o siteye giriyor ama topige gelmiyordu. Ocak amnelerine fln mi gecmis
Kızlar selam :)13 ocak ta en son buraya yazdıktan sonra 14 ocak çarşamba günü 36.haftamda bebeğimi kucağıma aldım..Dolayısıyla bundan sonrası için artık lohusalık için yazmaya devam edicem:)Rabbim herkese nasip etsin:)Görüşürüz:)
o siteye giriyor ama topige gelmiyordu. Ocak amnelerine fln mi gecmis
Bana orda bir şey yapmadılar ben eskiden kalma şeyleri söylüyorum. Benim doktorun belden aşağısı ile pek işi yok neysekiEsoba bnm medipolun merkz hast. gittiği için bnmkide aynı hast. esenlerdeki şubesi aynı şeyleri bnada yaparlar die gözleri pörtlettim
Benden kan alsalarda keşke alt bölgeye müdahale etmeseler utanıyorum utandığım için kasarım kndimi bu kezde acır die korkuyorum
İyi banada ayrıntı yazar mısın o zaman canikom.önümüzdeki haftaiçi teslim ederiz diyo.
Yazıyorum cnm özeldenİyi banada ayrıntı yazar mısın o zaman canikom.
Bana orda bir şey yapmadılar ben eskiden kalma şeyleri söylüyorum. Benim doktorun belden aşağısı ile pek işi yok neyseki
Canım sende az değilsin benden. Bak taa kaç.aydır başka şehirden burdaki doğumu planlıyorsun.
Okul işlerini yolunu koydun. Ne yaparsa yapsınlar diyip kenara çekilmedin, günlerce yolculuk planladın, şimdi kocaya geçtin
Bazı insanlar amannn diyip yaşayıp gidiyor.
o temizliğin bitmesi nasıl bir rahatlama veriyor insana yaa :) ben de geçen hafta yaptırmıştım. şimdi herşeyi düzenli tutmaya çalışıyorum her an herşey olabilir diye :)
hamilelikte dişi kuş gibi yuvasını yapma düzenli tutma içgüdüsü geliyomuş insana. bu yüzden bu kadar takıyor insan evi temizliği
Pazartesiye gidicek benim evdki kalabalik. Sonra cantami hazirlicam. 5-6 gun kimse olmicak ynimizda. Acil birsey olsa oglumu birakcak kimse olmicak. Bisey olmaz di mi. Cantayi hazirlamadan dogmaya kalkmaz. Ilkinde gununu doldurup dogurdum. Ama esim illa biri olmali diyor. Amaan daraldim yaaa
Bu nohut,fasulyenin hazir olmasi iyi de lohusalikta bize yaramiyormus haberiniz olsun.gaz yapiyor ya,sut ile bebege geciyormus....yakin arkadasim sut yapmasi icin nohut,fasulyesiz asure ye bol sut yapiyor dedi
son adet tarihine göre dogum 24 şubat olarak çıkıyor
cuma ultrasonda mart 1 olarak çıktı doktor gelişiminin normal oldugunu herhangi bir gerilemeden bahsetmedi
eve gelip kağıdı incelediğimde dogum tairihini böyle ileri çıkmış görünce telaş yaptım
son adet tarihine göre mi yoksa usg ölçümüne göremi bkamka daha dogru
Kızlar boza da çok süt yapıyomuş haberiniz olsun.
Benimde bebek gelişimi ileride olduğu halde geçen gün doğum tarihini ilerde söyledi. Kafalarına göre söylüyorlar işte.Takılma.fazlason adet tarihine göre dogum 24 şubat olarak çıkıyor
cuma ultrasonda mart 1 olarak çıktı doktor gelişiminin normal oldugunu herhangi bir gerilemeden bahsetmedi
eve gelip kağıdı incelediğimde dogum tairihini böyle ileri çıkmış görünce telaş yaptım
son adet tarihine göre mi yoksa usg ölçümüne göremi bkamka daha dogru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?