2015 Şubat Anneleri

Allah anali babali buyutsun canim
bebis nasil, hersey yolundadir umarim

Pazartesiye gidicek benim evdki kalabalik. Sonra cantami hazirlicam. 5-6 gun kimse olmicak ynimizda. Acil birsey olsa oglumu birakcak kimse olmicak. Bisey olmaz di mi. Cantayi hazirlamadan dogmaya kalkmaz. Ilkinde gununu doldurup dogurdum. Ama esim illa biri olmali diyor. Amaan daraldim yaaa

Bana orda bir şey yapmadılar ben eskiden kalma şeyleri söylüyorum. Benim doktorun belden aşağısı ile pek işi yok neyseki

Bana orda bir şey yapmadılar ben eskiden kalma şeyleri söylüyorum. Benim doktorun belden aşağısı ile pek işi yok neyseki

he bnde megada yaptılar öle sandım bacım bakalım haftaya bugün size yazıyor olucam başıma gelenleri

Oyle valla yalan degil beyin hep acik off dugmesi yok ki biraz salalım da rahat edelim boyle yasamak zor azcik gamsiz olabilseydik iyiydi

Su an icin boyle bi derdim stresim yok sukur evde degilim diye ama iki cocukla eve dondugumde kiri pasagi haklamayi nasil basarcam bilmiiim

birak gitsinlr sıkıldın sen bu ara insallah bisey olmaz o bikac gunde hem boz sUbati bekliycektik ya korkma

son adet tarihine göre dogum 24 şubat olarak çıkıyor
cuma ultrasonda mart 1 olarak çıktı doktor gelişiminin normal oldugunu herhangi bir gerilemeden bahsetmedi
eve gelip kağıdı incelediğimde dogum tairihini böyle ileri çıkmış görünce telaş yaptım
son adet tarihine göre mi yoksa usg ölçümüne göremi bkamka daha dogru

Bu nohut,fasulyenin hazir olmasi iyi de lohusalikta bize yaramiyormus haberiniz olsun.gaz yapiyor ya,sut ile bebege geciyormus....yakin arkadasim sut yapmasi icin nohut,fasulyesiz asure ye bol sut yapiyor dedi

evet buğday çok süt yapıyormuş ben de duymuştum. bende yoğurtlu buğdaylı çorbalar yapmayı düşünüyorum

Kızlar boza da çok süt yapıyomuş haberiniz olsun.

Sat tarihinden kesin eminsen onu baz almak daha doğrusu. Bu arada Güle güle otur evinde yerlesmissn sanirim oh miss gibi yeni duzen

Kızlar boza da çok süt yapıyomuş haberiniz olsun.

fazlasi da mideyi mahvediyor mayalı diye yan babam yan

Benimde bebek gelişimi ileride olduğu halde geçen gün doğum tarihini ilerde söyledi. Kafalarına göre söylüyorlar işte.Takılma.fazla
Bu arada hoş geldin.

Arkadaşlar akşamdan beri adet sancısı gibi belimden çıkmayan bi sancı var benim çok şiddetli geçtiği için pek rahatsız etmiyor ama sızım sızım sızlıyor benim bebek 30. Haftada dönmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…