Gunaydin. Ne bicim gunse. Hamile kadinin evine boyle toplanilmaz. Sabah wc ye gidemedim kuyruktan. Zaten kabizim o an gitmmeyince hic gidemiyorum. oturdum agliyorum. Evi de pislik goturmus bir supurge acan yok. Wcleri ben yaptim dun. Aksam surekli oturmaktan gece surekli uyandim bacaklarim agridi.
Bunlar simdi gitse bile dogumda yine doluscaklar. Benim evimde beni dusunmeyen insan istemiyorum. 6 yillik evliligimde esimle sadece bu konu yuzunden kotu kavga ettik, ona da birsey demiyorim doguma 3 kala kavga hic cekemem. Ama yaziktir yaa. Gorumcemin oglu da geldi onun caninin.istedigi pisecek benim canim.disardan birsey istiyor yiyemedim bile. Keske izin fln aktarmasaydim.
aha yakaladim aramiz 1 hafta baak :)))))))))))))))))
ben de oğlağım. oğlak olsun istiyodum ama geçti artık :) benim eşim de çok korkuyodu oğlak olursa nasıl baş edermiş ikimizle bak bak :):) kova burcu tanıdığım yok hiç, ilk kızım olacak bakalım :) hayalperest olma yönünüz çok güzelmiş bence
Selam bayanlar büyük şehirde olmak gibisi yok bunu daha iyi anladım yaşadığım şehirde doğum yapamıycammemlekete gidicem haftaya perşembe 3.sezeryan olduğu için risk fazla ayrıca benim karın içi yapışıklıkta vardı 2.sezeryanda ortaya çıkmıştı artık herşeyin hayırlısı bu arada 36+2 deyim yani 37. Haftanın içindeyim gideceğim mesafa 10 saat dahamı erken çıksamki yola ????
Gunaydin. Ne bicim gunse. Hamile kadinin evine boyle toplanilmaz. Sabah wc ye gidemedim kuyruktan. Zaten kabizim o an gitmmeyince hic gidemiyorum. oturdum agliyorum. Evi de pislik goturmus bir supurge acan yok. Wcleri ben yaptim dun. Aksam surekli oturmaktan gece surekli uyandim bacaklarim agridi.
Bunlar simdi gitse bile dogumda yine doluscaklar. Benim evimde beni dusunmeyen insan istemiyorum. 6 yillik evliligimde esimle sadece bu konu yuzunden kotu kavga ettik, ona da birsey demiyorim doguma 3 kala kavga hic cekemem. Ama yaziktir yaa. Gorumcemin oglu da geldi onun caninin.istedigi pisecek benim canim.disardan birsey istiyor yiyemedim bile. Keske izin fln aktarmasaydim.
Off.nasıl.stres ama sabah sabah.Gunaydin. Ne bicim gunse. Hamile kadinin evine boyle toplanilmaz. Sabah wc ye gidemedim kuyruktan. Zaten kabizim o an gitmmeyince hic gidemiyorum. oturdum agliyorum. Evi de pislik goturmus bir supurge acan yok. Wcleri ben yaptim dun. Aksam surekli oturmaktan gece surekli uyandim bacaklarim agridi.
Mısır ve havuçu da çok severim ama havuçların hiç.tadı yok.
Şimdi mevsi mi acaba?
bu litchi cok yetenekli cikti. Kiskaniyoruz hep beranersen de tam örgücüymüşsün haaa
ama dediğin site çok güzel ayrıntılı anlatmış kadın
pazar aksam. Bir de ben evdeyim yarin yarim saat karne verip gelcem. Hftasonu da evdeyim. Esim yok 4 gun boyunca. O bnim ailemle ben olmadan kac gun durur acaba. Ogluma da vantuz gibi yapistilar cocuk oyundan yoruluyor farketmiyorlar. Neyse sayili gun gecer elbet ama hamilelik hic tahammul birakmamis bendeüff ne diye gelmiş herkes be, hemde düşüncesiz hamile halinle strese sokmuşlar seni
ne zaman gidecekler belli mi ?
Merhaba herkese...
artik eskisi gibi hergun giremihorum yavrumu emzirdim uyuttum biseyler yedim uykum kacti bana vve yavruma iyi gelen birkac bilgi vereyim dedim...
Hastanede hasta bezi olmazsa olmaz hastanede tampon verdiler hasta bezinin icine koydum hic kiyafetlerim kirlenmedi.
Hastanede kayisi hosafi verdiler resmen 1 surahi ictim wc hic sıkıntı yasamadim ozellikle ssezaryan olacaklara cok iyi geliyo cıkarman gereken bir gaz var ve buyuk abtestini yapman lazim rahatlaman icin. her gelen sorup duruyordu gaz cikardinmi diye meger cikmayinca cok sanci yapiyormus ve hastaneden cikamiyormussun. Bir yakininiz sizin icin hazirllabilir eve gelince de arksdasim yapti koca bir tencere hala iciyorum sutude atttiriyor.
emzirirken gogus yarasi kacinilmaz benim yine oldu lahsinoh kullansim biraz rahatladi ama yine aciuordu.heryerde duydugumuz sadece ucu degil siyah bolgeyi tamamen bebegin agzina verin sozu tamamen dogru nerdeyse kanamaya baslayacak goguslerim hic acimiyor. Oglusumukontrolu vardi dr yara oldugunu soylesim ac emzir goreyim dedi ben 2 cocuk annesi meger yapamiyormusum Allah ondan razi olsun gosterdi de kurtuldum.
Hastanede pipilinin alti biraz kızarmisti sudocrem onerdiler muthis bir krem tek seferde gecirdi...
Son olarak sezrryandan cok korkan biri olarak
Soyluyorum bugun besinci gunum cok iyiyim dun evi supurdum esim sasiriyo bukadar iyi olmama cani cok kiymetliyimdir. Korkmayin normal ve sezeryan dogum yapmis biri olarak bence ikiside zor degil.
Rabbim hepinize guzel dogumlar ve emen bebekler nasip etsin...
hergun olmasada takip ediyorum kendinize iyi bakin guzel anneler
Maşallah. Burda çoğumuzun şu senin yazdıklarını duymaya ihtiyacımız.vardı teşekküt.ederik.
Ama şu yazmak.için eskisi gibi.vakit bulamıyorum kısmı korkutuyor biraz.
kv geldi ogluma bakmaya. Bakicimiz umreye gitti diye. Gitmeden de herkesi topladi altin vurus olsun diye sanirim. Bi is yapmiyorum ama evim isgal edilmis durumda. Keske.diyorum izin aktarma derdine dusmesem oglumla basbasa otursaydim. Senin kv gibi benden yemek bekleseler kavga ederim heralde ama guya beklemiyorlar bir supurge acan yok.hayırdır canım gelenler kim.
ayyy son zamanlarda misafir çekilmez birde yatılı. annem rahatsızdı bir kaç gün benim yanımdaydı pazar günü gelen giden derken birde akşam yemeğini yapmak bana kaldı k.validemler geldi yemeğe yaparken ağladım ağrılardan o akşam otururken deli bir sancı girdi ne yapacağımı şaşırdım annem çok üzüldü kendisini sorumlu tuttu yazık
gelenler düşüncesiz hamile kadının evine madem geldiniz kalkın siz yapın işleri dimi
hep 5 haftayi aktaricam diye. Simdi gidicekler gorumcede dogumu beklicekler cok yakin buraya. Esim az sancim olsa haber vercek hastaneye ve eve doluscaklar. Bundan korkum. Valla kovalicam bu defa. Niye katlanmak zorundayiz bu eslerin ailesine. Benim ailem onlar gitsin 3-5 gun sonra gelelim bir kafanizi dinleyin diyebiliyor. Bunlarda yok. Gelin diye tapumuzu da aldiklarini saniyorlarOff.nasıl.stres ama sabah sabah.
Rahat ol,takma desemde işe yarayacak mı? Ben olsam istemem.
Neden onlar hep sizin evinizde.
Ben tadını dahi bilmiyorum sadece soğangillerden olması yetiyor.
Ne güzel yediysen.
Canim kizimda goguslerim kaniyordu resmen bundada kanamaya dogru giderken cozdik sukur.
bebeginin donmesine sevindim masallah ona.
hasta bezuni bende hastanede kullandim iki gun cok yogun geldi hasta b. Olmasa kiyafetlerime gecerdi evde ped kullaniyorum cok azaldi zaten.
Yavruma masallah sakin bir bebek acikinca agliyo sadece kucuk oldugundan sarilik olmasin diye sık sık emzirdim simdi sutumde bol 3 saat uyuyor dunden beri dr uyusun sariligi yok dedi. Ablasi biraz zorluyor beni kucagina istiyor altini ben degistireyim diyor daha kucuk diyince uzuluyor. Dun anne sirtimi ovssna gazim var galiba diyo...
birine tembihle dokundurtmasin. Ay cildiririm ben olsam. Tavuk gibiysek de hakliyiz benceBende bu ara şuna taktım.
Ben böyle değildim yeni çıktı bu.
Şimdi hastane odasına herkes çocuklarınıda getirecek. Çocuklar bebeğin orasını burasını elleyecek,mıncıklayacak ve öpecekler. Kimse çocuklara yapma demeyecek.
Off civcivlerini koruyan tavuklar gibi olduk.
tabi canped. Basta can i olsun :) bebek beziyse canbebe diger turluyse canped oluyor sanirim. Canbebenin alt acmalarini da tavsiye ederim. Ozellikle pipili bebisi olanlar icinHasta bezini sen ve mattika Canbebe demiştiniz di mi? Bulamadım da canped mi yoksa?
Az degilmi ama ya bebis kac.kilo dogduko4 ama gobek hala yerli yerinde
Canım sen benden önde olduğunu söylemiştin ama aramızda 5 gün var benimki 12 şubat.esobayla zaten bir olmuyor zamanlariniz Senin bebis bekler babasını
Evet canım malesef uçak yok burdan dr tek burda ameliyat olmada yavaş yavaş gidin diyor10 saat arabayla mı gideceksin? Bilemedim ki Dr un ne diyor?
sağol canım...
son adet tarihinden eminim şimdiye kadar hep iki tarihte paralel cıktı işte bu son kağıtta baktım 1 hafta geri ama doktor bişey demedi bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?