canm ben bır hafta once ıkı gun hastanede yattıım nst de kalp atısı duzensizcıkıyodu cızgıler takıp ettı ıkı gun korkup dktr hep bı ıyı bı kotu cıkıyodu ıkı saat aralarla ama boşuuna ıkı gun kaldık cunkı hemen bışeyler ıyıp baglandğımda hep ıyı cıktı bebıs kıpırdarkende ıyı cıkıyodu yanı ac yorgunsan veya uyuyosaa ıyı cıkmıyo korkma bnce gırmeden once tok ol ve 10 dkka once cıkolata yeYok bisey demedi, 15 Dakika Cok sakindi uyuyo olabilir dedi son 5 dk normal Ama yinede Tekrar bakalim cuma dedi.
Nebilim Aklima birsürü sey geliyo zayif diye gücsüzmü kaldi acaba. Dogum isini Tekrar düsüncem dedigin gibi
bu kadar detay düşünmek senı yormuyormu..sen hasta yatagında yatarken bırılerıgıder alır gelır yapar dımıgenıs bırı ol bıraz dusunmemeye calıs akışa bırak..buyuk resme bak
Hersey normal doğum için :) bebeyi kanala gonderip rahim kaslarını açmak için.
Bi denedim de ıhhh pek zor :)
ben yapamam kesin oturup kalkmada zorluk çekiyorum zaten. çooook zorrr.
Selam bacilar
Kontrolden geldim Moralim bozuk, doktor kizima zayif ufak diyor suan 2100-2200 görünüyo, hadi onu gectim kalp atisida düzensiz ve sakin cikti cuma yine nst baglancam. Cok moralim bozuldu. Simdi düsünüyom sezeryan sonrasi normal dogumu diretsemmi yoksa kizimi zorlamadan zamaninda aldirsammi. Basima agrilar girdi Cok üzüldüm.
Bingo soft beyaz ben onun kokuusna hastayim cnm ve kalicida denemenintavsiyebederimkızlar çamaşırlarda yumuşatıcı ne kullanıyosunuz
vernel kullanıyodum bitecek , çok kalıcı gelmedi bana kokusu
ne alsam ? şöyle güzel kokan, kalıcı ?
Stres olurum diye planlayayım istiyorum canım ya.
Stres olurum diye planlayayım istiyorum canım ya.
ben bunu hiç düşünmedim yaa
ama dün kayınvalidem 40 gün bakarım yemeğini yaparım senin düzenini öğrenmek zor olacak diyordu heralde yapar yemeğimi. yapmazsada yemek listesi yapıp dediğin gibi hazırlamak lazım 1 haftalık
ben olsam başka bir doktora daha giderdim. zayıflığına kilo aldırıcılarla çare bulabilirsin. doğumda hiç normal diye ısrar etme sezeryan en doğrusu gibi görünüyor şuan
Benim kizan 3 haftada 1050 gr almis ya o nasil okuyo cok degilminstde de yorgun aç olunca ya da bebek uyuyunca dengesiz çıkıyormuş. benim bebek de zayıftı (bana göre) ben hergün tereyağında 2 yumurta bal bol kars kaşarı gün içinde 1 kase yoğurt et yemeği mutlaka yedim. 3 haftada 600 gr almış bizim sıpa şimdi de dr iri dio
sen de biraz yediklerine dikkat et inş toplar yavrun.
Beklicez beklicez evrene olumlu mesaj yollayalım lütfen pozitif olalım40 ı beklemeyeceğizki biz
Drlar daha iyi bilir.ama hem zayıf hem kalbi duzensizse riskli sanki.cunku normal doğumda bebegin işbirliği de önemli.zayifsa kendini ittiremiyebilr.uzun sure doğum kanalında kalırsa da o sırada kalp atışları bozuluyo.zaten duzensizse hepten problem.ben ittiremedigim için sure uzamisti.ebe. hadi gayret et.daha fazla kalamaz orda kalp atışları bozulcak dedi.tabi beni korkutmak için de demiş olabilir bilmiyorum.ama daha bekleyip güçlenme ihtimali varsa o zaman başka.
ben bunu hiç düşünmedim yaa
ama dün kayınvalidem 40 gün bakarım yemeğini yaparım senin düzenini öğrenmek zor olacak diyordu heralde yapar yemeğimi. yapmazsada yemek listesi yapıp dediğin gibi hazırlamak lazım 1 haftalık
ben olsam başka bir doktora daha giderdim. zayıflığına kilo aldırıcılarla çare bulabilirsin. doğumda hiç normal diye ısrar etme sezeryan en doğrusu gibi görünüyor şuan
Buraya,İstanbula gel birlikte gezelim
Hava gunesli,guzel bir gun...
Beklicez beklicez evrene olumlu mesaj yollayalım lütfen pozitif olalımkızçeme pipililer bekleyinnnn duyun bizi gelmeyin ordan
Selamimizi ilet aksuaksuya lutfen insallah tez zamanda cikar yavrusu da kavusurlar
canim hakkinda hayrlisi olsun dr ne oneriyor peki
1)nısan geldikten sonra belkı hemen doğum baslar,belkı haftalarca beklersın..nısan gelmesı kesınkez doğuruyorsun anlamına gelmez ..orn;pkassŞu doğuranlar bana bi cevap versin bakalım ilk önce Nişan gelip sonra sancımı çektiniz sancıyla birlikte nişan mı geldi yoksa su mu geldi nasıl anlıcam biz bunu sırf Sancı var diye doktora gitmek istemiyorum
bu kadar hassasıyet senı hasta eder..sonra cocugunu hasta eder..Stres olurum diye planlayayım istiyorum canım ya.
Yaparlar belki ama evde de malzeme olsun istiyorum işte. Mesela konserve falan mı alsam bir de dondurulmuş sebzeler falan. Hemen çıkarıp pişirilebilir. Dr bize ilk birkaç gün sıvı şeyler tüketmemizi önericektir. Mesela her gün çorba mutlaka olsun diye liste olabilir.
zayıf olmasını bence kafana takma.(takma desemde annelikten mi hormonlardan mı olumsuz bir cümleyle annenin başına yıkılıyor dünya gerçi) ama gerçekten zayıflığın çaresi var. gerçi düzensiz kalp atışları içinde bence başka doktorla görüş. doktorlar kesinlikle psikolojiden anlamadığı için ne görseler söleyip karşı tarafı yıkıyorlar belki kuşkulandıkları korktukları şey doğru değil ama insanın içine kurt düşürüyorlar. Rabbim inşallah korktuğuna uğratmadan en hayırlı en sağlıklı zamanda kucağına almayı nasip eder. içinde kuşku kalmasın kesinlikle başka doktora görün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?