2015 Şubat Anneleri

kv ni bilmiyorumda dr un yuksek tansiyonu nasil atlar oyle canim
preeklepmsiyi duymusundur sebebi yuksek tansiyon,kv dogru soyluyor anne zehirlnemsin diye ilk firsatda alirlar du$uremedikleri tansiyon durumunda ..

neyse cumaya az kalmis dr una mutlaka sor unutma , gebelikde tansiyon herseyden onemli ..

sen cumaya kadar wc ye bile gitmeee

Ya kontrol altinda tutalim demisti sadece hicbir test yapmadi ama idrar tahlili falan yapması lazimmis son anda doktorumu deistirmek zorunda kalcam bu gidisle ofd streslendimde ondanmi bilmiorm bebegimide hissedemiorm (

Ya kontrol altinda tutalim demisti sadece hicbir test yapmadi ama idrar tahlili falan yapması lazimmis son anda doktorumu deistirmek zorunda kalcam bu gidisle ofd streslendimde ondanmi bilmiorm bebegimide hissedemiorm (
streslenme
evdeylen tansiyonunu takip ediyormusun
nasil takip ediliyor snein tansiyonun, belki çok asiri yuksek deildir, tehlike SINIRINDA olsa hiç bi d rbunu atlaamz bence

kaşıntım vardı malum bölgede; sağlık ocağına gittim geldim. krem verdi sadece...
duraktan bindim taksiye; taksici amca sağ olsun bekledi çıkmamı da eczaneye de uğradık eve geri döndük :) -bu arada beklerken taksimetreyi kapattı.
dönüşe zor taksi bulurdum :)
"kızım hamile baba hamile biri binerse çok iyi davran diye tembihliyor sürekli" dedi

doktor cokk onceden tarih vermisti zaten en basinda onda bi degisiklik yok suan bi hafta sonra randevum var bakalim bi degisiklik var mi. ebe eve geliyor iste cok zor bise deil ya sanci gelince nefes al derin ve yavas yavas birak dedi siddetlenince sancilarin nefesini verirken sesler cikar ayyyy oyyyy gibi :) ama bu asamada ikinma dedi sanci geldiginde bide karninin kaslarini sik bebegi asagiya dogru itmeye calis falan filan ikinma tekniklerini de sonra gosterecek

haftasına göre iri dedi bana. 34+0 da 2500gr cıktı. bana çok gelmedi gerçi ama bilemedim. son haftalarda daha çok alıyor diye demiş olabilir.
Evet cnm iri masallah benim 35+5 de 3 kiloydu demek bunhaftalarda fazla aliyo cunkub3 haftada 1 kilo almasi cok gelmisti

Bebek kıyafetlerini yıkamadan önce makinayı boş u çalıştırdınıZ yüksek ısıda falan boş çalıştırmaya gerek var mı? Bir de sirke mi koyuyordunuz?

Kız doğurcan dedin bak regl Sancısı gibi ağrım başladı :-(
benimde gün icinde oyle oluyor kisa sürüyo ama bazen beni iki kat ediyo yolda yürürken bide saniyorumki kucuk tuvaletim var ama sanirim oda kasilma oluyor

streslenme
evdeylen tansiyonunu takip ediyormusun
nasil takip ediliyor snein tansiyonun, belki çok asiri yuksek deildir, tehlike SINIRINDA olsa hiç bi d rbunu atlaamz bence
Doktorlarin tansiyon olctugu aletten getirdi eczaci arkadasim anlatti nasi kullanildiginida surekli olcuorum 13 e 9 cikio buyugumun 14e cikmasi cok tehlikeliymis dedi zaten 4 saate bir olc 14e cikmasi halinde acil gel dedi bebek strese girer kalp atislari yavaslar dedi ama preeklampsi den bahsetmedi hiç

Neva tacmin eczane falan yok mu yakinda olctur tansiyonunu sağlık ocagi ya da klinik vb varsa idrar ver hemen madem icin rahat etsin basit testler bunlar. Eve de tansiyon aleti alablrsn olan birinden ödünç iste ya da

Bayanlar doktordan çıktım biraz gezip eve geldim
Benim kızın gelesi falan yok
28inde yani tam bir hafta sonra 40 haftamız doluyor. Haftaya iki gün gidicem muayneye. Çarşamba eğer ikinizde de bir sıkıntı görmezsem maksimum bir hafta daha beklerim sonra sezeryan yaparım dedi. Ilk doğum olacağı için 20 saat sancı çekersin suni verirsem , ki açılma olmama ihtimali de var. Boşuna sancı çekmeni istemiyorum dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…