- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
ben normal yaptım doğuma kadar ebeler zırt pırt parmakladı beni ama o zaten hiiiiç acımıyor
Dün yine ebe geldi akupunktur 2. seansa bana aci esigin cok iyi dedi insallah bu sukunetim dogumdada etkili olur. birlikte nefes calismasi yaptik agrinin sancinin doruk noktasinda ciglik at dedi sanki biri eline cekicle vuruyormus gibi bagirabilirsin dedi ve sicak tut kendini ayrica hastanede odada sürekli hareket et özellikle cocugun kolayca kanala girmesi icin mutlaka merdiven cik dedi. bana diyo sorun var mi o an aklima hicbisey gelmiyor ya ne sorayim sali günü bidaha gelicek
Bingo soft beyaz ben onun kokuusna hastayim cnm ve kalicida denemenintavsiyebederim
Yok vanilya degilncnm bebeknresmi var ustunde benimde bitti kutusu olsa bakicaktimçoğu bingo önerdi
kırmızı ve altın sarısı önde gidiyor
beyaz olan vanilya mı kokuyor , vanilya kokusuyla aram yok da pek ;S
hehehh ne kaldi surda cumaya bari arkadasina dede persembe aksami çiksin yola :))Kızım ağzını hayra aç gelmicek ben konuştum onlao kadar temizlik Yaptım şimdi elimi kaldıramıyom Doğumu başlatılın diye
ben bu mevsimde manavdan pazardan domates bezelye biber almaktansa konserve ve dondurulmuş almayı tercih edenlerdenim. doğumdan önce dediğin gibi bir mutfak alışverişi iyi olabilir
sonra evden sipariş verdiğimizde istediğimiz gelmez belki
birde bende herşeyi kendim görerek ve dokunarak alma hastalığı var
bir paket makarnayı bile kendim alırsam daha iyisini alacağımı düşünüyorum
Yok vanilya degilncnm bebeknresmi var ustunde benimde bitti kutusu olsa bakicaktim
marti beklemesinde subatin 20 sinden sonra gelse fena olmaz, çocular tatile giriyor 19 subatdaHadi yaa
Ablam banyo yaptığın sudan bile olabilir demişti de abartıyor diye düşünmüştüm. Olabilirmiş o zaman
Bi an önce kurtulurum inş şu şehirden
Senin sancıların şimdiden başlamış Mart'ı beklemezsin bence.
Bende 1-6 Şubat'a şartladım kendimi hadi hayırlısı
doğum sancısının yanında elle yapılan muayene hissetmiyorsun bile canım. ama o kadar sancıdan sonra bebeğiniz çıkarken bir rahatlama oluyor ki sanki az öncesi şiddetli sancıları çeken sen değilsin.yok yaa ben acısından korkmuyorum kürtaj olurken doktor sadece novalgin iğne yapmıştı anestezi bile yapmamıştı
o acının yanında normal doğum muayenesi devede kulaktır heralde
iyyim canim arada sancim oluyor ama kivrandiracak sekilde deil bende bekliyorumSen nsl oldun cnm? Sancıların geçti mi? Yada doktora gittin mi ? Sana dedim ya gece benim sancı başladı ama alıştım artık ben oturup bekliyorum :)
Herkes birbirine bakar bence. Hatta biri demişti çay biter kahvesi başlar diye. O yüzden pek annem dışında kimse olmasın istiyorum. Annem de yemek yapıcam diye yorulmasın istiyorum. En azından malzemeler hazır ne yapılacağı bilinirse çabucak yapılabilir gibi geldi yemekler.
söylemem sır
bısey olmaz..benım aylardır oyle..ıslandıkça degıstır onuda mı ben dıyım...yada bebenın bezlerinden bağla
doğum sancısının yanında elle yapılan muayene hissetmiyorsun bile canım. ama o kadar sancıdan sonra bebeğiniz çıkarken bir rahatlama oluyor ki sanki az öncesi şiddetli sancıları çeken sen değilsin.sonrasında birde eşinin çıkarılması var okadar
ay çok şükür
ama doktor kolunu sokuyormuş bunu duymam hiç iyi olmadı zaman yaklaştıkça korkularım artıyormu ne
simdilik iyyim canim, dunku gibi siddetli sancim olmadi basla, sabahtan beri oturmuyorum surekli hareket halindeyim valla dogmayacksada dogacak benim yuzumdenn bu çocukBenim de son durağım 5 martmis.o günlere kalmam inşallah.sen nasıl oldun gece iyi degilmissin.herşey yolunda mi simdi.2.3. Hamileliklerde yalancı sancılar ilkine gore daha yoğun hissedilir yaziyodu sitenin birinde.öyle bi seymiydi ki.gitcen mi
ay çok şükür
ama doktor kolunu sokuyormuş bunu duymam hiç iyi olmadı zaman yaklaştıkça korkularım artıyormu ne
Benim kizan 3 haftada 1050 gr almis ya o nasil okuyo cok degilmi
Benim en çok Korktuğum Perşembe Akşamı doğurmak nedense her şeyimiz Perşembe oldu bizim hamile olduğumu bile Perşembe öğrendimhehehh ne kaldi surda cumaya bari arkadasina dede persembe aksami çiksin yola :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?