2015 Şubat Anneleri

Sat tarihinden kesin eminsen onu baz almak daha doğrusu. Bu arada Güle güle otur evinde yerlesmissn sanirim oh miss gibi yeni duzen

sağol canım...
son adet tarihinden eminim şimdiye kadar hep iki tarihte paralel cıktı işte bu son kağıtta baktım 1 hafta geri ama doktor bişey demedi bu konuda

Benimde bebek gelişimi ileride olduğu halde geçen gün doğum tarihini ilerde söyledi. Kafalarına göre söylüyorlar işte.Takılma.fazla
Bu arada hoş geldin.

hoşbulduk canım..
doktorda bişey demedi kağıtta iki tarih farklı çıkınca telaş yaptım ama sanırım takılmamak gerekiyor

hoşbulduk canım..
doktorda bişey demedi kağıtta iki tarih farklı çıkınca telaş yaptım ama sanırım takılmamak gerekiyor
yeni evinde gule gule otur canim

burda dogum tarihi hiç degismez, sat neyse bi dogum tarihi verirler o gun hiç degismez
TR de dogum tarihi degiskenmiki

gelisime gore mi hafta sayyolar

Pff sıcaklanıyorum bu adam gene horluyo uyuyor gıcık ya :-(

Kızlar kanald yi îzliyorum :) hadi dedeler bekliyo nenelerrrr zıpıttı çıktııııı Çok güzel ya

Bugünden itibaren doğacak bebişlerimiz kova burcu olacak :) (18 şubata kadar)
Kova burcunun diğer bebeklerden değişik olduğunu en başından farkedeceksiniz. Keşfetmeyi, özgürlüğü sever ve baştan çıkarıcıdır. Herşeyi kendisi yapmak ister. Yürümeye ve konuşmaya başladığı andan itibaren geleneksel ve klasik şeyleri değiştirmeye hemen başlar. Heyecan veren, değişik gelen ve önceden kestirilemeyen herşeye ilgi duyar ve herzaman geleceğe yönelik düşünür. Elektronik aletlere, yeni buluşlara karşı ilgisi yüksektir ve uçan dairelere inanır. Herzaman esprilidir ve arkadaşlarınca sevilir. Müzik ve tiyatro kabiliyeti vardır ve yönlendirilebilir. zaman sınırlamasından da hoşlanmazmış sıpalar :)
bizi nasıl günler bekliyor bakalım çok merak ediyorum :)

Bende kovayım uçan dairelere hep inandım çocukluktan beri sınırlamaya gelemem hiç adam yandı bizim iki kova kadın evde çıldıracak kendi doğum günümde doğurabilsem süper olurdu ama o zamana kadar durcak gibi gözükmüyo

29u bu ayın bnm dg =)
Benim Şubat 9 40 hafta o zaman doluyo o zamana Kadar'da durmaz ama 29 unda da doğurabilirim eğer durursa yani senin doğum günü annemle babamın evlilik yıl dönümü özel bi gün bizim için o yüDen olabilir yani

birde haftaya çarşmba 39+0 olunca alttan ilk muanemizi yapacakmış çatıya bakacakmış bu işlem nasıl oluyor, acı var mı acı acıdan da ziyade utanıyorum ben

bana da 38+3 de bakacak alttan 36. haftamda kanama gelince hastanede bakmışlardı o zaman canım yanmıştı ne yalan söyleyim ama hafta erken olduğu için çatım daha darmış o yüzden acımış. 38-39 da artık daha çok açıldığı için daha az acır yada hiç acımaz. kişiye göre değişir bence. ama o utanma kısmı fena bir açıdan da doğum provası gibi. korkuyu yenmek adına biraz iyi gelmişti bana.

Kızlar birşey soracam, benim kuyruk sokumu kemiğim kırık yani ortadan çatlamış. bir kere çok fena düşmüştüm banyoda bundan 5-6 sene önce. doktor da ona birşey yapamayız demişti öyle duruyor, bazen bacağıma ani sancı veriyordu.
acaba bu durum normal doğumda başıma iş açarmı

Benim 17 Şubat. O zamana kadar bekler mi ki

Canım benimde yamulma var. Doktor bi sakıncası olmayabilir dedi ama ben sezaryen olcam. Doğumhanede çalışan bi tanıdığım sezaryen ol, kendinide bebeğide riske atma dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…