2015 Şubat Anneleri

Hiç düşünmeden konuşuyorlar işte

Canim hersey yolunda ise sık kontrol ile 42.hftaya kadar bile bekleyeblirsin. Bol yuruyus egzersiz kafaya takmamak fanfinifon hurma ahududu çayı merdiven in cik yer silme hareketi comelme gibi seylere devam illa ki girdigi gibi cikcak o bebe daha olgunlasmams bir meyve gibi dusun zamani gelicek dalindan dusecek az sabır biliyorum beklmk sıkıcı da sanslisin ki doktrun destekci

Bebek kıyafetlerini yıkamadan önce makinayı boş u çalıştırdınıZ yüksek ısıda falan boş çalıştırmaya gerek var mı? Bir de sirke mi koyuyordunuz?

Ben makineyi yeni almıştım daha doğrusu yenileme zamanini bu hazrlik zamanına denk getrdim ilk yikananlar bebisin cicileri oldu yani o yüzden kisa program bi sirkeli suyla döndürdüm makineyi bos sonra direk yikadim

Çok duygulandım yaa. Benim bindiklerim de Lazistan yavaş geç diyince beliniz mi rahatsız diyor.

Nişan geldikten sonra cinsel ilişki enfeksiyon kaptırmaz mı?

Hayırlısı olsun canım benim. Allah Bebişlere sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah.

Ahhh ağzından bal damlıyor
Ama çok korkmaya başladım
Hani haftası geçince risk daha fazla oluyor ya şimdi hep o hikayeler aklıma geliyor
Ve ben sezeryan doğumdan çok korkuyorum
Sezeryan yaparız olmadı diyince benim Çarpıntım başladı
Bugünki muayne de annede bebekte sağlıklı ama pazartesi tekrar gel dedi. Sanırım haftamız doluyor diye 5 gün sonra çağırdı. Eğer Çarşamba gittiğimde de bir sıkıntı görmezse beklicekmişiz. Ama ya bianda kakasını falan yaparsa
Sonuçta hastanede yatmıcam
Allahım hakkımızda hayırlısını versin
Dediklerinden çay hariç yapıyorum
Kursta bi çay tarifi verdi ordaki doktor ona başlıcam , aldım malzemelerini
Niyetim erken getirtmek değil artık çünkü ben ne yaparsam yapıyım geleceği yoksa gelmez. Ben sadece yardımcı oluyorum Asya ma

pkasss facein varsa ssvd grubunu bulup uye ol incele hatta durumunu yaz orda bicok kadin var boyle her koşulu uygun olup zamanını bekleyen saglikla kavuşan onları okumak iyi gelir. Kaka yutmasinin da belli ipuclari oluyomus duzenli takiple bastan yaklnbliomuss korkutucu hikayeler heryrrde canim dinleyip bozma yurecigini sen doktoruna guven sakin kalmaya çalış dua et hayrlisi ile gelicek saglikla kuzun

Bebek kıyafetlerini yıkamadan önce makinayı boş u çalıştırdınıZ yüksek ısıda falan boş çalıştırmaya gerek var mı? Bir de sirke mi koyuyordunuz?

yok canım ben boş çalıştırmadım, toz bezlerini attım öncesinde sadece annem öyle dedi.

Çok duygulandım yaa. Benim bindiklerim de Lazistan yavaş geç diyince beliniz mi rahatsız diyor.

lazistan ne diyecektim :) bizim duraktaki amcalar çok iyi ya :)

Ben kapmadım henüz ya
Doktorda uyarmadı zaten

korunmayla oluyor dimi ilişki ama :) az önce sağlık ocağında ebe şey dedi ilişki olmuş kadın doğuma gelmiş üzerine hemen bebek doğduğunda yüzü meniymiş.
ben de nişan gelmediği için sallamıyordum ama daha da korunurum ben :)

Bu fanfinifon icin korunmali iliski öneriliyor zaten enfeksiyon riskine karsi

dr bana korunmalı dememişti de içe olmasın sadece demişti :) o da rahim ağzını yumuşatma ihtimali olduğu için; çok bir etkisi yok ama yine de olmasın demişti.

Cok değişik tepisiyor kizanim artik canım yanıyor valla. Ve sürekli ayaklarım sis davul gibi bu sabah kalktim el parmaklarımin kökleri kemikleri kırık gibi agriyordu sislikten kivirmak bile mesele. Tansiyon idrar normal bende ama sislik fena

Kıyafet incik boncuk pazarı canım,ben pazara gitmeyi çok severim bebis doğunca simdi çiş yapar kusar vs diye 3 tane lastikli çarşaf aldım,sonra da kuzularimi filan alıp bi daha gezmeye çıktım,yeni geldik eve simdi banyoyu temizliyim diyorum banyoya yeni paspas aldım sereyim temiz temiz di mi ama sonra da bi duş aliyim bugün hava ne kadar güzeldi öyle..yarin çocukları da alıp parka goturucem piknikvari Bisey yapicaz havalar Güzelkent değerlendirelim..

Bu arada bu kadar sancin var ama acilman var mi merak ettim

İyyy hemşire de ne kadar dedikoducuymus daha okurken rahatsız oldum nisan gelmeden bebegin yüzü Nasil meni olmuş biiiirrr ayrıca o kadar ikinmaya meni mi kalır ikiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…