2015 Şubat Anneleri

üff ne diye gelmiş herkes be, hemde düşüncesiz hamile halinle strese sokmuşlar seni
ne zaman gidecekler belli mi ?

Hayalperestlik yaratıcılığı sağlıyor

10 saat arabayla mı gideceksin? Bilemedim ki Dr un ne diyor?

hayırdır canım gelenler kim.

ayyy son zamanlarda misafir çekilmez birde yatılı. annem rahatsızdı bir kaç gün benim yanımdaydı pazar günü gelen giden derken birde akşam yemeğini yapmak bana kaldı k.validemler geldi yemeğe yaparken ağladım ağrılardan o akşam otururken deli bir sancı girdi ne yapacağımı şaşırdım annem çok üzüldü kendisini sorumlu tuttu yazık
gelenler düşüncesiz hamile kadının evine madem geldiniz kalkın siz yapın işleri dimi

Off.nasıl.stres ama sabah sabah.
Rahat ol,takma desemde işe yarayacak mı? Ben olsam istemem.
Neden onlar hep sizin evinizde.

sen de tam örgücüymüşsün haaa
ama dediğin site çok güzel ayrıntılı anlatmış kadın
bu litchi cok yetenekli cikti. Kiskaniyoruz hep beraner

üff ne diye gelmiş herkes be, hemde düşüncesiz hamile halinle strese sokmuşlar seni
ne zaman gidecekler belli mi ?
pazar aksam. Bir de ben evdeyim yarin yarim saat karne verip gelcem. Hftasonu da evdeyim. Esim yok 4 gun boyunca. O bnim ailemle ben olmadan kac gun durur acaba. Ogluma da vantuz gibi yapistilar cocuk oyundan yoruluyor farketmiyorlar. Neyse sayili gun gecer elbet ama hamilelik hic tahammul birakmamis bende

Bende bu ara şuna taktım.
Ben böyle değildim yeni çıktı bu.
Şimdi hastane odasına herkes çocuklarınıda getirecek. Çocuklar bebeğin orasını burasını elleyecek,mıncıklayacak ve öpecekler. Kimse çocuklara yapma demeyecek.
Off civcivlerini koruyan tavuklar gibi olduk.

Canım çok güzel yazmışsın. Sezeryanda illa ki tuvalete çıkmak ve gaz çıkışı lazım öyle mi? Yaw bana habire sorarlarsa çıkaramam ki. Kimse sormasa daha iyiymiş. Ben biliyorum kendimi onlar sordukça sıkıcam kesin

Maşallah. Burda çoğumuzun şu senin yazdıklarını duymaya ihtiyacımız.vardı teşekküt.ederik.
Ama şu yazmak.için eskisi gibi.vakit bulamıyorum kısmı korkutuyor biraz.

Hasta bezini sen ve mattika Canbebe demiştiniz di mi? Bulamadım da canped mi yoksa?

kv geldi ogluma bakmaya. Bakicimiz umreye gitti diye. Gitmeden de herkesi topladi altin vurus olsun diye sanirim. Bi is yapmiyorum ama evim isgal edilmis durumda. Keske.diyorum izin aktarma derdine dusmesem oglumla basbasa otursaydim. Senin kv gibi benden yemek bekleseler kavga ederim heralde ama guya beklemiyorlar bir supurge acan yok.

Off.nasıl.stres ama sabah sabah.
Rahat ol,takma desemde işe yarayacak mı? Ben olsam istemem.
Neden onlar hep sizin evinizde.
hep 5 haftayi aktaricam diye. Simdi gidicekler gorumcede dogumu beklicekler cok yakin buraya. Esim az sancim olsa haber vercek hastaneye ve eve doluscaklar. Bundan korkum. Valla kovalicam bu defa. Niye katlanmak zorundayiz bu eslerin ailesine. Benim ailem onlar gitsin 3-5 gun sonra gelelim bir kafanizi dinleyin diyebiliyor. Bunlarda yok. Gelin diye tapumuzu da aldiklarini saniyorlar

Ay canım kıyamam yaaa Ablasını da bebişini de öp kokla bizim için canım.

birine tembihle dokundurtmasin. Ay cildiririm ben olsam. Tavuk gibiysek de hakliyiz bence

Hasta bezini sen ve mattika Canbebe demiştiniz di mi? Bulamadım da canped mi yoksa?
tabi canped. Basta can i olsun :) bebek beziyse canbebe diger turluyse canped oluyor sanirim. Canbebenin alt acmalarini da tavsiye ederim. Ozellikle pipili bebisi olanlar icin

sağol canım...
son adet tarihinden eminim şimdiye kadar hep iki tarihte paralel cıktı işte bu son kağıtta baktım 1 hafta geri ama doktor bişey demedi bu konuda

hoşgeldin canım
evine yerleşmişsin , bunu da atlattın ne güzel
benim de sata göre 25 şubat ama benimki de 1 mart görünüyor kağıtta
dr bişey demedi hiç sace karın çevresi 3 gün geride ama önemli değil
2 haftadan fazla olursa fark o zaman sorun oluyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…