2015 Şubat Anneleri

Yok bisey demedi, 15 Dakika Cok sakindi uyuyo olabilir dedi son 5 dk normal Ama yinede Tekrar bakalim cuma dedi.
Nebilim Aklima birsürü sey geliyo zayif diye gücsüzmü kaldi acaba. Dogum isini Tekrar düsüncem dedigin gibi
canm ben bır hafta once ıkı gun hastanede yattıım nst de kalp atısı duzensizcıkıyodu cızgıler takıp ettı ıkı gun korkup dktr hep bı ıyı bı kotu cıkıyodu ıkı saat aralarla ama boşuuna ıkı gun kaldık cunkı hemen bışeyler ıyıp baglandğımda hep ıyı cıktı bebıs kıpırdarkende ıyı cıkıyodu yanı ac yorgunsan veya uyuyosaa ıyı cıkmıyo korkma bnce gırmeden once tok ol ve 10 dkka once cıkolata ye

nstde de yorgun aç olunca ya da bebek uyuyunca dengesiz çıkıyormuş. benim bebek de zayıftı (bana göre) ben hergün tereyağında 2 yumurta bal bol kars kaşarı gün içinde 1 kase yoğurt et yemeği mutlaka yedim. 3 haftada 600 gr almış bizim sıpa şimdi de dr iri dio
sen de biraz yediklerine dikkat et inş toplar yavrun.

Stres olurum diye planlayayım istiyorum canım ya.

Canim sen bebegin iyi olun da ac kalmazsin hallolur dusunme bunlari. Bol yesillik tahin helvasi kalsiyum yapan urunler kahvaltilik kuruyemis kuru meyve atıştırmalık guc verici gidalar stokla yeter. Corbaydi kofteydi brokoli haşlama derken pratik sekilde doyar bisekilde karnin illa.

kız sen de bendensin herşeyi planlıyorum. ama bazen biraz rahata bırakmak lazım. ben bazen yemek sitelerindeki gün menülerinden örnek alıyorum. hergün ne yapsam ne yapsam die düşünmekten kolay oluyor. alışverişi eşin yapar yazar verirsin sen. gelenler de mutlaka yardım eder zaten kuzum. bir kaç güne toplarsın kolayından birşeyler bile yapabilirsin.
dondurucu kullanıyorsun köfte falan hazırlayabilirsin önceden koyabilirsin rahatlık olur.

Evet. Canim galiba yine sezeryan yolu görünüyo )

Benim kizan 3 haftada 1050 gr almis ya o nasil okuyo cok degilmi

Bakalim canim hayirlisi zorlamam zaten ille normal oslun diye. Bakim cuma nst Ne cikcak sonuc uyuyo olabilir dedi Kalp atisi hep 130-150 arasiydi normalide böyle dedi Ama Sakin dedi.

Yaparlar belki ama evde de malzeme olsun istiyorum işte. Mesela konserve falan mı alsam bir de dondurulmuş sebzeler falan. Hemen çıkarıp pişirilebilir. Dr bize ilk birkaç gün sıvı şeyler tüketmemizi önericektir. Mesela her gün çorba mutlaka olsun diye liste olabilir.

Beklicez beklicez evrene olumlu mesaj yollayalım lütfen pozitif olalım kızçeme pipililer bekleyinnnn duyun bizi gelmeyin ordan

arkadaşın doğumu 15 ocaktı doktor aralıktan beri yatış vermişti riski var diye
hiç kımıldamadan yattı 1,5 ay
şimdide günü geçtiği halde gelmiyor bebek
inat etmiş
evrene olumlu mesajında fazlası zarar

Selamimizi ilet aksuaksuya lutfen insallah tez zamanda cikar yavrusu da kavusurlar

canim hakkinda hayrlisi olsun dr ne oneriyor peki

Amin canim, ebe Tekrar sezeryan yap diyo . Doktorum eger dogum Aninda kanalda olursa normal olur dedi Ama degilse sezeryan yapilir. Bakalim hayirlisi

1)nısan geldikten sonra belkı hemen doğum baslar,belkı haftalarca beklersın..nısan gelmesı kesınkez doğuruyorsun anlamına gelmez ..orn;pkass
2)benım nısanım gelmeden azcık su geldı..azar azar gelmeyede devam ettı..hastanede dr um kolunu sokunca nısan geldı ve hemen sancılarım başladı..
3)sırf sancı var dıye dr a gıtme..doğum sancısını anlamayan ınsan olamaz..dayanılacak bır sancı degıldır kendısı pek
4)otur oturduğun yerde orgunu or,kahve yap ıc,püsküvette ye hadı bakım..
bu kadar hassasıyet senı hasta eder..sonra cocugunu hasta eder..
sanadogum sonrası lazım olacak sey ler moral dınlenme ve bol su..yemek ıllakı olur korkma..ve sadece bebegıne odaklan..

ben bu mevsimde manavdan pazardan domates bezelye biber almaktansa konserve ve dondurulmuş almayı tercih edenlerdenim. doğumdan önce dediğin gibi bir mutfak alışverişi iyi olabilir
sonra evden sipariş verdiğimizde istediğimiz gelmez belki
birde bende herşeyi kendim görerek ve dokunarak alma hastalığı var
bir paket makarnayı bile kendim alırsam daha iyisini alacağımı düşünüyorum

Zaten anne olarak insan orda bi sok geciriyo bisey soramiyo. Belkide uyuyodur sakinligi ondandir diye düsündüm sonradan. Bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…