2015 Şubat Anneleri

o sadece hastane odasında değil malesef evdede öyle
nefret ederim minicik bebeğin ellenip öpülmesinden
ama çocuklar anne öpceeaağğğmmmm deyince annesi öpüver bikerecik diyecek
ben asla öptürmem söylerimde öpmeyin diye
arkadaşın 3 yaşındaki kızı durup durup 4 aylık kardeşini öpüyor
bebek doğduğundan beri hastalıktan kurtulamıyor
kız dışardan bütün mikrobu getiriyor anneside öpmesine izin veriyor
ne zaman konuşsak çocuk hasta
bir defa banada öp dedi
saçmalama minicik o bebek öpülürmü dedim
ne var biz öpüyoruz diyor
siz başka ben başka hem bu yüzden düzelemiyor bu çocuk dedim

çocuklarına yapma demeyen anneler yüzünden yeni evlendiğimde hiç kullanmadığım ankastre fırınımın düğmeleri bozuldu. çocuklara eğlence olmuş çevirip duruyorlar. bikaç kere yapmayın bozulur dedim anneleri hiçbişey söylemiyor amanda oğluşum oyunmu bulmuş diyor. çocuk düğmenin bişeyini kırmış çevirirken garanti kapsamı dışında yaptırdık.
geçen gün geldiğinde de su sebilimi yuvarlıyordu salonun ortasında. yapma ıslanacaksın diyorum annesinin umrunda değil. pompasını kırdı velet bu seferde.
Bundan sonra eve gelenlere hasar tespit tutanağı tutacağım

Gaz için ilaç isteyin mutlaka dr söyleyin hemşireler dr söylese bile umursamıyor ısrarcı olun... ilaç içince yarım saatte gaz çıkışı olıyor

nerde yaşıyosun ki ?
doktorun ne diyor ?

Nasıl tahammül ediyorsun böylelerine iki gün sonra senin çocuğun onun evinde yanlışlıkla bişey yapsa bayanın tepkisine bak sen canım sonra kafana vuracaksın fazla taviz vermeyeceksin böylesine

en gıcık aldığım tipler
bunlardan da fazlasıyla mevcut
bi abla vardı tanıdık , çocukların misafirlikle orayı burayı çekmeceleri karıştırmasına hiç aldırmıyordu
"onlara dur demek merak duygularını köreltirmiş, çok yanlışmış"
öyle şey mi olur ya
benim bebeğimi öpmesin kimse , söylicem , eve geleceklerde küçük çocuğu olan pek yok neyseki bizim
büyük hepsi

Günaydın ben son 2 haftadır ishalim doktorum korkulacak bir durum olmadığını söyledi haslanmış patates lapa ve bol su önerdi sadece

aynen babannem kendi ördüğü takım koymustu gelin olurken sermemiştim biraz alınmıştı onu sercem şimdi hem gelince görür gönlünü de almış olurum. hepsi duruo benimde. yıkamadım ama onları bu haftasonu yıkayayım di mi.

çok teşekkür ederiz bilgiler için
vakit buldukça yaz
bilgilenmeye ihtiyacımız var hele ben gibi tecrübesizlerin : ))

ben en başta söyledim
eşimin kuzeni yeni doğum yapmıştı
eltim ve kızı minicik bebeği şap şup öptüler hemde eltim sigara içmişti o ağzıyla öptü
eşim öpmeye kalktı öptürmedim bebekler öpülmez koklanır dedim eltimde duyacak şekilde
eltim biz öperiz diyor
benim bebeğimi öpemezsiniz kusura bakmayın bu konuda tavrım net dedim
hiç çekinmem söylerim dilim sivridir biraz
zaten kayınvalideme anne öptürme daha çok küçük dersem başında nöbet bekler yine öptürmez kimseye

Nasıl tahammül ediyorsun böylelerine iki gün sonra senin çocuğun onun evinde yanlışlıkla bişey yapsa bayanın tepkisine bak sen canım sonra kafana vuracaksın fazla taviz vermeyeceksin böylesine

tahammül edemediğim için görüşmüyorum artık evlerde
dışarı çıkıyoruz görüşelim dediği zaman
geçen gün eşime size geleceğiz çaya demiş
eşim cimcime rahatsız doktor yatış verdi kalkmıyor demiş

Günaydın.özelde çocukları alıyorlar mi içeri.devlette yasaktı.oğlumu bile almadılar da anneannesi merdivenlere inip göstermişti bak kardeşin diye.

Bende esobanın astanesine yattım canım. Rahat ol iyi bi kurum. Acili dışında. O sancıyla senin hastanede bağcılar medipolde kabul etmedi beni. Araya tanıdık sokunca muayene olabildim.

benimde arkadaşım kızı bebek ne zaman gelecek gelirken bana oyuncak getirsin tamam mı diyor : ))

bu arada dün akşam bir arkadaşla görüştüm telefonla
benden 2 hafta geride gebeliği
daha hamileliğinin başında lierac kullanmaya başlamıştı
ben bişey kullanmıyorum dediğimde
aaaa bence kullan tatlım sonra çok çatlarsın hiç hoş olmaz ben en iyi kremi aldım çatlak riski sıfır demişti
dün akşam konuştuk çatlamadık yerim kalmadı dizlerime kadar çatladım ne kullandıysam fayda etmedi dedi
bana soruyor sen bişey kullanmamıştın kimbilir ne kadar çatladın diye
inanmazsın ama bende bir tane bile yok dedim
aa nasıl olur çatlamışsındır bence diyor
sanki yalan söylüyorum

nerde doğum yapacaksın dedi söyledim bu seferde moral bozmak için neden küvezi olan bir hastane düşünmüyorsun diyor
doktorumdan memnunum dedim
seni üzmek istemem ama geçen gün o hastanede arkadaşım doğum yaptı bebeğini küveze başka hastaneye gönderdiler ama yolda vefat etti bebeği diyor
kendisi herşeyin en iyisini yapıyormuş gibi hava veriyor
bana bunları anlatma ben bu tarz haberler duymak istemiyorum dedim
bana ne yaşarsın dediyse kendi başına geliyor hala benimle uğraşıyor

Ah canım yaa azıcık kaldı bak. O izinler çok işine yarıycak inşallah. Hem normal doğum yapınca çok ihtiyacın da kalmıycak kimseye. O zaman geldiklerinde çabucak giderler eşinle konuşursun. Sen şimdi içini ferah tut lütfen.

Bunun senin arkadaşın olduğuna emin misin? Bence birdaha onla görüşme bile iğğğğ ne gıcık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…