2015 Şubat Anneleri

Bende de hastaneden çıktıktan sonra evde ne pişirilecek telaşı başladı. Sonuçta bizim sağlıklı beslenmemiz lazım o yemekleri kim yapıcak? Gitmeden yapsak dicem ama hastanede ne kadar kalıcaz belli değil. En az bir haftalık yemek listesine ihtiyacım var. Ona göre eve alışveriş yapıp yemeği Yapacakları belirlemeliyim.

kızlar çamaşırlarda yumuşatıcı ne kullanıyosunuz
vernel kullanıyodum bitecek , çok kalıcı gelmedi bana kokusu
ne alsam ? şöyle güzel kokan, kalıcı ?
Ben yumos kullaniyorum,pembesi..hosuma gidiyor kokusu...yoksa bebek icin mi sordun? Ben bebek kiyafetlerini dun yikadim ilk kez dalan sabun tozu ile...yumusatici kismina az sirke koydum,sabun-kimyasal artiklari temzledigi icin..kokusu kalmiyor tabiki:)

Ya bi şe dicem benim doktor ördek yürüyüşü yap dedi. Tam nası bi şe bu ördek yürüyüşü? Çömelip yürüme mi? Biliyonuz mu?
dr a tamam dedın de nasıl yapıldığını nıye sormadın kız..bı göstersene deseydın ..cok merak edıyorum ne tepkı verırdı senın çatlak dr
ben vergi dairesine gıdıyorum yıne
çok korkuyorum kızanım orda doğar dıye.
neyseki vergi dairesi karşısında hastane var.
bence sen emegı falan bosver VERGI koy kızanın ısmını..cok daha anlamlı olur..

bu kadar detay düşünmek senı yormuyormu..sen hasta yatagında yatarken bırılerıgıder alır gelır yapar dımı genıs bırı ol bıraz dusunmemeye calıs akışa bırak..buyuk resme bak

ben bunu hiç düşünmedim yaa
ama dün kayınvalidem 40 gün bakarım yemeğini yaparım senin düzenini öğrenmek zor olacak diyordu heralde yapar yemeğimi. yapmazsada yemek listesi yapıp dediğin gibi hazırlamak lazım 1 haftalık

Yok bisey demedi, 15 Dakika Cok sakindi uyuyo olabilir dedi son 5 dk normal Ama yinede Tekrar bakalim cuma dedi.
Nebilim Aklima birsürü sey geliyo zayif diye gücsüzmü kaldi acaba. Dogum isini Tekrar düsüncem dedigin gibi

ben olsam başka bir doktora daha giderdim. zayıflığına kilo aldırıcılarla çare bulabilirsin. doğumda hiç normal diye ısrar etme sezeryan en doğrusu gibi görünüyor şuan

Drlar daha iyi bilir.ama hem zayıf hem kalbi duzensizse riskli sanki.cunku normal doğumda bebegin işbirliği de önemli.zayifsa kendini ittiremiyebilr.uzun sure doğum kanalında kalırsa da o sırada kalp atışları bozuluyo.zaten duzensizse hepten problem.ben ittiremedigim için sure uzamisti.ebe. hadi gayret et.daha fazla kalamaz orda kalp atışları bozulcak dedi.tabi beni korkutmak için de demiş olabilir bilmiyorum.ama daha bekleyip güçlenme ihtimali varsa o zaman başka.

çömelip ayak bileklerinden tutarak yürüyorsun. lisede beden eğitimi dersinde az yapmadık
ama neden yapılıyor bu hareket. ayyy birde çok zor koca göbeklerimizle nasıl olacakki

Hersey normal doğum için :) bebeyi kanala gonderip rahim kaslarını açmak için.

Kız normali zor yuruyoz ördeği nasıl yurucekmisiz.çöküp kaliveririz kalkamayiz da.

Bi denedim de ıhhh pek zor :)

dr a tamam dedın de nasıl yapıldığını nıye sormadın kız..bı göstersene deseydın ..cok merak edıyorum ne tepkı verırdı senın çatlak dr

Ne bileyim sanki herkesin bildiği bi şemiş gbi dedi ben de soramadım :) orada yaptırırdı bana sorsam heralde :)

Selamimizi ilet aksuaksuya lutfen insallah tez zamanda cikar yavrusu da kavusurlar

canim hakkinda hayrlisi olsun dr ne oneriyor peki

zayıf olmasını bence kafana takma.(takma desemde annelikten mi hormonlardan mı olumsuz bir cümleyle annenin başına yıkılıyor dünya gerçi) ama gerçekten zayıflığın çaresi var. gerçi düzensiz kalp atışları içinde bence başka doktorla görüş. doktorlar kesinlikle psikolojiden anlamadığı için ne görseler söleyip karşı tarafı yıkıyorlar belki kuşkulandıkları korktukları şey doğru değil ama insanın içine kurt düşürüyorlar. Rabbim inşallah korktuğuna uğratmadan en hayırlı en sağlıklı zamanda kucağına almayı nasip eder. içinde kuşku kalmasın kesinlikle başka doktora görün.

ozlem_su canım şimdi gördüm aksuaksuya çok geçmiş olsun dileklerimi ilet
onun o halinde birde benimle ilgilenmesini istemem bencillik olur
sen hiç sorma ilacı
ben zaten 1 kutu buldum onunla idare edeceğim 4 yerine 3 içiyorum şuan
hiç kendinizi zora sokmayın benim yüzümden

bence ufak diye üzülme , bak burdaki diğer arkadaşların dediği şeyler var patates haşlaması, muz ve ayva kilo aldırıyomuş, sende onlardan ye bugünden başla ve soluna yat
kalp atışı için önceden bişey dememiş miydi ?
yeni mi çıktı anlayamadım , başka bi doktora daha gitsen ? için rahat eder

Süpürge Yaptım duş aldım şimdi açmışım derya Baykal'ı Izliyorum bi yandan sancım var bi yandan elimde örgü nasıl bi insansam Israrla doğurmıcam cumaya kadar

kız sende çok yalnızsın doğum yapınca annen gelecek kv den gelmez mi onlar yaparlar görümcen falan olmayacak mı ?

Şu doğuranlar bana bi cevap versin bakalım ilk önce Nişan gelip sonra sancımı çektiniz sancıyla birlikte nişan mı geldi yoksa su mu geldi nasıl anlıcam biz bunu sırf Sancı var diye doktora gitmek istemiyorum

Mecburiyetten izne ayrildim karne haftasinda grip oldum dr bol bol dinlen dedi. Anneme geldim bende doğumdan sonrada burda olucam zaten. Çalışmaktan hamileliği, bebeğimi bu hafta yaşadığım kadar yaşayamamıştım. Son üç haftam kucağıma almak istiyorum hayırlısıylaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…