2015 Şubat Anneleri

ben normal yaptım doğuma kadar ebeler zırt pırt parmakladı beni ama o zaten hiiiiç acımıyor

yok yaa ben acısından korkmuyorum kürtaj olurken doktor sadece novalgin iğne yapmıştı anestezi bile yapmamıştı
o acının yanında normal doğum muayenesi devede kulaktır heralde

Dün yine ebe geldi akupunktur 2. seansa bana aci esigin cok iyi dedi insallah bu sukunetim dogumdada etkili olur. birlikte nefes calismasi yaptik agrinin sancinin doruk noktasinda ciglik at dedi sanki biri eline cekicle vuruyormus gibi bagirabilirsin dedi ve sicak tut kendini ayrica hastanede odada sürekli hareket et özellikle cocugun kolayca kanala girmesi icin mutlaka merdiven cik dedi. bana diyo sorun var mi o an aklima hicbisey gelmiyor ya ne sorayim sali günü bidaha gelicek

ayy seninle doğum tarihimiz aynı görünüyor
doğum için birşey dedimi doktorun erken veya geç diye
ayrıca nefes çalışması nasıl yapıyorsunuz yaa
bende yapayım evde boş boş oturmaktansa doğum için yardımcı hareketler yapayım diyorum

Bingo soft beyaz ben onun kokuusna hastayim cnm ve kalicida denemenintavsiyebederim

çoğu bingo önerdi
kırmızı ve altın sarısı önde gidiyor
beyaz olan vanilya mı kokuyor , vanilya kokusuyla aram yok da pek ;S

Kızım ağzını hayra aç gelmicek ben konuştum onla o kadar temizlik Yaptım şimdi elimi kaldıramıyom Doğumu başlatılın diye
hehehh ne kaldi surda cumaya bari arkadasina dede persembe aksami çiksin yola :))

aynı hastalık bende de var,
illa kendim alacam
eşimin de aldıklarına hiç güvenemem sipariş verirken
sanki beceremezmiş gibi gelir
kendimi ne sanıyosam : )))

marti beklemesinde subatin 20 sinden sonra gelse fena olmaz, çocular tatile giriyor 19 subatda

yok yaa ben acısından korkmuyorum kürtaj olurken doktor sadece novalgin iğne yapmıştı anestezi bile yapmamıştı
o acının yanında normal doğum muayenesi devede kulaktır heralde
doğum sancısının yanında elle yapılan muayene hissetmiyorsun bile canım. ama o kadar sancıdan sonra bebeğiniz çıkarken bir rahatlama oluyor ki sanki az öncesi şiddetli sancıları çeken sen değilsin. sonrasında birde eşinin çıkarılması var okadar

Sen nsl oldun cnm? Sancıların geçti mi? Yada doktora gittin mi ? Sana dedim ya gece benim sancı başladı ama alıştım artık ben oturup bekliyorum :)
iyyim canim arada sancim oluyor ama kivrandiracak sekilde deil bende bekliyorum
ama evde çocuklar olamsaydi çokdan gitdiydim acile o kesin :)

rahat ol kuzu ya
destekli bi alışveriş yaparsın öncesinde
anneler daha pratik şeyler yapar hem düşünmeye gerek yok
zamanında hiç bişey yokken yemek üretmiş hatunlar onlar

eşi çoğu zaman kendiliğinden çıkıyomuş
di mi ? :))

Ya az once kv aradi bende yuksek tansiyon var bide elim ayagim cok sisti surekli uyumak istiorum.. yorgunluk var falan. Komsunun bilmem neside boyleymiste hastane kontrole gittiginde ucun ucuna yetismisler bebegin kalp atislari yavaslamis ölmek üzereymia hemen almislar Allaha sukur saglikliymis ama eger yetismese anneyide zehirlermis.. netten baktim gebelik zehirlenmesi diye bisi varmia dogru bunlarin hepsi ama idrar tahlilinde proteinin fazlami die bakilmasi gerekiomua doktor bana idrar tahlili hic yapmadi evet yuksek tansiyonun dedi hastanedeyken hele her saat basi olcuolardi... cuma gunu gidince soyleyecem artik. Moralim cok bozuldu tamam kotu niyetli demedi ama hamile kadina anlatilacak olaymi bu yaaa

simdilik iyyim canim, dunku gibi siddetli sancim olmadi basla, sabahtan beri oturmuyorum surekli hareket halindeyim valla dogmayacksada dogacak benim yuzumdenn bu çocuk

sanci yine olursa bu sefer direk gidecem galiba

ogluma 39 haftalik hamileyken bi gece sancim oldu
o zaman kayinim esimle açlisiyordu dogum oldugundada eltim kizima bakaicakdi, esimi aradim abin gelsin gotursun kizi sancim var dedim, bunlar geldiler asagi benim sanci geçti
kayinim gerisin geri döndü gitti
1 hafta sonra yine aynisi oldu ama bu sefer esime demedim abin gelsin diye geçer dedim 40. haftada nereye geçecekse :)
sonuç kizi evde birakip esim beni ahstaneye gotrdu geri eve gitti ,sabah kalkdip çocugu abisi gile goturdu 45 km yere, sonra yanima geldiginde dogum baslamak uzereydi benim yuzumden herseyi tek basima yasadim ..

yaalnci sanci deyince 5 sene oncesine döndüm birden anlatayim dedim :))))))

ay çok şükür
ama doktor kolunu sokuyormuş bunu duymam hiç iyi olmadı zaman yaklaştıkça korkularım artıyormu ne

normalde takılmıyomuş ama krizantemciğe takmışlar mesela
o rahat edememiş yani sıkmış kendini gidememiş wc ye o yüzden yakmışlar

hehehh ne kaldi surda cumaya bari arkadasina dede persembe aksami çiksin yola :))
Benim en çok Korktuğum Perşembe Akşamı doğurmak nedense her şeyimiz Perşembe oldu bizim hamile olduğumu bile Perşembe öğrendim eşimde hep sölüyo perşembeye dikkat et diye inşallah beklicez cumadan sonra dığurcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…