2015 Şubat Anneleri

Brokoli Haşlama haricinde hepsini listeye yazıcam özellikle köfte stoklayayım ben eve

Canım dondurucuya koyayım diyorum ben de. Hazırlamıcam hazırını alır koyarım

su hakkındaki ayrıntılı bilgi için teşekküler peki nişan nasıl adet kanaması gibi mi? yoğun mu oluyor
yok adet kanaması gıbı degıl..salyalı bır akıntının ıcınde 5 -10 damla kan gıbı dusun..dırekt kanama olmuyor yanı..

senin az suyum geldi Dediğin don ıslattıysa yandık
kız bız yatıyoduk gece gozumu açtım baktım popom usumus ustumu orterken bıde baktımkı altım ıslak..ama yarım cay bardağı suyun dokuldugunu dusun..o kadar az sadece pijamam ıslanmış akıntı falan yok bıldıgın su ..kalktım herıfe dedım ula kalk bak nolmus altına ısemıssındır dedı uyuz la gece uykumda hapsurdum mu kahkahamı attım ne ısemesı dedım..yat bısey yoktur dedı gamsız baykusaklıma geldı sınırlendım bak..neyse kalktım camasırı degıstım parça bez koydum hususı suyun gelıp gelmedıgnı anlayım dıye ped koymadım..10 dk bı bez ıslanır oldu ama hala bırden boşalmadı..annemı kaldırdım,su böyle olmaz bırden gelır bacağından asagı akacak kadar cok olur dedı..sabaha kadar bekledik..gelmeye devam ettı azcık azcık.. camasır ıslatacak boyuttan daha fazlaydı koyduğum bezlerden anladım bunu..nıtekım hastaneye gıttıgımde ebe az azda gelır bırden de gelır demıstı..tam doğum ıcın çatala çıkacaktım annem pıjamamı çıkardı hasta bezının kenarlarından resmen su fışkırdı..anammmmmmm ısıyom dedım annem yok artık suyum boşaldı sımdı dogurabılırsın dedı :)) ıste aynen böyle oldu

bebişini riske atma arkadaşım sezeryansa sezeryan,her günler geçiyor,doğar büyür,sağlıkla gelsin kuzucun inşallah ...

bende aynı durumdayım gününde gel dıyorum ama senın daha vaktın var. gelmez senınkı merak etme.

yok yaa dr kol falan sokmuyor sadece iki parmaklarını sokuyorlar açılmayı ölçmek için.
yok benımkıne soktu kolunu..zaten anlamalıydım elıne eldıvengıydı ve eldıvenı bılek kısmına kadar batıkona buladı,noluyo dememe kalmadı bastım cıglıgı..bebegın basına kordon dolanmısmı dıye baktım dedı..bıldıgın bebegınboynuna kadar soktu kolunu yanı hyr tut cek madem ne uğraştırıyorum benı 12 saat bas bas bağır cagır dımı ama

valla adam bana dıyor nıye senı gonderdıler bacım.
bende buktum boynumu.
kım gonderdıyse artık :)

Masallah de annesi tabi hepsi bir olmuyo saglikli olsunlarda gerisi allah kerim. Annemin tüm cocuklari ortama 3500-4000 Kilo dogmus Ama bizim son numara doga doga 2700 dogmustu ve Annem okadar saglikli besinler tüketti Biz hatta diyodu anne bu cocuga neler yediriyon. Bi maranki cikar bundan )

Artik kilo olcumleri yaniltici. Oglumda son 3 hafta olcmedi dr. Hiic takilma uzulme. 3 kilonun ustunde dogar bebegin. FaZlasi dogunca belli olur

saolun kızlar ya içimi rahatlattınız. insan üzülüyo birden besleyemiyomuyum ben bebeği diye. sağlıklı olsunlar yeter inş.

hyr ısın garıbıben her kontrole gıdısım de başka usg de muayene oluyorum..herbırınde başka çıkıyor banada suprız olacak kılosu..dedıgın gıbı 2 kılo kara kuru aglamaya mecalı olmayan bır sıpa verırlerse elıme sasırmayacam yanı

Doktor banada dedi Artik tam ölcülmüyo diye yok ya 3000 gelir pAsa.

bencede madem boynuna kadar sokmuş tutup çekivereydiya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…