp atisida düzensiz ve sakin cikti cuma yine nst baglancam. Cok moralim bozuldu. Simdi düsünüyom sezeryan sonrasi normal dogumu diretsemmi yoksa kizimi zorlamadan zamaninda aldirsammi. Basima agrilar girdi Cok üzüldüm.
zayıf olmasını bence kafana takma.(takma desemde annelikten mi hormonlardan mı olumsuz bir cümleyle annenin başına yıkılıyor dünya gerçi) ama gerçekten zayıflığın çaresi var. gerçi düzensiz kalp atışları içinde bence başka doktorla görüş. doktorlar kesinlikle psikolojiden anlamadığı için ne görseler söleyip karşı tarafı yıkıyorlar belki kuşkulandıkları korktukları şey doğru değil ama insanın içine kurt düşürüyorlar. Rabbim inşallah korktuğuna uğratmadan en hayırlı en sağlıklı zamanda kucağına almayı nasip eder. içinde kuşku kalmasın kesinlikle başka doktora görün.Selam bacilar
Dur daha kız 36 yazıyor takvimindesonunda çok şükür temizliklerim bittiiiiiiiiii
duşumu da aldım kızçem yine taklalar atıyor içeride
artık hazırız herşey için
Selam bacilar
Bende de hastaneden çıktıktan sonra evde ne pişirilecek telaşı başladı. Sonuçta bizim sağlıklı beslenmemiz lazım o yemekleri kim yapıcak? Gitmeden yapsak dicem ama hastanede ne kadar kalıcaz belli değil. En az bir haftalık yemek listesine ihtiyacım var. Ona göre eve alışveriş yapıp yemeği Yapacakları belirlemeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?