Ya az once kv aradi bende yuksek tansiyon var bide elim ayagim cok sisti surekli uyumak istiorum.. yorgunluk var falan. Komsunun bilmem neside boyleymiste hastane kontrole gittiginde ucun ucuna yetismisler bebegin kalp atislari yavaslamis ölmek üzereymia hemen almislar Allaha sukur saglikliymis ama eger yetismese anneyide zehirlermis.. netten baktim gebelik zehirlenmesi diye bisi varmia dogru bunlarin hepsi ama idrar tahlilinde proteinin fazlami die bakilmasi gerekiomua doktor bana idrar tahlili hic yapmadi evet yuksek tansiyonun dedi hastanedeyken hele her saat basi olcuolardi... cuma gunu gidince soyleyecem artik. Moralim cok bozuldu tamam kotu niyetli demedi ama hamile kadina anlatilacak olaymi bu yaaa
Bayanlar doktordan çıktım biraz gezip eve geldim
Benim kızın gelesi falan yok
28inde yani tam bir hafta sonra 40 haftamız doluyor. Haftaya iki gün gidicem muayneye. Çarşamba eğer ikinizde de bir sıkıntı görmezsem maksimum bir hafta daha beklerim sonra sezeryan yaparım dedi. Ilk doğum olacağı için 20 saat sancı çekersin suni verirsem , ki açılma olmama ihtimali de var. Boşuna sancı çekmeni istemiyorum dedi.
mevzu ney yaw
Bebek kıyafetlerini yıkamadan önce makinayı boş u çalıştırdınıZ yüksek ısıda falan boş çalıştırmaya gerek var mı? Bir de sirke mi koyuyordunuz?
kaşıntım vardı malum bölgede; sağlık ocağına gittim geldim. krem verdi sadece...
duraktan bindim taksiye; taksici amca sağ olsun bekledi çıkmamı da eczaneye de uğradık eve geri döndük :) -bu arada beklerken taksimetreyi kapattı.
dönüşe zor taksi bulurdum :)
"kızım hamile baba hamile biri binerse çok iyi davran diye tembihliyor sürekli" dedi
Canim hersey yolunda ise sık kontrol ile 42.hftaya kadar bile bekleyeblirsin. Bol yuruyus egzersiz kafaya takmamak fanfinifon hurma ahududu çayı merdiven in cik yer silme hareketi comelme gibi seylere devam illa ki girdigi gibi cikcak o bebe daha olgunlasmams bir meyve gibi dusun zamani gelicek dalindan dusecek az sabır biliyorum beklmk sıkıcı da sanslisin ki doktrun destekci
Bayanlar doktordan çıktım biraz gezip eve geldim
Benim kızın gelesi falan yok
28inde yani tam bir hafta sonra 40 haftamız doluyor. Haftaya iki gün gidicem muayneye. Çarşamba eğer ikinizde de bir sıkıntı görmezsem maksimum bir hafta daha beklerim sonra sezeryan yaparım dedi. Ilk doğum olacağı için 20 saat sancı çekersin suni verirsem , ki açılma olmama ihtimali de var. Boşuna sancı çekmeni istemiyorum dedi.
Canim hersey yolunda ise sık kontrol ile 42.hftaya kadar bile bekleyeblirsin. Bol yuruyus egzersiz kafaya takmamak fanfinifon hurma ahududu çayı merdiven in cik yer silme hareketi comelme gibi seylere devam illa ki girdigi gibi cikcak o bebe daha olgunlasmams bir meyve gibi dusun zamani gelicek dalindan dusecek az sabır biliyorum beklmk sıkıcı da sanslisin ki doktrun destekci
Nişan geldikten sonra cinsel ilişki enfeksiyon kaptırmaz mı?
Nişan geldikten sonra cinsel ilişki enfeksiyon kaptırmaz mı?
Hayırlısı olsun canım benim. Allah Bebişlere sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Ben kapmadım henüz ya
Doktorda uyarmadı zaten
Bebek kıyafetlerini yıkamadan önce makinayı boş u çalıştırdınıZ yüksek ısıda falan boş çalıştırmaya gerek var mı? Bir de sirke mi koyuyordunuz?
Çok duygulandım yaa. Benim bindiklerim de Lazistan yavaş geç diyince beliniz mi rahatsız diyor.
Ben kapmadım henüz ya
Doktorda uyarmadı zaten
Bu fanfinifon icin korunmali iliski öneriliyor zaten enfeksiyon riskine karsi
gunaydın balım..ne pazarı kız sabahın nurunda..yat uyu,yada kalk bır yerlerı sıl
ben senın yerınde olsam gıtmem kontrole..ılk hamıllıgımde son 3 hafta hıc gıtmedım,cunku ne bır ağrım ne bır sıkıntım vardı..gıtsem dogdu doğacak dogmuyorr stresı vardı..hersyınde yolunda olduğunu bıldıgımden 39+6 sabahı hıcbırsey yokken suyumun sızmaya başlamasıyla dr ağıttım ve ogun doğurdum..
bunda bıle gıtmeyecemde nst dr u dabenıde endıselendırecek boyutlarda yüksek çıkıyor,sureklı ıstırahat etmemı ıstıyor..ve kontrol edıyor bı sıkıntı varmı dıye bebekte..sırf o yüzden gıdıyorum her haftaama bız hala doğumdan falan konuşmuyoruz..bebek ters old ıcın ..rahatız bole
korunmayla oluyor dimi ilişki ama :) az önce sağlık ocağında ebe şey dedi ilişki olmuş kadın doğuma gelmiş üzerine hemen bebek doğduğunda yüzü meniymiş.
ben de nişan gelmediği için sallamıyordum ama daha da korunurum ben :)
dr bana korunmalı dememişti de içe olmasın sadece demişti :) o da rahim ağzını yumuşatma ihtimali olduğu için; çok bir etkisi yok ama yine de olmasın demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?