yok ben Didim niyetim yokgunduz giremedim canim yaa, nasil oldunn
saka maka derken doguruyonmu yokssaa
Hayır kızlar sölemeyin böle
Hayır kızlar sölemeyin bölehaftaya doğurcam kanalize ettim kendimi Ağrı Sancı var ama niyetim yok
Sat tarihinden kesin eminsen onu baz almak daha doğrusu. Bu arada Güle güle otur evinde yerlesmissn sanirim oh miss gibi yeni duzen
Benimde bebek gelişimi ileride olduğu halde geçen gün doğum tarihini ilerde söyledi. Kafalarına göre söylüyorlar işte.Takılma.fazla
Bu arada hoş geldin.
yeni evinde gule gule otur canimhoşbulduk canım..
doktorda bişey demedi kağıtta iki tarih farklı çıkınca telaş yaptım ama sanırım takılmamak gerekiyor
Bende bi ayrinti alabikirmiyim cnm zahmet olmazsa bende dusunuyorumda fiyat bakiyorumYazıyorum cnm özelden
Kızlar kanald yi îzliyorum :) hadi dedeler bekliyo nenelerrrr zıpıttı çıktıııııÇok güzel ya
Bende kovayımBugünden itibaren doğacak bebişlerimiz kova burcu olacak :) (18 şubata kadar)
Kova burcunun diğer bebeklerden değişik olduğunu en başından farkedeceksiniz. Keşfetmeyi, özgürlüğü sever ve baştan çıkarıcıdır. Herşeyi kendisi yapmak ister. Yürümeye ve konuşmaya başladığı andan itibaren geleneksel ve klasik şeyleri değiştirmeye hemen başlar. Heyecan veren, değişik gelen ve önceden kestirilemeyen herşeye ilgi duyar ve herzaman geleceğe yönelik düşünür. Elektronik aletlere, yeni buluşlara karşı ilgisi yüksektir ve uçan dairelere inanır. Herzaman esprilidir ve arkadaşlarınca sevilir. Müzik ve tiyatro kabiliyeti vardır ve yönlendirilebilir. zaman sınırlamasından da hoşlanmazmış sıpalar :)
bizi nasıl günler bekliyor bakalım çok merak ediyorum :)
29u bu ayın bnm dg =)Bende kovayımuçan dairelere hep inandım çocukluktan beri sınırlamaya gelemem hiç adam yandı bizim iki kova kadın evde çıldıracak kendi doğum günümde doğurabilsem süper olurdu ama o zamana kadar durcak gibi gözükmüyo
Yeni öğrendim @DygEge 14 ocak da doğum yapmış. Şaşırdım
Benim Şubat 9 40 hafta o zaman doluyo o zamana Kadar'da durmaz ama 29 unda da doğurabilirim eğer durursa yani senin doğum günü annemle babamın evlilik yıl dönümü özel bi gün bizim için o yüDen olabilir yani29u bu ayın bnm dg =)
birde haftaya çarşmba 39+0 olunca alttan ilk muanemizi yapacakmış çatıya bakacakmış bu işlem nasıl oluyor, acı var mı acıacıdan da ziyade utanıyorum ben
Özelden yazıyorum canım.Bende bi ayrinti alabikirmiyim cnm zahmet olmazsa bende dusunuyorumda fiyat bakiyorum
Benim Şubat 9 40 hafta o zaman doluyo o zamana Kadar'da durmaz ama 29 unda da doğurabilirim eğer durursa yani senin doğum günü annemle babamın evlilik yıl dönümü özel bi gün bizim için o yüDen olabilir yani
Canım benimde yamulma var. Doktor bi sakıncası olmayabilir dedi ama ben sezaryen olcam. Doğumhanede çalışan bi tanıdığım sezaryen ol, kendinide bebeğide riske atma dedi.Kızlar birşey soracam, benim kuyruk sokumu kemiğim kırık yani ortadan çatlamış. bir kere çok fena düşmüştüm banyoda bundan 5-6 sene önce. doktor da ona birşey yapamayız demişti öyle duruyor, bazen bacağıma ani sancı veriyordu.
acaba bu durum normal doğumda başıma iş açarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?