- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
1)nısan geldikten sonra belkı hemen doğum baslar,belkı haftalarca beklersın..nısan gelmesı kesınkez doğuruyorsun anlamına gelmez ..orn;pkass
2)benım nısanım gelmeden azcık su geldı..azar azar gelmeyede devam ettı..hastanede dr um kolunu sokunca nısan geldı ve hemen sancılarım başladı..
3)sırf sancı var dıye dr a gıtme..doğum sancısını anlamayan ınsan olamaz..dayanılacak bır sancı degıldır kendısı pek
4)otur oturduğun yerde orgunu or,kahve yap ıc,püsküvette ye hadı bakım..
bu kadar hassasıyet senı hasta eder..sonra cocugunu hasta eder..
sanadogum sonrası lazım olacak sey ler moral dınlenme ve bol su..yemek ıllakı olur korkma..ve sadece bebegıne odaklan..
kız sende çok yalnızsın doğum yapınca annen gelecek kv den gelmez mi onlar yaparlar görümcen falan olmayacak mı ?
bence ufak diye üzülme , bak burdaki diğer arkadaşların dediği şeyler var patates haşlaması, muz ve ayva kilo aldırıyomuş, sende onlardan ye bugünden başla ve soluna yat
kalp atışı için önceden bişey dememiş miydi ?
yeni mi çıktı anlayamadım , başka bi doktora daha gitsen ? için rahat eder
1)nısan geldikten sonra belkı hemen doğum baslar,belkı haftalarca beklersın..nısan gelmesı kesınkez doğuruyorsun anlamına gelmez ..orn;pkass
2)benım nısanım gelmeden azcık su geldı..azar azar gelmeyede devam ettı..hastanede dr um kolunu sokunca nısan geldı ve hemen sancılarım başladı..
3)sırf sancı var dıye dr a gıtme..doğum sancısını anlamayan ınsan olamaz..dayanılacak bır sancı degıldır kendısı pek
4)otur oturduğun yerde orgunu or,kahve yap ıc,püsküvette ye hadı bakım..
bu kadar hassasıyet senı hasta eder..sonra cocugunu hasta eder..
sanadogum sonrası lazım olacak sey ler moral dınlenme ve bol su..yemek ıllakı olur korkma..ve sadece bebegıne odaklan..
arkadaşın doğumu 15 ocaktı doktor aralıktan beri yatış vermişti riski var diye
hiç kımıldamadan yattı 1,5 ay
şimdide günü geçtiği halde gelmiyor bebek
inat etmiş
evrene olumlu mesajında fazlası zarar
canm ben bır hafta once ıkı gun hastanede yattıım nst de kalp atısı duzensizcıkıyodu cızgıler takıp ettı ıkı gun korkup dktr hep bı ıyı bı kotu cıkıyodu ıkı saat aralarla ama boşuuna ıkı gun kaldık cunkı hemen bışeyler ıyıp baglandğımda hep ıyı cıktı bebıs kıpırdarkende ıyı cıkıyodu yanı ac yorgunsan veya uyuyosaa ıyı cıkmıyo korkma bnce gırmeden once tok ol ve 10 dkka once cıkolata ye
söylemem sırayyyy doktor kolunu nereye soktu beeee
gidiyom ben yaa gelmicem bidaha pisikolocimi bozdunussss
bısey olmaz..benım aylardır oyle..ıslandıkça degıstır onuda mı ben dıyım...Hahah süper açıkladın yavrum hiç güleceğim yoktuiyi o zaman şunuda sorayım hazır cevaplamışken ben şimdi çok akıntım var diye gittim doktora fitil verdi iki gündür kullanıyorum o yoğun akıntı gitti renk te kayboldu hafif yeşildi şimdi ikide bir çamaşırım ıslanıyor biraz sulu gibi ama böle aşırı değil sadece çamaşırı ıslatıyor öle bacaklarıma falan gelmiyor gitmelimiyim şimdi doktora çocuğumda pek hareketli?
nstde de yorgun aç olunca ya da bebek uyuyunca dengesiz çıkıyormuş. benim bebek de zayıftı (bana göre) ben hergün tereyağında 2 yumurta bal bol kars kaşarı gün içinde 1 kase yoğurt et yemeği mutlaka yedim. 3 haftada 600 gr almış bizim sıpa şimdi de dr iri dio
sen de biraz yediklerine dikkat et inş toplar yavrun.
deli ya su mu değil mi onu soruyor farklımı oluyo nerden bileyim Değiştiriyor zaten öle dolacak halim yok yasöylemem sır
bısey olmaz..benım aylardır oyle..ıslandıkça degıstır onuda mı ben dıyım...yada bebenın bezlerinden bağla
Kız nereye sokcakayyyy doktor kolunu nereye soktu beeee
gidiyom ben yaa gelmicem bidaha pisikolocimi bozdunussss
çocuk açsa kesınlıkle dogru çıkmıyor nst..takma kafana..kıloya gelınce bırcok kadın dıkkat eder hamıslık boyunca yedıklerıne ama bebek Allahın dıledıgı kadarını alır..sen çuvalla patates muzda yesen 2,5 kılo ya doğar ya doğmaz..kımı dıkkat etmez tosuncuklar doğurur..Valla Bende 5 Saat uykula gittim zaten cocukla yoruluyom bütün gün ve actim gercekten. Bu almanlar Bide bazen abartiyo pat diye insanin yüzüne herseyi söylüyolar. Ins öyledir.
ahahaha...deli ya su mu değil mi onu soruyor farklımı oluyo nerden bileyim Değiştiriyor zaten öle dolacak halim yok ya
Molfix Göbek bağı oyuntulu ya benimde göbek aşada dur bide onu deneyimşaka bi yana ya suyun geldiğini nasıl anlıcam az az geliyo da ben farkında değilsem ?
çocuk açsa kesınlıkle dogru çıkmıyor nst..takma kafana..kıloya gelınce bırcok kadın dıkkat eder hamıslık boyunca yedıklerıne ama bebek Allahın dıledıgı kadarını alır..sen çuvalla patates muzda yesen 2,5 kılo ya doğar ya doğmaz..kımı dıkkat etmez tosuncuklar doğurur..
sen dınlen..sureklı soluna yat..kalorılı seyler yiyerek kendıne kılo alacağına besleyıcı seyler yiyerek ve dinlenerek vede Allaha tevekkül ederek oluruna bırak.. ben hergun 1lt sut ıcıyorum,ondan öncede cok yoğurt yerdım mesela..yumurtasız gunum olmaz..ekmek hamur ısı cok yemem,ama ayva portakal muz yemedıgım gun olmaz..bırde kabak cekırdegı,kaju,fındık fıstık,cekırdeklı kuru uzum ve bol bol su..yemene dıkkat et ve dınlen..
Normal doğumda sonda takılmıyor canım.bişey sorcam
normal doğumda da sonda takılıyormu
Normal doğumda sonda takılmıyor canım.
su hakkındaki ayrıntılı bilgi için teşekküler peki nişan nasıl adet kanaması gibi mi? yoğun mu oluyorahahaha...
su geldıgınde sadece camasırın degıl donun da ıslanır ...oldumu sımdı....donun ıslanana kadar rahat olabılırsın
senin az suyum geldi Dediğin don ıslattıysa yandıkahahaha...
su geldıgınde sadece camasırın degıl donun da ıslanır ...oldumu sımdı....donun ıslanana kadar rahat olabılırsın
benım kızım da cok kılolu doğmadı..3300 gr 53 cm dı. ama hızla buyudu..aşırı kusması kolık sancısı ve uyku nedır bılmemesıne rağmen..omrumu onun yemesıne adadım desem vallahı yalan olmaz.. 3 yas+3 aylık 18 kılo.. kusmayı bıle yenı yenı bıraktı dusun halımı...Haklisin canim allah büyük Benim kizimda Cok kilolu degildi 3010 ge dogdu halada zayif. Mayista 4 yasina gircek 12 Kilo ancak. Dedigin gibi Ama annelik iste insan üzülüyo. Cuma tam tok karinla gidim bakim nst ins iyi cikar.
Ya buay çok şükür
ama doktor kolunu sokuyormuş bunu duymam hiç iyi olmadı zaman yaklaştıkça korkularım artıyormu ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?