2015 Şubat Anneleri

niye normal nevresim seremiyoz
kv dem yaptırdığım takımı sereriz dedi ben sevmediğim için bi onun bana yaptırdığı var dantelli falan diğerleri pamuklu benim zaten saten sevmiyorum sıkıntı getiriyor bana
normal serelim dedim olmaz güzel olmalı dedi
dedi de ben nasıl yatacam onun içinde
gerçi 3 hafta önceden evi temizleriz yatağını sereriz , kanapede yatarsın !! dedi de
dedim ne alaka ben yatağımda yatarım zaten belim ağrıyor dedim
amann, en huylandığım işler , kendi başıma takılmayı seviyorum ben yaaa, doğurup uzaklara kaçsamm

Bende esobanın astanesine yattım canım. Rahat ol iyi bi kurum. Acili dışında. O sancıyla senin hastanede bağcılar medipolde kabul etmedi beni. Araya tanıdık sokunca muayene olabildim.
Önceki yattığını mı söylüyorsun. Kız nasıl bakmadılar sana. Bizim hastane mi bakmadı

Bunun senin arkadaşın olduğuna emin misin? Bence birdaha onla görüşme bile iğğğğ ne gıcık.

sadece telefonla görüşüyoruz zaten ama aynı zamanda kuzenim oluyor uzaktan yani mecburiyetten biraz
ben evlendikten sonra çok değişti önceden böyle değildi

Senin penguenden önceki resmindeki elbise de çok güzeldi onu da örmek isterdim

Benimde en sinir olduğum şey ama en yakınlarımız bile öyle. Benim çenem durmuyor hemen laf söylüyorum sonra bana kızıyorlar seni de görücez diye.
Çok mala mülke önem vermem hepsi kırılabilir ama bende dökülene saçılana sinir olurum.

Önceki yattığını mı söylüyorsun. Kız nasıl bakmadılar sana. Bizim hastane mi bakmadı
Yok cnm bu hafta sonu işte. Acilde kadın doğum yokmuş diğerleri için randevu almam lazımmış. Sancım var diyorum kanaman varsa doktor kabul ederse alırız diyo. Kabul etmedide. 18 den sonraya randevu yazayım diyo bana. Ben orda doğursam umrunda değil. Neyseki bi tanıdık vasıtasıyla muayene sırası alabildikte 1 saatcik bekleyip muayeneye girebildik. Apar topar yatış yaptılar sonra.

Yeni doğan bebeğe dokundurmazlar herhalde yaw.

ayyy birde böyleleri var sinir oluyorum hep kendileri biliyor. sen ona arkadaş deme bence. benimde öyle bir tanıdıgım var. bir hava bir hava
her görüştüğümüzde senin kız kaç kilo benimki daha fazla. yok benim dr şunu yaptı söyle oldu böyle oldu sinir oluyorum. geçenlerde gördü beni kendisi benim iki katım resmen kıskançlık yüzüne yansıdı hala seninki küçük kalmış dmezmi gıcık oldum

o biçim arkadaşmış yaw

Bir de içleri boş falan. Ne yaptılarsa havuçlara.
Ben çocukken köyde kendimiz çıkarıp yemiştik bir kez böyle turuncu değilde sarıya dönüktü renkleri ama o nasıl güzel bir koku ve tat.
Artık ne kokuları var ne tatları ancak limonla falan biraz tatlanıyor.
Ayrıca bizim oralarda pürçüklü adı.

Iyyy ayni benim kuzenim bana dedi yok siz evlenemezsiniz 3 ay icinde dügünümüzü yaptik o 8 yillik sevgilisyle ayrildi.sen evlenince kendini salarsin bakimsz olursun diyodu yok hamilelikte kesin cok kilo alcaksin diyodu 8 kilo aldim kendi masallah yani güya en yakin arkadasimben her soyledigini olumlu karsiladim bencede oyle olcak falan dedim sonuc ortada

Tamam o zaman canped doğruymuş

Aaa gerizekalılara bak.
Bende annem için ordayken gece gittim bebek oynamıyor diye. Bomboş kimse yok ama dr bakmadı kanaman varsa bakarız dedi.
Sanırım para politikası ile ilgili. Gece bile gitsen muayene ediyor ücret alıyor. Acil muamelesi yapmasınlar diye.
Ticaret kısmı. Kim insana önem vermiş sanki özel hastane sonunda para yoksa hiç önem vermez.

bu ne iş yaw

Hasar tespit tutanağı süpermiş

bizim orda da pürçüklü derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…