kiz eminmisin hala kirik oldugundan ? kaynamadimi o kaadr seneedeKızlar birşey soracam, benim kuyruk sokumu kemiğim kırık yani ortadan çatlamış. bir kere çok fena düşmüştüm banyoda bundan 5-6 sene önce. doktor da ona birşey yapamayız demişti öyle duruyor, bazen bacağıma ani sancı veriyordu.
acaba bu durum normal doğumda başıma iş açarmı
kiz eminmisin hala kirik oldugundan ? kaynamadimi o kaadr seneede
Canım benimde yamulma var. Doktor bi sakıncası olmayabilir dedi ama ben sezaryen olcam. Doğumhanede çalışan bi tanıdığım sezaryen ol, kendinide bebeğide riske atma dedi.
aha yakaladim aramiz 1 hafta baak :)))))))))))))))))Benim 17 Şubat. O zamana kadar bekler mi ki
yani bilmiyorumda o kadar senede kaynamis olmasi lazimortadan 2 ye çatlamıştı filmde gördüm çatlayan uçlar ayrılmış birbirinden kaynayacak gibi değildi. ama belkide kaynamıştır bilmiyorumki bi daha film çektirmedim. dr a söyledim alttan muayene yaparken ona da bakarım dedi. offf inş. sorun çıkartmaz bana
Bende kovayımuçan dairelere hep inandım çocukluktan beri sınırlamaya gelemem hiç adam yandı bizim iki kova kadın evde çıldıracak kendi doğum günümde doğurabilsem süper olurdu ama o zamana kadar durcak gibi gözükmüyo
yani bilmiyorumda o kadar senede kaynamis olmasi lazim
agrin sizin oluyormuki?
Himm iyi fkirmis,ben de oyle yapayim..hem o corbayi cok severim,hem de tli sevmem:)evet buğday çok süt yapıyormuş ben de duymuştum. bende yoğurtlu buğdaylı çorbalar yapmayı düşünüyorum
Canım benimde yamulma var. Doktor bi sakıncası olmayabilir dedi ama ben sezaryen olcam. Doğumhanede çalışan bi tanıdığım sezaryen ol, kendinide bebeğide riske atma dedi.
imkanin varsa bi an once git benceSelam bayanlar büyük şehirde olmak gibisi yok bunu daha iyi anladım yaşadığım şehirde doğum yapamıycammemlekete gidicem haftaya perşembe 3.sezeryan olduğu için risk fazla ayrıca benim karın içi yapışıklıkta vardı 2.sezeryanda ortaya çıkmıştı artık herşeyin hayırlısı bu arada 36+2 deyim yani 37. Haftanın içindeyim gideceğim mesafa 10 saat dahamı erken çıksamki yola ????
him dr baksin bakalim anliyodur ehrhaldehamileliğimden önce bazen yolda giderken birden bacağıma bir sancı saplanıyordu. boydan boya bir sinir sanki cız diye tüm bacağımdan geçiyodu. hamileliğimde o olmadı ama bolca bel ağrım oldu. çok oturunca o kemik kısmı ağırıyor, özellikle arabada fazla kalınca çok yoruyo beni belim. o kırıktan mı yoksa hamilelikten mi bu bilmiyorum
Canim sat gore hesapla..benim de en son 6gun geri cikmis..bebeler buyudukce olcum zorlasiyormus..usg kagidindaki tarihi onemsemiyor dr..hatta ciddi bisii yoksa olcumleri de..benim dr diyo ki,bu standartlar amerikan sisteme gore.boy,kilo tr de daha dusuk cikabilir,genelde 1.80 degiliz ya..neyse stres yapma normal yani:))son adet tarihine göre dogum 24 şubat olarak çıkıyor
cuma ultrasonda mart 1 olarak çıktı doktor gelişiminin normal oldugunu herhangi bir gerilemeden bahsetmedi
eve gelip kağıdı incelediğimde dogum tairihini böyle ileri çıkmış görünce telaş yaptım
son adet tarihine göre mi yoksa usg ölçümüne göremi bkamka daha dogru
Yok canim burda da SAT gore sabit..usg olcumunde verilen kagitta bebegin olculerinin ortalamasina gore de tahmini dogum tarihi yaziyor alet..yeni evinde gule gule otur canim
burda dogum tarihi hiç degismez, sat neyse bi dogum tarihi verirler o gun hiç degismez
TR de dogum tarihi degiskenmiki
gelisime gore mi hafta sayyolar
23 ten önce çıkamam karne günü o zaman karneyi alıp çıkmak mı lazım erken gidip yükte olmak istemiyorum ablama gidicem mecbur 2 çocuk 2de biz Rabbim kolaylık versin sıkıntılı işlerimkanin varsa bi an once git bence
nolur nolmaz isini riske atma ..
Bende kovayımuçan dairelere hep inandım çocukluktan beri sınırlamaya gelemem hiç adam yandı bizim iki kova kadın evde çıldıracak kendi doğum günümde doğurabilsem süper olurdu ama o zamana kadar durcak gibi gözükmüyo
Bu yamukluk benim hayatımı etkiledi canım resmen. Doğru düzgün oturup kalkamıyorum. İlk doğumumda olmuştu 2 ay yerimden kalkamadım. Aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Dr belkide yaşamazsın desi ama risk alamam.peki sırf bu yamukluktan dolayı mı sezeryan olacan yoksa başka nedenlerin de var mı ?
Maşallah canım benim zaten çatlamıştı oğlumdaBen su an 14,5kg aldım son bi ayda durdu kilo almam boyum kısa ama catlama olmadı hamd olsun
Selam bacilar
Kontrolden geldim Moralim bozuk, doktor kizima zayif ufak diyor suan 2100-2200 görünüyo, hadi onu gectim kalp atisida düzensiz ve sakin cikti cuma yine nst baglancam. Cok moralim bozuldu. Simdi düsünüyom sezeryan sonrasi normal dogumu diretsemmi yoksa kizimi zorlamadan zamaninda aldirsammi. Basima agrilar girdi Cok üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?