- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Bende bu ara şuna taktım.
Ben böyle değildim yeni çıktı bu.
Şimdi hastane odasına herkes çocuklarınıda getirecek. Çocuklar bebeğin orasını burasını elleyecek,mıncıklayacak ve öpecekler. Kimse çocuklara yapma demeyecek.
Off civcivlerini koruyan tavuklar gibi olduk.
Gaz için ilaç isteyin mutlaka dr söyleyin hemşireler dr söylese bile umursamıyor ısrarcı olun... ilaç içince yarım saatte gaz çıkışı olıyorCanım çok güzel yazmışsın. Sezeryanda illa ki tuvalete çıkmak ve gaz çıkışı lazım öyle mi? Yaw bana habire sorarlarsa çıkaramam ki. Kimse sormasa daha iyiymiş. Ben biliyorum kendimi onlar sordukça sıkıcam kesin
Selam bayanlar büyük şehirde olmak gibisi yok bunu daha iyi anladım yaşadığım şehirde doğum yapamıycammemlekete gidicem haftaya perşembe 3.sezeryan olduğu için risk fazla ayrıca benim karın içi yapışıklıkta vardı 2.sezeryanda ortaya çıkmıştı artık herşeyin hayırlısı bu arada 36+2 deyim yani 37. Haftanın içindeyim gideceğim mesafa 10 saat dahamı erken çıksamki yola ????
Nasıl tahammül ediyorsun böylelerine iki gün sonra senin çocuğun onun evinde yanlışlıkla bişey yapsa bayanın tepkisine bak sen canım sonra kafana vuracaksın fazla taviz vermeyeceksin böylesineo sadece hastane odasında değil malesef evdede öyle
nefret ederim minicik bebeğin ellenip öpülmesinden
ama çocuklar anne öpceeaağğğmmmm deyince annesi öpüver bikerecik diyecek
ben asla öptürmem söylerimde öpmeyin diye
arkadaşın 3 yaşındaki kızı durup durup 4 aylık kardeşini öpüyor
bebek doğduğundan beri hastalıktan kurtulamıyor
kız dışardan bütün mikrobu getiriyor anneside öpmesine izin veriyor
ne zaman konuşsak çocuk hasta
bir defa banada öp dedi
saçmalama minicik o bebek öpülürmü dedim
ne var biz öpüyoruz diyor
siz başka ben başka hem bu yüzden düzelemiyor bu çocuk dedim
çocuklarına yapma demeyen anneler yüzünden yeni evlendiğimde hiç kullanmadığım ankastre fırınımın düğmeleri bozuldu. çocuklara eğlence olmuş çevirip duruyorlar. bikaç kere yapmayın bozulur dedim anneleri hiçbişey söylemiyor amanda oğluşum oyunmu bulmuş diyor. çocuk düğmenin bişeyini kırmış çevirirken garanti kapsamı dışında yaptırdık.
geçen gün geldiğinde de su sebilimi yuvarlıyordu salonun ortasında. yapma ıslanacaksın diyorum annesinin umrunda değil. pompasını kırdı velet bu seferde.
Bundan sonra eve gelenlere hasar tespit tutanağı tutacağım
o sadece hastane odasında değil malesef evdede öyle
nefret ederim minicik bebeğin ellenip öpülmesinden
ama çocuklar anne öpceeaağğğmmmm deyince annesi öpüver bikerecik diyecek
ben asla öptürmem söylerimde öpmeyin diye
arkadaşın 3 yaşındaki kızı durup durup 4 aylık kardeşini öpüyor
bebek doğduğundan beri hastalıktan kurtulamıyor
kız dışardan bütün mikrobu getiriyor anneside öpmesine izin veriyor
ne zaman konuşsak çocuk hasta
bir defa banada öp dedi
saçmalama minicik o bebek öpülürmü dedim
ne var biz öpüyoruz diyor
siz başka ben başka hem bu yüzden düzelemiyor bu çocuk dedim
çocuklarına yapma demeyen anneler yüzünden yeni evlendiğimde hiç kullanmadığım ankastre fırınımın düğmeleri bozuldu. çocuklara eğlence olmuş çevirip duruyorlar. bikaç kere yapmayın bozulur dedim anneleri hiçbişey söylemiyor amanda oğluşum oyunmu bulmuş diyor. çocuk düğmenin bişeyini kırmış çevirirken garanti kapsamı dışında yaptırdık.
geçen gün geldiğinde de su sebilimi yuvarlıyordu salonun ortasında. yapma ıslanacaksın diyorum annesinin umrunda değil. pompasını kırdı velet bu seferde.
Bundan sonra eve gelenlere hasar tespit tutanağı tutacağım
Benim 17 Şubat. O zamana kadar bekler mi ki
aha yakaladim aramiz 1 hafta baak :)))))))))))))))))
Günaydın ben son 2 haftadır ishalim doktorum korkulacak bir durum olmadığını söyledi haslanmış patates lapa ve bol su önerdi sadeceGünaydın kızlar.bi karın ağrısıyla uyandım sonra sirt batması gibi.wc zor attım kendimi.ishal gibiyim.korktumbanyo yaptım akşam bide 22:00 gibi ceviz yedim acaba ondanmıki.bagirsaklarim gurulduyo.son zamanlarda yasayan varmi.
Zaten gelen bi suslu puslu dantelli seyler beklio benimdd kv bana bi takim yaptirmisti ceyizime onu serecem gezmeler bitmezse annemin yaptirdigi 2 tane daha var yeniden masraf yapmak gereksiz en azindan eldekini degerlendirelim ben nerde kullanicam yoksa bunları; )
Merhaba herkese...
artik eskisi gibi hergun giremihorum yavrumu emzirdim uyuttum biseyler yedim uykum kacti bana vve yavruma iyi gelen birkac bilgi vereyim dedim...
Hastanede hasta bezi olmazsa olmaz hastanede tampon verdiler hasta bezinin icine koydum hic kiyafetlerim kirlenmedi.
Hastanede kayisi hosafi verdiler resmen 1 surahi ictim wc hic sıkıntı yasamadim ozellikle ssezaryan olacaklara cok iyi geliyo cıkarman gereken bir gaz var ve buyuk abtestini yapman lazim rahatlaman icin. her gelen sorup duruyordu gaz cikardinmi diye meger cikmayinca cok sanci yapiyormus ve hastaneden cikamiyormussun. Bir yakininiz sizin icin hazirllabilir eve gelince de arksdasim yapti koca bir tencere hala iciyorum sutude atttiriyor.
emzirirken gogus yarasi kacinilmaz benim yine oldu lahsinoh kullansim biraz rahatladi ama yine aciuordu.heryerde duydugumuz sadece ucu degil siyah bolgeyi tamamen bebegin agzina verin sozu tamamen dogru nerdeyse kanamaya baslayacak goguslerim hic acimiyor. Oglusumukontrolu vardi dr yara oldugunu soylesim ac emzir goreyim dedi ben 2 cocuk annesi meger yapamiyormusum Allah ondan razi olsun gosterdi de kurtuldum.
Hastanede pipilinin alti biraz kızarmisti sudocrem onerdiler muthis bir krem tek seferde gecirdi...
Son olarak sezrryandan cok korkan biri olarak
Soyluyorum bugun besinci gunum cok iyiyim dun evi supurdum esim sasiriyo bukadar iyi olmama cani cok kiymetliyimdir. Korkmayin normal ve sezeryan dogum yapmis biri olarak bence ikiside zor degil.
Rabbim hepinize guzel dogumlar ve emen bebekler nasip etsin...
hergun olmasada takip ediyorum kendinize iyi bakin guzel anneler
en gıcık aldığım tipler
bunlardan da fazlasıyla mevcut
bi abla vardı tanıdık , çocukların misafirlikle orayı burayı çekmeceleri karıştırmasına hiç aldırmıyordu
"onlara dur demek merak duygularını köreltirmiş, çok yanlışmış"
öyle şey mi olur ya
benim bebeğimi öpmesin kimse , söylicem , eve geleceklerde küçük çocuğu olan pek yok neyseki bizim
büyük hepsi
Nasıl tahammül ediyorsun böylelerine iki gün sonra senin çocuğun onun evinde yanlışlıkla bişey yapsa bayanın tepkisine bak sen canım sonra kafana vuracaksın fazla taviz vermeyeceksin böylesine
Günaydın.özelde çocukları alıyorlar mi içeri.devlette yasaktı.oğlumu bile almadılar da anneannesi merdivenlere inip göstermişti bak kardeşin diye.Bende bu ara şuna taktım.
Ben böyle değildim yeni çıktı bu.
Şimdi hastane odasına herkes çocuklarınıda getirecek. Çocuklar bebeğin orasını burasını elleyecek,mıncıklayacak ve öpecekler. Kimse çocuklara yapma demeyecek.
Off civcivlerini koruyan tavuklar gibi olduk.
Bende esobanın astanesine yattım canım. Rahat ol iyi bi kurum. Acili dışında. O sancıyla senin hastanede bağcılar medipolde kabul etmedi beni. Araya tanıdık sokunca muayene olabildim.Esoba bnm medipolun merkz hast. gittiği için bnmkide aynı hast. esenlerdeki şubesi aynı şeyleri bnada yaparlar die gözleri pörtlettim
Benden kan alsalarda keşke alt bölgeye müdahale etmeseler utanıyorum utandığım için kasarım kndimi bu kezde acır die korkuyorum
Evet canped. Büyük ped gibi kanatsızHasta bezini sen ve mattika Canbebe demiştiniz di mi? Bulamadım da canped mi yoksa?
Kanama olayı ilginç oglumda acayip yoğun kanamam olurkrn kızımda pembemsi ve hafif ve az süren kanamam olmuştu sasirmistim simdi Nasil olur bilmiyorum ama kızımda çok çok rahattim. Senin otekinde kanaman Nasil olmuştu peki?
Oh maasallah sarılık olayını atlatmaniza sevindim ama kizin için yapulabilecek pek Bisey yok ne olsa kiskanacak maalesef sen yine de görevler vermeye calis ablası bez getirir misin bezini atar misin battabiyesini verir misin gibi.. Kizin kaç yaşındaydı bir de? Biz kizim doğduğunda ogluma oyuncak araba almıştık kardeşin getirmiş gelirken demiştikşimdi de diyor anne ben sıkıldım bebek ne zaman gelecek..geldiği zaman da kesin bebegin çok gürültücü olduğunu hep emdigini filan söyleyecek
Gunaydin. Ne bicim gunse. Hamile kadinin evine boyle toplanilmaz. Sabah wc ye gidemedim kuyruktan. Zaten kabizim o an gitmmeyince hic gidemiyorum. oturdum agliyorum. Evi de pislik goturmus bir supurge acan yok. Wcleri ben yaptim dun. Aksam surekli oturmaktan gece surekli uyandim bacaklarim agridi.
Bunlar simdi gitse bile dogumda yine doluscaklar. Benim evimde beni dusunmeyen insan istemiyorum. 6 yillik evliligimde esimle sadece bu konu yuzunden kotu kavga ettik, ona da birsey demiyorim doguma 3 kala kavga hic cekemem. Ama yaziktir yaa. Gorumcemin oglu da geldi onun caninin.istedigi pisecek benim canim.disardan birsey istiyor yiyemedim bile. Keske izin fln aktarmasaydim.
Herkesi alıyorlar valla. Her şey serbest devlette kapıya yaklaştırmıyorlar.Günaydın.özelde çocukları alıyorlar mi içeri.devlette yasaktı.oğlumu bile almadılar da anneannesi merdivenlere inip göstermişti bak kardeşin diye.
bu arada dün akşam bir arkadaşla görüştüm telefonla
benden 2 hafta geride gebeliği
daha hamileliğinin başında lierac kullanmaya başlamıştı
ben bişey kullanmıyorum dediğimde
aaaa bence kullan tatlım sonra çok çatlarsın hiç hoş olmaz ben en iyi kremi aldım çatlak riski sıfır demişti
dün akşam konuştuk çatlamadık yerim kalmadı dizlerime kadar çatladım ne kullandıysam fayda etmedi dedi
bana soruyor sen bişey kullanmamıştın kimbilir ne kadar çatladın diye
inanmazsın ama bende bir tane bile yok dedim
aa nasıl olur çatlamışsındır bence diyor
sanki yalan söylüyorum
nerde doğum yapacaksın dedi söyledim bu seferde moral bozmak için neden küvezi olan bir hastane düşünmüyorsun diyor
doktorumdan memnunum dedim
seni üzmek istemem ama geçen gün o hastanede arkadaşım doğum yaptı bebeğini küveze başka hastaneye gönderdiler ama yolda vefat etti bebeği diyor
kendisi herşeyin en iyisini yapıyormuş gibi hava veriyor
bana bunları anlatma ben bu tarz haberler duymak istemiyorum dedim
bana ne yaşarsın dediyse kendi başına geliyor hala benimle uğraşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?